77Kilroy hozzászólásai

7
Nem:
pár
Beállítottság:
heteroszexuális
Születési dátum:
1977. június 1.
Ország:
Magyarország Magyarország
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
30 db
77Kilroy
2022. október 11. 11:05
Történetek: A Szerelem vaksötét
Kedves kivancsfancsi!
Milyen kellemes meglepetés, hogy még ennyi idő után is valaki rátalál az írásainkra és örömet tudunk okozni velük neki.
Köszönjük szépen az értékeléseket!
1
Ez egy válasz kivancsifancsi 2022. október 4. 16:21-kor írt üzenetére.
77Kilroy
2019. október 6. 17:39
Történetek: A cseléd 1. rész
Nagyon szépen köszönjük ezt sok pozitív visszajelzést! (a pontok magasabbak, mint vártuk...)
Természetesen már régen készül a folytatás, sajnos nekem kevés az időm rá, hogy feleségem csodás írását átszerkesszem. És a “látnivalókkal” is kiegészítjük közösen a történetét. (Aki ismeri a korábbi írásainkat, melyek rólunk szólnak, az érteni fogja)
A benne maradt hibákért elnézést kérek, szinte biztos, hogy mind az én hibám. Igyekszem a következőkben még jobban odafigyelni!
Üdv.
77Kilroy
1
77Kilroy
2019. szeptember 25. 07:55
Történetek: A cseléd 1. rész
Pontosan tudjuk, hogy az írás terjedelme és tartalma nem mindenkinek fog tetszeni ezen az oldalon. De aki ismeri korábbi írásainkat, az tudja, hogy ez a mi igazi stílusunk. Imádom a feleségem fantáziáját (is!)
Szép pontokat kapunk ahhoz képest, hogy ez a történet nem kimondottan pornó.
Nagyon Szépen Köszönjük a visszajelzéseket!
@zoltan611230 Nem spoilerezem le a végét, de... 😉 a feleségem nagyon romantikus jellem.
1
77Kilroy
2019. április 15. 23:20
Történetek: Tisztességtelen ajánlat
A történet másik szemszögű (tükör) írása Az ajánlatom tisztességtelen címmel olvasható. Tényleg rossz a két történetet együtt olvasni? Ugyanaz az esemény a két fél szemszögéből.
Nagyon szélsőségesek a vélemények!
1
77Kilroy
2019. április 15. 08:22
Történetek: Az ajánlatom tisztességtelen
Köszönöm a véleményeket! Hát ez ezek szerint ez nem jött át nektek... Nem értem mi lehet a baj.
@fehérfabia "ezt" biztos nem olvashattad, mivel nincs alig pár hete írtam meg. A tükör másik oldala csak hasonló, ugyanolyannak nem mondanám.
A tükörtörténetek a műfajukból kifolyólag nagyon nem térhetnek nagyon el egymástól. De azért a két történet nagyon nem ugyanaz. Szinte mindenben más a két szemlélet.
Javaslom mindenkinek, hogy egymás után olvassátok el a kettőt! És együtt értékeljétek a két szemszöget!
1
77Kilroy
2019. április 10. 06:01
Történetek: Történetem egy gyerekkori baráttal
Ne legyünk ennyire szigorúak! Szép, rendezett írás. Csak gyakorolni kell ezt még! Szerintem az írója lehet még jobb ennél.
A novella egy kicsit rövid... túl gyors. Nincs kidolgozva se a háttér, se a lényeg.
Én egy bíztató 8-at adok rá.
1
77Kilroy
2015. február 9. 12:25
Történetek: A Szerelem vaksötét
Kedves Ulysses!

Ez egy igen intelligens és tényleg szép hozzászólás volt. Nagyon szépen Köszönjük!
Örülünk, hogy ennyire tetszett a történetünk. És az még jobb, hogy a megfelelő hatást értük el Nálad.

Sajnos már elvesztettük az ihletet a folytatáshoz... bár talán... majd még próbálkozunk 😉

