Titti hozzászólásai

T
Nem:
Beállítottság:
egyéb
Születési dátum:
1526. augusztus 29.
Ország:
Magyarország Magyarország
Város:
******
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
596 db
Titti
2021. november 23. 22:45
Képregények: A dosszié 1. rész - Amber játéka
Ha a legelső képen látható szöveget lefordította volna a szerző, sokkal érthetőbb lenne. Nem mindent, csak ami így kezdődik: In a slump. Ember had been losing to Andrei quite a bit lately... Persze így is jó. 🙂
1
Titti
2021. november 22. 21:54
Képregények: K, mint Kardashian kicsit másképp 8. rész
Végülis nem rossz ötlet vibrátorként használni az ilyen pasikat, csak kicsit veszélyes mert lefelejtették róluk a kikapcsológombot. És néha az elem is túl gyorsan lemerül. :( De hogy én anyutól kérjek ilyenben gyakorlati tanácsot?! 
1
Titti
2021. november 21. 03:15
Képregények: Expozíció és vágy
Az arcok, arckifejezések, az érzelmek az arcokon sokkal jobban ki lettek dolgozva mint más hasonló képregényekben. Amin csodálkoztam, hogy nem estek orra a nők és hogy, hogyan lehet valakinek ilyen teleszkópos farkincája. Amit sajnálok, hogy nincs folytatása. Érdekes lett volna látni, ahogy beszáll az újonnan érkezett fényképész pasi. 🙂
1
Titti
2021. november 13. 20:07
Történetek: Riválisok
Lehet, hogy módosítani kell az ízlés-görbémen, mert ez is egy frappánsan megírt családi történet. Ami számomra hihetetlen az Naomi "étvágya", de talán éppen emiatt lehetne érdekes a folytatása. A művészlelkeknek sokféle "vászonra" van szükségük még 1-1 almához is. Fürdeni, strandolni meg mindenki szeret. Ha ott kezdenék rajzolni Naomit... egy ilyen temperamentumú lányhoz tuti több tucat pasi csapódna szívesen, aki nem hiszem, hogy ne lenne benne egy csoportos kényeztetésben. Persze lehet(ne) a szülőkkel is kezdeni valamit folytatásként - adná magát a helyzet - bár ezt épp te vétóztad meg. 
1
Ez egy válasz doriangrey 2021. október 19. 21:01-kor írt üzenetére.
Titti
2021. november 12. 18:47
Történetek: Leszakadt az ágyam
Köszönöm laja! Mondjuk nem sok történetem küldtem be. Általában a magam kedvére írogatok. Más naplót, én ilyesmiket. 🙂 Ide a vélemények miatt küldtem csak be és eddig bejött mindaz amit én gondoltam róluk, magamban. Kivéve 1-2 hsz. Mint pl ennél Pavlov-é. Azért jó látni, hogy van akinek tetszik ami bennem van. A fejemben... Az írásaimban...
1
Ez egy válasz laja.jl 2021. november 11. 21:16-kor írt üzenetére.
Titti
2021. november 10. 16:19
Történetek: Furcsa házasság
Kedves Gyuri és Andreas! A cím alatt már jeleztem, hogy ez nem hard. Mindamellett, köszönöm mindazoknak akik jó szívvel viseltetnek azok iránt is, akiknek nem csak az tetszik amikor a geci csöpög mindenhonnan és emiatt le lehet kurvázni mindenkit.  Ajánlanám figyelmetekbe továbbá az impresszum részben foglaltakat is. Idézve csupán egy részlet: Megtalálhatóak a romantikus történetek is, éppúgy ahogy a hétköznapokban előforduló, vagy éppen az extrémebb szextörténetek is,  Bocsika, hogy csak ilyen jutott eszembe akkor éppen. Ígérem hozok nemsokára olyat is, amiért majd épp amiatt lehet leszólni 😀
2
Titti
2021. november 10. 05:35
Történetek: Leszakadt az ágyam
Így utólag végig olvasva igazat kell adjak. Az "összecsapás" viszont szándékos volt. Attól féltem ugyanis, ha túl bő lére eresztem, éppen amiatt olvashatatlan lesz. Ezt megelőzően olvastam egy olyat, amiben az elején 5 a végén kb 2 mondat volt, ami nem tartalmazott cselekmény leírást, de összesen volt 5-10 oldalnyi. A közepén elakadtam. Nem tudtam követni és nem akartam ennél ugyanebbe a hibába esni.
