Titti hozzászólásai

T
Nem:
Beállítottság:
egyéb
Születési dátum:
1456. október 8.
Ország:
Wallis And Futuna Wallis And Futuna
Város:
****
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
565 db
Titti
ma 12:29
Történetek: Fociőrület - Ha győz a csapat, megdug a férjem
Ebből melyik tetszett inkább? A meztelenség, a nő, vagy a perverz kígyó?  
Esetleg az a rész, amikor a kígyó megrázza a farkát a nőben és féltékenységében beleharap a pasiba?  Ez ugyan elég perverz ötlet, de ha a mese igaz volna, biztosan életszerűnek tűnne. 😛
1
Ez egy válasz doriangrey ma 12:13-kor írt üzenetére.
Titti
ma 12:17
Általános -> Társalkodó - bármiről
Látod? Megint igazam volt! Meg tudtad írni. 😂💛
1
Ez egy válasz doriangrey ma 12:07-kor írt üzenetére.
Titti
ma 12:11
Történetek: Fociőrület - Ha győz a csapat, megdug a férjem
Arra nem gondoltál, hogy direkt a dopping elérése miatt tiltják? Az emberek szeretnek tiltott dolgokat elkövetni. Ok, nem mindenki, de a tiltott gyümölcs bizonyos Évától kezdve vonzotta az embereket.
1
Ez egy válasz Lolamacko ma 11:58-kor írt üzenetére.
Titti
ma 11:48
Történetek: Nőgyógyásznál
Te biztosan jól meg tudnád fogalmazni, mint ahogyan ezt is. 😉
1
Ez egy válasz doriangrey ma 11:44-kor írt üzenetére.
Titti
ma 11:33
Történetek: Nőgyógyásznál
Az sok mindentől függ. Gondolj csak arra, mennyire valószínű, hogy egy férfi felizgul attól, ha a férfiasságát simogatják. Bár talán nem analóg ez, mert a pasik általában könnyebben izgulnak fel. Vagy nem?
Ráadásul te magad írtad, hogy nem akárkinek...  Szóval, szerintem nem lehetetlen, de nem egy általános dolog, még egy általános vizsgálat esetén sem, hát még ha a páciens nem csak képzelt beteg. Amelyik férfi szenvedett már nemibetegségben gondoljon csak arra, mennyire könnyen izgult volna fel, ha az urológusa nő?
1
Ez egy válasz doriangrey ma 11:16-kor írt üzenetére.
Titti
ma 02:00
Történetek: Fociőrület - Ha győz a csapat, megdug a férjem
Igen, biztosan fantázia, mert azt sem tudom valóságban volt-e valaha is edzőtábor. Talán az is csak a fantázia szüleménye és egy szó sem igaz belőle. 😀

Ajj, lassan Bali párjának kezdem érezni magam, mert úgy érzem lemarad mindenhonnan ilyen-olyan címke.  😂 De legalább ebből a sztoriból nem maradt ki semmi se. Nálam elérte a mércét, de nem verte le a lécet. 10p
1
Ez egy válasz Lolamacko ma 01:38-kor írt üzenetére.
Titti
ma 01:54
Történetek: Fociőrület - Ha győz a csapat, megdug a férjem
Azért volt annak az esetnek hátulütője is. 
Dotti pasija – isten tudja miért –, a tábor után szakított vele, de a lánynak akadt volna utána is vigasztalója, csakhogy ő legalább két hónapig rá se bírt nézni a faszra. Szegény csaj! Pedig annyira önfeláldozó volt. 😀

Azt nem tudom egy öltöző mennyire nyilvános hely, de a megcsalás címke nem juthatna eszembe erről? 😉 A masszázs nem tudom mennyire illene rá, bár az elején mintha masszírozásra gondoltak volna. 😇 Igaz, hogy csak a masszázsasztal szerepelt benne, de ha valakit arra fektetnek biztosan megfordul mindenki fejében egy masszázs. 😂
A csapatkapitány fölnyalábolt és bevitt a szomszéd helységbe, ahol egy masszázsasztal volt a terem közepén, amire letett..."
1
Ez egy válasz Lolamacko ma 01:41-kor írt üzenetére.
