Itt az éjfél megy az 1 pont

Szavazás átlaga: 7.21 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2023. szeptember 7.
Hossz: 7 377 karakter
Elolvasva: 744 alkalommal
Férj

Végre éjfél, majd leragad a szemem, de meg kellett várnom, hogy kirakják az új történeteket. Mindig késnek kicsit. Nyomom a frissítés gombot. Nehezen töltődik be a gépemen, kellene már egy új, ez már elég leharcolt. Na, végre, itt van! Már nyomom is az 1 pontot, szakértői szavazás. Vigyorgok, szakértő vagyok, ezek meg csesszék meg, csak írogatnak a hülyék.

Történetvezetés, megfogalmazás/fordítás, szexjelenetek: 1 pont mindre. Mire mindenkit lepontoztam kiment az álom a szememből, annyira fölizgatott ez a hatalmi
m
alf
ám
alf
or
. Erős vagyok, én irányítok, majd én megmutatom nekik. Mindenkinek megmutatom, hogy ki vagyok én.

Ha már az álmosságom elszállt, akkor el is olvasok egyet, hátha sikerül fölizgulnom. A laptop az ölembe, törölköző bekészítve, a farkam a kezemben. A törölköző fontos, mert a múltkor is elfelejtettem és beterítettem a laptopomat a gecimmel, jaj, akkor rettentően megijedtem. Mit mondtam volna a szervízben, ha kérdezik mi áztatta el a gépet? Fő a biztonság. Nekiállok olvasni, hú, ez nagyon kemény, ez a nő olyan szendvicsekről ír, amilyenre én is vágyom. A farkam keményedik, még egy két húzás és már röppennek is a spricceim. Hú, ez jó volt. A gép is megúszta. Most már mehetek lefeküdni. Egyedül. Mikor is voltam együtt nővel? Csak úgy simán, hány éve is volt? Amiket itt leírnak a történetekben ez mind csak fantázia. Nem is hiszem, hogy ezeket bárki is átélte volna.

Jó rá kiverni a farkam, de a valóságban ezek nem fordulnak elő, tudom.

Megvan! Öt éve volt az a nő, akivel társkeresőn ismerkedtem meg. Nagyon be volt indulva, mindig a szexről írt. Amikor találkoztunk, láttam rajta, hogy nem erre számított. Mit gondolt, hogy Brad Pitt fog neki írni?

Mondta, hogy menjünk föl hozzám. Dilis ez a nő? Nekem feleségem van, ki is nyírna, ha rájönne, hogy kalandozok. Bemarkolt a lábam közé, azt hittem letépi a farkamat, aztán mikor behúzódtunk egy lépcsőházba és elővettem neki, akkor már nagyon féltem, mert azonnal rábukott és úgy kezdte el szopni, hogy az félelmetes volt. Annyira váratlan volt ez az akciója, hogy rögtön föl is robbantam, bele a szájába. Látszott rajta a csalódás, többet nem is találkoztunk, a leveleimre se válaszolt ezután.

A feleségem annak idején nem is tudom, hogy miért engem választott. Ő a főnök a kapcsolatunkban, neki nem lehet semmire nemet mondani. Állandóan csesztet valami miatt, és nem akarom hallani a rikácsolását, amikor valami nem úgy sikerül, ahogyan ő szerette volna.

A múltkor olvastam egy olyan történetet, ahol a két haver együtt megdugta az asszonyt, aki a szárítókötelet fogta. Jó ötletnek tartottam, mert az asszony már eléggé régóta nem engedi magát. A kötelet meglazítottam és a végét rögzítettem úgy, hogy egy mozdulattal le tudjam oldani, és ha ő tartja, akkor
m
alf
ag
alf
at
alf
eh
alf
etetlen
lesz. Miközben előkészítettem az akciómat már állt a farkam, ahogy elképzeltem, hogy megdugom ott lógva. Gondoltam, hogy nem mer majd kiabálni, nehogy a szomszédok meghallják.

Ment is teregetni, én meg figyeltem, aztán mikor tele volt a kötél, akkor eloldottam. Hát nem sikerült, pedig annyira számítottam rá, ott a történetben annyira jól ment. Az én asszonyom nem bánta a ruhákat, hogy a földre esnek. Rikácsolva rohant oda hozzám, és mikor meglátta a kezemben a kioldót, akkor rögtön átlátta, hogy az én kezem van a dologban. Fogta a seprűt és úgy fejbe vágott, hogy be kellett menekülnöm a fürdőszobába. Ott verte az ajtót, és rám parancsolt, hogy mossam ki újra a ruhákat, aztán teregessek ki, és másnapra kivasalva akarja látni a dolgokat.

Nekem semmi sem sikerül.

De mindjárt éjfél, és jönnek az új történetek, adom az 1 pontokat. Itt én vagyok a király, a pontozókirály.