De köszönöm a pontszámokat és az építő jellegű kritikát. Igyekszem megszívlelni, mint minden jó tanácsot.
1
Titti
2021. november 9. 10:30
Történetek: Átváltozás 2. rész
Érdekes lett volna megtudni, hogy Verának mi volt a terve azzal, hogy odadobja a legjobb barátnőjét a férjének. Így csak az előző részből következtethetünk valamire. Ami nem biztos, hogy úgy is van. Nagyon szeretnék egy harmadik részt ebből.
1
Titti
2021. november 8. 21:09
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Elnézést kérek az ismétlésekért. Nem azért írtam, mintha azt gondolnám nem vették észre az előzőeket. Csupán azt szerettem volna érzékeltetni, hogy nem egyedi igényről van szó, azaz én is hiányolom ezeket a dolgokat.
Utolsó - ezt megelőző - hozzászólásom pedig azt hivatott kizárólag bizonyítani, hogy még itt a fórumon se tudok javítani vagy törölni saját hsz-ből sem.
1
Ez egy válasz közös ülés 2021. november 8. 12:08-kor írt üzenetére.
Titti
2021. november 8. 00:30
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Upsz! Már ennyi az idő? :o És megint buta dolgokról írok. Nem baj, majd törlöm ha felébredtem és ha tudom. Jó éjt 🙂
1
Ez egy válasz Titti 2021. november 8. 00:27-kor írt üzenetére.
Titti
2021. november 8. 00:27
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Helló mindenki! 🙂 

Én nemrég kapcsolódtam be ennek az oldalnak az "életébe" és bevallom túl sok időm nincs is rá. Az ok amiért első alkalommal - és utána is - jöttem ide, az a kíváncsiság. Nem a pontszámra voltam igazából kíváncsi, hanem az írott véleményekre. Ezeket ezúton is köszönöm. A pontszámokat most se igazán tudom hova tenni, mert - mint azt valaki előttem már írta - az erősen szubjektív. Nem is lehet más, természetesen. 

Ami első dilemmámat leginkább okozta, az a címkézés. Mivel látom, hogy ez a téma itt is felmerült, néhány gondolat erről. Helyszínnek most pillanatnyilag megadható az iroda, közlekedés, liftben, nyaralás. Felmerült bennem, hogy én a liftet is közlekedési eszköznek tekintem, ugyanakkor a nyaralás alatt szerepel az egyebek között más esemény: karácsony, szilveszter, Valentin-nap. Az én első történetem hálószobában, konyhában, stb. azaz otthon játszódott, de ilyet nem találtam. A szereplők között fellelhető a férj/feleség, de amikor egy barátnőmmel közösen "átélt" élményt próbáltam ekként címkézni, azt sehogy se sikerült. Ilyenek miatt talán érdemes lenne áttekinteni és ésszerűsíteni ezt a dolgot. Amint elkészül egy új címkerendszer, amit természetesen az új történetekre már mindenki alkalmazhat és esetleg szerepel benne majdan a barát/barátnő címke is, szeretném átcímkézni a saját, általam beküldött történetekből azt amelyikre ez illik. Elképzelhető, hogy másnak is lenne ilyen irányú igénye. Tudom, hogy sokan nem veszik majd a fáradtságot ehhez. De ennek a lehetőségét sokkal egyszerűbb megteremteni, mint visszamenőleg mind átnézni és egyesével az új címkéket hozzárendelni. Gondoltam olyanra is, amikor valaki nem címkéz. Ehhez az elbíráló rendelhetne - ha jónak látja - és ezt akár mailben, akár csak egy hozzászólásban jelezhetné az írónak. Esetleg hozzászólásban lehetne ilyenre javaslat. Mondjuk az eddig se volt tudtommal tilos, csakhogy nekem a profilomon max a saját hozzászólásaim jelennek meg, az esetleges válaszok arra már nem. A történeteimre sem tudnám, mikor is írtak, mert azt se jelzi sehol a rendszer. (Vagy csak én nem találom hol lehetne ezeket a dolgokat látni.) 
Látogatói címkejavaslatot se tudnám ha - lenne és - küldenének, jelenleg. Indokolás nélkül, mint írót, nem is érdekelne.

