Abe Padan hozzászólásai

A
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Születési dátum:
1952. január 1.
Ország:
Magyarország Magyarország
Város:
Budapest
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
18 db
Abe Padan
2010. november 17. 04:06
Általános -> 1. Törté-Net verseny - Segítsük a magyar turizmust!
Tisztelt Szerkesztők és Írótársak!

Abe Padan néven ismernek ezen a honlapon, minimum 3380-an, ti. ennyien olvasták a Csiklandozz engem című munkámat.

Remélem lesz a honlap olvasóinak is lehetősége elolvasni, amit most leírok!

Pontifex, Caligula, Kata, Saskia, Mercedes Bend, Popocici, Hétpettyes Bogár, Puszicuni, Négyes fogat, Pepita Ofélia és Abe Padan.
Továbbá a „bűnözőnek” kikiáltottak: XXIII.István, Kicsit bob, Rita Camélia, álmos elefánt, Tropp Esmeralda.

Mi mindannyian ugyanarról az IP címről jelentkezünk, mert az a szervernek használt gépünké! Kicsit bob szó szerint leírta az igazságot. Ez a társaság, részben rokoni, részben családi kapcsolatok alapján szerveződött. Itt lakunk egymás mellett illetve, mivel vannak közöttünk házaspárok ők egy lakásban. Technikai okai vannak annak, hogy miért ezen a módon használjuk az internetet, de ha nem baj ezt nem részletezném. Egy informatikusnak nem nehéz kitalálni.
Mindannyian azzal a céllal regisztráltunk, hogy előbb-utóbb kipróbáljuk magunkat ebben a műfajban. A többségünk túl van rajta, a többiek, most éppen nem biztosak, hogy be akarnak szállni ezek után.
Hadd hívjam fel a figyelmet néhány tényre:

1. XXIII.István hét írása van a top 15-ben, mindenik több, mint egy éve és mind kilencet meghaladó pontszámmal, de idevehetem a Veszprém-et is a tizenharmadik helyével. Hirtelen összeszámoltam, csak a Nyári Vakáció c. sorozatot eddig Százharmincezer-kétszázketten olvasták el. Nem akarok olyan olcsó poént leírni, hogyha ennek csak a fele volt fizető, mennyivel gazdagította a honlap gazdáit sem azt, hogy ő viszont mennyit kapott mindezért.

De nem ez a lényeg! Ilyen előélettel, miért is kellett volna félnie a konkurenciától? Miért kellett volna csalást elkövetnie? Bár én figyelmeztettem, hogy ne szálljon be ebbe a versenybe, mert én öreg motoros vagyok és megtapasztaltam, hogy a pénzes pályázatok, akár csak a közbeszerzések, kis kivétellel, előre meghatározott egyénre vannak kiírva. Ő ezt nem hitte el.

2. Amint látható, ha csalni akarunk, ezt akár tizenheten tehettük volna meg, mondjuk úgy, hogy a munkahelyünkről adjuk le a szavazatainkat. Nem tettük! Sőt a többségünk nem is szavazott. Szegény "bűnöző" társaink, fiókjukban az összesen tizennégy diplomájukkal, nyilvánvalóan, olyan hülyék, hogy ezt nem tudták volna kitalálni. Persze, hogy ki tudták volna találni, ha csalni akarnak. Éppen ez a naiv nyíltság és a fondorlatok teljes mellőzése mutatja, hogy teljesen tiszták!

3. Gondolom elolvastátok a pályaműveket. Minden elfogultság nélkül mondom, hogy az összes közül messze a legigényesebb, a kiírás finomságainak, mindenben megfelelő és megkockáztatom, a legolvasmányosabb írás a Veszprém.

4. Az is tartalmaz némi csúsztatást – mostanában ez a pc. megfogalmazás - amit indoklásul leírtatok. Messze nem igaz az, az állítás, hogy mindenkinek, a "felsorolt bűnözök", egy pontot adtak! Zsazsa33 egyetlen egypontost sem osztott ki. Álmos elefánt összesen két egyest adott, abból is az egyik a Budapesti Sztorira ment, amivel úgy tűnik nem volt egyedül. Kicsit bob és Rita Camélia, egyébként házaspár, valamint Tropp Esmeralda pontozási módszerét, Kicsit bob részletesen leírta. Nem csalás volt, hanem ugyanazt tették, amit Remete maga is leírt(72. REMETE), szerintem is jogosan és ők is jogosan tették. Egyikük sem azonos XXIII.Istvánnal! Ezt egyébként, egy esetleges bírósági tárgyalás során, nem csak mi tizenhatan tudjuk bizonyítani!