Titti
ma 01:44
Történetek: Nőgyógyásznál
Komoly értékelések hangzottak el, de senki sem vette észre, hogy a címkézés kissé elmaradott? Erre minimum egy orvos, nővérke címke illene, de talán egy pár nyelvcsapás a leszbit is kérdés tárgyává teszi. 😀
1
Titti
ma 01:33
Történetek: Fociőrület - Ha győz a csapat, megdug a férjem
Erről eszembe jutott egy edzőtábor, amikor barátnőim fogadtak és az egyik így vesztegette meg az ellenfél csapatát. Mikor szóba hoztam neki, hogy ez nem túl etikus egy fogadás esetén és talán inkább azt a csapatot kellett volna ekként buzdítania, akikre fogadott így válaszolt: – Hogyisne! Ha elfáradnak, hogyan nyerhettek volna? 
Később tudtam meg, hogy a csapat egyik tagja a pasija volt, ezért a csaj mindig rájuk fogadott. Egyetlen mérkőzést se veszítettek és a tábor végi buliban ő lett a csapata jutalma. 
A hazaúton minden fiú büszke volt magára, mert mindegyik tudni vélte, miért ül féloldalasan a lány. Minden férfi szerint eredményes edzőtábor volt. Én meg elneveztem Dotti tanulmányútjának 😀
2
Titti
2024. május 6. 04:43
Általános -> Társalkodó - bármiről
Jól gondolja, de egy időben megpróbáltam ezt kiírni magamból és bár nem biztos, hogy mindenkinek erotikusnak fog tűnni, azért beküldöm, hátha közzéteszik, amit anno írtam. Számítok a lepontozására, mert bár végig az erotika körül forgott a gondolat, a történetből az akciójelenet mégis kimaradt. Arra a végén inkább csak utaltam és mindenkinek a fantáziájára bíztam, bár a közepébe csepegtettem némi pettinges nyali-falit, de olyan címke meg nincs itt. Mármint petting, mert az nem azonos a maszturbációval, sem mással amit itt felsoroltak, vagy csak én vagyok figyelmetlen így kora reggel.
 Úgy emlékszem blogban egyszer már volt, de nem vagyok biztos abban, hogy ha volt is, ott maradt-e, vagy sem.  Ez amúgy is aktuális lenne, mert érintőlegesen kapcsolódna  egy olyan történethez, amit nemsokára beküldök, vagy legalábbis tervezem beküldeni, az meg ennek az előzményei közé sorolható, bár anélkül is érthető lenne az „újabb" is.
Mail is talán írnék, mert szeretek sok mindenről beszélgetni, vitatkozni is, ha jó a partner, bár akad téma amiről nem szívesen vitáznék, mondjuk úgy, hogy akkor sem, ha fizetnének érte. 😇😉 A meddő vitáknak ugyanis nem vagyok híve.
Sajnos azonban ismert email cím nélkül nem tehetem meg, mert úgyis eltévedne helytelen címzéssel az interneten.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 5. 23:28-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 6. 03:57
Általános -> Hibák az oldalon
Én nem lennék ilyen fukar, mert az első részben még biztosan szűznek írta le Mónit az unokatestvérét, és ha már szűz volt, valószínűleg tini is. 
Virágok közt, az akácosban 1. rész (hetero szextörténet) (torte-net.hu)

Nos a rokonsági fok nem hinném, hogy változott volna, tehát az unokatestvérek megint megjelenhetne ennél a második résznél is: Virágok közt, az akácosban 2. rész (hetero, szűz szextörténet) (torte-net.hu) , bár a szűz már nem illene, de egy nap alatt senki sem öregszik olyan sokat, úgyhogy a szabdban-természetben mellett még mindig ajánlanám a tini címkét is.
1
Ez egy válasz sztbali 2024. május 5. 23:06-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 5. 22:28
Általános -> Hibák az oldalon
Ahogy elnézem Demeter Attila írásai talán mind megérdemelnék a  romantikus címkét, de ez:
Kettesben az egyesben (hetero szextörténet) (torte-net.hu)
a tini és szabadban címkét mindenképpen, mert egy vár, ahol a tini pár, Niki és Boldi nyalták-falták egymást,  az a szabadban egy nyilvános helyen található.  Mivel a szabadban címke itt összevonva szerepel a természettel, ezért inkább csak a nyilvános hely címkéjét tenném rá, de azt mindenképpen.