További Minden Jót!
Talpinae és 77Kilroy
1
77Kilroy
2015. január 8. 17:06
Történetek: Vaksötét szerelem
Köszi Ulysses!
Olvastad a másik oldalt (a feleségem írását) és a közös folytatást is?
Ne hidd, hogy nekünk nagy teher volt megírni ezt a "csodát" 😉! Inkább csak az esetleges erre járó ismerősöktől félünk egy kicsit. De a történeteket úgy megírni, hogy más is bele tudja majd élni magát... és feleleveníteni azokat a csodás (és az akkor szörnyen fájdalmas) emlékeket nagyon izgató tud ám lenni.
Elárulom, hogy megírtuk már az ötödiket, a Zuhanyjáték folytatását is... a lelkesedésünk fogyott el, vagy az ihlet... nem tudom, de nincs olyan állapotban, hogy szívesen megosztanánk. Ha sikerül befejeznünk, meg fogjuk osztani itt azt is.
77Kilroy
1
77Kilroy
2014. augusztus 18. 22:34
Történetek: Egy ruhátlan vaksötét nap 1. rész - Zuhanyjáték
Köszönjük szépen a véleményeket!
A57L: Kicsit részletezhetnéd, hogy mi lehet a probléma... miért nem tetszett? Mindenkinek nem tudunk és nem is akarunk megfelelni, de azért közelíteni szándékozunk hozzá. A véleményed segíthet a javításban.

Látom így estére felébredtek az egypontosok is... 😉 Nem tudom, de akik 1 pontra értékelnek egy (bármilyen és akármelyik) hetero történetet, azok egyáltalában minek olvassák ezt a kategóriát? Vannak itt nekik való történetek is, másik címke alatt. Nincs igazam? 🙂
1
77Kilroy
2014. május 6. 21:21
Történetek: Első nap a paradicsomban, vaksötétben
Köszönjük Mindenkinek!
@listike: Te is látássérült vagy? Sajnos nagyon későn jöttek rá, hogy a vakok is ugyanolyan "érző" emberek, ugyanolyan vágyakkal és érzésekkel, mint a látók.
Már a '90-es évek óta is sok minden változott abban a suliban... Már túl sokat árulok el: de a feleségem is sokat tett az elmúlt években ennek érdekében! 😉
Köszönjük a jókívánságokat, és kívánunk hasonlóan szép életet!
1
77Kilroy
2014. május 4. 08:37
Történetek: A Szerelem vaksötét
Köszi!
Hát igen, irányítani azt nagyon tudnak. 😉 Ha valamit a fejébe vesz, azt ösztönösen véghez is viszi. Az, hogy ezek az események (nagyjából) így történtek, ahogy leírtuk, az egyértelműen 80-90%-ban az Ő érdeme. 16 éves volt... én még biztos nem mentem volna magamtól ilyen messzire. És bár az történtek nem voltak azért ilyen "gyorsak", higgyétek el, hogy még így is volt lelkiismeretfurdalásosom számtalanszor!
1
77Kilroy
2014. április 10. 21:20
Történetek: A Szerelem vaksötét
Titok? Nem tudom van-e ilyen... Nekünk soha nem volt alternatívánk... mert egymás részei vagyunk... mintha mindig is így lett volna. Mindkettőnknek első volt a másik, (szinte) minden tekintetben. Szeretjük egymást 19 éve. (Jövőre lesz a 20.) Ez persze nem jelenti azt, hogy nem voltak (és lesznek) hullámvölgyek a kapcsolatunkban. De eddig mindíg meg tudtuk újítani az érzést. Vagy egy romantikus utazással (kettesben), vagy egy házasság megújító eseménnyel (15. évfordulónkon), vagy most ezekkel az írásokkal. 🙂 Ez nem titok. Sokan csodálkoznak, mert nem gyakori, hogy 37 évesen van egy közel 20 éves kapcsolatom...
1
77Kilroy
2014. április 10. 15:55
Történetek: A Szerelem vaksötét
Köszi Tomi! A feleségemnek is jól esik. Hízik a májunk. 😉

Sierra! Nem biztos, hogy kell aggódnotok. A fiunk szobája is itt van a miénk mellett, de nála soha nem kellett félnünk, hogy meghall valamit. Ha alszik, akkor csinálhatunk akármit, soha nem ébred fel. (legalábbis eddig nem volt rá példa)
A lányunk viszont más tészta. Nála a minap is előfordult, hogy a nappaliban néztem majd átkapcsoltam a TV-t egy másik csatornára, mire letelefonált a szobájából, hogy kapcsoljam már vissza, mert Ő azt hallgatta... basszus... nekem TV előtt volt pont megfelelő a hangerő, én olyan messziről semmit nem hallottam volna.
Biztos tudod, hogy egy látássérült embernek a többi érzékszerve fejlettebb, erősebb a miénknél. Én ezt már több, mint 20 éve, nap mint nap tapasztalom. Nagyon durva a különbség. Vigyázni kell kivel mit beszélek telefonon is... a feleségem és a lányom folyamatosan válaszol a telefon másik oldalának a kérdésére is... akár több méterről is. 🙂
1
77Kilroy
2014. április 10. 08:36
Történetek: A Szerelem vaksötét
Büszkén elmeséltünk és elmesélünk ezután is nekik (szinte) mindent... de azért ez egy kicsit erős. Ilyen részletesen nem szeretnénk a gyerekek előtt kitárulkozni. Már az is egy probléma volt, hogy lányunkat pár évvel ezelőtt át kellett költöztetnünk egy távolabbi szobába, mert túl jó a füle... Óvodás volt még, amikor egy reggel megkérdezte, hogy "Mi baja volt anyunak az éjszaka? Olyan furcsa hangokat adott ki..." hmm...
1
77Kilroy
2014. április 9. 19:39
Történetek: A Szerelem vaksötét
Köszönjük Sierra! Neked is kívánunk hasonlóan szép életet! 🙂
Örülünk, hogy a többségnek tetszenek az írásaink.

