A+ A-

Meztelen konditerem

Ez a képregény ihletett, kíváncsi voltam, hogy meg tudom-e írni hitelesen a lány történetét.
Bocca mesélt róla, hogy egy új, alternatív terem nyílt a Barackov mellett. Éppen guggoltam a hetven kilóval és a combjaimra koncentráltam. Élvezem, ahogy feszül az izom, ahogy dolgozik, ahogy él. Élek tőle, majdnem annyira, mint a szextől. Ő pedig ott állt és figyelt, hogy tudjon segíteni, ha kell.
– Csajszi, ki kell próbálnod.
Csak bólintottam, beszívtam a levegőt és visszaigazítottam a rudat az állványra.
Leráztam a karom és a lábam, aztán kicsit sétáltam és gondolkodtam azon, amit mondott.
– Mi is ez? Ruha nélkül kell edzeni? A fiúk is?
Bocca elvigyorodott.
– Naná. Képzeld, ott van több száz kiló tesztoszteron és mind csupasz.
Elmerengtem és óvatosan Boccára pillantottam, mert hirtelen nagyon forró lett valami. Tényleg rég volt már pasim, mert akármilyen puhánnyal nem állok össze. A szép néger lány a futópadra állt és megindult. Néztem a popsiját, ahogy az izmok villognak és elképzeltem őt is ruha nélkül.
A tus alatt persze nem álltam meg, hogy ne simizzem meg kicsit magam. Pici terembe jártunk, ilyenkor reggel csak ketten szoktunk lenni ebben az időben, így nem éreztem kínosnak egy kis ártatlan játékot. Megemeltem a hatalmas mellem, éreztem a súlyát és hosszú sóhajjal siklattam végig a tenyerem rajta. A bimbók már készen álltak. Tovább húztam a kezem, a hasamon éreztem a sok felülés és lábemelés bizonyítékát és lefutott a tenyerem az ölembe. Bevillantak az izmos fiúk, ahogy ott emelgetik a vasat és csak az izzadság fénylik rajtuk.
Na jó, a csiklóm két ujjam közé csippentettem és a feltörő érzések nyomán be is ujjaztam magamnak, egyből két ujjal. Másik kézzel a mellem emeltem a számhoz és kicsit rá is haraptam a bimbire. Nagyon forró volt odalent és az ujjam gyorsan járt ki-be a puncimban és már éreztem is, hogy közeleg a villám.
Ekkor éreztem meg a hideget. Nem volt mit rejteni, annyira egyértelmű volt, hogy csak képmutatás lett volna bármi tiltakozás. És persze tudtam, hogy Bocca jött tusolni.
– Ahogy így elnézlek, pénteken elmész abba a terembe – közölte vidáman és feldobta a törölközőjét az enyém mellé.
Kicsit kizökkentem, de végül is nem hagytam abba a masztit. Minek? Ő is nő, szerintem pontosan érti. Csak annyit mormoltam, hogy persze és a másik cicimet haraptam. Bocca közben beállt a mellettem lévő rózsa alá és felemelt fejjel lazult a csorgó víz alatt.
– Ne zavartasd magad, engem nem zavar – mondta és kinyúlt a tusfürdő után.
Biztos, hogy néz, jutott eszembe és felé fordultam, hogy mindent lásson. Tudom, szemérmetlen kis ribanc vagyok, már anyu is megmondta, de nem érdekel. A testem az enyém és hülye lennék, ha nem élvezném.
Bocca ezalatt végigkente magát, de közben figyelt. Innen már neki csináltam a műsort.
Sudár, fekete lány Bocca, nem olyan méretes, kicsit lógó mellekkel, mint én, inkább kerek és felfelé áll, de nincs oka szégyenkezni. Most ezeket néztem és láttam, hogy neki is kemények a bimbók és mintha kissé sokáig mosná magát alul.
Na, ekkor mentem el, megrogyott a térdem kissé és Bocca elkapott. Ott lihegett velem versenyt és közben ölelt.
– Köszi – suttogtam és akkor lesmárolt.
*******
Pénteken aztán délelőtt tényleg elmentem a Barackov bevásárlóközpont melletti kondiba. Képtelen voltam kiverni a fejemből a fiúkat, ahogy azt én elképzeltem.
A terem kívül a szokásos volt, semmi extra. A bejáratnál is a szokásos reklámok vártak. Bent aranyos kis recepcióslány fogadott, kedvesen, ahogy kell és felöltözve.
A táskám a pultra tettem és odahajoltam.
– Először jössz? – kérdezte.
– Igen, nemrég hallottam, hogy valami újat tudtok.
– Eléggé új, tényleg, de amúgy minden a szokásos. Akkor mondom is. Szóval a lényeg, hogy csak ruha nélkül szabad dolgozni és úgy általában tartózkodni a teremben. Törölköző lehet és kell is, ülni kötelező arra, gondolom érted. Takarhatod is magad, eleinte szokták a lányok, de aztán látják a fesztelen légkört és úgyis megszokja mindenki. Olyan, mint a szauna, végül is.
Bólintottam és mosolyogtam.
– És ha valaki..?
– Á, dehogy. Vigyáznak a fiúk nagyon. Edzeni viszont kötelező, tehát a kukkolás is kiesik. Figyel az edző is, ketten vannak. Mick és Vadon, majd látod.
– Szupi – reagáltam – és mi van, ha valamelyik fiúnak... Érted. Feláll. Mert előfordul az a rendes teremben is, csak itt nincs ami takarjon.
Jól láttam, hogy kacsintott? Nem tudtam eldönteni.
– Ne is törődj vele drágám – mondta a bennfentesek rutinjával –, senki sem fog visszaélni semmivel. Csak egy kis plusz egy újabb sorozathoz, mintha dopping lenne.
Megdöbbentem. Jól értem? Álló farokkal grasszálnak itt a kigyúrt hímek? Persze olvasott a gondolataimban és megjegyezte pajkos tekintettel, hogy az azért nem úgy van, de néha lehet látni egy-egy kemény pillanatot, főleg, ha olyan pozícióban dolgozik az ember lánya.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 sipospista 2016. 11. 25. péntek 20:07
Hat ez oltari szuper...
#16 Pavlov 2016. 11. 11. péntek 07:44
Mind a kis epizódok, mint a főhős gondolatai nagyon érzékeltesen vannak megírva. Tetszett a felépülő feszültség. Kíváncsian várom a folytatást!
10 p.
#15 Annaahh 2016. 11. 10. csütörtök 08:23
Vagy inkább megálmodás helyett a való életben történő mihamarabbi megvalósítására törekedjünk egy ehhez hasonló tusolós jelenetnek smile
#14 cvirag 2016. 11. 9. szerda 22:55
Annaahh: kedves vagy, köszönöm szépen. Majd megpróbálkozom egy leszbi történettel is valamikor, de ahogy mondod, kell hozzá a hangulat és az ötlet nálam is. Bár például ezt a tusolós beteljesedést megálmodhatnád te. wink
De persze legyenek elől a fontosabb dolgaid, amikben sok sikert kívánok neked! smile