1
Titti
2024. május 4. 19:04
Általános -> Társalkodó - bármiről
Vagy 5 percig gondolkodtam, és eldöntöttem mit akarok írni. Nem is eldöntöttem, csupán tudtam.  Most mégsem merem leírni. Gyáva vagyok? Talán. De valamit mégis. A nem vagyunk egyformák... Igaz. Erről eszembe jutott az, amikor valaki azt mondta nekem, hogy a nők nem ennyire cserfesek. Ok, tudtam, hogy ő hogyan is értelmezi és szégyellem is magam érte, hogy direkt félreértettem őt. Azóta is sokszor jut ez eszembe. Arra emlékeztetett, amikor még tini voltam és egy férfi nagyjából ugyanezt mondta, hozzátéve, hogy: fogd be a szád, mert egy nő nem ilyen!  Szerinte az volt a nőies, ha a nő meghúzódott a háttérben és csak akkor beszélt, ha kérdezték, és a két kérdés között csendben csodálta a férfit. Igen. Csodáljuk azt, ha van miért. Nem a kinézetére gondolok esősorban mert egy férfi csak biológiailag lesz a kinézetétől az. Egy férfi jelleme és gondolatai azok, amik igazán férfiassá teszik. Ezen az oldalon ritkán olvasunk ilyenről. Talán inkább csak a negatív tulajdonságait domborítjuk ki, meg amit a nadrágja rejt. Hiszen a szexhez az kell, igaz?  Az is elengedhetetlen, ám szerintem sok minden más fontosabb annál. Persze ez is butaság, mint az, hogy lehet a sorok között is olvasni. Nem mindenki érti egyiket sem. 
Régebben én is ugyanezt tettem: leültem egy padra, lehetőleg távol mindenkitől és csendben figyeltem mások boldogságát. Nem hittem, hogy valaha részem lehet ebben. Ez persze természetes egy tini lány gondolkodásában. Főleg ha elmerül az önsajnálatban és nincs aki kirángassa onnan. Nem a szépséggel volt a gond, bár az is mindig relatív. Írhatna erről is akár. Biztosan élvezettel olvasnám. De a szépség sem minden, akárcsak egy nagyobb méretű férfiszépség. Önmagában nem ér semmit. Néha káros is. Nemrég írt Éva és Lola egy sztorit, ahol kimondják azt, milyen nehéz lehet egy nagyfa-szú férfinak. Egy gyönyörűnek mondott nőnél is előfordulhat ilyesmi. Sokszor előjön emlékeim közül az a kifejezés, hogy: jéghercegnő. Nem a kellemesebb emlékeim közül. 
Bocs a sok butaságért mindenkitől.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 4. 16:03-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 4. 02:36
Történetek: Így kezdődött
Ezen miért nincs a romantikus címke? Ez nagyon romantikus és szép történet.
Gratulálok, de tényleg gondold át, miért nem jelezted a romantikus címkét rá?
2
Titti
2024. május 4. 01:07
Általános -> Társalkodó - bármiről
Egyre inkább csodálkozom és csodálom. 😊
Ami azt illeti én annyit hozzátennék, hogy egy nő nem árt, ha előre készül azzal is, hogy előző pár napban nem eszik püffesztő ételeket. Úgymint bab, székelykáposzta, stb.  Fura dolgok történhetnek egy anális aktus során ellenkező esetben és elveheti a partner(ek) kedvét egy folytatástól, avagy más alkalomtól.
Azzal egyetértek, hogy ez nem lehet a napi rutin része, valamint minden más higiéniai és síkosítási „kezeléssel". 
Egy hármast vagy más néven szendvicset pedig nem csupán egészségi okokból nem ajánlott, hanem kapcsolati okokból sem túl gyakran igényelni.  Tortát sem fogyasztunk mindennap, mert az is sok károsodással járhat, nyilván az előző más formában, mint az utóbbi. Ennyi önuralma kell legyen mindenkinek, akármilyen finom is töltelékként szerepelni. Évente maximum 4-5 alkalom az amit szerintem még fent lehet tartani, bár nyilván ez is személyektől függő és nem árt egy nőnek is engedékenyebbnek lenni a férje, férfi partnere irányában, hiszen valahol ez is megcsalás, igaz?  Akkor is annak tekinthető, ha mindenki beleegyezik és az egyik partner maga a férj, vagy a pasija. 
A férfiaknak egy ilyen aktus végeztével – ha jó barátok –, nincs akkora gondja, mert tisztálkodás, sörözés és utána ránéznek a partnerükre, hogy kell-e neki segítség. Éppen azért nem előbb, amit maga is hangoztatott. Kell némi idő utána mindenképp, mire veszélytelenül mozdulhat egy nő. Az is előfordulhat – nálam volt ilyen is 😊 –, hogy utána furcsán tudtam, csak helyet foglalni pár napig, ám mégsem bántam meg soha. 
