A favágó

Szavazás átlaga: 7.29 pont (77 szavazat)
Megjelenés: 2023. július 20.
Hossz: 16 224 karakter
Elolvasva: 825 alkalommal
Anna félve fordult be a keskeny erdei útra és szurkolt, hogy a két nappal ezelőtti eső utáni hatalmas pocsolyák nehogy megfogják. Gyorsan megbánta, hogy kocsival jött, mert a hatalmas kátyuk, amiken keresztül a kocsija bukdácsolt egyre mélyebbek lettek, ahogyan befelé haladt az erdőbe. Már másodszorra kellett választania a keskeny utak közül és már abban is biztos volt, hogy eltévedt, amikor a nyitott ablakon keresztül motorfűrész hangját hallotta meg a távolból.

A szomszédja irányította erre a helyre azzal, hogy itt lehet olcsón fát rendelni, amit haza is hoznak és föl is darabolnak megfelelő méretűre. Azért vállalkozott erre a kalandos útra a fa miatt, mert elképzelte milyen kellemes lesz téli estéken a meleg szobában a mázas cserépkályha párkányára ülni és olvasni. A szaunáját is fával kellett fűtenie, amelyet a pajtából alakíttatott át és oda is sok fa kellett. A környéken lakó barátai is szívesen jöttek el hozzá szaunázni, és azt mégsem mondhatta nekik, hogy most nincs szauna, mert nincs fa. Már nagyon közelről hallotta a motorfűrész hangját és végre meg is látta a félmeztelen férfiakat az óriási farakás mellett, védőszemüvegben, és védőkesztyűben dolgozni. Nem vették őt észre. Kiszállt a kocsiból és várta, hogy meghallják, de a nagy zajban azok nem figyeltek föl rá. Darabolták a vastag fatörzseket és a mellettük álló farakásra pakolták. Mikor az egyik éppen fölegyenesedett és végig törölte izzadó homlokát, Anna kihasználta az alkalmat és odalépett hozzá. A férfi még mindig nem vette észre ezért ő megérintette a vállát. A férfi megpördült és csodálkozva nézett rá. Anna ekkor vette észre, hogy a fülén fülvédőt is visel, ami miatt nem is hallhatta őt közeledni. A férfi levette a fülvédőt és ő rögtön bocsánatot is kért tőle, amiért megijesztette.

Elmondta miért jött és ki küldte. A favágó nem vette le a védő szemüveget amitől Anna nagyon furának érezte a beszélgetést. Olyan kérdéseket tett föl neki, hogy ő nem tudta rá a választ.

– Bükk vagy tölgy kellene? – kérdezte a férfi a helyi tájszólással.

