Waderlaci hozzászólásai

W
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Ország:
Szlovákia Szlovákia
Egyéb:
https://waderlaci.blogspot.com/2024/05/nehany-keresetlen-szo-az-olvasokhoz.html
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
304 db
Waderlaci
2024. május 6. 16:50
Általános -> Társalkodó - bármiről
Ezért javasoltam, hogy tegyél fel legalább 1 írást, mert akkor bárkinek, bármikor elérhető lesz az email címed. Mellékesen az itt megadott címedre küldtem is egy emailt. 
Ami a leírt eseményeket illeti... Bár jó a képzelő erőm, de ezeket elképzelni... nehézkes volt. Hogy ilyen létezett., létezhetett. Hogy ez senkinek nem szúrt szemet vagy senki nem tett semmit.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 6. 16:32-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 6. 15:27
Történetek: Novella, ami mindenkinek tetszik
Azt hiszem, itt már maradok is "süni". Túlságosan megundorodtam az itteni közönség "viselkedésétől". Úgyhogy áttérek azokhoz, akik esetleg kedvelték egyik-másik írásomat, és kíváncsiak többre is esetleg. A profilom egyéb mezőjében van egy link a bloghoz, amit a napokban indítottam. Ott már fent is van az s/m+katona cimkés írás is. Igaz, az végül is történet lett, pornó nélkül, minimális erotikával és nagyon kevés, de annál durvább s/m-mel.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 6. 15:06-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 6. 14:55
Történetek: Novella, ami mindenkinek tetszik
A címkék alapvetően s/m+cimke változatban mentek, és lett volna még egypár cimke amit nem érintettem, és itt már nem is nagyon fogok. Az utolsó így a megcsalás lett a Cserkészlányban, a továbbiak meg ha lesznek majd a saját blogomon lesznek (csak ott meg nincsenek címkék). 
Az utóbbi napok szurkálódásai pedig itt vannak előtted. Ezt ajánlottátok/követeltétek annyian, hogy írjak máshogy is, mert akkor azt nem fogják szidni, akkor nem kell tartanom a lepontozástól meg a negatív komnentektől, stb. Tessék, itt van, máshogy is írtam... és láthatod az eredményt: ez még annyit se kapott. Úgyhogy ezek után már csak az a kérdés, hogy minek is írjak még ide?
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 6. 14:39-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 6. 13:37
Történetek: Novella, ami mindenkinek tetszik
Direkt maradt ki! Mert bár maga az írás paródia, de az, amit megmutat, az (szerintem) nagyon is komoly probléma: mindegy, ki mit és hogyan ír, "pofára" megy a pontozás és az értékelés. Tökmindegy hogy mit és hogyan írok, az akkor is le lesz pontozva, az akkor is pocsék lesz a szemetekben. Íme a tökéletes bizonyíték. Ez nem s/m, mégse vitte semmire. 
És ezek után még azt mondja valaki, hogy maradjak itt, és írjam továbbra is ide az írásaimat? Ezek után minek?
1
Ez egy válasz Kexi69 2024. május 6. 13:00-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 6. 08:14
Történetek: Novella, ami mindenkinek tetszik
Köszönöm, valakinek végre leesett. 
Azért szerintem mutatós kis társadalmi kísérlet lett mindez egészében: amikor történést, hátteret, stb stb írtam, az nem kellett senkinek. Amikor csak szexet írok, az még úgyse kell senkinek. Ezek után már csak az marad a kérdés: tudja egyáltalán valaki, hogy mi a jó francot keres ezen az oldalon, tisztában van valaki azzal, hogy mit akar olvasni?
1
Ez egy válasz salsa 2024. május 6. 07:52-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 5. 21:10
Történetek: A cserkészlány
A kiforgatásról jobb nem beszélned ez esetben. Akkor elmondom szájba rágósabban: amit ide felrak az ember írást, annál nagyobb lehúzást és pocskondiázást kap, minél több a történet, az esemény benne. Minél inkább megadja egy írásban a történések hátterét, annál pocsékabbnak értékelik itt. Tehát ha eleget foglalkozol majd azzal, hogy mit miért, annál pocsékabbnak fogják itt mondani. Ha mindezt elmeséled 3 tőmondatban, + hozzá teszel egy fenekelést meg 500 dugást, akkor viszont kitörő sikert érhetsz el vele. 
