1. Törté-Net verseny - Segítsük a magyar turizmust!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Remete D. László
2010. november 23. 16:43
#103
Kedves Gerjoz! kicsit bővítem az általad megfigyelteket. Van min meglepődni, és nem merem azt mondani, rémeket látsz.
Ma kedden 12:00 és 16:30 között 12 történet átlaga változott meg. Kilencnek lefelé ment az eredménye, mind a kilenc az élbolyból került ki, 8 pont feletti eredménynél álltak. A legjobb helyen állók kettő, egy esetben három pontot is kaptak, természetesen lefelé. A két felfelé változó írás 7 pontnál áll, a mozdulatlanok. A hét pont alatti történetek közül egy sem minősült gyengének, tehát nem romlottak.
Egyetlen egy élvonalbeli történet mozdult felfelé, természetesen egyetlen 10 pontos szavazat hatására. (Kaland a Halászbástyán)
Ugyanakkor az Aggtaleki kaland ez alatt a négy óra alatt három szavazatot is kapott, összesen hét pont értékben, tehát szavazónként 2-2-3 pontot.
Lehetne ez a véletlen műve, vagy valakinek a valódi értékítélete?
1
Grejoz
2010. november 23. 16:16
#102
Elég fura, hogy a reggel még 8,6 körüli átlaggal rendelkező történetem egy délelőtt alatt kapott 2 szavazatot, amiknek az összege 9. körül néztem, és nem csak az én átlagom zuhant délelőtt.
Indult egy újabb roham a jól álló történetek ellen?
1
T
Törté-Net
2010. november 20. 20:47
#101
Kedves Remete!

Jó ötlet, megfontoljuk.

Ferrari: Ezért volt az, hogy családi történetek nem is indulhattak a versenyen. 🙂

Üdv: Törté-Net Szerkesztőség
1
F
Ferrari
2010. november 20. 14:38
#100
Manamha 2010. 11. 13. szombat 22:52
Egyébként a 60 karakteres (kizárólag értelmes indoklással) megoldás (talán az egyik olyan szürő lehetett volna, ami visszatartaná a csalókat) jó lett volna, de én még jobbnak találnám, ha 500Ft-os sms-el lehetne csak 1-2-3 pontos szavazatokat leadni. Azt hiszem, hogy aki vette a fáradtságot és leült fogalmazni, biztosan összehozott legalább egy 4pontos művet. Ez igy jól jönne a szervezőknek is és a vesenyzőknek is!

Igazad van
1
F
Ferrari
2010. november 20. 14:28
#99
Történetek jók.
De tanács a 2. történet író versenyre, hogy kategóriánként legyen a pénz kiosztva, mert egy hetero történetre kevesebben szavaznak mint egy családira, szerintem.
1
Remete D. László
2010. november 19. 10:43
#98
Úgy vélem, hogy az is lehet egy módszer, hogy a zsűri beállít egy átlagot, és a mindenkori átlagtól legfeljebb két-három ponttal lehet eltérni. Az eredmény így nem lenne bebetonozva, hiszen az átlag változik, lassan akár a padlóra is kerülhet az, akit a közönség nagyon nem szeret, és a menybe is juthat, akit a zsűri lehúzott. Ha nagyon rövid a szavazásra az idő, akkor a közönség véleménye nem érvényesül, ha nagyon hosszú, akkor meg csak az érvényesül. Figyelembe véve, hogy most is csak tíz, húsz szavazat jön össze egy írásra, a két-három hét valóban megfelelne erre a célra.
Az pedig magától értetődik, hogy a szerkesztőknek hely kell a zsűriben.
1
T
Törté-Net
2010. november 19. 10:09
#97
Sziasztok!

A következő versenyre a zsűrit úgy szeretnénk felállítani, hogy a ti ötleteiteket is belevenni, avagy kit látnátok szivesen, kinek a véleménye lenne mérvadó.
Ezen kivül a Szerkesztőség delegálna egy embert, bele szeretném venni a ti véleményeteket is (ha máshogy nem, a sportversenyeken divatos módszerrel, miszerint a legalacsonyabb és legmagasabb pontszám kiesik, így ha valaki egypontozna, máris nem számítana bele), és akkor lenne még a közönség.
Na, meg majd témát is kell találni rá.