Szerettem volna, ha látszódna a mail-címem. Van ilyen lehetőség. Hurrá! Pipa bejelölve. Csakhogy dorian azt írta nem tudna nekem küldeni mail-t, ha akarna se. És tényleg nem látszik a profilomon a mail-cím. Kiléptem a rendszerből és megtalálva önmagam, nem tudtam, hova is írhatnék magamnak. 😀

Jah. Olvastam még bizonyos lájk-rendszerről. Nos. Szerintem a facebook is szívesebben venne egy részletesebb lájk-rendszert például olyat, mint itt a pontszámos értékelés. Csak nekik sok-milliárdnyi lájkkal van dolguk, ezért az elég nagy falat és szerintem jó ideig még kihagyják. De irigykedniük szabad. 🙂 Itt bevezetni? Hát... Elképzeltem amint tréfás kedvű szavazó nyom egy unlájk-ot és ad 10 pontot. 
1
Titti
2021. november 7. 21:45
Történetek: Amikor a lányok játszanak
Aztaaa... Sajnos igazad van. Nem látszik nálad a mail cím. De akkor mire jó az a pipa? Hm. Most legyek pipa? 😀 Azért egy tükörtörténet jó lett volna. Kíváncsi lettem volna rá. De ha nem, hát nem. :P Kövi történet? Ok, mindjárt írok egyet. Nem tudom felkerül-e mert párbeszédben érzékeltetni testi örömöket nem egyszerű azt hiszem?! Lehet, hogy telefonos segítséget is igénybe kell majd vennem. Vagy másmilyet. Ha mégis fent lesz az  vicces lesz. 😀 
1
Titti
2021. november 7. 11:46
Történetek: Amikor a lányok játszanak
Hm. Szeretnéd ha leegyszerűsíteném az eseményeket? Ha nem így értetted, akkor esetleg megtehetnéd, hogy átírod amelyiket szeretnéd és elküldöd nekem mail-ben. Elvileg látszik most a mail-címem a nyilvános profilomnál. Előre is köszönöm, ha megteszed. 🙂
1
Ez egy válasz doriangrey 2021. november 6. 17:21-kor írt üzenetére.
Titti
2021. november 5. 23:11
Képregények: Arsinoe 5. rész
Ó, pedig de jó lett volna tudni a végét! Ha valaki ismeri akár kép nélkül is, elárulná nekem? Ez esetben használja nyugodtan az a valaki a mail-címem. 🙂 Köszönöm, ha lesz mit.
1
Titti
2021. november 5. 21:56
Történetek: Amikor a lányok játszanak
Azt hiszem az ilyesmire gondolsz: Timi nem látszott meglepettnek. Azt mondta látott már ilyetNos, nem egészen értem az aggályodat. Ha nem folyamatos lenne és nem tudjuk meg kitől származik a mondandó, akkor értenélek. Ha esetleg kifejtenéd bővebben. Kérhetlek? Bármilyen jó tanácsot szívesen fogadok.
1
Ez egy válasz doriangrey 2021. november 3. 14:14-kor írt üzenetére.
Titti
2021. november 5. 19:22
Képregények: Alice naplója 19. rész - Az egészség titka a jó szex
Nem tudom mi a baj ezzel. Nekem tetszik. Senki se lehet tökéletes. Még a rajzol szereplők sem! De legalább nem kiskorúak. 😀 Minden rajzolt résztvevő csak a képzelet műve és betöltötte 18. életévét. Kellenek az ilyen poénok. Ettől lesz szórakoztató ez a lap. 🙂 Köszönet érte.
1
Titti
2021. november 5. 03:15
Történetek: Kérdezz Annától bármit 3. rész
Biztosan igazad van, de azért megengeded ugye, hogy fenntartsam az ilyenekkel szemben a nem-tetszésem. Ez elsősorban annak a  jellemének szólt akire céloztam és nem a történetnek. 
1
Ez egy válasz doriangrey 2021. november 3. 14:53-kor írt üzenetére.
Titti
2021. november 3. 09:41
Történetek: Kérdezz Annától bármit 3. rész
Még jó hogy az embernek vannak barátai akire távollétében rábízhatja élete párját! De ha valakinek csak ilyen barátokra telik, az meg is érdemli, hogy az asszony fűvel-fával... Gondolom ismeri mindenki azt a régi szólást, miszerint: "madarat tolláról..."
És annak kívánom, akinek ez a "gyengéd" erőszak még elmegy, hogy egyszer váratlanul öklözzék csak meg őt is akarata ellenére. :P
1
Titti
2020. december 7. 16:23
Történetek: Virágok közt, az akácosban 2. rész
Férjemmel közösen olvastuk - egymásnak, felváltva, szünetekkel. Csodálatosan éreztük magunkat közben. Köszönjük!
A végét párom olvasta...