És köszönöm, hogy aggódsz azon, hogy bohóc leszek itt esetleg. Már nem leszek. Már azt csináltatok belőlem.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. május 5. 20:30-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 5. 18:39
Történetek: A cserkészlány
Csak azért, mert nálam nem használnak kötözést, szájbetömést, kenyszerítést, stb szerinted nem is ismerem ezeket? Vagy egyéb BDSM technikákról sötétségben járok, mert én csak arról írok, ami nekem a legkedvesebb? Nagyon Nagyon tévedésben vagy akkor! 
Viszont az baj, ha már készen van hozzá a történeted. Mostanra megtanultam, hogy a Törté-net oldalra szinte bármi felmehet, kivéve a történeteket.
2
Ez egy válasz Éva596 2024. május 5. 18:04-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 5. 16:37
Történetek: A cserkészlány
Már alig várom, hogy olvashassam. Van pár elképzelésem róla, hogy mi vár majd benne "rám". 😂 De az eddigi írásaidat ismerve... jól meg fogod abban is mutatni, hogy mennyire apró részét akarod bemutatni egy nagyon bőséges világnak, de úgy, mintha az lenne az egész világ. 
Lett pár jobb az utóbbi időkben is szerintem is, ugyan úgy, mint korábban is. De ezt pár kommentem kívül semmi se bizonyítja. És az is érdekes, hogy ezek a kommentek is csak most jelentek meg, mikor megjelent az utolsó írásom ezen az oldalon, és inkább a saját blogomra kezdtem el felrakni az új írásaimat. 
Bár egy búcsú írás erejéig még visszatérek.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. május 5. 15:24-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 5. 11:41
Történetek: A cserkészlány
1.) andreas SOHA nem látja a jót, csak keresi a rosszat. Ha nem találja akkor meg belemagyarázza. Mondjuk pont ezért tartom a véleményét egyszerű, súlytalan tölteléknek, ami ott van, de teljesen felesleges még elolvasni is, még kevésbé figyelni rá. 
2.) írtam már sokkal jobbat is. Az sehol sincs, az senkinek "nem a világa". Ez csak a valamikor elindult s/m+cimke írások egyik része lett, konkrétan a megcsalás cimke. Ez nem azt jelenti, hogy ne foglalkoztam volna vele, hogy nem próbáltam volna meg kihozni belőle a tőlem telhető legtöbbet, de ezek mögé ritkán teszek be komolyabb mondanivalót. Ehhez pedig konkrétan egyáltalán nem is terveztem betenni, és nem is tettem.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 5. 11:32-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 3. 07:38
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Köszi ezt az írást. Jót nevettem! De azért megjegyezném, hogy az írás 14 évvel korábbi! Akkor még kicsit máshogy mentek itt a dolgok, és főleg mások voltak az elvárások. Tudom, mert más néven ugyan, de már akkor is olvastam az oldalt. És akkor még ez az oldal főleg erotikával foglalkozott, nem pedig pornóval. Sőt! Akkor még a történet nélküli pornó kapta a cikizést. Vagyis a fordítottja működött, mint most. 
Csak egy megjegyzés: egy kis abszurd írással én is vissza fogok térni még hamarosan. Tegnap fogadták el, szóval csak idő kérdése.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 07:17-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 2. 23:25
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Mint már mondtam, nem a pontokért vagy az elismerő szavakért írtam ide. Persze nem mondhatom, hogy rosszul esett, amikor valami látható, számszerűsíthető sikert ért el egy egy írásom. Alapvetően megszoktam a  "nem az én világom " jellegű kommenteket is. Csak amikor mindez összegyűlik, akkor talán nem csoda ha az embernek elege lesz. Főleg, mikor túl ocsmány módon szólják le az ember igyekezetét. Egyszerűen én nem szeretem az ellentmondásokat. Hogy pontosabb legyek, szeretem őket, de csak ha fel lehet őket oldani. De az, hogy az ember stílusát dícsérik, majd a stílusa, témái miatt kezdik ki, az egy feloldhatatlan ellentmondás. Azt már nem is veszem ide, mikor az illető még jópofizni is kezd, és természetesen engem mutat be hülyének, ha nem kommentelheti többé az írásaim alá, hogy jó, jó, de a téma miatt nem elég jó, ami témát egyébként messzire kerül állítólag. HA annyira kerüli, akkor hogyhogy véleméynt mondott róla? Ez két módon lehetséges. 1) mégsem kerüli a témát, csak rajtam bizonygatja (talán magának is?), hogy ő kerüli a témát, és természetesen lehúzva a munkámat. 2) valóban kerüli a témát, így nem is olvasta el az írást, csak találomra odaírt valamit.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 2. 19:58-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 1. 18:15
Általános -> Társalkodó - bármiről
Rengeteg felhasználási területe lehet majd a jövőben az AI-nak. Sőt! Elég gyors a fejlődése, hogy akár hamarosan sokkal tovább jusson! Mivel folyamatosan remgeteg adatot tud kezelni, így sokkal szélesebb összefüggéseiben láthatja a dolgokat már ma is. 
