Waderlaci hozzászólásai

W
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Ország:
Szlovákia Szlovákia
Egyéb:
https://waderlaci.blogspot.com/2024/05/nehany-keresetlen-szo-az-olvasokhoz.html
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
308 db
Waderlaci
2024. április 27. 18:13
Történetek: Lakodalmi kulisszák mögött 3. rész - Befejezés - A tervek napja
Azt meg tudom érteni, hogy valaki valaki az emberi kinézet ellenére értelmi szintjén, felfogásában és igénytelenségében nem áll a csótány felett sem... de nem értem, hogy ezzel miért jó dicsekedni? 
Én a kevesebb hasonló kommentelőre tudnám azt mondani, hogy hála istennek.
1
Ez egy válasz Andreas6 2022. június 6. 08:06-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. április 27. 17:50
Történetek: Itt az éjfél megy az 1 pont
Véletlenül elkezdtem olvasni itt a kommenteket. Engem csak az érdekelne, hogy hol van ebben a humor? Hol, hogyan lehet humoros az, hogy valaki egy beképzelt, agyatlan hülye picsa/ág, atlan hülye impotens kis hernyó... és ezeknek a semmitérő szaroknak a véleménye az, ami itt számít? 
Ez az egész szerintem sehogy se nevezhető humorosnak. Én személy szerint csak hányingert és undort érzek.
1
Waderlaci
2024. április 27. 16:26
Történetek: Szomszéd fiú
Először a véleményeket olvastam el. Kíváncsi lettem, hogy mitől van mindenki ennyire benedvesedve. Elolvasás után viszont már nem is lepődtem meg rajta. Tökéletes írás erre az oldalra: 17.000 karakterből jó ha 500 a történet, a többi meg egy gyenge pornófilm leírva.
0
Waderlaci
2024. április 27. 10:52
Történetek: Minden egyszerre
Tökéletesen megértem!
Csak az nem fér a fejembe, hogy mi a jó fenének olvasod az s/m írásokat, ha nem szereted??? Vagy mi a jó büdös francot vársz egy s/m írástól? Mi legyen benne? Cuki kiscicák, vagy anyjukat dugó kiskamas hülyegyerekek, vagy mi a jó francról kellene szóljon szerinted egy s/m írás??? 
De egyébként nyugodt lehetsz: már csak azok az s/m írásaim fogják borzolni az idegeid, amik már be vannak küldve, de még nem jelentek meg. Ha jól emlékszem 2 ilyen írás van. De már rohadtul meguntam az itteni bagázs agyatlan hülyeségeit. Sikerült teljesen elvennetek a kedvem az írástól.
1
Ez egy válasz veteran 2024. április 23. 04:42-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. április 24. 17:13
Történetek: Jegy nélkül
Az alap ötlet is eléggé elcsépelt. Az sem javított rajta semmit sem, hogy csak a minimum karakterszám elérése volt a történet egyik fő vezető iránya. 
Kár volt azért a pár perccért, amit elvett a mai napomból.
0
Waderlaci
2024. április 24. 16:33
Általános -> Társalkodó - bármiről
Üdv mindenkinek! Szeretnék egy kis segítséget kérni, ha valaki ismerné kissé részletesebben Bécs tereit és építészeti nevezetességeit, legfőképpen pedig azt, hogy az adott térséget a korábbi századokban mire használták. 
Ha valaki tudna és akarna segíteni, az email címem nyilvános.
1
Waderlaci
2024. április 21. 17:54
Történetek: Wendy 4.1
Annyi gagyi és semmitérő írás jelent már meg ezen az oldalon, hogy egyel több vagy kevesebb már igazán nem számítana. És az lehetne a legrosszabb eset, hogy egy újabb pocsék betűhalmazt hoznál létre. Viszont annak szerintem nagyobb az esélye, hogy valóban a sok fordítás után magad is egy legális olvasható írást tudnál feltenni. Próba cseresznye alapon. 
De természetesen a döntés a tiéd.
3
Ez egy válasz salsa 2024. április 21. 14:18-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. április 20. 08:29
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
T. Törté-net szerkesztőség! 

Nagyon hiányzik már az oldalra, hogy a fő kategóriákban több mindent is lehessen jelölni! Vagy egyszerre több kategóriát lehessen jelölni, vagy pedig lejjebb is szerepeljenek a fő kategóriában lévő címkék!