De elöbb záruljon le ez, még közel sem dőlt el a végeredmény. 🙂

Üdv: Péter 🙂
1
Remete D. László
2010. november 19. 09:40
#96
Kedves Pavlov!
A Megasztárt (X-Faktort) szeretjük vagy sem, de a szavazási metódusaik kellően kimunkáltak. Onnan vettem az ötletet, az egyetlen fokozatú – tetszik – szavazásra. Ez kizárja a rosszindulatú lepontozást. A nyílt, nem túl költséges szavazások esetében erre van is ok, mint azt a mi példánk is igazolja. A zsűri iránymutató kommentjei rendkívül fontosak (Friderikuszt leszámítva, aki pótolja a rosszindulatú büntetőszavazatokat), mert a hozzá nem értő közönségnek felhívja a figyelmét a legdurvább hibákra, s mivel mégis a közönség szavaz, viszonylag demokratikus dolog az, hogy mégis segítheti a hamisan éneklőket – ez mégis ritkán esik meg. Végül, a zsűri is beleszólhat a szavazásba, ezzel biztosíthatja azt, ha a közönség ordító hibát vét, vészkijáratot biztosít a verseny életben maradására.
Ha már a két fenti verseny a példánk, akkor zenei szakemberként hadd említsem meg, hogy a zsűri viszont minősíti magát a versenyt. A Megasztár zsűrijében van, aki néha ostobaságokat mond, gyakran melléfog, és sokszor részrehajló, ezért az ottani mezőny gyenge, a közönség kevésbé szereti ezt a versenyt, mint a másikat, ahol a zsűri jobban dolgozik, és a háttérstáb sem sajnálja a munkáját.
Ezeket a tényezőket itt is figyelembe kellene venni, ha a következőkben újra lesz verseny. A mi szavazóink között is vannak, akik szemet hunynak olyan hibákra, amelyeket már a hatodikos tananyag sem tűr meg (mintha az énekes éktelenül hamisan énekelne), hajlamos csordaszellemben szavazni (mindig könnyebb a már népszerű mögé odaállni, mint egyéni véleményt kialakítani)… stb.
Már leírtam, nem tudnék tökéletes struktúrát kiagyalni, de megfelelő kompromisszumok esetén a verseny színvonalát lassacskán lehet emelni. Pillanatnyilag azt látom, a nagyágyúk (Vidra, Vadász47 és mások) távolmaradtak a mezőnytől, talán éppen annak a klikknek a munkája miatt, amely most lebukott. Remélhetőleg a szervezők törekvése a korrektségre, és a félrevezető szándék távoltartása meghozza az ő kedvüket is.
Üdv. Remete
1
Pavlov
2010. november 18. 19:55
#95
Következő versenyre javasolnám a zsűri + közönségdíj kombinációt. És akkor teljes lesz a hasonlóság a Megasztárhoz 🙂

De komolyan: a közönség és a zsűri is pontozhatna, nyilvánosan, és akkor lehetne szidni, hogy "az a gonosz ... zsűritag mennyire lehúzta a történetemet".

Személy szerint alig várom, hogy leírhassam véleményemet az egyes történetekről, és megírjam a saját privát helyezési listámat. Messze még a lezárás...
1
T
Törté-Net
2010. november 18. 16:59
#94
Kedves Izirider!

Amennyiben az írók kedvét nem veszi el, úgy a mienket sem. Nem véletlenül áll a verseny cimáben az "1." szöveg. 🙂

Kedves v-ir-a!

A közeljövőben a versenynél alkalmazott szűrést a weboldalon is bevezetjük. Pontosabban ennek egy fajtáját.

Kedves Manamha!

A történtek ellenére meggondolandó, hogy az írók is (zsűrivel együtt) véleményezhessék egymás írásait, főleg, hogy egy nyilvános értékelésnél jobban kijönne, ha valaki mindenkiét lehúzza. Arról nem is beszélve, hogy a sajátját senki nem pontozhatná. Viszont szeretnénk a látogatókat is bevonni ebbe, szóval valami keverék-megoldás lesz. Csak még nem tudjuk mi lesz az.
Viszont a verseny lezárása után szívesen látnánk, ha minden induló tenne egy-két megjegyzést a többi történetre. Már persze, aki kíván, de valószínűleg hasznos lenne, ha a többi író véleményét is hallhatnánk. 🙂

És megértjük a kétkedést az irányunkban, hogy vajon tiszta lesz-e a verseny, végül is nem kevés pénzről van szó. Mi viszont azon leszünk, hogy az elkövetkező években is folytassuk azt, amit már 8-9 éve építünk. Hosszútávon megtérül az erőfeszítés. 🙂

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
Manamha
2010. november 17. 22:39
#93
T. Szerkesztőség, olvasók,(becsületes)írók!