Na, befejezem, mert a végén engedély nélküli reklámtevékenységgel fognak itt vádolni. 
Köszönöm, hogy ezt leírta. Némi megerősítés volt ez számomra.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 4. 00:05-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 4. 00:47
Általános -> Társalkodó - bármiről
Hát, nah! Egy torna bármikor alkalmazható az igaz, de  van amelyik csak bizonyos életkor után javallott. Ilyen a Kegel gyakorlat is. Egy idő után az ember már észre se veszi, néha öntudatlanul is tornázik. Én például sokszor írás közben veszem észre, hogy belül tornázom. Akarom-e? Nem, hiszen már nem is tudatos, mégis. Nem haszontalan azonban ez biztos és ártalmasnak sem nevezném. Nem mindenki tud róla, ezért is volt annak a helye a blogban. Megvolt annak is a célközönsége, bár nem kifejezetten férfiakra gondoltam, de egyetlen férfi sem halna bele, ha eltanulja, sőt! Könnyebbé válna az életük. Nemcsak szerintem, mert a kitalálása nem az én érdemem, én csupán népszerűsíteni igyekszem. 
Engem érdekelnek az ilyen „butaságok" is, mert a testünk edzése a szexnek nagyon is része. Szerintem senkinek sem kell magyaráznom mire is gondolok, mikor ezt írom. De egy általam nem ismert módszert szívesen kipróbálnék.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 4. 00:24-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 23:40
Általános -> Társalkodó - bármiről
Azért az meglepő, hogy valaki, akinek ilyen jó a szövege és helyén van az esze, nem tart egy különbejáratú ágymelegítőt magának estére. 
Nyilván erre a kérdésre itt nem várok választ, csak eltöprengtem egy picit. 😀 Biztosan jó oka van rá.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 23:19-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 23:12
Általános -> Társalkodó - bármiről
Kíváncsi lennék mire gondol.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 23:06-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 22:54
Általános -> Társalkodó - bármiről
Az elején azt hittem, hogy komolyan veszi a pornófilmeket, és ezért bocsánatot kérek.  Az valóban nem lehet nagy élmény, ha bárkinek az ürülékét kell fogyasztani, bár olvastam, hallottam már ilyen rétegigényt is. Filmben is létezik, de azokkal úgy vagyok, akár a horror filmekkel: kukába velük. Én legalábbis meg nem néznék egyet sem!  Bár egy olyan sztoriba egyszer kíváncsiságból belenéztem és szerencsémre jót tudtam nevetni rajta. De amelyik komolyabban taglalja az aktust azt még annyira sem tudom megérteni, mint az s/m történetet.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 22:46-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 22:27
Általános -> Társalkodó - bármiről
Ez érthető, de nem feltétlen a birtoklástól eshet szét, cserélődhet le a partnerek bármelyike. Akárcsak  más emberi kapcsolatokban idővel ennél is kialakulhat egyfajta megszokás, unalmassá válik és barátilag közli, hogy csak ennyi. Mondjuk kiszerethet a nőből is, vagy ilyesmi.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 21:52-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 22:24
Általános -> Társalkodó - bármiről
Érdekes dolog egy férfitól. 😮
Van pár olyan férfi ismerősöm, akik ódzkodnak az anális szextől, mert bizony néha barna lesz tőle a farkinca! A legtöbb pasinak nincs is más ellenvetése.
Beszélgettem egy análkedvelő férfi ismerősömmel erről, mire ő csak legyintett és azt mondta:" Erre találták ki a mosdót." 
Ez nyilván annyit bizonyít csupán, hogy nem vagyunk egyformák. De ha maga ennyire irtózik a csóktól, talán egy franciázás sem jön be? 
Egyébként szívesen olvasnék a csókolózásról, vagy csak a csókról bármit, mert én lehetőség szerint még aktus közben is igénylem a csókot.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 21:45-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 21:42
Általános -> Társalkodó - bármiről
Eléggé hasonlóan gondolkodunk. Viszont előfordulhat olyan is, hogy nem szétesik, hanem csak lecserélődik valamelyik partner, bár elismerem, hogy ez igen ritka. Millióból egy, de hallottam már ilyet.