De! Csak pár példa, amiben még messze nem Mesterséges Inteligencia, és ezért nemcsak hogy nem lehet ráengedni a mai világra, de veszélyes is lenne:
Példa 1) van egy háztartási robot AI-val a hátterében. Vásárolsz egy új cipőt. Mivel eddig nem volt meg, ma még nem tudja eldönteni, hogy az mi is, és ezért nem tudja, hogy hova is tegye, mikor megtalálja. Így vagy becsavarodnak az áramkörei, és kikapcsol, vagy kidobja a kukába az új cipődet. De ha meg úgy állítod be, akkor meg az a fél pár cipő, amit a kutyád az utcán szedett össze rágcsálni valónak, a szép új cipőd mellett fog landolni a cipős szekrényben.
2) Hasonló lenne a helyzet mondjuk egy kertész robottal. Manapság véletlenöl kikel valahol a zöldségágyások között egy gyógynövény, amit te is ismersz, és tudod, hogy az gyógynövény. Mit teszel? Ott hagyod, megöntözöd, vagy óvatosan kiveszed és átülteted. Mit tesz egy AI robot? Kitépi, mert nem az az adott kultúrnövény, ami az ágyásban van. Vagy a másik lehetőseg (beállítástól függően), hogy benne hagy az ágyásokban mindenféle gyamot, mert a programjua szerint annak van valamilyen gyógyhatása. 
Példa 3 (és ez az egyik legközelebbi lehetőség de  a legveszéyesebb is!): van egy önvezető autó. A mellékútról érkezik egy autó nagy sebességgel, de eég távol van ahhoz, hogy ha hamarosan fékezni kezd, akkor si9mán áttérsz előtte. Egyébként is te vagy a főúton, neked van elsőbbséged. Csakhogy te már látod, hogy az illető ilyen vagy olyan oknál fogva nem fog megállni, pláne nem időben, ezért inkább te veszed vissza a gázt, hogy elkerüld a lehetséges ütközést. Mit tesz az AI? Megy tovább szabály szerúen, de mivel a másik kocsi nem lassít időben, így elkapja az autód hátulját és megpörget. Vagy a maásik AI lehetőség: fékezni kezd, mert hátha a másik autó belétek rohanna. Viszont emiatt a másik autónak teljesen meg kell állnia, és utánad még másik két tucat autó elhaladását be kell várnia, miközben megfelelő tempónál egyik autónak se kellett volna 0-ra fékeznie, hanem simán elmehettek volna egymás előtt/mögött.
Ilyesmi dolgokban még messze van a mai AI, hogy dönteni tudjon!
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 1. 17:53-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 1. 17:12
Általános -> Társalkodó - bármiről
Asimov robotjait csak a 3 (+1) törvény tartotta vissza az emberre való támadástól! Ezeknek a törvényeknek a megkerülésével, részbeni vagy teljes megváltoztatásával, egymáshoz való viszonyának megváltoztatásával maga Asimov is sokat foglalkozott, lsd csak az Én, a robot történeteit (a könyv nem a film!). Másutt is elemzi a robotika törvényeinek és az embernek a kapcsolatát, mondjuk összefüggét keresve az ókori rabszolgatartó társadalmak, és az űrász tarsadalmak felfogását és berendezkedését. 
Alapvetően külön kellene választani az AI-t, és a robotokat. Van félkész novellám, ahol  a háztartásban használt robotokat használják s/m célokra, de természetesen egy külön programmal, ami segíti a megfelelő használatot. A mai AI még sehol nincs az igazi használathoz. Volt, aki azt mondta rá, hogy annak kellene nevezni, ami valójában: plágium softver. És ez valóban így van. Manapság nem tud még az AI mást tenni, mint korábbi részleteket újra, más formában összerakni. Nem képes a leg alapvetőbb megkülönböztetésre sem. Ha majd ebben elérnek valamit, ha tudni fogja a robot, hogy melyik  job és a bal keze, akkor majd jöhetnek komplexebb feladatokra is. De addig semmire nem jók, csak dísznek és érdekességnek. A szellemi munkát pedig maximum a propaganda íróktól, rajzolóktól tudja elvenni, mert az annyira behatárolt keretek között mozog. De azt is csak úgy tudja megtenni, hogy előbb megadják neki a pontos határokat és feladatokat. Jelenleg az AI képtelen még csak felismerni is a határokat, ha azt nem adják meg neki újra és újra konkrétan.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 1. 16:17-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 1. 15:05
Történetek: A cserkészlány
Nem gúnyolódásnak szántam, hanem simán az eddigi megfigyeléseim eredményének. Rajtam gyermekkorom óta futkároztak hangyák és egyéb bogarak, és bár nem kedvelem őket, de elviselem a jelenlétüket. Viszont az is tapasztalat, hogy aki tart valamitől, az sokkal hamarabb észreveszi azt, amitől tart. Tehát én csak akkor látom meg a hangyát, mikor csiklandozza a kezemet a lábaival, aki tart tőle, az már messziről látja, hogy hol is van a hangya.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 14:49-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 1. 14:42
Történetek: A cserkészlány
Nem sértésnek szánom a kérdést, de... szerinted mekkora egy fekete hangya? 