És persze a többieknek is köszönöm a lelkesedést. A folytatás már fel van töltve, kicsit megcsavarva, kérdés, hogy mikor rakják fel a Szerkesztők. wink
#13 Annaahh 2016. 11. 9. szerda 09:15
Amúgy nagyon jól írsz! Szívesen olvasnék tőled egyszer egy leszbi történetet!
És a megtisztelő hozzászólásoddal kapcsolatban:
Igen, tudom, hogy nem a pontok számítanak, csak egyszerűen már nincsenek átütő ötleteim. Az utóbbiak közül is párra már csak az írás öröméért szántam időt, pedig mostanában már el vagyok havazva. Végre bejött az élet smile Szóval időm sincs rá,
meg nem akarom lehúzni a saját színvonalam. Mondjuk ezek is tetszettek a közönségnek smile De lényeg, hogy már úgysem tudnék olyat írni, amire azt mondanám, megéri időt szánni, vagy akár csak az írás élvezetéért. Majd évek múlva talán gyűlnek a tapasztalatok, és megformálódik bennem valami. Szerintem egyszer-egyszer még visszatérek smile De nem mostanában. Még egyszer köszönöm bátorító szavaid!
És boldoggá tesz, hogy sokan szerettek smile
#12 Annaahh 2016. 11. 9. szerda 09:00
Mondjuk az a rész, amikor Bocca elkapott esés közben a zuhanyzóban, és lesmárolt...
Megért volna egy kiadós beteljesedést!
#11 Annaahh 2016. 11. 9. szerda 08:58
Szerintem egész hitelesen meg tudtad írni smile
#10 cscsu50 2016. 11. 8. kedd 17:31
Várom a folytatást
#9 sunyilo 2016. 11. 7. hétfő 18:35
OK. Folytasd, ez jó lesz.
#8 vakon54 2016. 11. 7. hétfő 12:37
Eszt folytatnodkell. 10 Pont!
#7 zsuzsika 2016. 11. 7. hétfő 09:47
Jó írás.
#6 Akai Mózes 2016. 11. 7. hétfő 09:24
Folytasd! Jó!
#5 deajk2008 2016. 11. 7. hétfő 09:19
ezt folytatnod kell, nagyon jól megírtad...
#4 veteran 2016. 11. 7. hétfő 07:58
Ezt folytatni kell.
#3 rockycellar 2016. 11. 7. hétfő 04:42
Jöhet a folytatás
#2 A57L 2016. 11. 7. hétfő 04:36
Érdekes történet.
#1 Törté-Net 2016. 11. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?