Cindy

Szavazás átlaga: 6.77 pont (60 szavazat)
Megjelenés: 2023. március 6.
Hossz: 13 497 karakter
Elolvasva: 901 alkalommal
Szépirodalom, Erotika, Férfiak / Nők, Beleegyezés nélküli szex, Orális szex, Kukkolás
Ha ezek közül bármelyik ellenedre van, kérlek ne olvasd tovább!
Eredeti sztori: Cindy
Ha eredetben jobban tetszik, kérlek ne tégy sértő megjegyzést a fordításomra. Nem vagyok műfordító, de örülnék neki, ha bárki élvezni tudja a történetet! Nyilván azért teszem közzé, mert nekem tetszett.
Köszönöm, ha jónak tartod. Amennyiben mégsem, alkotó kritikát, bárkitől elfogadok, amitől jobb lehetek.
A sztorit lehúzni meg… Nos, ez igazából is megtörténhet… Szóval: kérlek ne!
Nevetve beszaladok a konyhába. „Ha-ha-ha”, mert Jeffery üldöz. Megcsúszok a nedves padlón. A padlóra zuhanok. A padlón gurulva nevetek.

– TE FASZ RAY! – kiabál velem Jeffery.

Még javában nevetek, amikor Jeffery kimegy a konyhából. Azért kaptam ki tőle, mert megpaskoltam a felesége fenekét. Donna Jeffery felesége, aranyos kis jószág. Szeretem ugratni a barátaimat és imádok női popsit simogatni.

Látom, Bart és Ron Cindyvel tréfálkoznak a konyhaasztalnál. Rám néznek és folytatják a beszélgetést Cindyvel. Hallgatom őket.

Mosolyogva fekve maradtam a hátamon. Remekül érzem magam ma este és nem érzek fájdalmat az esés miatt, és Jeffery bokszolgatása miatt se. Átfordulok az oldalamra és az asztalra nézek, ahol a barátaim ülnek.

Benézek az asztal alá is, ahol meglátom Cindy lábát. Cindy az asztal egyik oldalán ül, Bart és Ron vele szemben; mindhárman falatoznak. Cindy Braden felesége, nagyon-nagyon kedves nő. 26 éves, szerintem igazán csodálatos. Cindy ázsiai típusú. Nem mondhatom, hogy dögös, mert Cindy nem mutogatja a testét. Cindy vancouveri; részben , részben kanadai francia... Egy gyönyörű hölgy.

Ahogy nézegetem, egyre jobban ráizgulok. „Nyugodj le Ray, Cindy egy különleges hölgy” – mondom magamban.

Cindy és Braden házasok. Braden természettudomány tanár, Cindy ápolónő...

Braden régebben elég vad volt. Az elmúlt években ugyan kissé lehiggadt, de most az ilyen bulikon kiengedi a gőzt. A szomszédságunkban havonta rendezünk bulit. Egyszer itt, máskor ott... Ez így mindegyikünknek nagyon szórakoztató. A következő hónapban a buli júliusban, Barték házában lesz.

A konyha padlóján fekve a hangokról jut eszembe, hogy vannak itt rajtunk kívül mások is. Bart és Ron tréfálkozik Cindyvel. Bekúszok az asztal alá, amit egy nagy terítő takar, mindkét oldalán egy-két szék van. Az egyikben Cindy ül. Mozdulatlanul fekszem a földön és Cindy lábfejét és bokáját nézem. Szexi, fincsi!

Cindy szinte állandóan hosszú ruhát vagy szoknyát visel, stílusoson öltözködik, mindig tiszta és ápolt; elrejti a hibáit, ha egyáltalán van olyan neki.

Eleinte csak Cindy lábfejét látom; a szoknyájától nem látok a ruhájára feljebb. A fejemet a karomra fektetem; pihenek és bámulom Cindy lábát és cipőjét.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.77 pont (60 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
deajk2008
2023. április 19. 01:25
#24
Nagyon izgató lett... 8p folytasd
1
JakeAmazing
2023. április 2. 14:16
#23
Akkor lehet nem emlékeztem. Rég volt 🙂
Jó, de itt, az oldalon még zavarta a beleegyezés nélküli szex Mr Álszentet.
Valójában tényleg nem tudom mire gondolsz 🙂
1
Ez egy válasz Titti 2023. április 2. 08:00-kor írt üzenetére.
Titti
2023. április 2. 08:00
#21
Regisztrációm után azonnal, egy blog címét adtam meg weblapként a profilomon. Mivel anno Te kerestél meg engem a profilon feltüntetett email címen, azt hihetném, hogy nem kerülte el az sem a figyelmed. 🙂
Nos, Andreas-t Te ismered, így nincs okom nem hinni neked. Az effajta beleegyezés nélküli szex pedig Cindy-t sem nagyon zavarta. 😉
A kérdést nem ismétlem meg – szerintem érted – nem vagy te buta. De az is válasz, ha nem válaszolsz. 
1
Ez egy válasz JakeAmazing 2023. április 1. 16:29-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2023. április 1. 16:29
#20
Nem tudtam, hogy van blogod. Mikre is vagy kíváncsi?
Az az Andreas biztos, hogy az itteni Andreas.
1
Ez egy válasz Titti 2023. március 31. 16:47-kor írt üzenetére.
Titti
2023. március 31. 16:47
#19
Ha nem tudnám, hogy nem igaz, azt hihetném, hogy te vagy Kíváncsi Fáncsi. 🙂

