Ismerkedés 1. rész

Szavazás átlaga: 7.61 pont (56 szavazat)
Megjelenés: 2023. július 9.
Hossz: 17 304 karakter
Elolvasva: 1 012 alkalommal
Van egy barátom, aki unatkozik. Egyszer ír nekem egy kis sztorit. Nagyon aranyosnak tartom és megkérdezem, folytathatom-e, ahogy én gondolom. Azt mondja nem bánná és egy ideig egymásnak dobjuk a „labdát”...
Azt is mondja, hogy igazából ő úgy gondolta, hogy:
az alap sztori az, hogy egy unalmas szexuális életű szingli pasi, egy vakrandin, találkozik egy szintén szingli, de minden tekintetben nyitott nővel. Szimpatikusak egymásnak, összejönnek, majd szép lassan a csaj beleviszi a pasit a tutiba. ;) Ebbe sok minden beleférhet, ami csak tetszik. :)
Ok, rajtam aztán nem múlik. Imádok eljátszani a gondolattal, hogy mi lenne ha...

Nevezzük őt most Gabinak én meg itt a Nilla névre hallgatok majd. :)

Ezt kaptam tőle elsőre:

A megismerkedés:

– Az eszpresszója, Uram.
– Ammm... Köszönöm szépen – tértem vissza gondolataimból, a valóságba, amikor a pincér letette elém az általam rendelt, csésze feketét.

Lassan kevergettem, miután megízesítettem kedvem szerint és közben néztem a körülöttem nyüzsgő tömeget. Magamtól soha nem jöttem volna egy ilyen puccos és forgalmas helyre, de hát nem én választottam. Tulajdonképpen nem is értem, miért mentem bele, ebbe az egészbe. Na jó, tudom ez így eléggé zavaros, úgyhogy kezdem az elejéről.