Elnézéseteket kérem, a (55. Manamha) tartalmú hozzászólásomért, miszerint: "Ezért nem az olvasókkal kellene megszavaztatni a helyezési sorrendet, ha nem magukkal a versenyzőkkel. Elvileg ugye a 32 pályázó nem ismeri egymást, nem is tudhatja, hogy ki/kik vannak az írások mögött." tárgyú javaslatot tettem a Szerkesztőség és a fórum résztvevői felé. A fórumozásban végig nagyon aktív Kicsit bob-nak ekkor lett volna esélye tiltakozni, hogy ez még sem így van!
A kialakult helyzetet megoldandó naivságomban fel sem tételeztem, hogy létezhetnek olyanok is akik nem tisztességes játékosok! Szerencsére a Szerkesztőség nem valósította meg a jobbító szándékú javaslatomat. Sajnálom, hogy nem kellőképpen és bevallom kétkedően értékeltem a Szerkesztőség azon törekvéseit, hogy próbálta/próbálja tiszta mederben tartani versenyt. A Szerkesztőség döntését, (miszerint kizárta a Veszprém című írást) kétkedően fogadóknak csak annyit mondanék, hogy ha az IP. cím azonosítás mellett a konkrét számítógépet is be tudta azonosítani (a felhasználó nevekkel, a kódolt jelszavakkal, -szinkronizálva a ki és belépési időkkel- valamint a pontozási szisztémákkal együtt) akkor itt nincs miről beszélni! Biztos vagyok abban, hogy a Szerkesztőség adott esetben tényszerűen tudná bizonyítani a történéseket, melyek a kizáráshoz vezettek. Nem szokásom bírósági tárgyalásokra járni, de az Ade Padan által említett Veszprém(szerző) kontra Törté-net.hu tárgyalásra elmennék szívesen. Azzal is maximálisan egyet tudok érteni, hogy az utólag magyarázott (szennyes) bizonyítvány fabatkát sem ér! Az érintettek hallgattak mélyen (mint az a bizonyos a fűben) arról, hogy ők milyen módon férnek hozzá az internethez, mint ahogy arról is, hogy rokoni, családi kapcsolatban vannak egymással. Érdekesnek tartom azt is, hogy Kicsit bob-nak fogalma sem volt arról, hogy a 16-17 fős társaságból egyáltalán hányan látogatják a Törté-net.hu weboldalt, hányan szavaztak, mindaddig amíg a kizárás meg nem történt! Később már Ade Padan tételesen leírja a ( agyondiplomázottak) kommunájába tartozók hogyan szavaztak.
1
v-ir-a
2010. november 17. 20:38
#92
megnéztem kik állnak a toplista élén....a felsorolás stimmelt:-(
így érthetővé vált számomra, hogy épp felkerült egy történet az olvasók részére,az már benne is volt a top 10-ben pl A helyettes, Kölcsönösség, Nekem beszélnem kell veled, Csiklandozz engem.....ezek a történetek 1-2 nap alatt bekerültek a top 10-be.../nem azt akarom mondani ezzel, hogy nem jó írások/csak ezeknél akad jobb is... ennyit erről, de ha lesz időm ,juszt is írni fogok🙂 és beküldöm...
és tényleg kár a Veszprémért , mert jó írás...
1
Izirider
2010. november 17. 14:27
#91
Kár azért a Veszprémért, tetszett.

Milyen balhé van, én meg csak csendben örülök a közepesnél jobb teljesítményemnek (pedig egyáltalán nem vagyok elégedett a nevezett művemmel), meg az egy kommentemnek (innen is köszönöm neki, örülök, hogy még vannak olyanok, akik veszik a fáradtságot legalább pár soros értékelésre). Pedig nekem még csak diplomám sincs... Lehet azért, mert nekem nem kell papír, hogy bizonyítsam, mennyi eszem van? 😀

De azért kár, hogy egyeseknek annyira kell az a pár ezer forint, hogy simán áttapos másokon, szétcseszi más szórakozását. ez azért szomorú és tanulságos, de várható volt. Anno egy klipkészítő versenyen, amin részt vettem, ugyanez játszódott le, pedig ott csak könyveket lehetett nyerni.