Rendben, ez egy véleményed, másról. Neked mail-ben elárultam magamról pár dolgot. Azok után a saját véleményed érdekelne, ugyanezen témából. Nem fogok megsértődni, bármi is lesz - ha lesz valamilyen. Csak most picit én is kíváncsi lettem.
Bár még mindig fenntartom azt a lehetőséget, hogy az ottani személyek mások lehetnek, mint akiket én említettem itt. Ha így van, az se baj, mert nem volt sértő szándék bennem. Tévedni meg emberi dolog, azt hiszem.
1
Ez egy válasz JakeAmazing 2023. március 31. 15:56-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2023. március 31. 15:56
#18
Kíváncsiságból beleolvastam. Andreas az nyilván az, aki itt publikál. Mivel azt hiszi te vagy a profilképeden, meg azt gondolja, hogy a sztorik megtörténtek veled, így már hirtelen a beleegyezés nélküli szex sem zavarja.
1
Ez egy válasz Titti 2023. március 31. 07:43-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2023. március 31. 15:49
#17
Ez jó kérdés, de te elvileg nem keresel pénzt a sztorival. A legjobb módszer tényleg engedélyt kérni, vagy ha az nem megy, akkor csak feltüntetni az eredeti szerzőt.
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. március 31. 07:01-kor írt üzenetére.
Titti
2023. március 31. 07:43
#16
Régebben én is így jártam ezzel. Az volt az a körülbelüli öt „lopás". 

Érdekes, hogy mindenkit a mások véleménye érdekel a gondolatainkról, miközben a legtöbben úgy teszünk, mintha nem így lenne. 🙂
A napokban Andreas6 és Gyuri – a blogomon szemezgetve – szebbé tették a napomat, elviselhetőbbé a fájdalmakat. Nem tuti, hogy azonosak az itteni azonos account nevű felhasználókkal, ám akárkik is ők, köszönöm nekik az élményt. 🙂
 
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. március 31. 07:01-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. március 31. 07:01
#15
Nem számít keresetnek az a 30 nap tagság, ami egyébként pár száz forint lenne? Vagy az oldal sérti meg a szerzői jogot, ha az amúgy ingyenes eredetiért pénzt szed a mezei olvasóktól? Eleinte én kértem engedélyt az eredeti szerzőjétől. Egy nem is válaszolt. Egy másik meg mindig rágta a fülemet, fordítsam le neki az olvasók hozzászólását. Így leszoktam erről.
1
Ez egy válasz JakeAmazing 2023. március 30. 19:42-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2023. március 30. 19:42
#14
Ha nem keresel pénzt a fordítással, akkor elvileg nem sérted meg a szerzői jogokat.
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. március 7. 18:27-kor írt üzenetére.
Titti
2023. március 7. 21:10
#13
Plágium? :o 
Gondolj csak a bibliára! Hány kiadást látott már meg, miközben az eredetihez képest - akár nyelvtani szempontból, akár más valamiért - sok minden változott benne. Daidalosz örököse sem fog a szerzői jogi hivatalhoz fordulni, pedig az akkori ötletét már jócskán túlszárnyalták. 🙂
Sorolhatnám még, de nincs értelme. Inkább csak azt tenném ehhez hozzá halkan, hogy nincs új a nap alatt. Maximum nem írták még meg olyan formában, ahogy én elképzelem. 
Ja, meg azt, hogy eddig ötnél kevesebb esetben követtem el olyat, amiről írtam lentebb. Felesleges, hiszen így is több száz ötletem hever „parlagon" már évek óta. Valószínűleg sosem fogom befejezni, kidolgozni mindet. Viszont már a literotica-n is akadt olyan, ami ismerősnek tűnt számomra. Rákerestem a saját archívumomban és találtam ugyanolyan ötletet. Pedig egészen tuti, hogy nem tőlem „lopta" az az ismeretlen, aki ott közzétette. 😀 Mondhatnám véletlennek, bár én úgy tudom, hogy mindennek van oka és következménye is. Legfeljebb mi nem tudunk – néha nem is akarunk tudni – róla. Szóval nem hiszek a véletlenekben. Az sem véletlen, hogy ezt itt leírtam. Még úgy is, hogy tudom, hogy ezeket mind te is tudod. 🙂
2
Ez egy válasz Ulysses 2023. március 7. 18:27-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. március 7. 18:27
#12
Az egy megfontolandó ötlet, hogy a literoticán vagy az xnxx-en olvasott jó alapötletet felhasználjuk "saját célra". Ez nem plágium valahol? Hm, talán nem, hiszen "A három testőr" vagy húsz filmváltozatban létezik. Találkoztam az említett oldalakon olyan sztorival, amikor felháborított a silány kidolgozása egy érdekes helyzetnek. Viszketett a kezem, tollam, billentyűzetem, hogy rendesen megírjam, de még a saját ötleteket kellene befejeznem előbb.
2
Ez egy válasz Titti 2023. március 7. 14:53-kor írt üzenetére.
Titti
2023. március 7. 14:53
#11
Kedves Ulysses!

