A+ A-

Otthon, édes otthon

Csodálatos napsütéses nap volt, amikor kellemetlen kötelezettségnek kellett eleget tennem: a közelgő nyelvvizsgára készültem, a nap nagy részét tanulással kellett töltenem. Szerencsére egyedül voltam otthon, senki nem zavart. Már kora délután volt, amikor éreztem, hogy kezd belém bújni a kisördög. Ez nálam azt jelenti, hogy egyre inkább csak a szexre tudok gondolni. Mivel már vagy egy hete távol voltam a barátnőmtől (mivel nem otthon lakom, csak a tanulás miatt ruccantam haza), így azt hiszem ez érthető. Még nem mondtam, de van egy nagyon szexi húgom, olyan igazán bögyös-dögös fajta, aki egyből képes a farkamat felállítani. Nagyon sokszor masztiztam már rá, sőt volt, hogy annyira nem bírtam magammal, amikor egyszer a szobájában közösen filmeztünk, hogy amikor láttam, hogy bealudt a filmem, magamhoz nyúltan. Még most is emlékszem, milyen hatalmasat élveztem akkor...
Lényeg a lényeg, még nem ért haza, csak későbbre vártam. Bemenetem a szobájába, bekapcsoltam a gépét, gondoltam átnézem, hátha találok valami jó kis bikinis képeket. Elég ritkán találkozunk, gondoltam jól jön, ha épp gondolatban megkívánom. Nem is csalódtam. Volt néhány: miniszoknyás, mellkiemelős topos, pucsítós, és a kedvencem: sötét napszemüvegben, bikiniben feszít a parton, lazán hátradőlve, majdnem szétszakad a felsője a kibuggyanó melleitől, és ráadásul átlátszik a bimbója is!!! Na, ezeket gyorsan le is mentettem... :). Meg ha már perverz vagyok-gondoltam-, akkor legyek nagyon az: csináltam néhány képet az álló dákomról, és felmásoltam őket. Na nem a családi képek közé :), egy másik, de szem előtt lévő mappába. Ha legközelebb véletlenül oda kattint, akkor tuti ráizgul(hallottam már pornót nézni) anélkül, hogy tudná kié. A gondolattól nagyon felizgultam, épp rántani készültem, amikor hallottam, hogy egy autó kanyarodik a bejárat elé. A kocsiból láttam, hogy ez a húgom lesz. Gép gyorsan kikapcsol (nem szereti, ha csesztetik a cuccait), spuri a szobába tanulni. Bejött, köszöntünk egymásnak (én közben álló farokkal feküdtem a jegyzeteimen :) ), majd bement a szobába. A szobáról: éppen szemben nyílik az ajtaja az enyémmel, szóval a kulcslyukon tökéletesen rálátok, ha nyitva van. Kb. 30 perce próbáltam már koncentrálni, amikor hallottam, hogy bemegy a fürdőbe. Húú, gondoltam, ezt nem hagyhatom ki, hogy lássam ahogy tusol, aztán sokkal jobb következett: ha 5 másodperccel korábban indulok a kulcslyuk felé, akkor tuti lebuktam volna, így csak elviharzott előttem be a szobájába. És ami a legfontosabb: az ajtaja nyitva maradt. Mondanom sem kell, hogy néhány pillanat múlva az én ajtóm már csukva volt, és ott térdeltem a kulcslyuknál.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.18 pont (99 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2016. 10. 28. péntek 04:46
Ez nagy csalódás.
#7 listike 2014. 02. 5. szerda 13:07
Mi köze ennek a történetnek a családihoz?
#6 tiborg 2010. 10. 2. szombat 04:45
Jol megirt, erdekes sztory, de nem csaladi,inkabb maszti vagy bizarr(kukkolas)tipus.
#5 Abe Padan 2010. 10. 1. péntek 20:57
imohos! Kifejtenéd ezt kissé bővebben?!?
#4 imohos 2010. 10. 1. péntek 13:58
Hát!!!???
#3 Abe Padan 2010. 10. 1. péntek 10:03
"Vígasztalásul" írom: Az itt megjelenő írások minimum 30%-a fordítás. Akik jó fordításokat készítenek, meg is jelölik a forrást.(Ld. Kilián Wanda, Epicfon...csak példálózva, mert vannak még néhányan, de nem sokan.)A fordítások nagyobbik része egyszerűen katasztrofális. Tele vannak, a gépi fordításból átemelt, iszonyatos magyartalanságokkal s a kiválasztott "alapművek" minősége is sokszor eleve selejtes.
Akik saját kútfőből írnak - többnyire kitűnő műveket - azoknak, meg elveszi a kedvét, az IQ bajnokok sora. Olvasgatom a hozzászólásokat: Döbbenetes - sokszor érdemesebb azokat elolvasni, mint az írást, amiről szólnak. Kész szociofotó!
Szerintem, akiben nincs egyfajta exhibicionizmus, az már rég nem küld be történetet. A harminc napos VIP tagságért nem éri meg legépelni sem. Tudniillik, annyi a selejt, hogy olvasgathatja a saját - és annak a szűk körnek az írásait, akik a kivételt képezik.
Olvasgattam a - megint csak példálózva - Vidraa, Remete, Vadász...stb. írásaihoz fűzött kommenteket: mondom, szociofotó! ("Túl hosszú, túl választékos, lekókad tőle a..., ide nem ilyen irodalmi stílus kell" és ehhez hasonlók.) Persze tisztelet a kivételnek! No éppen a kivételek kedvéért kellene vagy előzetesen szűrni vagy lehetőséget adni arra, hogy kiszavazhassuk a szörnyűségeket!
#2 gyuri0926 2010. 10. 1. péntek 08:06
Egyre gyengébb történetek , talán fordításokat kellene szervezni és megfizetni , de nem VIP tagsággal !!!!!!
#1 Törté-Net 2010. 10. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?