Azt a blogos részt igazából érdekességként szerettem volna itt megmutatni annak, akit érdekel, csak itt túl sok helyet foglalt volna el. Először csak egy arra mutató linket próbáltam, de rájöttem, hogy az már nem érhető el. Nekem viszont megvolt az „archívumomban".  
Persze azok közül a témák közül is indítható itt vita, mert magam sem mindegyikkel értek egyet, de az ezzel kapcsolatos jegyzeteim nem tettem közzé. Viszont ennél átfogóbbat azóta sem találtam, ami forrásokra is hivatkozik és átgondolt lenne.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 21:29-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 21:25
Általános -> Társalkodó - bármiről
„Mindig nevetségesnek tartottam, amikor Gorbacsov szinte lesmárolta Kádár elvtársat..."
Egy férfiak által egymás közötti csókban is lehet szexuális késztetés. Nem mindig mindkét fél részéről, de ki tudhatja, hogy adott esetben, ki mit érez? Fenti példát véve alapul, nyilván sose fogjuk megtudni. Tényleg! Mi alapján rögzült egy olyan szokás? Hiszen a politika nem éppen a szexuális indíttatásáról híres. 😀
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 21:06-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 20:55
Általános -> Társalkodó - bármiről
Ez nem könyvajánló volt, bár talán annak is elmegy. Létezik ennek még két kötete, bár a másodikat nem tudtam átérezni, a harmadik viszont szintén tetszett. Sajnos magyarul csak ez az egy rész jelent meg.
1
Titti
2024. május 3. 20:49
Általános -> Társalkodó - bármiről
Nem tudom ez  helyesen jelenik-e meg: Osztozni Hailey-n (nillakvcs.blogspot.com)
De ha az nem, akkor ez biztosan: Osztozni Hailey-n · Samantha Ann King · Könyv · Moly
Valami ilyesmire gondoltam többes párkapcsolat alatt, pedig sokan ezt csak szexuális tartalmuk miatt olvassák. Létezik ennek más aspektusa is.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 20:13-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 19:41
Történetek: Barátaim dugják anyámat 2. rész
Talán csak jobban szeretsz rejtvényt fejteni? 😀😉
Sok sikert kívánok! 💖
1
Ez egy válasz salsa 2024. május 3. 19:21-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 19:21
Általános -> Társalkodó - bármiről
Hajnalban írtam ehhez én is pár dolgot, amit akkor nem tettem fel, mert már majd leragadt a szemem. Ma meg azért, mert ugyanezeket írtam le más szavakkal.
Találtam viszont egy régi mentett oldalt és azt ma feltettem blogba, mert itt elég helyet foglalt volna. Az egy tanulmány és nem én  írtam, de talán akad benne más számára is érdekes a szexualitás tanulmányozása során.  
Csak a testemen át - Ajjaj (blog.hu)
Nem mindennel értek egyet abból, de kedves kis adalék a kultúra és a szex viszonyának elemzése.
Pár dolgot talán a családi kapcsolatokról is megmagyaráz, ha valaki tüzetesebben olvassa. A szemelvény is nyújthat segítséget, ha valaki valóban arra adja a fejét, hogy e témában kutasson, publikáljon és akit nem irigylek, mert cseppet sem könnyű téma. Ugyanis nem általánosítható. Ahány ember annyi szokás és beidegződés... 
Viszont érdeklődéssel olvasom amiket írt ide. 😀

Várom az érdeklődőket, hogy miről olvasnának itt szívesen!
A  többes „pár" kapcsolat elfogadottságáról, vagy annak hiányáról és okairól is ír? Engem ez érdekelne elsősorban a magyar társadalmi viszonyokat figyelembe véve. Természetesen más nemzetek vonatkozásában is szívesen olvasnék e témában. Elég sok adatot gyűjtöttem magam is, bár itt is ugyanarra jutottam, hogy ahány ember, annyi szokás. 😀
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 18:06-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 18:49
Történetek: Barátaim dugják anyámat 2. rész
Kipróbáltam és a Google nem tud ennyire jól. Viszont benne maradtak bizonyos egyáltalán nem magyaros dolgok, amit a DeepL Translate: The world's most accurate translator (https://www.deepl.com/translator) sem vesz ki, bár sokkal jobb minőséggel fordít. Bizonyos összegért, vagy egy kis bűvészkedéssel el lehet érni, hogy sokkal irodalmibb legyen egy eredeti nyelven jól megírt történet. Képes dokumentumok fordítására is és ha változtatsz bizonyos beállításokon – javítva az eredetit – sokkal érthetőbb fordítást kaphatsz, mint például a Google fordítóval. Pár oldal erejéig érdemes kísérletezni vele mindenképpen annak, aki fordít. Arya szokott egész jó fordításokat készíteni azzal úgy, hogy szinte hozzá sem kell nyúlni. Nekem sem árulta el a titkát. Azt mondta: „megérzés" 😀
A történetről el tudom képzelni, hogy akár igaz is lehet az alkoholos befolyásoltsága hatására. De, ahogy itt fogalmazni szoktak egyesek: nem izgultam fel rá.
