A+ A-

Simapunci

A történetem amit leírok, egy esős napon kezdődött. Elég hideg és nyálkás idő volt, de én mégis motorra ültem. Nem tudtam betelni az új Honda CX500 - asommal, bár ömlött az eső, mintha dézsából öntötték volna, mégis mentem egy nagyobb kört. Bőrig áztam és már hazafelé tartottam, ahol Erika, a feleségem várt rám meleg és száraz ruhákkal.
Kezdődött a hétvége. Ez egy hosszú, háromnapos pihenő volt, amikoris ki szerettem volna pihenni magam.
Ahogy eltettem a motort a garázsba, felnéztem, láttam, hogy lakásunk ablákában fény pislog. Melegséget éreztem belülről és arra gondoltam, ma este összebújunk a jó melegben Erikával. Eközben a ruhámból folyt a víz, mintha még mindig zuhogna rám az eső. A lábam fázott és a zoknim is teljesen átázott a cipőmben. Egy kandallóra gondoltam, ami melegséggel töltött el.
Az ajtó nem volt kulcsra zárva. Beléptem a lakásba. Erika a konyhából üdvözölt, tudtam, hogy ruhát melegít nekem a sütő előtt. Kreatív, nem? Mindig ezt csinálja, ha tudja, hogy átfagyva fogok hazaérni. Rámmosolygott és megvárta, amíg levetem az esőáztatta kabátomat. Aztán megölelt és egy rövidke csókot nyomott a számra, nem akarta magát nagyon összevizezni. Elég volt csak meglátnom őt, máris átmelegedtem kissé. Kinyitotta a sütő ajtaját, és egy kisebb halom száraz ruhát vett elő. Aztán azt mondta:
- Bocsáss meg drágám, de nem volt idő, hogy megszáradjanak a mosott ruháid, mindössze ezt a törölközőt melegítettem meg neked. De még van pár tiszta alsód és trikód azok is szárazak.
Nevetve arra gondoltam, hogy az elég lesz ma estére, mert legalább nem kell sok ruhát levetni majd. Erikán sem volt túl sok ruha, így róla se kellett az egész ruhatárát levennem.
- Katival elmentünk vásárolgatni és sokára értem haza, ezért vagyok ennyire elmaradva a mosással - folytatta Erika.
- Rendben, - válaszoltam fáradtan - úgysem akarok kimenni ma már.
Ahogy ideadta a meleg törölközőt, valahogy úgy tűnt, mintha azon gondolkodna, hogy elmondjon - e még valamit. Valami rossz hírt.
- Van még valami? - kérdeztem.
- Kati még itt van. - mondta halkan, fejével bólintva a szoba felé - A nappaliban.
Kati, Erika legjobb barátnője. Imádtak együtt lenni, de néha túl sokáig maradt, ezért nem örültem, hogy most itt van. Egy csendes, összebújós, szerelmes estét szerettem volna Erikával tölteni, de a tény, hogy Kati itt van, kétségbe vonta a terveimet.
Ahogy mentem vissza a hálószobába, bekukkantottam a nappaliba és köszöntem Katinak. Ő viccesen azt mondta, hogy előbb meg kell szárítanom magam, csak akkor ad puszit. Amíg törölköztem és a hajamat szárítottam, végig ez a puszi járt az eszemben. Valahogy szerettem Kati puszijait. A sima, telt, forró ajkaival nagyon csábítónak hatott. Bármennyiszer is megpuszilt eddig, mindig éreztem valami ki nem mondott élvezet ígéretét.
Magam köré tekertem a törölközőt, melynek melege kissé átmelegítette a bőrömet. Az alsónadrág, amit elővettem, az volt, amelyik annyira kényelmetlen, hogy nem igazán szeretem hordani. Viszont nem volt több tiszta. Úgy döntöttem, nem veszem fel, mert a törölköző elég hosszú volt ahhoz, hogy elfedje a kényes részeket, ha figyelek arra, hova és hogyan ülök le. A száraz zoknit viszont felvettem, hadd melegítse át az átfagyott lábaimat. Aztán átmentem a nappaliba.
A lányok a legújabb mozisikert tárgyalták ki éppen, én pedig felcsavartam a fűtést, hogy az is melegítsen. Kati rámnézett, amint beléptem, és ahogy közeledtem a rekamiéhoz, felállt.
- Szia te, szexi kisfiú! - mondta mókásan, mert majdnem öt centivel magasabb, mint én.
Érzéki puszit nyomott a számra. Az érzés olyan volt, ahogy azt korábban leírtam. Ahogy elindultam a fotel felé, ő játékosan megmarkolta a fenekemet, amire nem számítottam, ezért ugrottam egyet a meglepetéstől. Mindannyian nevettünk, majd Erika kávét hozott.
A következő óra azzal telt, hogy a lányok megbeszélték a moziújdonságokat és a legújabb divatot. De egy ponton fordulatot vett a beszélgetés és a randikra illetve a szexre terelődött a téma. Elkezdtem tartani tőle, hogy a törölközőm nem fogja kiállni az új téma megpróbáltatásait, és leesik rólam.
- Nincs nagyon meleg itt? - kérdezte Kati.
- Nekem is melegem van egy kicsit - válaszolta Erika. - Hány fokra állítottad a hőmérsékletszabályzót?
Mondtam nekik, ha melegük van, visszavehetnek egy kicsit, mert én már úgyis megszáradtam. Kati felállt, és elkezdte leveni a felsőjét.
- Így már jobb - mondta - nincs is szükség erre, olyan vastag.
Ahogy húzta le, az alatta lévő vékonyka blúz felcsúszott, látni engedve a szép barna hasát és, mivel nem volt rajta melltartó, az egész mellét is. Gyorsan megigazította, de Erikával azért viccelődtünk vele még egy kicsit a dolgon.
- Mindent jól megnéztél? - kérdezte Kati tőlem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (119 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2015. 01. 1. csütörtök 07:12
9P
#9 davee10 2014. 12. 31. szerda 17:47
#8 papi 2014. 06. 14. szombat 06:14
Tetszik
#7 A57L 2014. 01. 10. péntek 05:32
Nagyon jó.
#6 dr.greenthumb 2003. 12. 9. kedd 22:27
király....
#5 Lofty 2003. 12. 3. szerda 04:56
Egyetértek Chroniccal...
Fura, hogy a lányok nagy része leszólja a férfiakat, ha azok nem akarnak csókolódzni egy ilyen esemény után.. Bár ez is biztos csak nézőpont kérdése.
A sztori egyébként tényleg klafa lett, 9p.
#4 TheChronic 2003. 03. 9. vasárnap 19:15
Néhol kicsit zavarosak a pózok.
Bár minden barátnö ilyen hasznos lenne!! :D
Miért kell mindig megkóstolni a férfinak a saját spermáját? Ezt hagyjuk inkább a lányokra.
#3 Yoni 2003. 03. 9. vasárnap 08:30
Alom,alom edes alom.....
#2 Jaguár 2003. 03. 9. vasárnap 07:10
Nem nagyon bejött :))) 10 pötty
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?