A nevem Gábor és harminchét éves vagyok. Száznyolcvanöt centimmel és kilencven kilómmal, egy teljesen átlagos, sportos fazon vagyok, aki egy amatőr kispályás csapatban focizik. Imádom ezt a sportot és elég jól is megy, valamint jó formában tartja a testemet, ami arányosan izmos. A csajok legfőképpen a seggemet szokták megnézni, mert a futástól, izmos és formás. Na nem vagyok Adonisz, de igyekszem jó formában tartani magam. Munkámat tekintve, egy nagy és ismert építőipari márka területi képviselője vagyok, rugalmas munkaidővel. Túl vagyok már egy pár nem túl jól sikerült kapcsolaton, az utolsót három hónapja zártam le. És ezzel el is értünk, annak az apropójához, hogy mit keresek én egy ilyen felkapott kávézóban, a belváros szívében, ahová én abszolúte nem tartozom. Nos a sztori egyszerű, a barátaim mindenáron segíteni akarnak abban, hogy becsajozzak. Egy ideig próbáltam ezeket, a próbálkozásokat leszerelni, de az egyikőjük, név szerint Szilvia barátnőm, odáig ment, hogy leszervezett nekem egy vakrandit, az egyik kolléganőjével.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.61 pont (56 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Titti
2023. augusztus 23. 12:15
#10
Ó, akkor ez mégiscsak jól sikerült, mert valójában ilyen érzetet akartam kelteni. Azt, hogy a nő egy „nagyvilági" valaki, aki nem gondol többre, mint egy egyéjszakás kalandra. 
A folytatásos történetek zöme pedig kicsit mind szappanopera, tehát a picit fentebbi hozzászólásodon is csak mosolyogtam.
Annak meg mindig örülök, ha van valaki akinek tetszik. 🙂 Köszi tibee72!
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. július 10. 20:47-kor írt üzenetére.
t
tibee72
2023. augusztus 23. 11:09
#9
Tetszik. Érdekesen megírt történet.
1
Ulysses
2023. július 10. 20:58
#8
Áh, azt kicsit méregből írtam. Ha finomítani akarok rajta, akkor ez lenne a szituáció: Országos havazás, hófúvás, akadozó tömegközlekedés. A pasi meglátja, amint a nő a villamossínekről próbál lerángatni egy magatehetetlennek tűnő embert. A váratlan találkozástól a férfi ledermed, a nőnek kell rápirítani, hogy segítsen. Még morog kicsit, hogy rajta sem segített senki, mikor szüksége lett volna rá. Aztán erőt vesz magán, és előkapja lovagias énjét. A segítségre szoruló emberről kiderül, hogy siket és cukorbeteg. A pasi pedig lenyűgözi a nőt, mivel ismeri a jelbeszédet, mert a családjában volt hallássérült ember. Máris van miről beszélgetniük, van közös feladat, amiben jobban megismerhetik egymást. A veszélyhelyzet elmúltával pedig adódik az újabb esély egy randira...
2
Ez egy válasz Lolamacko 2023. július 10. 16:03-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. július 10. 20:47
#7
Jaj, dehogy bántottál meg! És nekem sincs ilyen szándékom.(Nem álltam neki ízekre szedni az előforduló néhány hiba miatt.) Csak hiányolom a sztoritokból az igazán meglepő fordulatot. Az a szembekötősdi remek játék, de így az első randin teljesen elvitte a valószerűtlenség irányába. Hiányoltam a vívódást a szereplőkből ( a pasinál még úgy ahogy megvan), amikor még nem biztosak abban, hogy a másik is ugyanazt a vonzódást érzi. Ez így inkább egy egyéjszakás kalandnál hihető, mikor egyértelmű a partnereknek, hogy csak szex lesz, nem kell bókolni egymásnak, nem kell udvarolni. 
Céloztam is rá, hogy a hiba valószínűleg az én készülékemben van, mert másra számítottam.
1
Ez egy válasz Titti 2023. július 10. 14:17-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2023. július 10. 16:03
#6
Mennyi jó ötlet! Szinte kedvem lenne megírni a kutyasétáltató éjjeliőr történetét, akit újra kell éleszteni. 
2
Ez egy válasz Ulysses 2023. július 10. 13:44-kor írt üzenetére.
Titti
2023. július 10. 14:17
#5
Megbántottalak?
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. július 10. 13:44-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. július 10. 13:44
#4
Egy kicsit becsapva érzem magamat.  Hol a sztori? A mese. A varázslat. Mert ez így:
De kurva jól néz ki ez a nő! Bejön nekem ez a pasi. Dugjunk? Aha, dugjunk. És dugtak.
Mondjuk szerintem pont az a rész árulkodik valamiféle érzelemről, meg belső vívódásról, ahol a pasi még a pincérre is féltékeny lesz. Vártam volna valami érdekes párbeszédet, nem ezt a szokványos, sablonos két-mondatos bemutatkozást, mivel foglalkozol és hasonlók. Izgalmasnak találtam volna, ha tényleg rövid úton véget vetnek a randinak, és a véletlen ismét összehozza őket, valami más szituációban. Együtt mentenek ki a vízből és élesztenek újra egy kutyasétáltó éjjeliőrt, vagy a bicikliző pasit elüti a nő Ópusztaszeren.
Vagy a másodállásban pizzafutárként dolgozó pasi beleütközik a csajba a lépcsőházban. Vagy összefutnak egy kiállításon, koncerten, az emlegetett közös ismerős, azaz Szilvi harmadunokaöccsének bármicvóján.
Áh, bocs. Ez nem az én sztorim, ha nektek tetszett és izgalmas volt, akkor jó ez így.
2
l
laja.jl
2023. július 9. 15:40
#3
Egy nap 2 tükörtörténet. Más és más, de nem rossz. Érdekes és tetszik. 
Kíváncsi vagyok hova fejlödik.
2
Andreas6
2023. július 9. 07:20
#2
Tulajdonképpen nem rossz, kár hogy sok benne a hiba. Még valami: A pincérnek az a dolga, hogy ott legyen, kiszolgáljon, udvarias és barátságos legyen. Ettől még nem nyálas ficsúr és nem bájgúnár. Ezekkel a megnyilatkozásokkal a pasas teljesen ellenszenvessé vált a számomra.
3
T
Törté-Net
2023. július 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1