77Kilroy hozzászólásai

Történetek: A Szerelem vaksötét 2015. 02. 9. hétfő 12:25
Kedves Ulysses!

Ez egy igen intelligens és tényleg szép hozzászólás volt. Nagyon szépen Köszönjük!
Örülünk, hogy ennyire tetszett a történetünk. És az még jobb, hogy a megfelelő hatást értük el Nálad.

Sajnos már elvesztettük az ihletet a folytatáshoz... bár talán... majd még próbálkozunk wink

További Minden Jót!
Talpinae és 77Kilroy
Történetek: Vaksötét szerelem 2015. 01. 8. csütörtök 17:06
Köszi Ulysses!
Olvastad a másik oldalt (a feleségem írását) és a közös folytatást is?
Ne hidd, hogy nekünk nagy teher volt megírni ezt a "csodát" wink ! Inkább csak az esetleges erre járó ismerősöktől félünk egy kicsit. De a történeteket úgy megírni, hogy más is bele tudja majd élni magát... és feleleveníteni azokat a csodás (és az akkor szörnyen fájdalmas) emlékeket nagyon izgató tud ám lenni.
Elárulom, hogy megírtuk már az ötödiket, a Zuhanyjáték folytatását is... a lelkesedésünk fogyott el, vagy az ihlet... nem tudom, de nincs olyan állapotban, hogy szívesen megosztanánk. Ha sikerül befejeznünk, meg fogjuk osztani itt azt is.
77Kilroy
Köszönjük szépen a véleményeket!
A57L: Kicsit részletezhetnéd, hogy mi lehet a probléma... miért nem tetszett? Mindenkinek nem tudunk és nem is akarunk megfelelni, de azért közelíteni szándékozunk hozzá. A véleményed segíthet a javításban.

Látom így estére felébredtek az egypontosok is... wink Nem tudom, de akik 1 pontra értékelnek egy (bármilyen és akármelyik) hetero történetet, azok egyáltalában minek olvassák ezt a kategóriát? Vannak itt nekik való történetek is, másik címke alatt. Nincs igazam? smile
Történetek: A Szerelem vaksötét 2014. 05. 25. vasárnap 08:15
Köszi
A nevemre kattintva olvashatsz még pár eseményről ezen a szép napon. smile
Történetek: Vaksötét szerelem 2014. 05. 25. vasárnap 08:13
Köszi! Örülünk, hogy tetszik.
Kattints a nevemre, és megtalálod a folytatást!
Köszönjük Mindenkinek!
@listike: Te is látássérült vagy? Sajnos nagyon későn jöttek rá, hogy a vakok is ugyanolyan "érző" emberek, ugyanolyan vágyakkal és érzésekkel, mint a látók.
Már a '90-es évek óta is sok minden változott abban a suliban... Már túl sokat árulok el: de a feleségem is sokat tett az elmúlt években ennek érdekében! wink
Köszönjük a jókívánságokat, és kívánunk hasonlóan szép életet!
@zsuzsika: Ezzel még én is egyetértek... wink De remélem azért nem olyan rossz!
Az első szavazat (1pont) egy kicsit ijesztő volt.
@zsuzsika: Ezzel még én is egyetértek... wink De remélem azért nem olyan rossz!
Az első szavazat (1pont) egy kicsit ijesztő volt.
Történetek: A Szerelem vaksötét 2014. 05. 4. vasárnap 08:37
Köszi!
Hát igen, irányítani azt nagyon tudnak. wink Ha valamit a fejébe vesz, azt ösztönösen véghez is viszi. Az, hogy ezek az események (nagyjából) így történtek, ahogy leírtuk, az egyértelműen 80-90%-ban az Ő érdeme. 16 éves volt... én még biztos nem mentem volna magamtól ilyen messzire. És bár az történtek nem voltak azért ilyen "gyorsak", higgyétek el, hogy még így is volt lelkiismeretfurdalásosom számtalanszor!
Történetek: A Szerelem vaksötét 2014. 04. 10. csütörtök 21:20
Titok? Nem tudom van-e ilyen... Nekünk soha nem volt alternatívánk... mert egymás részei vagyunk... mintha mindig is így lett volna. Mindkettőnknek első volt a másik, (szinte) minden tekintetben. Szeretjük egymást 19 éve. (Jövőre lesz a 20.) Ez persze nem jelenti azt, hogy nem voltak (és lesznek) hullámvölgyek a kapcsolatunkban. De eddig mindíg meg tudtuk újítani az érzést. Vagy egy romantikus utazással (kettesben), vagy egy házasság megújító eseménnyel (15. évfordulónkon), vagy most ezekkel az írásokkal. smile Ez nem titok. Sokan csodálkoznak, mert nem gyakori, hogy 37 évesen van egy közel 20 éves kapcsolatom...
Történetek: A Szerelem vaksötét 2014. 04. 10. csütörtök 15:55
Köszi Tomi! A feleségemnek is jól esik. Hízik a májunk. wink

