A+ A-

Szandra, avagy mit kezdjek egy férfival?

Ültek a homályos szobában, a sarokban elhelyezett ülősor két ellentétes szárán, mint egy háromszög két átellenes csúcsán, egymásnak merőlegesen. Szandra érezte, hogy a férfi néha őt figyeli, nem is a videót.
A képernyőn éppen egy fiatal húszegynéhány éves szőke lányt vett kezelésbe a mesternője. A szőkeség már felkötve, két csuklója vízszintesen, egy másfél méteres fekete rúd végein lévő karikákhoz volt csatolva. A rudat, közepénél fogva, egy feszülő kötél húzta a magasba, nyilván valamilyen csigán mozogva, amit éppen a képernyőn nem lehetett látni. A párhuzamos, másik szál kötél a szőkeség hajkötegét átfogva, húzta a lányt a magasba. A szétterpesztett combok közé éppen betoltak egy finom fekete bőrrel bevont bakot, egy amolyan fűrészbak félét, csak éppen extrább kivitelben, amelynek szétálló lábaihoz akasztották be a lány bokáit. Innen már nincs menekvés. A képen megjelenő mesternő egy kistányér nagyságú, sok-sok apró szöggel átszúrt bőrlappal öltöztetett jobb tenyerével, enyhén, ám céltudatosan kezdte ütni a lány fenekét. A szoláriumtól barna lány farizmain a bőr pillanatok alatt kipiroslott.
A következő képeken már a bőrbakra hosszában, hasra fektetett lány csuklóit kapcsolta a domina és segítője a bak átellenes lábain lévő karikákhoz. A mesternő a bakra feszített rabszolgája háta mögé kerülve bal kezével a csigáról leoldott kötelet feszítette, amely húzva a szőke hajfonatot, felfeszítette a fekvő lány fejét.
A fél képernyő betelt a bak szintjén rángatózó igen formás fenékre, és a bak két
oldalához szorosan csatolt lábakra, a kicsit vastag, ám feszült izmaival kívánatos
combokra záporozó bőrkorbács ütéseivel. A halkra állított videóból jövő jajgatások ott keringtek közöttük a levegőben úszó cigarettafüsttel elegyedve.
Szandra már kezdte úgy érezni, hogy nem is törődik azzal, hol van éppen. A film pergett tovább és benne egyre nagyobb volt a feszültség. Érezte, hogy mindene bizseregni kezd. Addig fészkelődött az ülősoron, amíg felrakta lábait az ülésre, maga alá húzva, féltérdelő, ülő helyzetben, hogy így összeszorított combjaival feszíteni tudja már-már nedvesedő szeméremajkait. Szandra kémlelő pillantásokat vetett a nyugodtan dohányzó férfira. Tulajdonképpen minden rendben lenne, tehát ő egyértelműen megírta az ismert párkereső lapban megjelent hirdetésében, hogy ő leszbikus, nem biszex, és egy tapasztalt nőre vágyik mazochista álmai megvalósításához. Most mégis itt ül ebben a félhomályos szobában, ezzel a pasival, akinek ki tudja, hogy hányfajta videószalagja van még. Egyre többször hajolgatott az ülősor által közrefogott kis asztalkához, mintha az ott lévő ital után vágyna. Valójában így hintáztatta melleit, egész vágyakozó testét, amely szívesen helyet cserélt volna a képernyőn látható barna bőrű szőkeséggel. A férfi néha megtörte a feszült levegőjű csendet. Szakszerű megjegyzéseket fűzött egy-egy képkockához, vagy éppen érdeklődött, hogy a lány- | nak hogyan tetszenek a látottak.
Tetszik, tetszik - válaszolgatott Szandra, ám esze ágában sem volt már válaszokat fogalmazni. Teljesen lekötötte a film minden figyelmét. Látott ő már pornót, egy-egy házi buli szeszgőzős, hajnali záróakkordjaként, de azt a műfajt még nem. Hányszor elhatározta, hogy egyszerűen bemegy a közeli szex-shopba és kikölcsönöz végre egy ilyen kazettát. Ám egyszer sem merte megtenni, és különben is hogy tudna megnézni a kollégiumban egy ilyen filmet.
Pont erről álmodott, amikor megfogalmazta a hirdetését. Milyen jó lesz majd egy tapasztaltabb nővel, vagy lánnyal összebújva nézni egy meghitt lakásban az ilyen videókat, utána pedig sorra kipróbálni az ott látottakat. Mit kezdjen ő egy férfivel. Nem vágyott igazán soha a férfiakra. Őt mindig az ilyen SM játékok izgatták. De soha nem férfiakkal. Egyszer az egyetemi tornatermi öltözőben talált egy pornólapból kiszakított oldalt, amelyen két csodálatos testű nő szeretkezett. Azóta is mindig ez a kép jár az eszében. Volt már ugyan, normális heteroszexuális kapcsolata, ám soha nem talált örömet abban a pár percben, amíg a felette lihegő férfi belé élvezett. Ő sohasem tudott ettől felizgulni, egyetlen egyszer sem tudott egy hapsival együtt elélvezni. Számára az öröm percei csak a kollégium hajnali, üres fürdőjében jöttek el. Hogy valamit ki is vigyen magával, azt nem merte megkockáztatni, így maradt a már lassan unalmas kézjáték, a zuhanyrózsa, esetleg a ruhával együtt járó öv. Minden más pedig bezáródott a fantáziájába, de ezt már nagyon szerette volna felváltani egy meghitt odúval, egy hozzá hasonló női testtel, aki azt csinálhatna vele, amit akar. Kínjában válaszolt csak ennek a palinak, mivel ennek van lakása, ahová el lehetne bújni. Egy hónap alatt csak egy szűz lány válaszolt neki, aki azt sem értette egészen, hogy mire vállalkozna, illetve két "harmincasnak mondott" nő, az egyikkel találkozott is. De nem nyerte meg bizalmát a kiéltnek, alkoholistának látszó, szikár, vékony nő.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 01. 11. szombat 07:43
Nem rossz.
#2 Ram Agile 2008. 10. 28. kedd 19:20
Több párbeszéd kellett volna és ügyelj a szóismétlések csökkentésére.
#1 Törté-Net 2006. 03. 19. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?