Igazán kedves tőled, hogy még te kérsz bocsánatot, amiért elolvastattam veled egy olyan valamit, amit pedig szíved szerint kihagytál volna. 🙂
A legtöbb történetben – talán inkább mindegyikben – lehet hibát találni. Ezzel nincs is gond, hisz az emberek nem tökéletesek – én főleg nem. 😀 Ezt inkább ízlés kérdéseként fogom fel. Na meg olyannak, hogy jobbító-e a kommentelő hozzászólása, avagy inkább csak akadékoskodni próbál. A tiéd egyértelműen az első kategóriába sorolom és ezt köszönöm neked. Természetesen mindenki másnak is, aki él hasonló „jogával” 🙂
A tökéletlenségre utalással inkább arra szerettem volna rávilágítani, hogy a fordításoknál fellelhető – számomra – „hibás” részt igyekszem a saját szám íze szerint átfogalmazni. Szándékosan nem az átírni szót használtam, mert az azt jelentené, hogy megváltoztatom a történet menetét. Akad ugyan ilyen is, ám akkor nem hivatkozok a forrásra, hiszen az már némileg saját leírás. Ilyet akkor szoktam csak tenni, amikor egy jó alapötletet nagyon átgondolatlannak, elfuseráltnak tartok. Az az oldal – sajnos – valóban sok ilyet tartalmaz, bár lehet azért találni ott is pár „gyöngyszemet”. Nem mellesleg, a literotica–n, vagy bárhol másutt is előfordulnak ilyen „tökéletlenek”.
Szóval: ötletszerzésnek jók, tehát nem hiábavalók – ha valaki szeret és tud gyorsan olvasni. 🙂
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. március 7. 06:36-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. március 7. 06:36
#10
Kedves Titti! Két dolog miatt kell bocsánatot kérnem. Az első: igazából részben a téma miatt nem olvastam végig ezt a történetet. Az erőszakot nem tolerálom. A másik, a fontosabb: csak  a hozzászólás megírását követően néztem meg az eredeti sztorit. Szóról szóra nem vetettem össze a fordítással, de néhány helyen feltűnt a jobbító változtatásod. Az eredeti írója máshol is elkövette a dupla magyarázás hibáját. Például pár soron belül szerepel, hogy az egyik nő ázsiai típus, meg hogy félig kínai. Szóval bátran igazítsd ki a szerző ostobaságait. Itt úgysincs lektor, aki ellenőrizgeti a fordításod pontosságát. 🙂 Az egészről az a benyomásom, valami tini írt egy pornó forgatókönyvet. Megjegyzem, a forrás oldalán elég nehéz minőségi írást találni. 
1
Ez egy válasz Titti 2023. március 7. 00:01-kor írt üzenetére.
Titti
2023. március 7. 00:01
#8
Köszönöm mindenkinek a véleményét.
Nem véletlen lettél te a kedvencem a hozzászólások terén kedves Ulysses, ismét tanultam valamit. Igazából megerősítés volt amit írtál, mert másutt azt szoktam alkalmazni. A szöveg érthetősége van mikor azt meg is követeli. Itt az érthetőség mellett úgy gondoltam az eredeti sztori írójának a stílusa miatt inkább ragaszkodok a szöveghűséghez, bár lehet, hogy ez hiba volt. A házas részt viszont kihagytam volna, ha hagyom sokat pihenni és észreveszem. 🙂
A bevezetőben részben az eredeti író figyelmeztetése olvasható. Erőszakolás és hasonlók... Bár én minden nőnek azt kívánom, hogy ennél komolyabb nemi erőszakban sose legyen része. 🙂
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. március 6. 06:58-kor írt üzenetére.
s
sipospista
2023. március 6. 19:28
#7
Jo joo..johet a tobbi resz
2