5. Nem akarok fogadatlan prókátorként fellépni, de még a védekezés lehetőségéből is kizártátok őket!

6. Azt szeretném, hogy a topic résztvevői elolvashassák ezt az írást és véleményt formálhassanak a leírtakról! Gondolom, ez csak a jóhiszeműségeteket bizonyítaná.

7. És végül azt, hogy vonjátok vissza ezt az igazságtalan döntést! Amúgy sincs kedvem fogadott prókátorrá válni. Láthatjátok, eddig is elhatároltam magamat mindeddig ettől a méltatlan vitától.

Üdvözlettel Abe Padan
1
Abe Padan
2010. október 1. 10:03
Történetek: Otthon, édes otthon
"Vígasztalásul" írom: Az itt megjelenő írások minimum 30%-a fordítás. Akik jó fordításokat készítenek, meg is jelölik a forrást.(Ld. Kilián Wanda, Epicfon...csak példálózva, mert vannak még néhányan, de nem sokan.)A fordítások nagyobbik része egyszerűen katasztrofális. Tele vannak, a gépi fordításból átemelt, iszonyatos magyartalanságokkal s a kiválasztott "alapművek" minősége is sokszor eleve selejtes.
Akik saját kútfőből írnak - többnyire kitűnő műveket - azoknak, meg elveszi a kedvét, az IQ bajnokok sora. Olvasgatom a hozzászólásokat: Döbbenetes - sokszor érdemesebb azokat elolvasni, mint az írást, amiről szólnak. Kész szociofotó!
Szerintem, akiben nincs egyfajta exhibicionizmus, az már rég nem küld be történetet. A harminc napos VIP tagságért nem éri meg legépelni sem. Tudniillik, annyi a selejt, hogy olvasgathatja a saját - és annak a szűk körnek az írásait, akik a kivételt képezik.
Olvasgattam a - megint csak példálózva - Vidraa, Remete, Vadász...stb. írásaihoz fűzött kommenteket: mondom, szociofotó! ("Túl hosszú, túl választékos, lekókad tőle a..., ide nem ilyen irodalmi stílus kell" és ehhez hasonlók.) Persze tisztelet a kivételnek! No éppen a kivételek kedvéért kellene vagy előzetesen szűrni vagy lehetőséget adni arra, hogy kiszavazhassuk a szörnyűségeket!
1
Abe Padan
2010. szeptember 25. 02:33
Általános -> Hibák az oldalon
Ez a szuper-pofátlanság! Nem elég, hogy lopnak, de még arról a "rókáról" is több bőrt akarnak lehúzni!
Persze az utóbbi időben leleplezett lopás-termékek mind fenn vannak az oldalon, tehát biztatást kapnak az újabbak! A héten végül is "csak" három volt, ha jól emlékszem!
1
Abe Padan
2010. szeptember 23. 01:40
Történetek: Tenisz Noémivel
"Amikor vénuszdombjaihoz értem, és alaposan végigcsókoltam azokat is"...azért tényleg csak 18 éven felül kellene...na mindegy...már azt se' bánnám, ha legalább 14 lenne az alsó korhatár! Legalább is én akkor már tudtam, hogy mi az a vénuszdomb meg a méh...igaz nem írtam pornó story-kat, legfeljebb álmodoztam.
1
Abe Padan
2010. szeptember 18. 20:36
Általános -> Hibák az oldalon
OK! Köszönettel vettem.
Gyakorlati tapasztalatból tudom, hogy egy "ügyfélkört" megtartani sokszorta nehezebb, mint felépíteni - és különösen az utóbbi időben - valljátok be, volt néhány malőr. Szerintem a múlt hétvégével kapcsolatban is a tájékoztatás hiánya ill. a reagálási időtök hossza volt a legnagyobb probléma.
1
Abe Padan
2010. szeptember 16. 12:53
Általános -> Hibák az oldalon
Nos, Kedves Szerkesztők! Ugyan azt írtátok, hogy kiküldtétek a VIP tagságikat, én továbbra sem találom!!!
Várom megtisztelő válaszotokat, üdvözlettel

Abe Padan
1
Abe Padan
2010. szeptember 14. 15:27
Általános -> Hibák az oldalon
Hát hiába keresem, kutatom a "Horgászat" ügyben nekem járó 30 napocskámat, nem találom sehol! Lehet, hogy a "pénteki frissítéssel" együtt érkezik?
1
Abe Padan
2010. szeptember 9. 17:46
Történetek: Csiklandozz engem
Bevallom töredelmesen, néhány évvel ezelőtt Erdélyben, székelyek közt hallottam így ezt a kifejezést és nagyon megtetszett. Azóta használom a hétköznapi beszédben. Így aztán "belecsúszott" ebbe az írásba is.
Egyébként pedig köszönöm a dicsérő szavakat - azért még sokat kell tanulnom nekem is, de igyekszem.
1