– Nem tudom. – mondta és a másik férfira nézett segélykérőn, aki éppen akkor lépett oda melléjük. Ismerte ezt a fiút látásból, mert a közelében lakott és a szomszédjának a kertjét szokta gondozni. Egy ideje tervezte, hogy majd beszél vele a saját kertjéről, mert nem volt megelégedve azzal az idős férfival, aki az ő kertjét vállalta. Igaz, hogy megcsinálta a kaszálást, de mindig volt.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.29 pont (77 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JakeAmazing
2023. augusztus 23. 12:10
#15
Igen, és tudjuk, hogy egy rugalmas szerv. Nem is a vastag pénisz befogadásáról van szó, hanem a hosszúéról.
1
Ez egy válasz Titti 2023. augusztus 22. 18:32-kor írt üzenetére.
Titti
2023. augusztus 22. 18:32
#14
Úgy hiszem Jake a vagina befogadóképességére gondol, ami nincs arányban sem a testmagassággal, sem a testsúllyal. Egy idős ismerős férfi mondta ezt régebben egy férfiak közötti beszélgetésben:  „...ahol egy gyerek kifér, oda sok minden befér."
Nem írok saját tapasztalatot, mert eléggé személyes lenne, javaslom inkább megtekinteni a szakemberek véleményét egy egészséges csecsemő méreteiről például itt: A baba súlya így változik a születéstől az első év végéig - Gyerekszoba 
https://gyerekszoba.hu/baba/a-baba-sulya-igy-valtozik-a-szuletestol-az-elso-ev-vegeig/
E példával csak azt szeretném érzékeltetni, mennyire lehet rugalmas egy emberi testrész, noha az anatómia professzor szerint nem a pina lenne a helyes válasz arra kérdésre, hogy melyik testrészünk az, amelyiknek a neve p betűvel kezdődik és a többszörösére tágulhat. A helyes válasz ha jól emlékszem a pupilla volt, ami kitágulhat a fénytől, és a meglepetéstől is. Valószínűleg azért ez volt, mert az a másik testrés neve nála a vagina volt. 😀
Ok, ez lehet butaság volt, ám érdemes elgondolkodni egy újszülött baba méretei, és némely más behatoló méret közötti különbségen.
3
JakeAmazing
2023. augusztus 22. 12:46
#10
Azért az anatómia hiányos ismerete itt is előkerül.
1
veteran
2023. július 28. 02:17
#9
Igazi csajos írás.
2
kivancsifancsi
2023. július 21. 07:32
#8
Gratulálok nekem nagyon tetszett. Hiába na, Ti csajok érzelmesebben fogalmaztok. Örvendek, hogy meg is beszélitek.
0
Lolamacko
2023. július 21. 00:11
#7
Köszönöm. Illett volna átnéznem, átolvasnom a beküldés előtt. Legközelebb jobban figyelek. Kb 10 éve írtam, és befejezetlen volt, aztán mostanában elővettem és gyorsan befejeztem, hogy el tudjam engedni. Tudod a befejezéssel mindig gondom van. 
1
Ez egy válasz Titti 2023. július 20. 22:06-kor írt üzenetére.
Titti
2023. július 20. 22:06
#6
Újra elolvastam, azon gondolkodva, illene-e szólnom? Aztán nem bírtam ki, mégsem. 
Nekem különösen az tetszett ebből, hogy a korkülönbséget tudtad akként érzékeltetni, hogy a fiút kissé tapasztalatlannak, bár nagyon határozottnak, lelkesnek tüntetted fel. Ok, a többi is tetszett, de ez az ötlet nagyon ott van nálam! 
Amiért nem tudtam első olvasáskor, hogy szabadna-e „kritizálnom" ezt, mert a saját sztorijaimban sokkal több hiba van... Szóval, ez igazából nem kritika, csak tanács. Tudom, tudom... A fogadatlan prókátor bére... De ezt kérlek ne bántónak érezd! Biztatásnak inkább, mert szeretnék tőled még több ilyet olvasni, amiből ilyen apró fogásokat tudnék ellesni. Talán majd alkalmazni is tudom máshol, valamikor.
Ami megszívlelendő lenne – szerintem –, az a mondaton, bekezdésen belüli szóismétlés elkerülése. Ezt ugyan nálam is szóvá tették többen, mégis néha ebbe a hibába esek. Nálad példának okáért ezt találtam: 
Ekkor már Anna sem csak állt ott, és átkarolta a nyakát. Ekkor megindult az áradat."
Lehetett volna így is: Ekkor már Anna sem csak állt ott, és átkarolta a nyakát. Megindult testükben, lelkükben az áradat. 
Talán nem is hiba, mert a saját helyesírási szabályaim szerint ez így olvasható, de talán szebb másnak. Na, ez egy nagyon rossz mondat, rossz példa volt tőlem, hiszen most én ugyanezt elkövettem. Nyomatékosításként néha elmegy – mint ebben a két utolsó mondatomban –, de talán...
Tudom, hogy érted, átérzed a különbséget.
Na, és ez csak egy vélemény. Az sem biztos, hogy helyes. Majd eldöntöd magad. 🙂
Ettől még nem fogom kérni sehol, hogy azt a 10 pontot, amit első olvasásra adtam, változtassák kevesebbre. 😉
2
D
Dollyka82
2023. július 20. 16:45
#5
Romantikus és jó volt
0
kaliban
2023. július 20. 13:15
#4
Hát, Igen!  Az elengedéshez kell az igazán nagy szeretet!  Nekem nagyon tetszett!  (10 p)
0
Álmoska5
2023. július 20. 00:44
#2
Romantikus és egyben tanulságos is volt. 10 P.

"Álmoska5"
0
T
Törté-Net
2023. július 20. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1