Ismerkedés 2. rész

Szavazás átlaga: 7.13 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2023. július 11.
Hossz: 19 030 karakter
Elolvasva: 723 alkalommal
Nilla:

Miután kellőképpen kiélveztük egymást megismerkedésünk örömére, kimentem a konyhába kávét főzni. Egy ilyen kiadós szeretkezés után jól esik egy forró kávé, forró fürdő és utána egy lágy csók, esetleg tv-nézés, vagy egy még jobb dugás.

Gabi úgy ahogy volt, meztelen, követett engem mint egy kis pincsi. Tetszik a ragaszkodása és az is, ahogy néha hozzámér, rápaskol a fenekemre... De az nem lehet, hogy már az első találkozásunk ilyen mély benyomást tegyen rá. Imádom, ha vonzódnak hozzám, de a határozatlan férfiakat nem szeretem. Egy olyan embernek fantáziája sincs. Jó velük eljátszadozni egy kis ideig, kellemes kikapcsolódásként, de hosszabb távra pasiként nem kellene egyik ilyen se. Egy férfi legyen férfi. Olyan aki tudja mit akar. Persze elsősorban engem akarjon, másként hiába férfi. Nos ez Gabinál úgy éreztem megvan. Akart engem, vagy legalábbis nem utasított el. Remélem nem csak azért, mert szinte „rábeszéltem”.

Senkinek nem tetszettem az első találkozás után nagyon. Az is igaz, hogy eddig senkivel se dugtam az első talin. Rég voltam pasival és ez már nagyon kellett. Kihasználtam a helyzetet és a srácot. Talán lelkifurdalást is okozott volna ez, ha nem érzem azt, hogy mindketten nagyon élveztük a dolgot.

Vannak barátnőim, akikkel nagy ritkán, végszükség esetén jól szoktuk érezni magunkat, de egy férfitest mégis csak sokkal nagyobb élvezetet nyújt, mint egy kis lazulás, nyalakodás.

Nagy ritkán belevetem magam az életbe és elmegyek egy-egy olyan klubba, ahol a nőknek ingyenes a belépés, csak a pasiknak kell fizetniük. Persze a nők is „fizetnek”, természetben. Emiatt a fizetség miatt szoktam elmenni, amikor már nem bírok magammal. De ez nagyon ritka, mert a munkahelyen is akad pár becsületes férj, aki nem tartja megcsalásnak, ha a kolleganőjének ilyen jellegű gondjain enyhít. Ezektől viszont nem remélhetek mást, csak a diszkréciót és a testi megkönnyebbülést. A semminél az is jobb, de már nagyon vágyok egy olyan pasira, aki csak az enyém és én is első számú kedvenc lehetek nála. Vagyis olyanra aki önmagamért szeret. Aki szerelmes lesz belém és ezt mindenféle módon ki is tudja mutatni. Sajnos ez ideig ez nem jött össze.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.13 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Titti
2023. augusztus 31. 04:25
#21
Ó, nagyon szépen köszöni a véleményedet a fantáziám. 🙂
Egy-két évig faltam az állatokkal kapcsolatos könyveket. Abból az időből maradt meg bennem a Vadon szava, amiben Jack bácsi annyira szépen írja le ember és állat kapcsolatát egymásra utalt helyzetben, hogy annál szebben, jobban szerintem azt lehetetlen. Fekete Pista bácsira másért emlékszem. Ő megszemélyesítette a kis rókát, és sok más kis állatot is. Vuk feltűnt a filmiparban is, bár a ma keletkező mesékben inkább Pikachu és más mangahősök jelentkeznek bíbor köpenyért. Szívesen nézzük azokat is, bár kislányomnak azért bemutattam még a Mézga család kutyusát is. 5-6 évesen is jót mulatott rajtuk. Nem csak az új lehet szép és hasznos!
Bár itt sokkal többen olvassák a szürke néhány árnyalatát, és szívesebben  figyelik, amint a piroska farkalja a nagymamát. 😀
1
Ez egy válasz sportyman (alttpg) 2023. augusztus 30. 09:22-kor írt üzenetére.
sportyman (alttpg)
2023. augusztus 30. 09:22
#20
Köszönöm a korrekt válaszodat Titti! Ebben az ügyben is 100 %-ban egyet értünk. Műveidet olvasgatva szerintem egy nagyon választékos fantáziával megáldott ember vagy. Nem értem egyesek "fikázó" véleményét olvasmányos történeteiddel kapcsolatban. Látom szereted és élvezed az igazán jó rockzenét. Ezzel én is így vagyok, mert fiatal koromat idézi. Irodalmi látókörödre is büszke lehetsz. Manapság már nem túl sokan  tudják, ki volt Jack London. Wikkiam Shakespearet még talán többen ismerik... Üdvözöllek: István.
1
Titti
2023. augusztus 29. 17:14
#19
Ó, köszönöm az egyetértést. Az alábbi egy ősi bölcsesség volt, ami széles körben ma is elfogadott. Csakhogy ma már sokkal kevesebb a fű és a fa.
Ami a tegezést és a kort illeti kétféle indokot is tudnék mondani, ami teljesen megbocsátja „bűnödet". 🙂 Az egyiket nagypapámtól hallottam, aki meg az ő nagyapjától „tanulta" Ő valahogy úgy mondta, hogy: tegezve is meg lehet adni a tiszteletet, és magázva is le lehet hülyézni bárkit. Én megadom a tiszteletet egy gyereknek is, egyébként meg kortól függetlenül bárkinek, aki azt kiérdemli. A szeretet is egyfajta tisztelet, és én téged is szeretlek. A magázódás a tisztelet kifejezésének egy hangsúlyosabb formája bizonyos helyeken (dombokon, hegyeken – mondá egy Bikini-tag 🙂  ) Van ahol már kiment a „divatból" gondolj csak az amerikaiak beszédére. Na, velük is lehet tisztelettel beszélni, de a you... Szerintem érted, hogy ez lenne a második indok, amiért annyira nem veszem szigorúan a kort és a magázódást sem.  William Shakespeare még ismerte a magázódást, Jack London már kevésbé alkalmazta. 
1
Ez egy válasz sportyman (alttpg) 2023. augusztus 29. 09:36-kor írt üzenetére.
sportyman (alttpg)
2023. augusztus 29. 09:36
#18
Igazad van Titti! (Bocs a tegezésért, de korom miatt felhatalmazva érzem rá magam!)
1
sportyman (alttpg)
2023. augusztus 28. 19:50
#16
Egy jó barátnő minden bajra tud orvosságot és önzetlenül ad is belőle...
1
t
tibee72
2023. augusztus 23. 11:52
#15
Valóban hihetetlen de el lehet képzelni.
1
doriangrey
2023. július 13. 17:31
#13
Ezen sokáig fogok vigyorogni. Illedelmesen. 
1
Ez egy válasz Titti 2023. július 13. 16:56-kor írt üzenetére.
Titti
2023. július 13. 16:56
#12
Köszönöm a véleményed. 🙂
Azt hiszem a továbbiakban nem kérek bocsánatot semmiért, ami itt elkövetek. Ha bárkinek mégis gondja lenne velem, javaslom mail-ben keressen meg. E sztorisorozat végéig myitva hagyom a címem a profilon.
Köszönöm annak, aki megtisztel, még akkor is, ha nem dícsérő szavakkal óhajt illetni. Tudom, hogy itt mindenki alapból illedelmes.   
 