Majdnem történt egy kis "baleset". A 14 éves kislányunk - mintha nem lenne saját nyomtatója - rendszeresen használja édesanyja Braille-nyomtatóját. (hálózatba van kötve) Most is így tett, és sajnos összefogta és elvitte a saját dolgaival együtt a feleségem írásának pár oldalát is. Szerencsére nem volt semmi komoly azokon az oldalakon, amiket elolvasott, de azért csodálkozott, hogy mi volt ez. És egy kicsit ciki volt.
Ahogy ismerem (az anyjára ütött), elég értelmes és sejti, hogy mit olvashatott. A feleségem szépen felvilágosította már... Évekig készült rá, hogy jobb legyen, mint a sajátja.
1
77Kilroy
2014. április 9. 08:13
Történetek: A Szerelem vaksötét
Köszönjük mindenkinek!
Annak is köszönjük, aki lepontozta az írásainkat! Sajnáljuk, hogy nem mindenki részesült (már/még) hasonló érzésekben és nem mindenkinek van hasonló "első élménye", amire ennyire szívesen emlékszik vissza. Megértjük, mert mi is irigyek vagyunk saját magunkra! Sajnáljuk, mert mi sem tudunk visszamenni az időben, és újra és újra átélni ezt a csodálatos időszakot. Erre csak ez az írás ad lehetőséget. És itt ragadnám meg az alkalmat, hogy szívből ajánljam, hogy aki teheti fogjon egy billentyűzetet, és próbálja meg valós emlékeit felidézni (nem muszáj megosztani, csak kiírni magából)! Az élmény meglepően erősen fog visszatérni. Nekünk legalábbis így volt.

Elkövettem egy hibát a történet korrektúrázása közben. Az egyik jelenetet a feleségem szépen megírta, én pedig "kijavítottam" és most egy picit "kusza" lett...
Kíváncsi vagyok, hogy megtaláljátok-e mire gondolok? 🙂
1
77Kilroy
2014. április 4. 14:11
Történetek: Vaksötét szerelem
Köszi!
Elkészültünk a Párom írásával is. Már feltöltöttem... fúúú hát elég érdekesre sikerült... Az elbírálása után remélem fel fog kerülni az oldalra.
Nem attól fél, hogy rossz kritikát fog kapni, hanem, hogy HOZZÁM KÉPEST lesz sokkal gyengébb az értékelése. Büszkeség! Igen gyenge lehet az értékítéletem, vagy irtóra elfogult lehetek, ha ez valóban így lesz.
Szerintem az Ő történetében sokkal több a meglepetés, mint az enyémben. Én például az írása utolsó mondatain lehidaltam, mert nem tudtam róla... Még mindig az államat keresgélem. Pedig esküszik rá, hogy így történt... 😉 20 év után másképp kell majd anyósomra néznem...
1
77Kilroy
2014. április 3. 20:23
Történetek: Vaksötét szerelem
Hú! Tényleg nagyon szépen köszönjük! Nem számítottunk ilyen pozitív fogadtatásra. A párom most fél feltöltettni az írását, mert hátha sokkal rosszabbak lesznek a vélemények.
Bár egyszerre kezdtünk el írni Ő egy kicsit lassabban haladt. És még most kezdem csak el javítani neki... Ezt beleírta a "művébe" is. Holnap szerintem feltoljuk azt is. Szerintem jobb, mint az enyém...
1
77Kilroy
2014. április 3. 09:56
Történetek: Vaksötét szerelem
Köszönöm szépen!
És ha ez tetszett, akkor Van egy jó hírem is. 🙂
Feleségem megírta a történet másik oldalát, az Ő "szemszögéből".
Szerintem még szebb lett, mint az enyém.
Szeretnétek azt is elolvasni?
1