A+ A-

A pincérnő

Diana jól megél, mint pincérnő. Nagy szerencséje van, hogy egy előkelő étteremben kapott munkát. Itt nem csak a fizetése, de a munkája is nagyon jó volt és elegendő szabadidővel is rendelkezett. Mivel 35 éves korára ismét egyedül élt, ezért egy kis lakást bérelt, ahol nyugodtan, békésen élt. Szabadnak érezte magát.
Az ebédlő vezetőjének is csak három szabály volt a mániája, amit viszont minden alkalmazottól megkövetelt:
- Időben kell érkezni!
- Figyelmesen kell a vendégeket kiszolgálni és semmivel nem szabad leönteni őket!
- Soha nem szabad udvariatlannak lenni a vendégekkel, még ha valami rosszat is tesznek!
Diana ezen a napon azt tervezte, hogy munka után elmegy a barátnőivel egy italra a kedvenc kocsmájukba. A nap végén így már nagyon sietett és nem figyelt oda rendesen és így elejtett egy használt tányérokkal teli tálcát. És ami még rosszabb az egyik tányérról a salátalé az egyik vendégre és a feleségére loccsant. "A fene egye meg, leöntötték a ruhámat. Ez a mocsok nem fog kijönni!" -ordította a férfi.
Diana elkezdett mentegetőzni, de a férfi csak folytatta: "És nézze meg a feleségem ruháját, azt is eldobhatjuk. Mi a pokolért nem figyel jobban és teszi figyelmesen a dolgát?!"
Bűnbánat helyett Diana kifakadt: "Forduljon fel! Ha arrébb tette volna a könyökét, akkor normálisan elfértem volna!" A férfi arca vörös lett a dühtől és azonnal a vezetővel akart beszélni. Dianát oldalba bökte az egyik kollegája mielőtt a lány még nagyobb bajba keveri magát, hiszen a lány már most megszegett két aranyszabályt.
Norbi, az étterem vezetője ebben a pillanatban lépett ki a konyhából és igyekezett lecsendesíteni a vendéget és megkérte, hogy küldje majd el a tisztító számláját, amit természetesen ki fog fizetni. Végtelenül sajnálta a történteket és megígérte, hogy nem fog többé ilyen előfordulni. Dianát pedig egyetlen fejmozdulattal beparancsolta a konyhába. Amikor ő odaért szúrós szemmel nézett a lányra. A fogait összeszorítva mondat: "Menjünk be az irodába és azonnal magyarázd meg mi történt!" Ahogy beértek az irodába Diana a főnökére nézett és közömbös hangon annyit mondott "sajnálom".
"Némi magyarázatott azért megérdemelnék. Elég nagy bajt csináltál. Zárás után itt várlak, addigra talán én is lenyugszom és nyugodtan tudok dönteni." -mondta Norbi.
Már mindenki elment, amikor Diana kopogott a főnöke ajtaján. Norbi behívta és leültette magával szembe, az asztal túloldalára. Aztán anélkül, hogy felnézett volna elkezdte mondani a magáét. Elmondta, hogy ilyen eset még nem fordult elő az étterem történetében és nagyon meglepett, hogy egy régen itt dolgozó alkalmazottal történt meg az eset.
Ráadásul egy olyan pincérnő teszi ezt, akinek a munkájával mindenki elégedett volt eddig. Ennek ellenére az ilyen viselkedést nem lehet elfogadni, és megengedhetetlen, hogy hasonló eset még egyszer előforduljon.
Több, mint tíz perc telt el, amikorra befejezte a mondandóját. Végül azt mondta "Mi az ördög történt? Nem elég, hogy szerencsétlenség történt, még a vendéggel is udvariatlan voltál! Mivel magyarázod ezt?" Diana arca elvörösödött. Tudta, hogy nem képes hazudni, ez soha nem ment neki.
"Szerettem volna mindent gyorsan elintézni, mert úgy terveztem, hogy munka után találkozom a barátaimmal és elmegyünk szórakozni. Így figyelmetlen voltam és nem vettem észre, hogy kilóg a vendég könyöke. Így elakadt a kezem és leborult a tálca. Amikor pedig bocsánatot kértem a férfi csak ordított velem."
Norbi azt válaszolta "az egésszel csak az a baj, hogy sem akkor, sem most nem látom rajtad, hogy valóban megbántad volna, amit tettél. Ez pedig nagyon nyugtalanít, hiszen lehet, hogy újra megteszed, ha úgy alakul.
" Diana elkezdett fészkelődni, a keze elkezdett izgatni és összeszorult a gyomra. Norbi folytatta: "Ismered az étterem szabályait. A viselkedésedet pedig nem lehet tolerálni. Nem szeretnélek azonban kirúgni, de három hétre felfüggesztelek és természetesen erre az időre fizetést sem kapsz. S mind emellett elvárom, hogy egy bocsánatkérő levelet írj a vendégünknek. És ez az utolsó lehetőséged!"
Diana kétségbeesett és könyörögni kezdett, hogy ne függessze fel a főnöke. Félelmében, hogy elveszti a lakását, ha nem tudja kifizetni az albérletet a következő csúszott ki a száján: "Nem lehetne, hogy valami más módon büntetnél meg?
" Maga sem gondolta végig, hogy mit mondott, de ekkor már késő volt.
Norbi teljesen meghökkenten nézett. Már nagyon régen a legégetőbb kívánsága az volt, hogy egy nőt alaposan elfenekeljen, de eddig soha nem adódott ilyen alkalom. Nagyon sok történetet olvasott már és sok képet nézett, de el sem tudta képzelni, hogy ilyen szerencséje legyen. Ezután csak annyit kérdezett "Diana, valóban ezt akarod?" "Igen, hiszen nagyon kell ez a munka!" -válaszolta a lány, miközben lesütötte a szemét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.35 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon53
2016. 03. 10. csütörtök 14:24
Én a főnök nyakát vágtamvolnael a késsel nem a fa vesszőt. Válaszolok rá!
#11 listike
2015. 01. 16. péntek 17:02
Hát, ez nagyon gagyi. Válaszolok rá!
#10 zsuzsika
2014. 12. 19. péntek 07:05
Nem tetszett. Válaszolok rá!
#9 A57L
2014. 03. 13. csütörtök 06:31
Egyszer elmegy. Válaszolok rá!
#8 Haj Hab
2013. 10. 17. csütörtök 14:00
Hát ebben nem sok erotika volt... Válaszolok rá!
#7 papi2007
2013. 10. 16. szerda 11:40
hát? Válaszolok rá!
#6 Jedi
2013. 10. 15. kedd 11:03
Volt itt már sokkal jobb! Válaszolok rá!
#5 Rinaldo
2013. 10. 15. kedd 09:16
Elmegy. Válaszolok rá!
#4 veteran
2013. 10. 15. kedd 08:14
Közepes Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2013. 10. 15. kedd 07:05
...de nem is jó. Válaszolok rá!
#2 papi
2013. 10. 15. kedd 06:02
Nem rossz Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2013. 10. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!