Biliárd 1. rész

Szavazás átlaga: 7.43 pont (75 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 23.
Hossz: 13 634 karakter
Elolvasva: 1 692 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Tökéletesen előkészítettem a lökést. Nyolc golyó a sarokzsebbe. Ha sikerül, akkor egyrészt öt dollár lesz az enyém, másrészt a dicsekedés joga, hogy legyőztem a gimnázium legjobb biliárdosát. Természetesen megvolt a hazai pálya előnye. Kilenc golyósat játszottunk a biliárdasztalomon az alagsoromban.
Csak egy erős kis koppintásra van szükségem, enyhe angol érintéssel a jobb oldalon... Óvatosan, ne túl sokat, mert a 8-as labdához vezető út rohadt keskeny! Kész? Lélegzetet visszatartani... A felét kiengedni. Most pedig lőj!
– Kértek egy kis limonádét? Most készítettem frissen facsartból. – kiáltotta a húgom a pincelépcső felétől.
A váratlan megszakítás miatt a karom önkéntelenül megrándult. A dákó hegye túl erősen találta el a golyót, aminek következtében az elefántcsont gömb rossz szögben ütközött bele a nyolcas golyóba. A fekete golyó átugrott a sarokzseb mellett, és helyette a lökőgolyó esett a lyukba. A rohadt életbe!
poharak hangja előzte meg egy folyékony frissítőket szállító lány érkezését. Crista három évvel fiatalabb volt nálam, de sokkal fiatalabbnak tűnt ennél. Kicsiny mérete hozzájárult a téves becsléshez. Egy lábbal alacsonyabb volt nálam és legalább 75 fonttal könnyebb.
– Fizess haver! – parancsolta Billy, miután a következő lövésével elsüllyesztette a nyolcas labdát. Megfordultam, és egy kinyújtott kezet és egy vigyorgó arcot láttam. A barátom hozzátette:
– Még mindig bajnok vagyok és veretlen!
Átadtam egy ropogós öt dolláros bankjegyet, amit Billy közömbösen zsebre vágott. Megszokta, hogy nyer, de most majdnem legyőztem. Ha Crista nem avatkozott volna közbe, sikerült volna! Mérgesnek kellett volna lennem, de nem lepődtem meg, hogy nem haragszom. A harag olyan érzelem volt, amelyet nem használtam édes kishúgom irányába. Azt hiszem, jobban szerettem, mint bárki mást ezen a földön! Vigyáztam rá és megóvtam minden rossztól ezen a világon.
– Bocs, Crista, de ma passzolom a limonádét! Biztos vagyok benne, hogy olyan édes, mint te cuki, de rengeteg házi feladat vár rám otthon! Viszlát holnap, Luke! Kitalálok, ne fáradjatok! – mondta Billy.
Ezt követően egyszerre három lépcsőfokot véve felrohant, kiment a hátsó ajtón, és elég erősen becsapta, hogy mi ketten lent meghalljuk.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.43 pont (75 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
laja.jl
2023. augusztus 24. 23:57
#5
Ígéretes. Még kialakulhat bármi.
1
sportyman (alttpg)
2023. augusztus 24. 17:35
#4
Izgalmas kezdet. Várom a beteljesülést, a szűzesség elvételét. Izgató testvér szex indítása.
1
Andreas6
2023. augusztus 23. 06:44
#3
Gyerekes, kapkodó stílus, tele nagyrészt felesleges felkiáltójelekkel. Nem tetszett.
1
veteran
2023. augusztus 23. 05:17
#2
kezdetnek elmegy.
1
T
Törté-Net
2023. augusztus 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1