Mert ha azt mondod, hogy max 1 centi, akkor tényleg felétek van sok és agresszív bogár. Ha viszont azt mondod, hogy 15 centi... nos, akkor nálad van a gond, némi ízeltláb-fóbia, és ezért te MINDEN ítéltlábút észre veszel 100 méteres körzetben. És akkor valóban nagyon megnő a számuk ☺️
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 14:31-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 1. 14:38
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Ami a másolást illeti... nálam telefonon simán ki tudok jelölni részeket, így azokat ha akarnám át is tudnám másolni. Gépen még nem próbáltam, de lehet ott is működik. 
Azzal nekem sincs bajom, hogy mindenkinek más és máshogy tetszik. Ez természetes dolog, és disznóság lenne bárkit megfosztani a jogától. Viszont! Hogy az általad említett példán mutassam be a problémát: az a zavaró, mikor lemondják a műszaki könyvet a kalandregények imérveire hivatkozva! Mivel így úgy tűnik, hogy az a műszaki könyv nagyon pocsék. Pedig csak annyi, hogy műszaki könyv. És ennek a még fokozottabb változata, amikor azzal indokolják, hogy pocsék a műszaki könyv, mert amúgy nem olvas műszaki könyvet, de kalandregénynek pocsék. És ebből csak az marad meg láthatóan, első látásra, hogy pocsék a könyv.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 1. 11:06-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 1. 14:18
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Semmi gond vele. Sőt! Ami azt illeti, egy hónapja nagy szükségem lett volna egy jó programra, amivel egy csak olvasható PDF szöveget át tudtam volna alakítani úgy, hogy sorokat tudjak belőle kijelölni, és támásolni. És ugyan ez a problémám jövőre is újra fent fog állni, mivel évente ismétlődő esemény miatt kellett volna. Szóval ha tudsz egy jó, alkalmas programot erre... azt én is megköszönném, és talán másoknak is segítene.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 1. 11:49-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. április 30. 23:43
Történetek: A cserkészlány
Köszönöm, de azért arra megkérnélek, hogy mutasd már meg nekem, hogy szerinted melyik írásomban nem foglalkoztam azzal, hogy ki miért kapja/miért adja! Kapásból van egy ami eszembe jut: A nem unalmas szombat. Abban más volt a lényeg (az apa-lánya kapcsolat) és valóban nem sokat foglalkoztam a hátterével, hanem megelégedtem annyival, hogy a lánya így szereti, és az apja megadja neki. De egyébként szerintem MINDIG azt írtam, hogy ki miért. Szerintem.
2
Ez egy válasz kaliban 2024. április 30. 14:26-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. április 30. 10:56
Történetek: A cserkészlány
Legalább nem kell folyton idegelned rajta, hogy már megint 50. Mint itt is. Maradsz jóformán egyedüli s/m írónak, terjesztve a light s/m igéit. 
És lehet, hogy van benne történés is, érzelem is... de még objektív szemmel nézve is, szerintem az ezt megelőzőben (vagy inkább előző kettőben) még több volt belőle, és attól sokkal több is. Az mégis el lett küldve a béka segge alá. Szóval nehéz arról papolni, hogy csak azért vagyok lepontozva, mert pocsékul írok!
1
Waderlaci
2024. április 30. 09:08
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
A baj csak az, hogy az ember ITT állhat akár nyolc lábon is, mint egy polip, ha a már említett gondolkodás áll fenn: minél igénytelenebb, minél gagyibb pornó az írás, annál jobban rajonganak érte. És sajnálom, de énnálam a kivitelezése van egy minimum, és az ide túl sok. Megjegyzem, írtam nem egy s/m mentes írást is. Azok nagyobbik részét visszadobták, és ami meg is jelent, azok se értek el nagyobb tetszést. 