1
Ez egy válasz salsa 2023. március 16. 08:29-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 18:28
Történetek: Faszszopó
Ez jellemző a gyenge férfiakra? 
Ők idézik elő a helyzetet, amiben képtelenek megvédeni a nőt, de természetesen nem ők a hibásak. Elég gyerekes viselkedés. Bocsánatkérés helyett a nő a kurva, igaz?
Pfuj...
Maga a történet stílusa viszont nem rossz. Kizárólag a stílus miatt viszont most tőlem nem jár semmilyen pont, csak ez a hozzászólás.
1
Titti
2024. május 3. 00:52
Általános -> Társalkodó - bármiről
Aztaaa!!! 😮
Először is köszönöm szépen a tájékoztatódat. Eléggé... kimerítő volt. 😀 
De rendesen rámutattál a szeretet szükségességére egy párkapcsolatban a fizikai dolgok nézőpontját elemezve. El is mentettem egy külön szívecskés részben a naplómban. Ilyenben: 💖
Ha van még mondanivalód bármilyen témában szívesen olvasnálak. 😉
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 2. 22:03-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 00:15
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Lehetne még egy megoldás, ha PC-n windows-t használsz. Bármilyen böngészővel működik például a OneNote Web Clipper (google.com) (https://chromewebstore.google.com/detail/onenote-web-clipper/gojbdfnpnhogfdgjbigejoaolejmgdhk) Itt lehet csak cikket is kijelölni és automatikusan másolja a cikket egy általad megadott jegyzetfüzetbe. Ehhez akár weboldalon keresztül is hozzáférhetsz, szerkesztheted, lementheted pdf-be, tovább küldheted, azonban úgy tudom, hogy az a feltétele, hogy be kell jelentkezned a microsoft fiókodba. A webes app funkciói korlátozottak, de ha ebbe lemented ezt megtalálhatod akár tableten, mobilon is, persze azokra is telepíteni kell a megfelelő appot és bejelentkezni a társított fiókba. Ennél kényelmesebbet szerintem nem fogsz találni, bár a hátulütője ennek az, hogy lesznek benne érthetetlen karakterek, ami az adott szerverek beállításaitól függenek, ráadásul vannak lapok, amiken tiltott az ilyen és ott a progi eleve figyelmeztet, vagyis azt jelzi, hogy nincs megfelelő tartalom. Ugyanezek „hibák" másolás-beillesztés során is meglesznek azonban, már ahol van ilyen, bár ez nem is hiba, csupán az adott  szerver beállítását tükrözi.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 2. 20:04-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 23:08
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 3. rész - A hatalmas farok
Elölről, vagy hátulról furakodott be? ;) 
Azt mondják egy ilyen nőt könnyű megszeretni. Ha sok pénze marad nehéz elfeledni. 😂 Jó hogy Wendy nem fog a szemünk láttára tönkre menni. 😀
Tüskevár kikapcsolásnak? Hm. Én inkább a helyedben Vi Keelandot olvasnék. Tudod... Kutyaharapást szőrivel?!
2
Ez egy válasz salsa 2024. május 1. 22:29-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 22:54
Általános -> Társalkodó - bármiről
Megkértem a Bing AI-t írjon nekem egy 3k karakteres romantikus sztorit, amiben szerepel a csók szócska. Ezt írta:
table { border: 1px solid #c4c7c5; border-radius: 4px; font-size: 16px; } th { padding: 18px 16px; text-align: left; } td { padding: 16px; border-top: 1px solid #c4c7c5; } .katex-mathml{ display: block; text-align: center; } .katex-html { display: none; } 
Egykoron, a Szívvarázs nevű kis faluban, ahol a virágok illata és a madarak dalai mindennap összetalálkoztak, élt egy fiatal lány, Lili. Lili hosszú, sötét hajjal és szemekkel rendelkezett, amelyek olyan mélyek voltak, mint a tenger. A falu lakói szerették őt, mert mindig mosolygott, és szívében mindig helyet talált a szeretetnek.