De azt remélem, hogy ez a sok marháskodás nem veszi el a szervező kedvét, és lesz még ilyen verseny. Ez meg lehet a tanulópénz 🙂
1
T
Törté-Net
2010. november 17. 10:01
#90
Abe Padan:
Érdekes, hogy tegnap este háromnegyed nyolckor még Kicsit bob nem tudta, hogy az állítólagos baráti/rokoni társaságból hányan nézik az oldalt, addigra hajnali négyre kiderült, hogy 16-an használják ugyanazt a számítógépet. Számítógépet mondok, és nem csak IP-t, innentől az internet-megosztás témája is kizárható.
Ebből a 16-ból kiderült egymás számára, hogy többen is írnak, sőt az is, hogy pontosan tudják egymásról, hogy ugyanazzal a pontozási módszerrel ugyanúgy pontoznak.
Érdekes fejlemények ezek hajnali 4-re, amikor elöző este még azt sem tudtátok egymásról név alapján sem (annak ellenére, hogy jó részetek ebbe a fórumba is írt), hogy egyáltalán van-e olyan, aki látogatná még ezt az oldalt. (Még a "feleségéről" sem tudta Kicsit bob.)

1-3. ponthoz: Valóban jó átlagai vannak a történeteinek, köztük a versenyen indulónak is (csalás nélkül is), a tiszta verseny megnyerésére is jó esélye lett volna, amihez csak gratulálni tudtunk volna, mert a történet tényleg jó. Sajnos, ezt a lehetőséget most elbukta.

Csak egy statisztika: Az általad említett emberek szavazatait összesítve a versenyre nézve: A Veszprém című történetre leadott szavazataik átlaga 10, míg a többi versenyző történetre így néznek ki a szavazataik átlaga:
1 db 7,5-es átlag (2 db szavazattal), 3 db 1,5-es átlag (2 db szavazattal), és az összes többi 1-es átlag.

A fenti tények (valamint az e.n. által is említett azonos jelszavak) után kétség sem maradhatott afelől, hogy itt rosszhiszeműséggel állunk szemben.

A fenti szavazatok természetesen a mai nappal kikerülnek a rendszerből, a rend helyreáll, győzzön a jobbik! 🙂

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
Remete D. László
2010. november 17. 09:15
#89
Abe Padan és tsai!
Köszi a búcsúzónak kiosztott egypontot. Nyilván a sántaságnak (büdösszájúságnak...stb.) köszönhetem
1
e.n.
2010. november 17. 09:03
#88
Az azonos jelszavak indoklása kimaradt... 🙂

Végül is nincs is rá szükség, mindenki kitalálhatja, nem kell hozzá több diploma:
Az óvodában a rokoni társaság minden tagjának ugyanaz volt a jele, és azt használják jelszóként mindenhol a neten.