1
Waderlaci
2024. március 31. 23:07
Általános -> Társalkodó - bármiről
Ha még nem esett le, itt kevesen vevők az igényes írásokra. Bár vagyunk néhányan, akik szeretik, ha van némi irodalmi színvonala is annak, amit olvasunk. Az erotikát viszont felejtsd el! Itt a többseg csak a gagyi pornót ismeri és ismeri el. 
Jó lett volna, ha engem is figyelmeztettek volna erre régen, mikor el kezdtem itt publikálni. Ezért írom most mindezt.
2
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. március 31. 10:41-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 29. 13:48
Történetek: Isten jóváhagyásával 12. rész
Most, hogy így mondod... tényleg EZ jelenti néha a nagyobb problémát, hogy nrm azt olvassa az ember, ami előtte van, hanem azt, amit eredetileg le akart írni. De pontosan erre mondtam, hogy ez nem vészes hiba, csak most kicsit több lett belőle mint máskor. 

Még szerencse, hogy az oldalon nem lehet közzé tenni pedofil tartalmat 😂. Egyébként pont azt próbáltam dicsérni, hogy bár a képzelet szülte a leírt eseményeket, mégis képes túlmutatni a sima képzeleten, pontosabban messzebbre tudja vinni a képzeletet! Engem konkrétan mindig is sokkal jobban érdekelt (volna) a történelemből az, hogy az egyszerű emberek a hétköznapokban hogyan éltek meg történelmi eseményeket, mint az, hogy uralkodók és az elit hogyan sakkozott egy adott helyzetben.
2
Ez egy válasz Kexi69 2024. március 29. 10:56-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 28. 08:47
Történetek: Isten jóváhagyásával 12. rész
Érdekes hogy ezek a történetek segítenek nagyjából elképzelni azokat az időket, amikor még nem szakadt ketté a katolikus egyház (római kontra keleti katolikus egyház), és a cöllibátus csak erősen javasolt és pártolt életvitel volt, nem pedig kötelező. A papok nősültek és családjuk volt. A mindennapi élet pedig - a telefont, vonatot, vízvezetéket és hasonlókat leszámítva - valahogy így működhetett, ahogy itt van leírva. 

Azért meg kell említenem egy apró zavarást is az erőben: nem ártana beküldés előtt egy embernek átnézni az egészet, és egységesbe hozni a személyes névmásokat és ragozásokat! Ezúttal a szokottnál nagyobb döccenéseket okozott annak kitalálása, hogy éppen ki, kivel beszélget. És mielőt valaki azt mondaná, hogy!... ez nem végzetes hiba, csak kellemetlen tud lenni.
2
Waderlaci
2024. március 24. 11:24
Általános -> Társalkodó - bármiről
Kedves cvirag! Hálás vagyok, hogy ezt így, szépen összefoglaltad! 2 napja akadtam el a korábbi vita válaszának megírásában (sajnos nálam ilyen elakadásokkal működik az írás, ezért nem jelent meg sokáig egy írásom sem). Bár én messzebbről kezdtem megadni a választ, és más szavakkal írtam volna meg, de ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠pintosan
1
Ez egy válasz cvirag 2024. március 24. 08:37-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 22. 20:48
Általános -> Társalkodó - bármiről
Valóban így van... részben, és egyeseknél. Csakhogy itt jön be a különbség egy magát domnak gondoló senki és egy Dom között! Až előbbi csak a fájdalom okozást keresi minden áron. Csak a másik fájdalma elégíti ki. Ez inkább a sima szadizmus körébe tartozik. És kérdés, hogy tudni fogja-e, hogy hol vannak a partnere határai? Ennek a jobbik változatát szoktam "hóhér" szerepnek mondani: amikor nem fűz hozzá a dom semmi érzelmi reakciót vagy szálat a tevékenységéhez. Csak végre hajt egy bizonyos eseménysort. 
A második esetben viszont már ismeri a másik határait, és azokhoz igazodik. Ez tudom, hülyén fog hangzani, de nem az: a dom a szolgájának a szolgája! Miközben a szolgája alárendeli magát neki, ő viszont a szolga határain lavírozik, néha túllépve rajta.
