A+ A-

Britney és barátnői 2. rész

Fordítás
Eredeti író: Jason Everett
2005. november
Letettem a telefont, és mély levegőt vettem. Anyám elment mellettem, és megkérdezte, hogy ki volt az. Azt feleltem, hogy egy régi haver a suliból, és felrohantam a szobámba. Mégsem mondhattam az anyámnak, hogy valójában Christina Aguilera hívott fel, és holnap itt lesz Natalie Portmannel, értem jönnek és elvisznek a szállodájukba!
Másnap reggel tízkor kopogtak az ajtón. Kimentem. Egy limuzin várt odakint. Elég tágas volt, és mikor bemásztam, megláttam velem szemben Christinát és Nataliet. Mindektten szűk pólót és rövid szoknyát viseltek.
Christina előrehajolt és megcsókolt, aztán bemutatott Natalienak.
- Ő itt Max, a sárc, airől meséltem. Ő fog téged kisegíteni.
Natalie teljesen elvörösödött, aztán előrehajolt, és megpuszilta az arcom, majd visszaült.
- Szia - mondtam.
- Szia - felelte félénken.
- Szóval szeretnéd, ha kisegítenélek? - kérdeztem. - De miben?
Natalie megint elvörösödött. Arca pont olyan piros lett, mint a mellei az újságokban pár hete.
Christina odahajolt hozzá és a fülébe suttogott, aztán Natalie megszólalt:
- Azt akarom, hogy vedd el a szüzességem! Christina azt mondta, nagyon jó vagy.
- Ó... hát csak egyetlen tapasztalatra alapozza - válaszoltam.
- Az életem legjobb tapasztalata volt - szólt közbe Christina. - Ne is hallgass rá, Nat, amikor megkefél, a mennyekben fogod érezni magad!
Natalie még jobban elvörösödött. Christina észrevette.
- A francba, Nat, ha egész nap ilyen félénk leszel, nem jutunk sehova. Lássunk neki, melegítsünk be téged egy kicsit - vette át az irányítást. Félbeszakítottam, és megkérdeztem, hogy hol van Britney. Azt felelte, hogy koncertje van, és nem tudott elszabadulni.
- Elküldte neked a fehérneműjét, és azt mondta, legközelebb majd eljön - halászott elő egy szűk kis fehér bugyit a táskájából, és odadobta nekem. Elkaptam és az arcomhoz szorítottam. Britney-illata volt, erre az illatra úgy emlékeztem, mintha csak tegnap lett volna. Csak egy hetes és három napja történt, hogy ez a két gyönyörű nő besétált az életembe és jól felforgatta.
Christina édes hangja félbeszakította a gondolataimat.
- Hé, ugye jó kisfiú voltál?
- Hát persze - válaszoltam. Megegyeztünk ugyanis, hogy kis találkozásaink között nem verem ki magamnak, hogy mindig jó sok spermát tudjak termelni nekik, amikor meglátogatnak.
- Jó, hol is tartottunk? Ja igen, Nat, maszturbálni fogsz Max-nek.
Nagyot nyeltem. Natalie csüggedten lehajtotta a fejét.
- Ó, már megint beijedtél, Nat?
Christina élvezte a helyzetet. Lassan simogatni kezdte Natalie kis melleit a ruhán át. a lány bimbói kimeredtek, átlátszottak a blúz anyagán. Aztán Christina lenyúlt, és óvatosan széttárta Natalie lábát. Simán beláttam a szoknyája alá, egészen a fehér kis bugyijáig. Christina lenyúlt, aztán simogatni kezdte Nataliet a puncija táján. Mostmár Natalie is élvezte a dolgot, nyögdécselt, ahogy Christina a legintimebb pontjához ért.
- Max, - suttogta Christina. - Vedd el a bugyiját.
Remegtem, miközben előrenyúltam és óvatosan megragadtam Natalie Portman bugyijának szárát. Lassan lehúztam róla. Natalie felemelte a csípőjét, hogy segítsen. Christina megint szétterpesztette Natalie lábait és közelebb hajoltam hozzá.
Natalie puncija teljesen simára volt borotválva. Egy csepp szőr sem látszott körülötte, csak a duzzadt nedves kisajkai és kemény kis csiklója. Miközben felemelte a fenekét, láttam, hogy az is tökéletesen sima volt. Miközben figyeltem, észrevettem egy kis nedvpatakocskát, ami végigcsorgott a feneke dombján. A csiklója kemény volt és vörös, akkora, mint egy kis mogyoró. Puncija finoman szétnyílt, és megláttam a benti rózsaszín húst. Nagyot nyeltem. Gyönyörű látvány volt.
Közben Christina végigsimította Natalie melleit, aztán a hasát, és végül óvatosan Natalie puncijába csúsztatta a középső ujját. Natalie hangosan felsikoltott, és nyögdécselni kezdett Christina érintésétől. Christina az ujját ki-be huzogatta az ujját egy párszor Natalie nyílásában, aztán kihúzta, gyengéden körözött vele Natalie duzzadt csiklója körül, aztán elhúzta a kezét. Natalie tiltakozott, de Christina nem törődött vele.
- Te jössz, Nat. Ha el akarsz élvezni, magadnak kell elintézni. Maszturbálj, és mi nézni fogjuk - azzal Christina felkelt, és átült mellém. Mindketten Natalie felé fordultunk. Egyik kezével a ruhája alá nyúlt, hogy a bimbóival játsszon, a másikkal gyengéden a csiklójával kezdett játszani. Szeme becsukódott, feje félrecsúszott.
Miközben a lenyűgöző show-t bámultam magam előtt, éreztem, hogy Christina kicipzározza a sliccem, és könnyedén kihalássza belőle fájó farkamat, ami már kőkemény volt, a golyóim meg dizadtak a spermától. Christina lehajolt és szopni kezdett, miközben Natalie-t néztem, aki épp csöpögő punciját ujjazta. Máris becsúsztatta mellé egy másik ujját is, és egyre durvábban ujjazta magát. A nedvei végigfolytak a combján, le a bőr ülésekre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Pavlov 2014. 01. 30. csütörtök 23:16
Köszönöm!
#5 papi 2014. 01. 30. csütörtök 20:05
tetszik
#4 A57L 2013. 09. 7. szombat 04:14
Nagyon jó.
#3 genius33 2013. 04. 10. szerda 07:02
Egész jó.
#2 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 20:07
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#1 Törté-Net 2005. 11. 26. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?