Lásd feljebb, az írást ami alatt kommentelgetünk! Az írásról egy szó sem esett, viszont eléggé mélyen jár. Miközben szerintem igencsak mélyen sikerült bemutatnom néhány dolgot.
1
Ez egy válasz Selymi 2024. április 29. 13:29-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. április 30. 08:52
Történetek: A cserkészlány
Ez az utolsó íráshoz kedves és szép befelyezés.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. április 30. 08:44-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. április 29. 13:11
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Szerinted mit akarok én elfogadtatni másokkal? Az s/m-et? Tisztában vagyok vele, hogy ez mennyire réteg téma. De ez csak félremagyarázása annak, amit mondani próbálok! Számomra az a zavaró, hogy igényességet, történetet, megfogalmazást igyekszem belevinni, és azt kapja a munkám, hogy egyébként jó lenne, ha... Ha hasonló stílussal és igényességgel lenne megírva, és arról szólna, hogy valaki hogy, a dugja hülyére a lányát, vagy hogyan keféli ájultra a nagymamáját, akkor jó lenne. De mivel itt elverik valakik seggét és hasonlók, így már nem is jó, így már nincs benne történet, nincs benne igényesség. Vagyis van benne, de az szart se ér, mert elverik benne valaki seggét, és ez semmissé teszi minden más szempontját az írásnak.
1
Ez egy válasz Selymi 2024. április 29. 12:21-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. április 29. 11:22
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Azt, hogy hiába vannak értékes elemei, de nem tetszik, mert nem a te világod... azt nehezen nevezném dicséretnek. A szubjektív vélemény az mindenkinek szíve joga. De a szubjektív vélemény alapján kidobni a kukába minden mást... 
Írjak olyant, ami mindenkinek a világa szerint van, csak azért, hogy minden egyéb ami hozzá tartozik, az kukába dobható legyen? Ezért kellene maradnom? Hogy legyen mit a kukába dobálni mindenkinek? Köszönöm, ezt a szerepet duplán nem kérem!
1
Ez egy válasz Kexi69 2024. április 29. 10:30-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. április 29. 09:20
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Ami a blogot illeti, valamikor gondolkoztam rajta. Csak erre értettem, hogy nincs hozzá megfelelő felkészültségem, arról nem is szólva, hogy egyedül olvashatnám, amit jelenleg megtehetek a laptopomon is. Mondjuk valóban kaphatna reklámot itt is. De itt minek is? Hiszen itt mindenki azt mondja, hogy besorolásuk miatt bele se olvas az írásaimba. Az a bizonyos "sokan bánnák" nekem 2 embernek tűnik. Egy medvés kapcsolat vízióját is nehezen tudom jószándéknak venni. Főleg attól, aki elindította mindezt.
Az is nehezen fér a fejembe, hogy mindenki engem hülyéz le amiért nem akarok itt ezentúl közzé tenni semmit, miközben mindenki azzal jön, hogy bele se olvasnak. Akkor meg nem mindegy, hogy van-e itt írásom, vagy nincs? Én inkább azért érzem magam hülyének, hogy eddig tettem közzé itt az írásaimat. Ez olyan, mint a viccben (tanmesében?): az öreg a halálán van, egyetlen értéke egy autó, amit a fiára akar hagyni. Elküldi a srácot az autóval egy kereskedőhöz, és a fia azzal jön vissza, hogy az autóért 400 dollárt ajánlottak neki, mivel régi autó. Elküldi egy másik, baráti kereskedőhöz. Az 500 dollárt ajánl érte. Végül elküldi egy autós kubba. Onnan azzal jön haza, hogy az első ajánlat, amit kapott a kocsira az 50.000 dollár volt, de végül volt olyan is, aki 200.000-t ajánlott érte, mivel az autó egy ritka, kisszérias darab, amiből már tíz darab sincs a világon. Leszűrhető a tanulság: nem mindegy a közeg, hogy hol akarunk eladni valamit. Én nagyon úgy érzem, hogy nem az itteni az a közeg, ami vevő lenne arra, amit én tudok adni. Még a kommenteket elején Kékégnek volt egy olyan reménye, hogy majd visszatérek ha "vágyakoznak az én írásom után". Ha így lenne, majd visszatérek. De ha ezt akarnám kívárni, akkor soha nem fog itt megjelenni egy további írásom sem. Mivel nagyon nem érzem azt, hogy itt bárki is várná egy újabb írásom.