Egy napsütéses tavaszi délután, amikor a virágok kinyíltak, és a fák zöld levelekkel borultak, Lili a Csókmező-re indult. A Csókmező egy titokzatos hely volt, ahol azt mondják, hogy a csókok varázslatos erővel bírnak. Ha két ember itt csókolózik, a szerelmük örökké tart.
Lili a mező közepén állt, és várt. A nap sugarai átszűrődtek a lombkoronán, és a virágok illata körülölelte. Ekkor megpillantotta Mátét, a falu legvonzóbb fiatalemberét. Máté magas, barna hajú és szemű volt, és mindig mosolygott, amikor Lilit látta.
Máté odalépett Lilihez, és a szeme mélyébe nézett. Lili szíve hevesen dobogott, és a pillanat varázslatosnak tűnt. Máté halkan suttogta: “Lili, szeretlek.” És ekkor a két fiatal egymás karjaiban találta magát, a Csókmezőn.
A csók, amit Máté adott Lilinek, olyan volt, mint a tavaszi szellő, amely átjárta a virágokat. Lili érezte, hogy a szívük összeolvad, és a szerelmük örökké tart. A nap sugarai körülöttük táncoltak, és a madarak boldogan daloltak.
Azóta Lili és Máté minden tavasszal visszatérnek a Csókmezőre. Ott csókolóznak, és a szerelmük továbbra is varázslatos. A falu lakói azt mondják, hogy a Csókmezőn a csókok örökké tartanak, és a szeretet mindent legyőz.
Így hát, ha valaha a Szívvarázs falujába látogatsz, ne felejtsd el meglátogatni a Csókmezőt. Ki tudja, talán te is megtapasztalod a csókok varázslatát, és a szerelmed örökké tart majd, mint Lilié és Mátéé. 💕🌸12

Ez valóban romantikus, de kihagyta belőle az emberi részt: azt, hogy mit érezhettek csók közben a felek. Tévedek?
1
Titti
2024. május 1. 22:39
Történetek: Wendy 4.1
Utóbbi csak akkor valósulhat meg, ha hagyod. 😛 Persze a vitrin üvegét golyóállóra készíttesd, hogy a NAGY gondolataid ne verjék szét. 😀
Nekem sincs diplomám számítástechnika egyik ágából sem. Az Ai sem a kedvencem. MÉG. Nem akart írni helyettem erotikus mesét 😥😂 Pedig kértem, de az irányelvei ezt nem teszik lehetővé. 😉 Viszont sok mindenre lehetne jó, meg annál is többre. Csak némi programírás, meg sok tárhely kérdése. Szerintem pár év múlva lesz belőlük több ezer és majd ők vívják a 3. világháborút. Egy apró progi írásához nem kell informatikus mérnöknek lenned. Csak kb annyira mint Wendynek az élvezethez – elkötelezetten szeretni és némi időt, energiát befektetni. Ma ezt nevezik szellemi tőkének. De ez nem újkeletű dolog. Felfedezték már a Káma Szútra szerzői és Kleopatra is. És még sokan mások mindenféle szexuális töltet nélkül, de ezt neked nem kell magyaráznom. 
A lényeg az, hogy tedd, amihez kedved van és élj úgy, hogy ha elmész másoknak hiányozz. Akkor sokkal tovább élsz majd mint ahány évig nyugdíjat kaphatsz – ha lesz még jövőre egyáltalán nyögdíj. 😀 Tévedés, hogy az évek számától függ a korunk: addig élünk, ameddig valaki emlékszik ránk. Persze ha nem szeretettel emlékeznek ránk, akkor az nem  élet. Nem is tudom... Az lenne a pokol?
1
Ez egy válasz salsa 2024. május 1. 18:50-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 22:13
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 3. rész - A hatalmas farok
Szegény párom... Ha két nő fogja őt szendvicsbe vajon mire lesz esélye? 🙄
Én csak a terápiátoktól féltem, mert ő nem igazán szeret a szendvicsben töltelék lenni. Igaz, hogy eddig nem is volt azt hajlandó kipróbálni. 😉 Talán mégis bejelentkezünk. 😀
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 22:07-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 22:01
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 3. rész - A hatalmas farok
Ugye nem vagytok túl diszkriminatívak?  Ha mondjuk egy nő megkeres titeket egy szendvicsimádat-betegséggel, akkor is tudtok segíteni? Mondjuk a tünetek nem indokolnák, mert ő igenis jól érzi magát, csak a férj nem kellő odaadásán kéne változtatni. 😉 Persze odaad ő mindent amit kell, csak a gyakorisággal akad néha gond. Betegség ez egyáltalán vagy csak valamilyen szindróma? Van rá terápia? 😊😇
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 21:42-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 21:52
Történetek: Ha megdugom megszeret?