1
Ez egy válasz Titti 2024. március 22. 20:24-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 22. 20:19
Általános -> Társalkodó - bármiről
Az asszony-állatba jobb ha nem megyünk bele, mert az nem feminista, hanem nyelvtani kérdés 😂! Pontosabban magyar archaikus szóértelmezés kérdése. Talán csak annyit hozzá, hogy ha annyira a nő állatiasságát akarja bemutatni, akkor miért csak asszonyállat volt, miért nem volt leányállat, matrónaállat vagy vénasszonyállat? 

Egyébként az s/m és a BDSM kapcsán pont hogy az ember LELKI oldala a lényeges! Pont hogy nem az állati! Hiszen az állat nem keresi a fájdalmat, pont ellenkezőleg. Míg az ember meg pont hogy keresi alkalom adtán.
1
Ez egy válasz Titti 2024. március 22. 20:08-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 22. 20:02
Általános -> Társalkodó - bármiről
Szexuális vonatkozásban ott van a témában az is, amit salsa vetett fel: van egy határ egyseknél. Egy határ, amíg kellemes a fájdalom, de onnan már negatívba megy . Ez is egy jelenség. 
De van egy alapvető fizikai válaszreakciója is a testnek: pont a megfeleó helyen növeli a vérellátást, és ez szexuális izgalmat vált ki önkéntelenül is. De ugyan ez megfordítva is mködik: a megélt és kielégített szexuális igények növelik a fájdalom érzetének mértékét. És itt kialakulhat egy ördögi kör: egyre erősebb behatás váltja ki ugyan azt az ingert, de emiatt egyre jobban növelni kell az ingert, ami egy idő után már nem váltja ki ugyan azt a hatást, és ezért még jobban növelni kell az ingert. VAGY! Be kell iktatni egy ingerszegényebb időszakot.
1
Waderlaci
2024. március 22. 19:52
Általános -> Társalkodó - bármiről
És itt jönnek a képbe a különféle lelki hatások. Például az, hogy a fizikai fájdalom elviselése eltörli a hibákat mind fizikai mind lelki oldalon. És ez sokak számára sokat segíthet(ne). Magyarán: megszünteti a bűntudatot. És ennek a másik oldala, hogy valakinek meg kell szüntetnie ezt a bntudatot, vagyis fájdalmat kell okoznia. 
Lehetne mág egyéb példákat is felhozni, de talán nincs többre szükség, a lényeg talán érthető. Ezt az alapvető mazochista/szadista felállásra mondom. Szexuális vonatkozásban több minden is belejön a képbe.
1
Waderlaci
2024. március 22. 19:44
Általános -> Társalkodó - bármiről
Ha úgy vesszük akár még felszólítás is lehet, valóban az idézet! :D
A fájdalom egyébként első sorba a testnek jelzi, hogy valami nincs rendben. Viszont pontosan így van: a lélek számára is jelez! És ezzel kb el is érkeztünk a lényeghez. Ugyanis meg is fordítható a dolog: nemcsak a test jelez a léleknek, hanem a lélek is irányítja a testet. Egy oda-vissza kapcsolat van itt is, ahogy a szexuális tevékenység közben is. És inne kb kezdhetjük a lelki oldalról való boncolgatást. 
(elküldöm mielőtt elveszik)
2
Ez egy válasz Titti 2024. március 22. 19:33-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 22. 19:22
Általános -> Társalkodó - bármiről
Pontosan a fegyelmezés a kulcsszó egy bizonyos szinten. De ez fel is veti a következő kérdést:
Ha a fájdalom instant rossz, akkor miért ezt veszik alapul a neveléshez, miért tekintik egyáltalán megoldásnak? 
1
Waderlaci
2024. március 22. 19:19
Általános -> Társalkodó - bármiről
Én úgy veszem észre, hogy ma már nagyon nem tekintik annak. És érdekes, hogy sokan mindennek az eredményét észre is veszik. De csak a végeredményt látják és mutatják be! Gondolok itt olyanokra, amivel bizonyára mindenki találkozott már, amikor s szöveg azzal kezdődik, hogy akik 1980 (1990) előtt születtünk, mi hősök vagyunk, mert... De emlithetnék egy jópofa német nőt is (nevet hiába is kérne bárki), akinek sok Insta (vagy eredetileg TikTok?) videója van, ahol a különféle élethelyzeteket mutatja be a 80'-as, 2000-es és 2020-as születésű gyerekek és szüleik között.
