Házon belüli ügyintézés a Nemzeti Munkaügyi, Munka- és Űrbiztonsági Hivatalnál

Szavazás átlaga: 7 pont (40 szavazat)
Megjelenés: 2024. március 21.
Hossz: 10 474 karakter
Elolvasva: 535 alkalommal
A Munkaügyek c. IrRealiti Show környezetében játszódó történet.
- Nos akkor kezdjük! – szólt komoran Elvira, a "kis igazgató" 
– Rendben – tért a tárgyra Iván, az igazgató – Tehát! Mindannyian itt voltunk, mikor Timi, megütötted Imrét.  
– Pontosan így történt – kotyogott közbe Timi.  
– Tehát elismered? – szegezte neki a kérdést Iván.  
– Igen.  
– Nos akkor nincs más? – nézett a kollégákra Iván. A kollégák csak megértően bólogattak – Ez esetben, nincs más, mint a döntéshozatal. Hivatalilag megoldhatjuk házon belül. Hogy ez lehetséges, az köszönhető Imrének is, aki nem tett rendőrségi feljelentést. Ezért Timi, külön köszönettel tartozol majd Imrének. Belsőleg az ilyenkor szokásos megoldás a fegyelmi büntetés, amivel tudjuk, hogy együtt jár az éves prémium megvonása. Ez ugyebár a megszokott módszer. De! Mindnyájan tudjuk, hogy Timi kolléganőnk a szokásos prémiumra építve vásárolt egy új autót. Nyaralni sem megy az idén, hogy ezt az autót kifizethesse. Így van Tímea?  
– Igen – hüppögte Timi.
– Nos, ezt is figyelembe véve, gondoltam ki egy alternatívát Timi megbüntetésére. Szokatlan, és egyáltalán nem szabályos büntetést gondoltam ki, de csak ha mindenki egyet ért az irodában. Ugyanis, senki, ismétlem: SENKI nem beszélhet erről a megoldásról! És természetesen ez egy egyszeri eset lenne.  
– Mi az ötleted főnök? – kérdezte megdöbbenve Karesz.  
– Nos, én a testi fenyítésre gondoltam.  
– Hogy mire? – képedt el Elvira, a főosztályvezető.  
– Testi fenyítésre!  
– Remek teória igazgató úr – szólt közbe behízelgő hangján Róbert, a nyalásra mindig kész igazgató helyettes. – De hogyan gondolod végrehajtani?
– Nos, ha Timike vállalja a büntetést, akkor holnap, a munkakezdés előtt deresre lesz húzva. De, csak ha Timi vállalja! Ha nem, akkor marad a fegyelmi elmarasztalás, a prémiummegvonással, és ami ugye nem kerül törlésre.  
– Rendben – hüppögte Timi – Vállalom.  
– Nagyszerű!  
– De mivel fogok kikapni?  
– Ezt is végiggondoltam. Ha jól tudom, neked Timi, van egy barátnőd, akinek lovasiskolája, vagy mije van.
– Igen. Az Ildi.  
– Remek! Akkor keresd fel, és kérjél tőle egy lovaglópálcát.  
– Rendben. Azonnal felhívom! – készségeskedett Timi.  
– Rendben, akkor azt hiszem, mindent megbeszéltünk!  
– Még annyit – jelentkezett Albert – Mennyit fog Timi kapni?  
– Ja Igen. Ez valóban fontos kérdés – adta a megfontolt igazgatót Iván. – Szerintetek mennyit kellene kapnia? Timi? Szerinted?  
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7 pont (40 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Éva596
2024. március 21. 18:26
#11
A BDSM gyűjtőszó az angol (https://hu.wikipedia.org/wiki/Angol_nyelv) Bondage & discipline (B&D), Domination & submission (D&S), Sadism and masochism (S&M) szavakból képzett rövidítés, magyarul (https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_nyelv) „kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus” fogalmakat jelöli. Korábban az egyszerűbb szado-mazochizmus (https://hu.wikipedia.org/wiki/Szadomazochizmus) (SM) volt az elterjedtebb kifejezése. A feminista (https://hu.wikipedia.org/wiki/Feminizmus) megközelítésű szexpozitivitás nagyban hozzájárulhat a személyes elfogadásban és megélésben addig, ameddig a benne résztvevő felnőtt emberek jóváhagyásos, beleegyezéses alapon végzik. A közösen lefektetett határokat átlépve már azonban könnyen kínzás (https://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%ADnz%C3%A1s) és szexuális erőszak (https://hu.wikipedia.org/wiki/Szexu%C3%A1lis_er%C5%91szak) kategóriába fordulhat át.