Tipp a "társaságnak": Ha kérdeznék, mondjátok azt, hogy erre az az ésszerű magyarázat, hogy ha a társaság valamelyik tagja elfelejtené (mert a diplomái számának észben tartása sok memóriát foglal), akkor bárkit megkérdezhet, tudni fogja.
1
Remete D. László
2010. november 17. 08:30
#87
Megszólítással kellene kezdenem, de jobb, ha ettől eltekintek.
Abe Padanhoz és társaihoz szólva sok mindenben igyekszem most visszafogni magam, bár nincs rá okom.
Szóval túl vagytok az Öszödi Beszédeteken, és most böszmeségben akartok az élre törni.
Most tehát már tudjuk, ti vagytok azok, akik maffiaszerű összefonódásotokkal évek óta manipuláljátok az itteni szavazatokat, garantáljátok, hogy más ne érhessen el magas értéket, ti viszont végig az élen maradhassatok. Ezek után, még van merszetek az eredményetekre hivatkozni.
A diplomáitok számára hivatkoztok, és abban bíztok, nem jut eszünkbe Dr. Göbbels, aki maga is diplomás ember volt.
A véretekben van a csalás, hiszen router helyett egy szerver gépet használtok, átveritek a szolgáltatót, aztán átvertek bennünket is; nyilván bárkit, aki szembekerül veletek. Elvárnátok, hogy bűneitek bevallása után elhiggyük, csak jó eredményre érdemteleneket jutalmaztátok egy ponttal – no, jó néha kettővel, hárommal. Mint amikor egy háborús bűnös azzal védekezik, csak a sántákat, a büdös szájúakat, a horvátokat, a cigányokat… küldtem gázkamrába, és csakis az emberiség érdekében.
A magyarázataitok és írásaitok színvonalát egyébként kommentálja a saját írásod: „Ez a társaság, részben rokoni, részben családi kapcsolatok alapján szerveződött” Eddig terjed a tizennégy diploma értéke. A rokonság és a család megkülönböztetéséig.
Azt írjátok technikai okai vannak a szerverként használt gépnek. Szerintem egyszerűen csalás okozza azt, hogy router helyett szervergépetek van.
Számolgatjátok, ki hány egyest adott. Pont annyit, amennyi ahhoz szükséges, hogy a Veszprém az élen maradjon. Több éves csalássorozatotok után tökéletesen tisztában voltatok azzal, mennyit ér egy-egy rosszindulatú büntetőpont, tartalékolhattátok erőiteket arra az esetre, ha valaki megelőzné a barátotok írását.
Végezetül:
Kikérem magamnak, hogy bármiben is rám hivatkozzatok: „Nem csalás volt, hanem ugyanazt tették, amit Remete maga is leírt(72. REMETE), szerintem is jogosan és ők is jogosan tették. „
Nagy a különbség: én FELFELÉ korrigáltam, ti pedig LEFELÉ.
Az elején azt írtam, mások helyett szégyenkezem.
Visszavonom.
Ti Szégyelljétek magatokat!
1
Abe Padan
2010. november 17. 04:06
#86
Tisztelt Szerkesztők és Írótársak!

Abe Padan néven ismernek ezen a honlapon, minimum 3380-an, ti. ennyien olvasták a Csiklandozz engem című munkámat.

Remélem lesz a honlap olvasóinak is lehetősége elolvasni, amit most leírok!

Pontifex, Caligula, Kata, Saskia, Mercedes Bend, Popocici, Hétpettyes Bogár, Puszicuni, Négyes fogat, Pepita Ofélia és Abe Padan.
Továbbá a „bűnözőnek” kikiáltottak: XXIII.István, Kicsit bob, Rita Camélia, álmos elefánt, Tropp Esmeralda.

Mi mindannyian ugyanarról az IP címről jelentkezünk, mert az a szervernek használt gépünké! Kicsit bob szó szerint leírta az igazságot. Ez a társaság, részben rokoni, részben családi kapcsolatok alapján szerveződött. Itt lakunk egymás mellett illetve, mivel vannak közöttünk házaspárok ők egy lakásban. Technikai okai vannak annak, hogy miért ezen a módon használjuk az internetet, de ha nem baj ezt nem részletezném. Egy informatikusnak nem nehéz kitalálni.
Mindannyian azzal a céllal regisztráltunk, hogy előbb-utóbb kipróbáljuk magunkat ebben a műfajban. A többségünk túl van rajta, a többiek, most éppen nem biztosak, hogy be akarnak szállni ezek után.
Hadd hívjam fel a figyelmet néhány tényre:

1. XXIII.István hét írása van a top 15-ben, mindenik több, mint egy éve és mind kilencet meghaladó pontszámmal, de idevehetem a Veszprém-et is a tizenharmadik helyével. Hirtelen összeszámoltam, csak a Nyári Vakáció c. sorozatot eddig Százharmincezer-kétszázketten olvasták el. Nem akarok olyan olcsó poént leírni, hogyha ennek csak a fele volt fizető, mennyivel gazdagította a honlap gazdáit sem azt, hogy ő viszont mennyit kapott mindezért.

De nem ez a lényeg! Ilyen előélettel, miért is kellett volna félnie a konkurenciától? Miért kellett volna csalást elkövetnie? Bár én figyelmeztettem, hogy ne szálljon be ebbe a versenybe, mert én öreg motoros vagyok és megtapasztaltam, hogy a pénzes pályázatok, akár csak a közbeszerzések, kis kivétellel, előre meghatározott egyénre vannak kiírva. Ő ezt nem hitte el.