és "fátyolos" lett a hangja. Érdekes volt megtapasztalni, hogy milyen érzékeny a drágám még mindig. A "gombóc" a torkomban sem tudta feledtetni ezt az élményt.
A fogalmazás is nagyon tetszett. A hangvétel meg minden.
10 pont csak, mert nem lehet többet adni. Pedig mi sokkal többet kaptunk!
1
Titti
2020. november 9. 15:01
Történetek: Nem várt fordulat
Nem lehetetlen, bár eléggé szokványos, de jól felvezeti a történetet. Pár helyesírási hiba... Az még elmegy, figyelembe véve azt a tényt is, hogy a tv bemondók raccsolnak (minimum). 🙂
De ide hiányzott valami... [i]"Ahogy ismét a hátsó bejárathoz csúszott a farkam Éva kicsit felém csúszott..." "...és már benn is volt a makkom..."[i/]
Javaslom, amint valóságban is lesz ilyen élményed, hasonlítsd össze ezzel az írásoddal.
Éééés... Itt is nagyon tárgyilagos, de egyben fincsi. 🙂 Egyik kedvencem leszel/lennél, ha néha az érzésekről is írnál amik benned keletkeznek a történtek során.
Így csak 8 pont, de olvasom majd a többi írásod is, tuti és egészen biztosan nem azért, hogy kritizáljam, hanem mert reménykedem. 😉
1
Titti
2020. november 9. 14:42
Történetek: A gondolat ereje 6. rész
Van benne fantázia - bár logikai buktató is. Utóbbin azt értem, hogy amennyiben pénz kell egy ilyen adottságú embernek az nem fog dolgozni. 🙂
A 9 pont csak azért, mert hiányzott belőle valami. Talán picit több érzelem?! Ez alatt nem a szerelmet értem ebben az esetben. 😀
Így olyan mint egy sütemény-recept. Tárgyilagos, de finom.
1
Titti
2020. szeptember 16. 16:47
Képregények: A nyugdíjas otthon
A képek nem rosszak, bár ha a csaj tényleg szűz lett volna, akkor picit pirosabb kéne legyen a bácsi dákója. :P Viszont a történet hihető és legalább nem családi. Nekem a fordító beírása se volt gáz. Megnézem a többit is amit ő tett fel. 🙂
1
Titti
2020. szeptember 16. 15:42
Történetek: Amikor a lányok játszanak
Köszönöm szépen!
Ezt a történetet elsősorban azért írtam, mert a Titti álma címűből valaki hiányolta a leszbi részt. Küldtem be ekét történet között másik 2-t is, sajnos ez az utolsó jelent meg előbb. A többi résszel lenne kerek és érthető ez is, bár ha önállóan is tetszett annak örülök.
1
Ez egy válasz Andreas6 2020. szeptember 16. 07:20-kor írt üzenetére.
Titti
2020. szeptember 10. 20:24
Történetek: Titti álma
Köszönöm a pontszámokat és a sok biztatást. Igyekszem majd rászolgálni amennyiben folytatom. 🙂
A cselekmény leírás azért nem részletesebb, mert én erotikusnak szántam elsősorban és nem egészen pornónak. Persze a kettő tudom, elválaszthatatlan, tehát ezt is, azt is igyekeztem belevenni, hogy érthető legyen és kerek a történet. Ne csak olyan: "... megbasztam a szomszédasszonyt oszt jó vót... " stílusú. Tehát inkább az érzéseimre koncentrálva próbálom a cselekményt is leírni, mert szerintem az embert az érzelmei határozzák meg és persze azzal együtt a tettei is. Írásban természetesen ez a legnehezebb. Visszaadni azokat az érzéseket, érzelmeket amiket átéltünk. Nem is érezheti át mindenki természetesen, de ez már nem rajtam múlik.

A másik kritika is megszívlelendő - köszönöm. DE sajnos én azt írom ami eszembe jut éppen. Ha a farok jut eszembe akkor nem írok faszt és utána is amikor átnézem inkább csak a mondat szerkezetekre és az értelmezésre figyelek. Nem mintha nem tudnék szinonimákat - majdnem - mindenre... Habár... Az előváladékra most se jut eszembe más. 😀
1
Titti
2020. szeptember 3. 07:34
Történetek: G első hármasa
Jó lenne ez, csak túlságosan tárgyilagos. Jegyzőkönyv szerű, alig ír érzelmekről, érzésekről. Vázlatként ok és ha legközelebb több érzést viszel bele, akkor szerintem tetszeni fog mindenkinek.
1