Sierra! Nem biztos, hogy kell aggódnotok. A fiunk szobája is itt van a miénk mellett, de nála soha nem kellett félnünk, hogy meghall valamit. Ha alszik, akkor csinálhatunk akármit, soha nem ébred fel. (legalábbis eddig nem volt rá példa)
A lányunk viszont más tészta. Nála a minap is előfordult, hogy a nappaliban néztem majd átkapcsoltam a TV-t egy másik csatornára, mire letelefonált a szobájából, hogy kapcsoljam már vissza, mert Ő azt hallgatta... basszus... nekem TV előtt volt pont megfelelő a hangerő, én olyan messziről semmit nem hallottam volna.
Biztos tudod, hogy egy látássérült embernek a többi érzékszerve fejlettebb, erősebb a miénknél. Én ezt már több, mint 20 éve, nap mint nap tapasztalom. Nagyon durva a különbség. Vigyázni kell kivel mit beszélek telefonon is... a feleségem és a lányom folyamatosan válaszol a telefon másik oldalának a kérdésére is... akár több méterről is. smile
Történetek: A Szerelem vaksötét 2014. 04. 10. csütörtök 08:36
Büszkén elmeséltünk és elmesélünk ezután is nekik (szinte) mindent... de azért ez egy kicsit erős. Ilyen részletesen nem szeretnénk a gyerekek előtt kitárulkozni. Már az is egy probléma volt, hogy lányunkat pár évvel ezelőtt át kellett költöztetnünk egy távolabbi szobába, mert túl jó a füle... Óvodás volt még, amikor egy reggel megkérdezte, hogy "Mi baja volt anyunak az éjszaka? Olyan furcsa hangokat adott ki..." hmm...
Történetek: A Szerelem vaksötét 2014. 04. 9. szerda 19:39
Köszönjük Sierra! Neked is kívánunk hasonlóan szép életet! smile
Örülünk, hogy a többségnek tetszenek az írásaink.

Majdnem történt egy kis "baleset". A 14 éves kislányunk - mintha nem lenne saját nyomtatója - rendszeresen használja édesanyja Braille-nyomtatóját. (hálózatba van kötve) Most is így tett, és sajnos összefogta és elvitte a saját dolgaival együtt a feleségem írásának pár oldalát is. Szerencsére nem volt semmi komoly azokon az oldalakon, amiket elolvasott, de azért csodálkozott, hogy mi volt ez. És egy kicsit ciki volt.
Ahogy ismerem (az anyjára ütött), elég értelmes és sejti, hogy mit olvashatott. A feleségem szépen felvilágosította már... Évekig készült rá, hogy jobb legyen, mint a sajátja.
Történetek: A Szerelem vaksötét 2014. 04. 9. szerda 08:13
Köszönjük mindenkinek!
Annak is köszönjük, aki lepontozta az írásainkat! Sajnáljuk, hogy nem mindenki részesült (már/még) hasonló érzésekben és nem mindenkinek van hasonló "első élménye", amire ennyire szívesen emlékszik vissza. Megértjük, mert mi is irigyek vagyunk saját magunkra! Sajnáljuk, mert mi sem tudunk visszamenni az időben, és újra és újra átélni ezt a csodálatos időszakot. Erre csak ez az írás ad lehetőséget. És itt ragadnám meg az alkalmat, hogy szívből ajánljam, hogy aki teheti fogjon egy billentyűzetet, és próbálja meg valós emlékeit felidézni (nem muszáj megosztani, csak kiírni magából)! Az élmény meglepően erősen fog visszatérni. Nekünk legalábbis így volt.

Elkövettem egy hibát a történet korrektúrázása közben. Az egyik jelenetet a feleségem szépen megírta, én pedig "kijavítottam" és most egy picit "kusza" lett...
Kíváncsi vagyok, hogy megtaláljátok-e mire gondolok? smile
Történetek: Vaksötét szerelem 2014. 04. 4. péntek 14:11
Köszi!
Elkészültünk a Párom írásával is. Már feltöltöttem... fúúú hát elég érdekesre sikerült... Az elbírálása után remélem fel fog kerülni az oldalra.
Nem attól fél, hogy rossz kritikát fog kapni, hanem, hogy HOZZÁM KÉPEST lesz sokkal gyengébb az értékelése. Büszkeség! Igen gyenge lehet az értékítéletem, vagy irtóra elfogult lehetek, ha ez valóban így lesz.
Szerintem az Ő történetében sokkal több a meglepetés, mint az enyémben. Én például az írása utolsó mondatain lehidaltam, mert nem tudtam róla... Még mindig az államat keresgélem. Pedig esküszik rá, hogy így történt... wink 20 év után másképp kell majd anyósomra néznem...
Történetek: Vaksötét szerelem 2014. 04. 3. csütörtök 20:23
Hú! Tényleg nagyon szépen köszönjük! Nem számítottunk ilyen pozitív fogadtatásra. A párom most fél feltöltettni az írását, mert hátha sokkal rosszabbak lesznek a vélemények.
Bár egyszerre kezdtünk el írni Ő egy kicsit lassabban haladt. És még most kezdem csak el javítani neki... Ezt beleírta a "művébe" is. Holnap szerintem feltoljuk azt is. Szerintem jobb, mint az enyém...
Történetek: Vaksötét szerelem 2014. 04. 3. csütörtök 09:56
Köszönöm szépen!
És ha ez tetszett, akkor Van egy jó hírem is. smile
Feleségem megírta a történet másik oldalát, az Ő "szemszögéből".
Szerintem még szebb lett, mint az enyém.
Szeretnétek azt is elolvasni?