1
Ez egy válasz Titti 2024. március 22. 19:12-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 22. 19:10
Általános -> Társalkodó - bármiről
Még kiegészítéseként (hátha átmegy): a Biblia 2000 éve is és még pár ezer évvel korábban is a megismerés szerves és szükséges részeként írja le a fájdalmat. Sőt! Az ilyen jellegű fájdalookozást SZERETETTEL TELI cselekményként határozza meg! 
Hogy a Biblia elleneseknek is legyen valami: egy ókori Egyiptomi írnok is leírta, hogy mennyi minden hibáért kaptak pálcával. Valamint azt is, hogy mindez hova vezetett. 
Ittem: az iskolai nevelésnek is teljesen hétköznapi része volt a fájdalookozás, egészen az elmúlt évtizedekig bezárólag. 
DE MINDEZ MIÉRT? Csak simán a hatalom gyakorlásának egy módja volt mindez? Vagy valóban lett volna valami értelme?
1
Waderlaci
2024. március 22. 19:01
Általános -> Társalkodó - bármiről
Elnézést kérek, hogy nem fogok egyénileg válaszolni a továbbiakban, mert csak a gond van vele. Írok, írok, már lassan ráng a hüvelykujjam, annyit írok a telefonon... aztán a lényege meg eltűnik. 

A következő kérdés viszont kapcsolódik a fájdalomhoz, mint jelenséghez: 
Miért tartották kb 50 évvel ezelőttig a világ megismerésének szerves részének a fájdalmat? 
1
Waderlaci
2024. március 22. 18:53
Általános -> Társalkodó - bármiről
Sajnos ez a válasz az eredetileg leírt válaszomnak csak az első mondatának az első fele volt. A többi hogy hova tűnt... azt én is szeretném tudni. 
De nagyon jó, hogy közben felvetetted azt, hogy a gyerekeidre ráhagyod, hogy jó és rossz tapasztalást szerezzenek maguknak! Ugyanis ez lett volna a következő kérdés a fájdalommal kapcsolatban: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠miért
1
Ez egy válasz Titti 2024. március 22. 18:29-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 22. 18:41
Általános -> Társalkodó - bármiről
Az első felében nagyon pontosan leírtad a lényegét, hogy mi is a fájdalom. A második felében... egy kicsit megint messziről kezdted. Először csak magának a fájdalomnak, mint jelenségnek kellene az alapjait átvennünk. És csak utána rátérni, hogy a fájdalom miért jó egyeseknek így vagy úgy. Bocsi, de ez kb olyan, mintha az alapvető fizikát az energiaspineknél akarnánk elkezdeni.
1
Ez egy válasz salsa 2024. március 22. 18:13-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 22. 17:57
Általános -> Társalkodó - bármiről
Jól mondtad: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠tévedsz
1
Ez egy válasz Titti 2024. március 22. 15:45-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 22. 17:26
Általános -> Társalkodó - bármiről
Talán az egész témát - Há hirtelen ennyire lett rá igény - az alapoknál kellene kezdeni megtárgyalni! Kezdésnek itt egy alap kérdés:
Mi a fájdalom?
Jó vagy rossz dolog a fájdalom? (esetleg mindkettő vagy egyik sem?)
1
Waderlaci
2024. március 22. 13:59
Általános -> Társalkodó - bármiről
A motiváció sok féle lehet mindkét oldalon. 
Aki adja: simán a másik feletti uralom miatt csinálja valaki. Itt gyakori eset, hogy a magánéletben ugyan ez az illető meghunyászkodó, és ennek kompenzálása, hogy más felett uralkodjon. De lehet szokás kérdése is. Ő kapott gyermekkorában, ezért szinte természetes számára, hogy ő is adja, mikor már felnőtt. De az se lehetetlen, hogy simán élvezi valaki a velejáró dolgokat. Az irányítást, pontosabban azt, hogy az történik egy cselekedet kivitelezésekor, amit előre elképzelt magának. De az is lehet, hogy valaki egyszerűen az emberiség 2%-hoz tartozik, és nem "hatja meg" a sírás, más fájdalma. 
Aki kapja: a fent leírtak visszafelé elég gyakori okok. Tehát például irányít, dönt egész életében valaki, és az jelenti számára a lazítást, hogy kiengedi, másnak a kezébe helyezi a gyeplőt. De lehet az is, hogy gyermekkorában kapott, viszont teljeskörű védelemben is volt része együtt, és ezért felnőttként visszafelé kapcsolja össze a dolgokat: kikap, de védelem alatt áll. És nem szabadna kihagyni a fiziológiás hatásokat sem! 