1
Ez egy válasz Titti 2024. április 29. 00:22-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. április 29. 08:09
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Viszont kívánom! 
De ha annyira nem érdekel az s/m, akkor mit zavar téged, ha egy s/m író nem akar több ilyen írást közzétenni itt? És akkor ezek szerint az előző megjelent írásom alatt csak hasra ütve mondtál arról véleményt.
1
Waderlaci
2024. április 28. 21:38
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Meg azt, ami a Te világod, ha jól vettem ki, és semmi mást. Mert ha nem a tetszésednek megfelelő, akkor az egész szart sem ér szerinted, és mehet az 1 pont.
1
Ez egy válasz Kexi69 2024. április 28. 20:57-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. április 28. 14:29
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Ahogy lejjebb írtam, szerintem is létezik az a világ. Vagy létezett valamikor. De ez az oldal rohadtul nem abból a világból való! Itt az értéket lehordják a sárga föld alá (például ez a konkrét írás átlagosan 3 pontot kapott). Minél több időt és energiát öl bele az ember, annál jobban leszólják és kinevetik az embert, mint a fenti példa is jól mutatja, és ez már nagyon sokadszorra történt, gyakorlatilag minden írásom így járt (talán az egy Zárda a kivétel, de szerintem az is csak véletlenül, mert sikerült egy jó pontot eltalálnom: a lelki élet kigúnyolását és megalázását). 
Csak ismetelhetem az előzőben elmondottaimat: van a prostituálódásnak egy határa nálam. És engedtessék meg nekem, hogy bizonyos szintre ne menjek le. Szerencsére nem az itteni pontokon és kommenteken múlik a megélhetésem. 
Ami a névtelen és szótlan olvasókat és pontozókat illeti: ma különösen kitettek magukért! Egyértelműen megmutatták, hogy mit ér számukra több hónapnyi munka. 3 pontot. Ami pedig a "vegyes irógárdát" illeti, nekem már régóta nagyon is unalmas ugyan azokat a lelketlen faszokat, pinákat és pózokat olvasni végeláthatatlanul. Meg persze azt, hogy én miért nem ugyan azokat írom le 132.000-szer. Talán megkapom az engedélyt, hogy fenttartsam magamnak a jogot, hogy ne egy Temuról rendelt író legyek, csak azért, mert per pillanat a Temu annyira menő.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. április 28. 11:05-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. április 28. 14:03
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
"Nézd a szívemet! Síma és hideg. 
Nem sebezhet meg harag, gyűlölet." 
Vagyis én nem jégszív hanem acélsziv vagyok! 
De most komolyan! Szépen hangzik amit Lolamacko leírt a szép és tisztességes világról. Én is hiszek benne! De ez az oldal nem abból a világból való. Kurvára nem abból a világból való! Sértődj meg, ha akarsz (már nem tud érdekelni, hogy kinek a tyúkszemére lépek rá), de hasonlítsd össze a tegnap megjelent "művedet" ezzel ⬆️! Kritikus szemmel vizsgáld meg a kettőt. Melyiken érződik szerinted a több belefektetett idő és energia? Majd nézd meg az elért eredményeket! És ha akarod, egyből megértetted, hogy miről beszéltem, és hogy miért áll ez az oldal annyira messze a normális, tisztességes világtól. Mondhatod, hogy írjak én is hasonlóan nullás, de az itteni influenser világ számára való írásokat. Megtehetném, és meg is tudnám tenni. Csak éppen nem akarok prostituálódni. Egy tisztességes világ nevében engedtessék már meg nekem, hogy ne legyen kötelező művésznőként fellépnem a bordélyban.
1
Ez egy válasz Kékég 2024. április 28. 12:32-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. április 28. 12:22
Történetek: Ügyes kis kurva
Nos, ebből talán látszik, hogy miért szerettem hangsúlyt fektetni az okok bemutatására, és miért szóltam pár írásnál, hogy hiányzik. Pedig sokszor az előzményekben vagy az események utóéletében van a több mondanivaló! Vagy mindkettőben. Nem haza akarok beszélni, de erre példának lásd a ma kirakott írásomat.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. április 28. 11:59-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. április 28. 11:02
Történetek: Ügyes kis kurva
A páratlan ötletek nekem is felötlöttek mint magyarázatok. A párosaknak nem látom igazán az idevalóságát. Bár az tény, hogy közben a lánynak megtetszik valahol a dolog, de alapvetően nem mazochista (még nem!). Olyannak sem tűnik a dolog, hogy a lány egyáltalán tudott volna bármiről előre. 
