A+ A-

Era kalandjai 1. rész

Era vagyok. Egy átlagos nő, nem átlagos kalandokkal. 170 cm magas, átlagos testalkatú barna hajú és szemű nő vagyok C-s kosarú mellekkel. A fiamat Zolit viszonylag fiatalon, 20 évesen szültem két évre rá lányomat Ancsát. Hogy is fogalmazzak, nem is volt "gond", családi kapcsolatainkkal fiam 14 éves koráig.
A volt férjemre akkor jött rá a csajozhatnék és lelépett tőlünk. Ott voltam a harmincas éveim közepén 2 gyerekkel és rengeteg gonddal. A gyerekeimmel nagyon összehozott, hogy 3-an maradtunk. Azonban a család eltartása és munka mellett már nem volt erőm arra is, hogy még egy új kapcsolatot is kialakítsak. Jelentkezők lettek volna, de a volt férjemre emlékeztettek és ezért inkább nem lett belőlük semmi
Egy év után, azonban kezdtem hiányát érezni egy férfi érintésének. Beszereztem segédeszközöket és így pótoltam ezt a hiányosságot hellyel-közzel. Valamikor úgy éreztem, hogy így el leszek a világ végéig, máskor azonban majd megőrültem, hogy egy rendes farkat érezzek magamban.
Sosem voltunk szégyenlősek egymás között és elég gyakori volt, hogy akkor tettem-vettem a fürdőszobában, amikor a fiam fürdött. Láttam, hogy elkezd férfiasodni és valami megmozdult bennem.
Először csak azt vettem észre, hogy amikor bemegyek a fürdőszobába, amikor fürdik állandóan merevedése lesz. Amikor megölel, akkor néha "véletlenül" a fenekemhez is hozzáér és a fütyköse is elkezd merevedni. A gondolat, hogy rám vágyhat akkor merült fel, amikor egyik erotikus magazinban volt egy történet, amiben arról írtak hogyan cserkészte be egy középkorú nő a barátnője fiát. Beleképzeltem magamat a nő helyébe Zolit a fiú helyébe. Nagyot élvezve masztiztam rajta.
Végül a nyári szünetben, amikor a lányom nem volt otthon 2 hétig, úgy döntöttem akcióba lépek és tesztelem, hogy én képzelődök csak, vagy tényleg Zoli is többet akar tőlem. Egész héten lengén öltöztem, melltartó és bugyi nélkül. Szegénynek majdnem kiesett a szeme, amikor észrevette, hogy nincs alsónemű rajtam. :) Amikor ült, akkor pont úgy hajoltam előre, hogy szinte az egész mellem lássa, vagy új hajoltam le, hogy látszódjon a fenekem és egyéb részletek. ;)
Majd pár nap után "véletlenül" előhagytam néhány erotikus magazint a szobámba és beküldtem, hogy valamit keressen meg. Szegénynek sokáig tartott és vörös fejjel jött ki... ;)
Újabb pár nap múlva pedig úgy intéztem, hogy előbb hazaérjek mint ő, és masztizáson kapjon. Szerencsére láttam mikor érkezik, ezért gyorsan nekiálltam, és látványos nagy sóhajtások és nyögések között épp egy magazint nézve elégítettem ki magam. Mondjuk már a tudattól teljesen benedvesedtem, hogy most látni fog.
Szerencsére olyan volt a lakásunk elrendezése, hogy be lehetett úgy jönni, hogy extra zaj csapna bárki is. Vette a lapot, mert ahogy belépett, alig hallottam valami és ahogy később elmesélte, teljesen ledermedt attól, amit hallott. A kíváncsisága győzött és odalopózott a félig nyitott ajtómhoz és meglesett. Azt mondta, hogy ilyen gyorsan sosem sült el. :) Láttam én is valami mozgást, de csak reménykedtem, hogy engem néz és azt csinálja amire gondolok. ;) Úgy voltam vele pár nap nyugalom most se árt. Aztán egyik este, amikor hallottam éjszaka, hogy pornót néz, kimentem.
- Hello nem tudok aludni, mit csinálsz?
- Ő semmit, csak kapcsolgatok....
Megnyomtam az távírányíton a gombot és visszaugrott az előző csatornára, ahol épp nagyban dugta a férfi az alatta lévő nőt.
- Úgy látom, azért célirányos voltál...
- ÖÖÖ anya, ez véletlen volt.
- Semmi gond, úgyis beszélni kell róla, illetve a foltokról, amiket a lepedőn hagysz. Ebben a korban ez természetes. Nincs mit szégyelni rajta. Most jöttél rá milyen is férfinak lenni. Gyere üllj ide mellém.
- Hú anya, ez nagyon kínos nekem. Muszály róla beszélni? - mondta miközben leült.
- Igen, mert azt szeretném, hogy majd a jövendő barátnődnek is jó véleménye legyen rólad. Ha csak pornót nézel, abból nem fogod megtanulni, hogy milyen a női test és mire vágyik egy nő.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.64 pont (116 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Bizse42
2018. 09. 29. szombat 00:54
Tíz pont. Nagyon izgi. Várom a folytatást... Válaszolok rá!
#13 veteran
2018. 08. 8. szerda 03:50
Kezdésnek nagyon jó. Válaszolok rá!
#12 Enigma
2018. 08. 6. hétfő 11:16
Jó kezdés, összecsapott befejezés, és helyesírási hibák. Válaszolok rá!
#11 Almoska5
2018. 08. 4. szombat 22:07
Érzékién indul...Jó nagyon. Válaszolok rá!
#10 sztbali
2018. 08. 3. péntek 23:54
Kezdésnek jó! Válaszolok rá!
#9 cscsu50
2018. 08. 3. péntek 19:02
Kicsit rövid de folytasd . Válaszolok rá!
#8 gyuri0926
2018. 08. 3. péntek 07:44
Írj sokkal hosszabban , és főleg folytasd . Válaszolok rá!
#7 listike
2018. 08. 3. péntek 07:40
Bocsánat, én néztem el. Nincs bejelőlve az anál. Jár a megadott 10pont. Válaszolok rá!
#6 listike
2018. 08. 3. péntek 07:36
Nagyon jó kezdet, de az anált nem kellett volna még berakni. Válaszolok rá!
#5 fiesta14
2018. 08. 3. péntek 07:33
kicsit rövid lett Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 08. 3. péntek 06:40
Jó kis történet lesz! Válaszolok rá!
#3 zoltan611230
2018. 08. 3. péntek 05:05
Jól indul. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 08. 3. péntek 04:09
Majdnem jó,remélem a folytatás jobb lesz. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!