Abe Padan hozzászólásai

Történetek: Kórházi történet 2010. 10. 15. péntek 04:20
Hm!a pihenésre alighanem szükség lesz, mert ez elég fárasztó volt!
Történetek: Otthon, édes otthon 2010. 10. 1. péntek 20:57
imohos! Kifejtenéd ezt kissé bővebben?!?
Történetek: Otthon, édes otthon 2010. 10. 1. péntek 10:03
"Vígasztalásul" írom: Az itt megjelenő írások minimum 30%-a fordítás. Akik jó fordításokat készítenek, meg is jelölik a forrást.(Ld. Kilián Wanda, Epicfon...csak példálózva, mert vannak még néhányan, de nem sokan.)A fordítások nagyobbik része egyszerűen katasztrofális. Tele vannak, a gépi fordításból átemelt, iszonyatos magyartalanságokkal s a kiválasztott "alapművek" minősége is sokszor eleve selejtes.
Akik saját kútfőből írnak - többnyire kitűnő műveket - azoknak, meg elveszi a kedvét, az IQ bajnokok sora. Olvasgatom a hozzászólásokat: Döbbenetes - sokszor érdemesebb azokat elolvasni, mint az írást, amiről szólnak. Kész szociofotó!
Szerintem, akiben nincs egyfajta exhibicionizmus, az már rég nem küld be történetet. A harminc napos VIP tagságért nem éri meg legépelni sem. Tudniillik, annyi a selejt, hogy olvasgathatja a saját - és annak a szűk körnek az írásait, akik a kivételt képezik.
Olvasgattam a - megint csak példálózva - Vidraa, Remete, Vadász...stb. írásaihoz fűzött kommenteket: mondom, szociofotó! ("Túl hosszú, túl választékos, lekókad tőle a..., ide nem ilyen irodalmi stílus kell" és ehhez hasonlók.) Persze tisztelet a kivételnek! No éppen a kivételek kedvéért kellene vagy előzetesen szűrni vagy lehetőséget adni arra, hogy kiszavazhassuk a szörnyűségeket!
Történetek: Tenisz Noémivel 2010. 09. 23. csütörtök 01:40
"Amikor vénuszdombjaihoz értem, és alaposan végigcsókoltam azokat is"...azért tényleg csak 18 éven felül kellene...na mindegy...már azt se' bánnám, ha legalább 14 lenne az alsó korhatár! Legalább is én akkor már tudtam, hogy mi az a vénuszdomb meg a méh...igaz nem írtam pornó story-kat, legfeljebb álmodoztam.
Történetek: Csiklandozz engem 2010. 09. 9. csütörtök 17:46
Bevallom töredelmesen, néhány évvel ezelőtt Erdélyben, székelyek közt hallottam így ezt a kifejezést és nagyon megtetszett. Azóta használom a hétköznapi beszédben. Így aztán "belecsúszott" ebbe az írásba is.
Egyébként pedig köszönöm a dicsérő szavakat - azért még sokat kell tanulnom nekem is, de igyekszem.