Ezeken kívül rengeteg ok és indok lehet bárki számára. Még rengeteg minden közül lehet választani, és azok kombinációi közül is. És akkor még kihagytuk a szexuális kapcsolódású okokat, és meg sem említettük a BDSM világát. 
Az viszont tény, hogy ez az oldal tökéletesen alkalmatlan a témából való ismeretszerzésre! Ugyanis itt csak és kizárólag szexuális kapcsolódással jöhet fel a téma, miközben az a része ennek a témának csak egy apró szelete. De a legfőbb gond ott van, hogy több mint egy évszázada elindult a fájdalom kultúrájának eltörlése, és ez mára nagyon is előre haladt.
1
Ez egy válasz cvirag 2024. március 22. 08:24-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 21. 12:49
Történetek: Házon belüli ügyintézés a Nemzeti Munkaügyi, Munka- és Űrbiztonsági Hivatalnál
Egy kicsit bővebben leírtam Doriengreynek válaszolva a fórumon. Maga a meghatározás csak simán szadizmus/mazochizmus. De ez rendkívül tág fogalom. Ott leírtam pár ellenpontját a témának.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. március 21. 12:26-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 21. 12:43
Általános -> Társalkodó - bármiről
Remélem az eddigi írói munkám alapján merhetek válaszolni a felvetésedre, és elfogadod a kompetenciámat a témában. 
A kommented alapján kb alig tudsz valamit a témáról. Az s/m NEM a szadizmus egyik ága, hanem maga a szadizmus/mazochizmus. A szadista az, aki élvezetet lel mások fájdalmában, a mazochista pedig az, aki élvezetet talál a fájdalom elszenvedésében. Viszont ez így egy nagyon tág gyűjtő fogalom! A különféle felállások, erősségek, eszközök, módozatok, stb szerint rengeteg felé szét lehet bontani a sima s/m kategóriát. 
Maga az s/m csak a fájdalom okozás/elviselés. Tágabb körben ez része a BDSM kategóriának, amiben már megjelennek a különféle szereposztások: adó fél, szenvedő fel, adó/kapó fél. Megjelenik a behatás módja is: csak fizikai fájdalom, vagy lelki fájdalom, vagy mindkettő. Hosszabb, kiépült viszony esetében lehet alá és fölé rendeleti viszony, vagyis Úr/Úrnő - szolga viszony. De az ilyen viszony kialakulása nem feltétlenül elengedhetetlen. Abban is van különbség, hogy valamelyik oldalon megjelenik-e a szexuális hatás. Vagyis kivált-e szexuális vágyat a fenekelés. Mivel létezik szexmentes fenekelés is. De különbségek vannak a beavatkozás erosségében is! Én is javasoltam már itt (főleg Éva956-al folytatott viták után) az s/m kategória minimum kétfelé szedését: light s/m és hard s/m kategóriákra. Mivel így az is s/m-nek számít, ha valakinek a fenekére odacsapnak tenyérrel 10x, aminek egy óra múlva már nyoma sincs, és az is s/m-nek számít, ha valakinek sok és erős ütést osztanak ki eszközzel, aminek a nyomai napok, hetek alatt múlnak csak el, ex az is ugyan úgy s/m kategória, ha valakit megkorbácsolnak egy kilencfarkú macskával, és élete végéig viselheti annak a pár percnek a nyomait. 
És jó volt a felvetésed az elején: igen, a játékos elnáspángolás, a tetszést kifelyező ruha keresztüli fenékre csapás is része az s/m-nek, ahogy akár a kikötözve korbácsolás, vagy a nyilvános megalázás. Egy jó s/m kapcsolat ismérve a mindkét fél számára megtalált élvezet, és a korlátok, a határok felderítése, kitapasztalása és kitolása.
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. március 21. 12:06-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 21. 12:07
Történetek: Házon belüli ügyintézés a Nemzeti Munkaügyi, Munka- és Űrbiztonsági Hivatalnál
Nyitva áll a feladat: ha szerinted nagyobb buli egy férfi elverése, akkor hajrá, írd meg (mellékesen: egy olyan felállású s/m írásom is van fent). Bár kételkedem kissé abban, hogy pont te meg tudnád írni. Már csak abból kiindulva, hogy ebben nem találtad az s/m részeket. Ha ebben nem találtad, akkor élek a gyanúperrel, hogy te is azok közé tartozol, akik szerint az s/m-ben az "s" a szex rövidítése.