Feleség

Nő vagyok és van véleményem. Az én véleményem számít. Az a kis tetű férjem azt hiszi, hogy nem tudom, hogy mit csinál állandóan? Tudom, hogy a pornó oldalakat bújja. Azt is tudom, hogy éjjelente erotikus novellákat olvas, és arra veri a farkát. Verheti, más már úgysem jut neki. Pontozgasson, olvasgasson, de csak akkor, ha a mosást, takarítást elintézte, mert ha nincs minden rendben, elveszem a laptopját, aztán a szegényes fantáziájára hagyatkozhat az apró farkával.

23 éve 4 hónapja és 6 napja hogy engedtem neki, hogy hozzám érjen. Addig még reménykedtem, hogy lesz ez még jobb is, de akkor föladtam. Ezután, tudtam, hogy már csak magamra számíthatok.

Azokat az erotikus dolgokat én is olvasom, de én mindent meg is valósítok a való életben. Nem mondom, hogy nem megterhelő, mert az elején csak napi egy történetet raktak ki, akkor még ment minden, de aztán napi három lett és még a képregények is. Azóta nagyon le vagyok maradva. Na és ez a sok családi dolog. Honnan szerezzek én annyi fiatal fiút magamnak? A környék összes gimnáziumánál jártam már, jelentkezők vannak, mert sok a kiéhezett fiatal, de nem könnyű a becserkészés. Még szerencse, hogy jól tartom magam.

Minden éjfélkor várom az új történetet, és már izgulok, hogy mi lesz. Azért nekem se megy minden. Van olyan író, akinek a dolgait képtelen voltam leutánozni. Mikor meglátom, hogy ő írt, akkor már tudom, hogy dugás nélkül maradok, mert honnan szerezzek én hat pasit, akik még meg is
k
alf
ín
alf
oz
alf
na
alf
k
?

Föl kellett adnom, azt, hogy mindent végig csinálok. Van egy nő, az meg romantikus történeteket ír mindig, őt kifejezetten utálom, honnan szerezzek én jó pasit, aki még kényeztet is, meg szeret is? A férjem az a tetű már a kapcsolatunk elején is egy pipogya fráter volt, nem értett az a romantikához. Karácsonykor is azt mondta vegyek magamnak valamit, ha ajándékot akarok.

Amikor éjfélkor jönnek a történetek, mikor meglátom, hogy az a cukormázba mártott történeteket író nő tett föl valamit, akkor már nyomom is az 1 pontot. Ezt neked, te nyálas bige.

Na de tegnap egy olyan történet jött ki, ami nagyon fölizgatott. Rögtön intézkedtem is, és odarendeltem a mestert, aki hozott bilincseket, amivel a férjemet ártalmatlanítottuk. Na, nem mintha elengedve nem lett volna ártalmatlan szegény. Ő lerögzítve, engem meg a pasi nekiállt kezelésbe venni. Ez a pasi aztán tényleg mestere a szakmájának. Ahogyan elkezdett simogatni, annyira tűzbe jöttem, legszívesebben letéptem volna róla mindent, de ő húzta az agyamat, már idegesített is az a sok simogatás, a csípőmön éreztem, hogy áll a farka rendesen, de ő még mindig csak simogat. Próbáltam elkapni a farkát, mert a sok olvasással eléggé kikupálódtam, tudok ám trükköket, de ez nem hagyta magát, mindennek meg akarta adni a módját, és csak kényeztetett. Szegény férjem meg ott fetrengett, lebilincselve keze, lába áll a farka keményen és a szemeivel csak néz, könyörgőn. A mester még ekkor is csak nyalni kezdett, mert elolvastattam vele, hogy mit másolunk le, de nekem már nem kellett ez a körítés, nekem már csak egy hatalmas farok kellett, hogy végre bennem legyen, és meg ne álljon addig, amíg a mennyekbe nem repít. Nagy nehezen ráállt és végre belém nyomta a szerszámát. Igazi mestere volt a szakmájának, mert amit azzal a méretes farokkal tudott, az tényleg szuper volt. Olyanokat lökött rajtam, hogy azt hittem áttöröm a gipszkarton válaszfalat.

Ez a pasi minden pénzt megért. Neki se lehetett rossz, mert ordítva élvezett belém. Oldalra néztem és láttam, hogy a férjem is spriccel az apró kis jószágával.

Lihegve néztem az órára, jaj, mindjárt éjfél, jönnek az új történetek. Nyomom az egy pontokat, főleg ha megint nyálas romantikus történetek lesznek. Ha kemény baszás, vagy családi gruppen, az jöhet, azt szeretem.