Szerinted érdekelni fog egy határozott férfit a szülei tiltakozása, ha már a feleségéről van szó? 
Vagy érdekelné a z olvasókat a Lisával éppen megkötött házasságának az érvénytelenítésével kapcsolatos procedúra? 
Hm. Talán egy második nászéjszaka, amikor egyikük szeme sincs bekötve? Nem, az elég giccses lenne, bár ha a srác revansot akarna, hogy egyenlíthessen... Talán az lehetne, de hasonlóval – más szereplőkkel – biztosan beküldtem már olyat. 😉 Vagy legalábbis megírtam. 😅
Ennek is gondolkodhatok a folytatásán, de mire megírom és megjelenik, már senki sem fogja tudni majd, hogy ezzel kapcsolatos.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 21:36-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 21:42
Általános -> Társalkodó - bármiről
Szerintem mindkettőt megteheted akár ma is. Egy tetszőlegesen választott AI bármikor szóba áll veled, ha van neted és kérdezed. Egyenlőre csak a neten keresgél neked információ után kutatva, de gyorsabban rátalál és többnyire pontosabban, mint egy átlagos kereső. Kell neki minimum egy év mire „öntudatra ébred". Legalábbis én így tudom, de tévedhetek is. Mindenesetre úgy tervezték, hogy minél többet kérdezik, annál több raktározódik el benne, és ma már van aminek nem is kell utána keresnie a neten. Persze fontos a kérdező visszajelzése is, hogy megfelelt-e nekem az amit ő válaszolt. Erre a célra biztosan tartanak főállású „kérdezőt" – talán többet is.  
A szex az igazival meg csak rajtad múlik. Találhatsz akár olyat ma is. 😉
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 21:09-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 19:23
Általános -> Hibák az oldalon
A látogatás - Léna (hetero szextörténet) (torte-net.hu)
Szerintem ez megérdemelne egy romantikus és megcsalás címkét, talán a tini is szóba kerülhetne, hiszen két pár szeretkezését írja le, egyik pár elvált , a nőnek van férje, a tinik egyikének sincs ugyan, mert ők még tinik, de szeretkezni már elég érzéki módon tudnak. Talán újra azt az oktatási formát kéne bevezetni tananyagként, ahonnan ők tanultak, kevesebb lenne a testileg kielégítetlen lány és a lelkileg frusztrált fiúcska.  
De ezt csak a címke miatt írtam ám hibának, ha elfogadjátok ti is annak. 😅 Az sem hiba, hogy erre véletlenül nyomtam egy 10-est. 😉 Na jó, nem véletlen volt. 😊
1
Titti
2024. május 1. 19:17
Általános -> Társalkodó - bármiről
Az Ai azért mesterséges intelligencia, mert tud tanulni. Nem feltétlenül olyan gyorsan még mint mi, bár ez is erősen személyfüggő dolog. 😀 Szóval meg lehet már valósítani ezt az álmod.  Bár egyenlőre még a szexuális jellegű kérdésekre a legtöbb Ai – na jó, egyik sem 😂 – a készítőik etikai kódexe miatt nem hajlandó válaszolni. Például, ha azt kérdeznéd tőle, ki akar-e nyalni arra nem válaszolna, de ha utasítanád megtenné. 😅
Erre a kérdésre sem tőle szeretném a választ.
A látogatás - Léna (hetero szextörténet) (torte-net.hu) Ebben olvastam egy ilyet: 
Maszturbálás után kellett olykor egy óra is, hiszen alapos munkát szokott végezni, 
Mármint, hogy ismét harcképes állapotba kerüljön egy farkinca. Ez lehetséges? Tényleg kellhet egy óra a regenerálódásra? Mert ha igen, akkor én már most a mennyországban vagyok, ugyanis az ismerőseim közül egyiknek se kell annyi. 2-10 perc maximum és a negyedik menet után is csak negyedóra.  Szóval nem ez az átlag?
Na ilyen kérdésre sem adott választ az AI. 😛🙄
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 18:47-kor írt üzenetére.