2
Ez egy válasz doriangrey 2024. március 21. 11:55-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 21. 00:22
Történetek: Házon belüli ügyintézés a Nemzeti Munkaügyi, Munka- és Űrbiztonsági Hivatalnál
Minden esetre a "híresség" kipipálva. És a cím... csak később jöttem rá, hogy abban tévedtem kicsit. Mikor Iván Ond vette át az iroda vezetését, már más volt az iroda neve.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. március 21. 00:11-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 5. 13:01
Történetek: A zárda bűnei
Remélem neked is ugyan az jött ki végeredménynek 😄 Ezt a szöveges példát nekem is ki kellett számolnom, csak visszafelé. 
A további írások... jelenleg csak remélni tudom, hogy sikerül hamarosan befelyeznem valamelyiket. Munkatárs, anya-lánya, megcsalás... ezekkel foglalkoztam felváltva a napokban. Valamint egy vagy kettő szabadban, s/m mentes, romantikus(?) ötlettel. Viszont, ha én elakadok, akkor akár hosszabb időre is el tudok akadni. És néha elég csak annyi, hogy nem találok megfelelő szinonímát. Az meg, hogy átugorjak egy ilyen részt, az nem az én módszerem. Sajnos. Ez az első eset az elmúlt 2-3 hónapban, hogy mikor kijött az új írásom, még nincs beküldve vagy elfogadva új novellám. De a hét végéig még sok minden történhet!
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. március 5. 11:04-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 5. 11:52
Történetek: A zárda bűnei
Ez a szaporodás úgy működik, hogy valaki (Kékég és Kexi Réka-Csaba történetei) elkezdi, és jönnek belőle az ötletek. Kékég apacás történetéténél szerepel, hogy segítettem neki pár hiteléti pontosítással. Akkor határoztam el, hogy én is írok egy apáca történetet. Aztán jött a matekpélda... és ez lett a vége.
Az 50... nagy különbség köztünk, hogy te soft/light s/m kategóriában gondolkozol, én viszont hard-ban. Többek közt miattad lettek ilyen "alacsony" ütésszámok (20-40-50). De pont ezért is jegyzi meg az idős szerzetes, hogy enyhe számban osztogatja a főnökasszony az ütéseket.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. március 5. 10:41-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 3. 07:33
Történetek: Black Betty - Csütörtök este
Semmi gond az off-al. Vannak sajnos, akik megtalasztalhatják a fájdalom nélküli világot. Van betegség, ahol nem működnek a fájdalomreceptorok. És a betegségük legnagyobb problémája pontosan abban áll, hogy nem veszik észre, ha történik a testükkel valami. Ha megvágják magukat, csak láthatják a sebet vagy a vért, de nem érzékelik mikor megtörténik. Még akkor sem, ha egy főér lesz elvágva. Ezért akár halálos is lehet. Szóval nem probléma az eszmefuttatásod. 
Az nagyobb probléma, hogy ha most nekiállnék megmagyarázni, hogy miért nem fogom írni a továbbiakban sem az érzéset Bettynek, akkor az a rész, amikor majd az érzéseit fogom leírni, már túlságosan elcsépelt lenne. De azt sem tudom mondani, hogy hamarosan olvashatjátok, mivel volt olyan, hasonlóan nagy ívű írásom, ami több mint egy év alatt készült el!
1
Ez egy válasz Titti 2024. március 3. 07:09-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 2. 21:00
Általános -> Hibák az oldalon
Tisztelt Törté-net! Hol, hogyan lehet elérni a Toplistákat kategóriák szerint? Nálam csak néhány kategória jelenki meg állandóan ismétlődve, véletlenszerűen. Vagy nincs rá lehetőség, hogy utána keressen az ember?
Köszönöm!
1
Waderlaci
2024. március 2. 20:56
Történetek: Black Betty - Csütörtök este
Természetesen lehetnek, sőt vannak gondolatok és érzések. Viszont ezek részletesebb bemutatása része lenne annak a bizonyos kegyelemdöfésnek! És garantálom, hogy az még neked is fájó lesz. Pontosan ezért nem vagyok benne biztos, hogy megjelentessem-e itt (persze csak az után, ha majd készen lesz).
1
Ez egy válasz Éva596 2024. február 29. 13:18-kor írt üzenetére.