A BDSM olyan szexuális (https://hu.wikipedia.org/wiki/Szexualit%C3%A1s) viselkedésformák gyűjtőneve, ahol szexuális élvezet keltését célzó szerepjátékban szélsőségesen elválik az irányító és alárendelt szerep (https://hu.wikipedia.org/wiki/Top_%C3%A9s_bottom_a_szexben). Két szereplője, az aktív, utasításokat adó úr (dom) vagy úrnő (domina)[2] (https://hu.wikipedia.org/wiki/BDSM#cite_note-2) és a passzív, szenvedő szolga (sub). Switchnek nevezzük azt, akit a dom/domina és sub szerep is kielégít, tehát néha alárendelt, néha irányító félt testesít meg. Az élvezetet vagy nemi élvezetet itt a fájdalom adása és elviselése, a kiszolgáltatottság érzete és más hasonló érzelmek irányítják, generálják, melyekben csak részben, vagy egyáltalán nem kap szerepet a nemi aktus (https://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6z%C3%B6s%C3%BCl%C3%A9s).

Ha valakinek nem lenne tiszta, miről is van szó.
2
salsa
2024. március 21. 14:23
#10
Tetszett. A humora és a lendülete is. Teljesen elfogadható a nem s/m kedvelők számára is. Minden beleszólás nélkül: ez egy jól folytatható, humorral felturbózott történet lehetne, ha gondolod... Az úgyis hiánycikk az oldalon.
2
Waderlaci
2024. március 21. 12:49
#9
Egy kicsit bővebben leírtam Doriengreynek válaszolva a fórumon. Maga a meghatározás csak simán szadizmus/mazochizmus. De ez rendkívül tág fogalom. Ott leírtam pár ellenpontját a témának.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. március 21. 12:26-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. március 21. 12:26
#8
Akkor mi az sm meghatározása? Az egészben a verés, vesszőzés, az izgató magasságig megy, aztán jön a szex, vagy csak öncélú verés és a másik hiába izgul föl, kit érdekel? Ez a szadizmus. aki kapja az a mazochista az m betű, de az igazi az, mikor a végén a szado is és a mazo is kielégülést ér el. vagy nem? Tegyetek helyre, hogy is van ez?
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. március 21. 12:07-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 21. 12:07
#7
Nyitva áll a feladat: ha szerinted nagyobb buli egy férfi elverése, akkor hajrá, írd meg (mellékesen: egy olyan felállású s/m írásom is van fent). Bár kételkedem kissé abban, hogy pont te meg tudnád írni. Már csak abból kiindulva, hogy ebben nem találtad az s/m részeket. Ha ebben nem találtad, akkor élek a gyanúperrel, hogy te is azok közé tartozol, akik szerint az s/m-ben az "s" a szex rövidítése.
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. március 21. 11:55-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. március 21. 11:55
#6
Mi abban a jó, hogy verik a nőket? Egy férfi elverése bulibb szerintem. És még vicces is. Másik, ha már kategória, nem kellene meghatározni az s/m körülbelüli definícióit? Mert ebben kb. annyi volt az s/m, hogy oda lett mögé írva, hogy s per m. Valami bődület... eh, ezt inkább a fórumra folytatom.
1
Orfeus
2024. március 21. 07:10
#5
Munkaügyek? Az igen 😄
2
veteran
2024. március 21. 03:19
#4
Nem rossz munkahely.
1
Lolamacko
2024. március 21. 00:11
#2
Még csak a címet kezdtem el olvasni, és már biztos voltam benne, hogy ezt csak te írhattad.
2
T
Törté-Net
2024. március 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1