A+ A-

A bankrablók 3. rész

Írta: bonfilsŠ
Fordította: Pavlov (pavlov. urasag@gmail. com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e - mail - t... :>
2008. május
A vezér Kellyhez fordult.

- Oké - mondta. - Essünk neki.

Kelly kételkedve nézett rá. Mostmár tényleg meg fogja őt dugni?

Széttárta a lábát, a férfi pedig eléállt, és a puncijához illesztette a farkát. A lány felnyögött, érezte, ahogy a csöpögő makk utat tör befelé.

Aztán a férfi nagyot lökött felfelé, teljesen karóba húzta a lányt

- Áááh! - kiáltott fel Kelly.

Ebben a felajzott állapotban már ettől a mozdulattól is majdnem elélvezett. Az alacsony rabló szilárdan tartotta.

- Nesze... - nyögte a vezér, és ütemesen kefélni kezdte. - Ez jólesik? Mi?

- óóó igen... - suttogta Kelly. - Nagyon jó! Bassz meg! Jó keményen!

Érezte a faszt a remegő testében, érezte, ahogy újra meg újra beléhatol. Hihetetlen volt. A masszív szerszám minden lökése gyönyört árasztott.

A vezér szeme sugárzott a símaszk alatt. A lány érezte az arcán a férfi forró leheletét. És magukon érezte a teljes személyzet tekintetét.

Ekkor hirtelen rácsapott az erős orgazmus. Teljesen meglepte, kiáltozott a gyönyörtől, szenvedélyes kiáltásai visszhangoztak a márványfalakon:

- Áááhhh! Ááhh!

Egész teste reszketett, de közben érezte a vezér kőkemény, könyörtelenül ki - be mozgó farkát is. Ez az egész annyira helytelen volt, mégis olyan jól érezte magát. Nem is érdekelte, hogy ki látja. Sőt, akarta is, hogy lássák - ettől csak még jobban felizgult.

Kelly meztelen feneke az alacsony rabló ágyékához dörzsölődött. Még a farmeren át is érezte a férfi hosszú, kemény farkát. És pár pillanat múlva már hallotta is a férfi övcsatjának kattanását, és a sliccének kinyílását.

- Na ne - suttogta.

Az alacsony rabló elengedte a lány karját, és áttért a csípőjére. Egy laza mozdulattal az ánuszához nyomta a farkát. Kelly tehetetlenül vergődött, érezte, ahogy a fasz centinként hatol belé. Teljesen szétfeszítette. Behunyta a szemét, és megpróbált lazítani.

A lány érezte a férfiak izzadságát. A két rabló állat módjára hörgött, úgy kefélték a punciját és a seggét. Mozgásuk lassan összehangolódott, egyszerre kúrták. A lány hátraengedte a fejét, és hangosan felnyögött. Teljesen átengedte a testét a két férfinak, és a lyukaiban tomboló dákóknak.

A férfiak teljesen elvesztették a fejüket. És ő is tüzelt, ez a két durva, izmos kúrógép teljesen kikészítette. Az alacsony rabló kefélését a fenekében egyenesen kéjesnek érezte.

Ezúttal érezte, hogy el fog élvezni. A gyönyör lassan támadt rá, húsának minden idegszála bizsergett. És aztán - megkönnyebbült. Az eleven orgazmus végigszaladt a testén, minden tagjába belerángott a gyönyör.

- Jaaaj - suttogta. - Jaaaj!

Reszketett az élvezettől, a férfiak farka teljesen kitöltötte mindkét lyukát. Így érezhette magát Lady Stephanie is a kastály pincéjében, a fekete lovagok karjai között.

- Ez az! - kiáltotta az alacsony rabló. - Már jön is!

Mindkét férfi kihúzta a farlát a lányból, aki az arcába lógó hajtincsek közül azért meglátta a vezér vörös, duzzadt, kitörésre kész makkját.

- Le a padlóra! - kiáltotta a férfi, és megragadta a farkát. - Feküdj hanyatt!

Kelly szinte rárogyott a hideg márványpadlóra, és a hátára fordult. A két maszkos férfi föléállt, kesztyűs kezük a farkukat verte, makkjukból tiszta folyadékcseppek hullottak a lány meztelen mellére.

- Ez az... - pihegte Kelly.

És aztán elélveztek. Előbb az alacsony rabló kezdett spriccolni, hosszú, fehér sugarakban engedte a forró gecit a lány arcára. Aztán a vezér is felkiáltott, belőle is kitört a fehér, forró krémes láva, beterítette a lány mellét.

Kelly kinyitotta a száját. A két bankrabló nyögve, kiáltozva irányította oda a farkát, és teleélvezték az arcát. Kelly érezte a nyelvén a finom, fűszeres cseppeket, lenyalta az ajkairól, és le is nyelte, amit csak tudott. A férfiak mintha egy örökkévalóságig élveztek volna, minden csepp krémes gecit kiürítettek magukból.

És végül befejezték. Fáradtan lihegtek, farkuk lassan elpuhult. Visszacsomagolták a nadrágjukba, és bezárták a sliccüket.

- Ez igen - suttogta a vezér.