Pontozni jó.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.21 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Waderlaci
tegnap 22:53
#29
Ezen már nincs mit átgondolni. Van még 2 írás amit már vagy egy hónapja elfogadtak... És hosszú időre azok lesznek az utolsók. Sőt! Már azt is sajnálom, hogy azokat elfogadták. Mivel semmi kedvem végignézni, ahogy a beképzelt szarkupacok (bocsánat életet segítő trágya a sértésért!) több hónap munkáját szétbasszák, mert annak egy betűjében több ész van, mint bennük összesen. Pedig annak is az lesz a sorsa azt előre látom. Ugyanis az többről szól, mint hogy betettem a farkam az anyámba, aztán a lányomba, aztán magamba. Vége! Örvendjetek! Mega hiper szuper írás!
1
Ez egy válasz Lolamacko tegnap 22:34-kor írt üzenetére.
Lolamacko
tegnap 22:34
#28
Ne tedd ezt velem! Én szerettem amiket írsz. Változatos és érdekes volt. Gondold ezt át kérlek!
1
Ez egy válasz Waderlaci tegnap 22:19-kor írt üzenetére.
Waderlaci
tegnap 22:19
#27
Úgy ahogy kiírtam magamból. Itt a kommenteket között. Főleg ahogy máshol írtam: itt nem jelenik meg több írásom. Egyelőre biztos hogy nem. Sikerült kiirtani belőlem azt, hogy ide akarjak írni még egyszer.
1
Ez egy válasz Lolamacko tegnap 21:05-kor írt üzenetére.
Lolamacko
tegnap 21:05
#26
Ma nagyon paprikás a hangulatod. Bántott valaki? Szeretnél valakit elfenekelni? Emelkedj felül ezeken a dolgokon. Nekem az elég volt, hogy kiírtam magamból, és már helyre is billentem. Biztosan megtalálod azt a formát, amivel te is le tudod vezetni a haragodat.
1
Ez egy válasz Waderlaci tegnap 17:50-kor írt üzenetére.
Waderlaci
tegnap 17:50
#25
Véletlenül elkezdtem olvasni itt a kommenteket. Engem csak az érdekelne, hogy hol van ebben a humor? Hol, hogyan lehet humoros az, hogy valaki egy beképzelt, agyatlan hülye picsa/ág, atlan hülye impotens kis hernyó... és ezeknek a semmitérő szaroknak a véleménye az, ami itt számít? 
Ez az egész szerintem sehogy se nevezhető humorosnak. Én személy szerint csak hányingert és undort érzek.
1
ittujfiu
2023. szeptember 18. 09:00
#24
Tetszett! 10 pont ment. Hagytam már itt az oldalt, ezek miatt. Egyszerűen nem írtam ide, évekig. Sajnos nagyon dühítő a magatartásuk. Személy szerint, ha nem tetszik valami, azt névvel is vállalom, persze csak ha elolvastam.
4
Lolamacko
2023. szeptember 10. 22:41
#23
Ebben igazad van. Ez egy fél nap alatt dühből megírt humorosnak szánt poénos valami lett volna. Azóta nincs is éjfélkor olvasás nélküli 1 pontozás, és úgy érzem a célt elértem vele.Nem bántottál meg, de te se haragudj, hogy kikényszerítettem a hosszabb véleményt.
3
Ez egy válasz didide 2023. szeptember 10. 22:27-kor írt üzenetére.
didide
2023. szeptember 10. 22:27
#22
A téma nem teljesedett ki. De csak én mondom. Jó lett volna jelzem csak nekem ha a szex is kap bővebb kifejtést. S nem akartalak megsérteni.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2023. szeptember 9. 12:27-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2023. szeptember 9. 13:49
#21
Ez egyfelől zseniális, jól kikarikíroztad az Andreasokat meg a listikéket. Másfelől érezhetőek benne a sérelmeid meg a  frusztrációid.
2
Lolamacko
2023. szeptember 9. 12:27
#20
Azért jó, ha megindoklod miért nem jó, hogy tudjak javulni. Ha csak a téma nem tetszik, azt is írd meg. A következő történetemet is olvasd el és véleményezd. Remélem egyszer tudok olyan sztorit is írni, ami neked is tetszik. Tudom, hogy nem lehet mindenkinek mindig megfelelni, de segíts a véleményeddel, hogy javíthassak.
1
Ez egy válasz didide 2023. szeptember 9. 09:21-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. szeptember 8. 15:17
#17
Igazad van, rossz volt a szóhasználatom. De nálam a vélemény nem egy vagy két szó. Ha már véleményezek valamit, odaírom nekem miért tetszett, vagy miért nem. Így informálom az írót, aki aztán vagy megfogadja az infót, vagy nem törődik vele.
1
Ez egy válasz cvirag 2023. szeptember 7. 22:38-kor írt üzenetére.
kivancsifancsi
2023. szeptember 8. 12:33
#16
Jó karikatúra. A mosoly megvan. Értsen belőle ki-ki érdemei szerint.
-1
Ulysses
2023. szeptember 7. 18:58
#14
Kellene írnom valamit ide, de egyszerűen nem találok szavakat. Egy szó beugrott most: lenyűgöző. Nagyon jó karikatúrát írtál!
4
K
Kampó
2023. szeptember 7. 14:30
#12
Q-Q-Q-Q-.....jóóóóóóóóó!!!!!!!!!! 😀
2
didide
2023. szeptember 7. 08:25
#10
Nem tetszett
1