1
Ez egy válasz Lolamacko 2023. július 13. 12:19-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2023. július 13. 12:19
#11
A történeted érdekes és izgalmas és gondolom még izgalmasabb lesz. Amit én megjegyzésként írtam, csak rám vonatkozik, hogy én mit tennék, vagy mit nem tennék meg. A történeteinkben nyilván elengedjük a fantáziánkat, és valós vagy kitalált hajmeresztő dolgokat is leírunk. Én nem adnék oda egy pasit, ha az nekem tetszik. Ennyi.
1
Ez egy válasz Titti 2023. július 13. 12:03-kor írt üzenetére.
Titti
2023. július 13. 12:03
#10
Úgy gondolom ide fantáziadús olvasók járnak. Ezzel együtt javasolnám elolvasni ezeket a könyveket:
https://moly.hu/konyvek/clelie-avit-itt-vagyok
https://moly.hu/konyvek/virna-depaul-a-rossz-testverrel-agyba-bujni
Az első hihetetlen ugyan, mégis megtörtént, ha nem is azokkal a szereplőkkel. Valamikor hírül adtak a médiákban egy ugyanilyet megtörtént esetként. Ez az egyik kedvenc olvasmányom, bár nincs benne kemény erotika.
A másodikban akad némi párhuzam ezzel a történettel. 
Ezeket csak a hihetetlenség miatt hoztam fel példának. Hogy te, avagy én mit tennénk hasonló helyzetben azt nem firtatom, mert az már személyeskedés lenne és mi, itt ugye olyat nem teszünk. De ha belegondolok, hány olyan történet van, ahol a férfiak adják „kölcsön" párjukat... Azt se tenné meg mindenki. 🙂

Elárulom, hogy a későbbi részekben ennél hihetetlenebb dolgok is előfordulhatnak, mert kedves írótársamnak, valami olyan volt a kívánsága irányomban. Én legalábbis így gondoltam és ehhez tartottam magam. Erre utaltam az első rész elején már.
Az itteni sztorik legnagyobb része kitalált, akárcsak ez is. Ez, így az életben sose fog megtörténni, bár ennél meredekebb dolgokról is adnak hírt a tv-ben.

A forgatókönyvi státuszról pedig annyit, hogy valóban lehetett volna nagyobb körítést adni ennek. Lehetett volna írni hozzá indítékokról, ám akkor a karaktereket már sokkal előbb be kellett volna mutatni. Ehhez kellett volna karakterlapot készíteni, de úgy gondolom, hogy az a hivatásos írók sajátja, nagyobb irodalmi művekhez. Én pedig nem vagyok író, csak leírom, ami eszembe jut, mint itt oly sokan mások. Ezek közül olvastam éppen itt valahol, hogy az „élet a legjobb forgatókönyv író". Bár sok olyat találtam én is, ami elképzelhetetlen, hogy velem megtörténjen. Ettől még lehet mások számára hihető.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2023. július 12. 11:04-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. július 11. 20:20
#3
Hm, van itt fordulat. Nilla bemutatkozása némi fáziskéséssel megérkezett. Elismerem, tényleg vad dolgokra képes a hősnő. Pont emiatt csak pornó-forgatókönyvként tekintek rá. Annak nem rossz, de annál nem hihetőbb.
A remek akcióleírás miatt több pontot érdemelne.
1
Andreas6
2023. július 11. 07:56
#2
Ilyen egy önzetlen barátnő!
1