Kelly csak feküdt, élvezte, ahogy a sperma lassan hűl a bőrén.

Hallotta, hogy a magas rabló parancsokat osztogat a túszoknak, mondja nekik, hogy maradjanak nyugton, és ne használják a riasztót a következő félórában.

A verzér föléhajolt, és felsegítette.

- Most elmegyünk - mondta lágyan. - Elvisszük a pénzt, és eltűnünk.

Kelly talált a táskájában pár papírzsebkendőt, és azokkal törölgette testéről a ragadós nedvet. Aztán összeszedegette a ruháit és felöltözött.

- Ugye vigyázol a kollégáidra? - kérdezte az alacsony rabló. - Nehogy valami ostobaságot csináljanak.

Kelly végignézett a pult mögött kuporgó személyzeten. Ginával egymás szemébe néztek. A szőkeség szeme ámulatot tükrözött, de valami más is bujkált benne. Mintha... féltékenység lett volna? Igen, féltékenység, Kelly biztos volt benne. Gina - a kis romlott, ribancos Gina - szívesen részesült volna olyan kezelésben, amilyet Kelly kapott a rablóktól.

Hát nagyon izgató kaland volt, az biztos. Kelly arra gondolt, hogy Gina igazából nem vehette volna fel vele a versenyt. Kelly nagyon belefáradt, de azért nagyon jól érezte magát. Nemcsak annyiról volt szó, hogy kiélhette vad vágyait a három bankrablóval, hanem azt is felfedezte, hogy mindez hatalmas gyönyörrel járt - nagyobbal, mint amit valaha elképzelt.

Igen, remekül érezte magát. Eddig azt hitte, hogy Gina az igazi romlott kislány, aki igazán kiélheti vágyait. De most kiderült, hogy Kellyben bújkált eddig a vad, szenvedélyes szexualitás. Sosem gondolta volna, hogy élvezni fogja, hogy három maszkos férfi jó keményen megbassza. Sőt, valójában ő csábította el őket, ő szabadította ki belőlük a vadállatot, ő vette rá őket, hogy forró, lüktető testére ürítsék krémüket.

Büszke volt. Nem félt többé sötét és furcsa vágyaitól. Ma szembenézett a démonaival, és nagyon élvezte. Akárcsak a három férfi.

- Jól vagy? - kérdezte a vezér. - Ugye szemmel tartod őket?

Kelly mostmár teljesen felöltözött, végigsimított a haján, és a rablókra mosolygott.

- Őket? - nevetett fel. - Dehogy, fiúk. Én veletek megyek!

A bankrablók felnevettek. Aztán átvezették Kellyt az előtéren, kimentek vele az ajtón a kocsijukhoz. Közben a lány végig a fenekén érezte a vezér kesztyűs kezét.

Tudta, hogy durva kalandok várnak rá.
Szavazz Te is!

Átlag: 8.14 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#19 Pavlov 2018. 07. 13. péntek 16:22
Olvasd el a többi, gondosan válogatott és felfrissített DP-fordításomat is! Ingyenesen letölthető: https://www.smashwords.com/books/view/876170
#18 Pavlov 2017. 11. 18. szombat 21:08
Örülök! Ez volt a cél!
#17 t.555 2017. 11. 15. szerda 01:51
Nekem is tetszett!
#16 Pavlov 2016. 12. 8. csütörtök 17:16
Köszönöm szépen!
#15 feherkalman1 2016. 11. 30. szerda 16:04
Ez is tetszett!!!!
#14 A57L 2014. 05. 4. vasárnap 08:40
Ez is jó.
#13 Pavlov 2013. 01. 7. hétfő 22:23
Köszi!
#12 v-ir-a 2013. 01. 5. szombat 01:39
hatalmas volt, izgató,nagyon izgató....10 pont
#11 Pavlov 2012. 04. 21. szombat 08:41
Örülök, hogy tetszett!
#10 Tom Erotic 2012. 04. 20. péntek 11:10
jó volt mind a 3. rész
#9 Pavlov 2011. 05. 3. kedd 18:36
Köszi-köszi!
Olvasd el az Írókonferenciát is! Most tették fel az oldalra!
#8 sztbali 2011. 05. 2. hétfő 10:08
Nagyon jó. A mestertől mindig a legjobb.
#7 Pavlov 2011. 01. 30. vasárnap 21:07
A szerzővel e-mail-ben készített interjúm itt olvasható: http://pavlovurasag.blogspot.com/2011/01/interju-bonfilssel.html A bankrablókra is kitérünk benne!
#6 Pavlov 2010. 03. 3. szerda 10:03
Ez egy ilyen történet, kerek egész, elrontanám bármilyen folytatással.
#5 ben 2009. 10. 30. péntek 10:14
miért nem lesz folyatatás??
#4 Pavlov 2009. 02. 4. szerda 22:48
Nem lesz....
#3 pillangocicus 2009. 02. 4. szerda 17:15
hát ez nagyon jó történet volt.
remélem,lessz még folytatása.
#2 Pavlov 2008. 06. 5. csütörtök 22:44
A bankrablók összegyűjtött pdf-változata a megszokott e-mail-címen elérhető.
#1 Törté-Net 2008. 06. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?