Én másik három magyarázatot tennék hozzá az én logikám alapján: 1. Bosszú valamiért, valószínűleg megcsalásért, de minden esetre szexuális hátterű bűnért. 2. Ez az első lépés egy BDSM kapcsolat felé. 3. A lány szégyenlősségének drasztikus feloldása? Ezek után mit neki pár akt fotó, ha már arról is vannak képek, ahogy idegenek dugják és szopatják.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. április 28. 10:43-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. április 28. 08:59
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Az kimaradt: pontosan erotikus kategóriát fogok ezután írni, nem pedig pocsék pornót. Ha érdekel (téged vagy bárki mást!) az email címem nyilvános, és úgy esetleg hozzá lehet majd jutni.
3
Ez egy válasz Lolamacko 2024. április 28. 00:51-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. április 28. 08:18
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Ezek a kommentjeim napokkal azután kerültek ide, hogy megkaptam a leglenézőbb, legsértőbb kommenteket arra az írásra, amiért sokan vinnyogtak pár napig a fórumon. Az egyetlen, amit megbántam az az, hogy ez ⬆️ az írás kicsit följebb idekerült. Úgy érzem,  hogy gyöngyöt szórtam a disznók elé. Nem mellékesen ugyancsak a valamikori s/m, BDSM vitát hivatott volna kiegészíteni a lexikonos meghatározásokon túl. Persze csak a két biten túl olvasva! 
Lehet, hogy valamikor majd visszatérek újabb írásokkal, ki tudja. De hogy nem holnap az biztos. Annak ellenére se holnap, hogy vagy két-három tucat megkezdett írásom, és még sokkal több ötletem van, amiket eredetileg ide szántam. Az írást nem fogom abbahagyni, csak éppen visszatérek az eredeti stílusomhoz: az erotikus íráshoz. Olyan íráshoz, ami nem gagyi pornó, ahol a kefélés nem a csúcspontja a történetnek, hanem csak egy eleme, ahhoz mérten ábrázolva és kifelytve. Olyan írásokhoz, amit csak olyanoknak van értelme elolvasni, akiknek van szexuális fantáziájuk. Lehet, hogy ezeket alig pár ember fogja olvasni, de mint itt egyesek többször előszeretettel hangoztatták már számomra, néha a kevesebb, több. Inkább olvassa pár ember, akiknek átmegy az eredeti mondandó, mint hogy sokan adhassanak rá 1-1 pontokat, csak mert "nem az ő világa". 
Mindez nem azt jelenti, hogy eltűnök az oldalról! Fogom még olvasni az itteni förmedvényeket, és jól le is pontozom majd őket. A helyesírást nem fogom leszólni (amíg nem lesz túl zavaró), de jajj annak, aki nem fog történetet és alapvető igényességet belevinni az írásba! De az is biztos, hogy csak azért, mert nem az én világom, senki sem fog lepontozást kapni. 

És mielőtt valaki még kiforgatná a szavaimat: még 1 írásom meg fog itt jelenni, ugyanis majdnem egy hónapja ezen ⬆️ kívül még egy írásomat elfogadták. Bár az nem egy nagy szám, csak az s/m+cimke kategória egyik darabja lesz.
1
Waderlaci
2024. április 28. 02:06
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
A baj csak az, hogy a színfolt hibának számít a fekete-fehér, két bites világban! És Sajnos nincs olyan technikai/anyagi/tudás beli/kapcsolati hátterem, hogy külön oldalt indíthatnék, ahol nyugodtan megjelenhetnének ezek az írások. Más, hasonló tematikus oldalakat pedig nem ismerek. 
De ha esetleg valami csoda folytán mégis lenne egy oldal, ahol megjelennének ezek... annyira hülyének nézek ki, hogy azt itt közzé tegyem? Annak mi értelme lenne? Jöjjenek oda is szétbarmolni az itteni férgek? Jöjjön oda a funkcionális analfabetizmusával Bizsu? Vagyis izé... Bizse? Vagy jöjjön oda a nagytudású Éva, hogy Olümposzi magasságokból ossza az észt arról, aminek még a belépő szintjétől is messze van? Vagy talán mindenképp kellene oda az eunuch Andreas, hiszen ki más mondogathatná, hogy nem az ő világa, ezért egy pont? Hiszen ő képes lenne 100-ból 1 pontra értékelni még a Kőszívű ember fiait is, mivel az érzelmekről és háborúról szól, nem pedig baszásról. Vagy azért kellene itt megosztani egy normális oldal elérhetőségét, hogy ott is lehessen vinnyogni, hogy hát ez nincs, az nincs... amikor meg lesz, akkor meg el lehet küldeni a picsába az egészet?  
