Waderlaci hozzászólásai

W
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Ország:
Szlovákia Szlovákia
Egyéb:
https://waderlaci.blogspot.com/2024/05/nehany-keresetlen-szo-az-olvasokhoz.html
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
308 db
Waderlaci
2020. augusztus 4. 18:33
Képregények: Nővérszoba
Elfelejtetted bejelölni feltöltéskor a "humor" kategóriát! Ugyanis a történet is és a karikatúra szerű rajzok alapján is ott lenne a heje. Egy Garfild helyett elmegy.
1
Waderlaci
2020. augusztus 4. 09:12
Történetek: A felvételi 1. rész
Elismerem, hogy ez önmagában unalmasnak tűnhet, mivel ez csak a felvezetése a történetnek, amiben bőven fog csattogni Sandi feneke (ezért s/m kategória). Már csak pár mondat kell, hogy befejezzem, de nem tudom ígérni, hogy mikorra készülök el vele. A történet tisztán össze van állva a fejemben, a hiányzó mondatok is meg vannak többé kevésbé ... de mostanság valahogy nem megy, hogy leírjam a hiányzó mondatokat. Sajnos így működök! Valahogy egy olyan történet megírásán dolgozom inkább, amit bár eredetileg ide szántam, de nem vagyok benne biztos, hogy fel fogom tölteni ide, mivel túlságosan ellentmondásosra sikeredett. Azért remélem nemsokára jön a befejezés.
1
Ez egy válasz Pavlov 2020. augusztus 4. 07:18-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2020. augusztus 3. 03:44
Képregények: Egy anya feladata
Erre azt szoktuk mondani, hogy felébredtél, a kezed meg bele lógótt a bilibe. A story még viccesnek elmehetne, ha nem párosítottál volna hozzá irre ális méreteket.
1
Waderlaci
2020. július 2. 15:20
Történetek: Középiskolai kalandok - Mikre képesek a tinik!
A gyors és tárgyilagos stílus még elmenne, és a felvetett lehetőségek is egész jó kis storyval kecsegtettek ... de ez így csak egy túlszövegezett pornóforgatókönyv. Nem másra kellene bízni a munka nehezét, hanem saját magadnak kellen befelyezned! Én kiváncsi lennék rá, hogy mit hozol ki belőle.
1