A felsoroltak közül melyik a legjobb érv arra, hogy ne hagyjam abba az írást?
0
Ez egy válasz Lolamacko 2024. április 28. 00:51-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. április 28. 00:34
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Eredetileg tartozott ehhez a történethez egy megjegyzés is, amit a szerkesztők nem tettek ki. Lényege a következő volt: ez egy történet-sorozat első darabja, de mivel a Pálcamesék egy része szexmentes s/m írás lesz, így nem fog itt megjelenni a sorozat összes része. 
Ezt most már kiegészíthetem azzal, hogy valószínűleg ez az utolsó része a sorozatnak, ami itt megjelenik, mivel ez az utolsó előtti tőlem itt megjelent írás, hála az olvasó-- és (le)pontozó közönség kiemelten sikeres ténykedésének abban, hogy megundorodjam az erotikus témájú írástól.
0
Waderlaci
2024. április 27. 22:53
Történetek: Itt az éjfél megy az 1 pont
Ezen már nincs mit átgondolni. Van még 2 írás amit már vagy egy hónapja elfogadtak... És hosszú időre azok lesznek az utolsók. Sőt! Már azt is sajnálom, hogy azokat elfogadták. Mivel semmi kedvem végignézni, ahogy a beképzelt szarkupacok (bocsánat életet segítő trágya a sértésért!) több hónap munkáját szétbasszák, mert annak egy betűjében több ész van, mint bennük összesen. Pedig annak is az lesz a sorsa azt előre látom. Ugyanis az többről szól, mint hogy betettem a farkam az anyámba, aztán a lányomba, aztán magamba. Vége! Örvendjetek! Mega hiper szuper írás!
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. április 27. 22:34-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. április 27. 22:19
Történetek: Itt az éjfél megy az 1 pont
Úgy ahogy kiírtam magamból. Itt a kommenteket között. Főleg ahogy máshol írtam: itt nem jelenik meg több írásom. Egyelőre biztos hogy nem. Sikerült kiirtani belőlem azt, hogy ide akarjak írni még egyszer.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. április 27. 21:05-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. április 27. 18:13
Történetek: Lakodalmi kulisszák mögött 3. rész - Befejezés - A tervek napja
Azt meg tudom érteni, hogy valaki valaki az emberi kinézet ellenére értelmi szintjén, felfogásában és igénytelenségében nem áll a csótány felett sem... de nem értem, hogy ezzel miért jó dicsekedni? 
Én a kevesebb hasonló kommentelőre tudnám azt mondani, hogy hála istennek.
1
Ez egy válasz Andreas6 2022. június 6. 08:06-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. április 27. 17:50
Történetek: Itt az éjfél megy az 1 pont
Véletlenül elkezdtem olvasni itt a kommenteket. Engem csak az érdekelne, hogy hol van ebben a humor? Hol, hogyan lehet humoros az, hogy valaki egy beképzelt, agyatlan hülye picsa/ág, atlan hülye impotens kis hernyó... és ezeknek a semmitérő szaroknak a véleménye az, ami itt számít? 
Ez az egész szerintem sehogy se nevezhető humorosnak. Én személy szerint csak hányingert és undort érzek.
1
Waderlaci
2024. április 27. 16:26
Történetek: Szomszéd fiú
Először a véleményeket olvastam el. Kíváncsi lettem, hogy mitől van mindenki ennyire benedvesedve. Elolvasás után viszont már nem is lepődtem meg rajta. Tökéletes írás erre az oldalra: 17.000 karakterből jó ha 500 a történet, a többi meg egy gyenge pornófilm leírva.
0
Waderlaci
2024. április 27. 10:52
Történetek: Minden egyszerre
Tökéletesen megértem!
Csak az nem fér a fejembe, hogy mi a jó fenének olvasod az s/m írásokat, ha nem szereted??? Vagy mi a jó büdös francot vársz egy s/m írástól? Mi legyen benne? Cuki kiscicák, vagy anyjukat dugó kiskamas hülyegyerekek, vagy mi a jó francról kellene szóljon szerinted egy s/m írás??? 
De egyébként nyugodt lehetsz: már csak azok az s/m írásaim fogják borzolni az idegeid, amik már be vannak küldve, de még nem jelentek meg. Ha jól emlékszem 2 ilyen írás van. De már rohadtul meguntam az itteni bagázs agyatlan hülyeségeit. Sikerült teljesen elvennetek a kedvem az írástól.
1
Ez egy válasz veteran 2024. április 23. 04:42-kor írt üzenetére.