2. Amint látható, ha csalni akarunk, ezt akár tizenheten tehettük volna meg, mondjuk úgy, hogy a munkahelyünkről adjuk le a szavazatainkat. Nem tettük! Sőt a többségünk nem is szavazott. Szegény "bűnöző" társaink, fiókjukban az összesen tizennégy diplomájukkal, nyilvánvalóan, olyan hülyék, hogy ezt nem tudták volna kitalálni. Persze, hogy ki tudták volna találni, ha csalni akarnak. Éppen ez a naiv nyíltság és a fondorlatok teljes mellőzése mutatja, hogy teljesen tiszták!

3. Gondolom elolvastátok a pályaműveket. Minden elfogultság nélkül mondom, hogy az összes közül messze a legigényesebb, a kiírás finomságainak, mindenben megfelelő és megkockáztatom, a legolvasmányosabb írás a Veszprém.

4. Az is tartalmaz némi csúsztatást – mostanában ez a pc. megfogalmazás - amit indoklásul leírtatok. Messze nem igaz az, az állítás, hogy mindenkinek, a "felsorolt bűnözök", egy pontot adtak! Zsazsa33 egyetlen egypontost sem osztott ki. Álmos elefánt összesen két egyest adott, abból is az egyik a Budapesti Sztorira ment, amivel úgy tűnik nem volt egyedül. Kicsit bob és Rita Camélia, egyébként házaspár, valamint Tropp Esmeralda pontozási módszerét, Kicsit bob részletesen leírta. Nem csalás volt, hanem ugyanazt tették, amit Remete maga is leírt(72. REMETE), szerintem is jogosan és ők is jogosan tették. Egyikük sem azonos XXIII.Istvánnal! Ezt egyébként, egy esetleges bírósági tárgyalás során, nem csak mi tizenhatan tudjuk bizonyítani!

5. Nem akarok fogadatlan prókátorként fellépni, de még a védekezés lehetőségéből is kizártátok őket!

6. Azt szeretném, hogy a topic résztvevői elolvashassák ezt az írást és véleményt formálhassanak a leírtakról! Gondolom, ez csak a jóhiszeműségeteket bizonyítaná.

7. És végül azt, hogy vonjátok vissza ezt az igazságtalan döntést! Amúgy sincs kedvem fogadott prókátorrá válni. Láthatjátok, eddig is elhatároltam magamat mindeddig ettől a méltatlan vitától.

Üdvözlettel Abe Padan
1
T
Törté-Net
2010. november 16. 23:02
#85
Kedves Íróink, Látogatóink!

Minden igyekezetünk ellenére sem sikerült békés mederben tartani a beszélgetést.

Először is hagyj válaszoljak a támadásokra:

A beérkező történeteket megtekintve úgy véltük, hogy nagyjából mind megfelel a versenyen való indulásra. Mivel kiszorítani senkit nem szorítottak ki, nem vádolhatnak pártatlansággal, valamint úgy véljük, hogy a fenti történetek nem rontottak a verseny színvonalán.

Az említett hatszoros regisztráció minden tagja ugyanazt (egyikük használt 1 darab másikat is), a számítógépet használta, szigorúan egymást követő időpontokban, és a jelszavuk tökéletesen ugyanaz (Mivel csak kódolt jelszót látunk, ezért a pontos jelszót mi sem ismerjük, csak a titkosított kódját).
Innentől kezdve (beleértve azt is, hogy mindannyian ugyanazt az egy történetet értékelték tízesre, a többit mind egyesre) a "többen használnak azonos végpontot" magyarázatot nem tartottuk megfelelőnek.

Ennek értelmében a XXIII.István, Zsazsa33, Kicsit bob, Rita Camélia, álmos elefánt, Tropp Esmeralda (milyen ismerős nevek ebből a topikból :/ ) néven történt regisztrációk egy személyhez köthetők, és mivel a "Veszprém" néven jegyzett történetet XXIII.István nevű írónk jegyezte, ezért a Szolgáltatási szerződés megszegése miatt a fenti regisztrációk szavazatait a rendszerből töröltük, a hamis regisztrációkat letiltottuk, maradék VIP tagságijukat a megmaradt regisztráción jóváírtuk (ezzel is elkerülve, hogy valaki meggyanúsíthasson minket azzal, hogy azért töröltük, hogy még küldjenek SMS-t, főleg mivel az összes VIP tagságit történetért adtuk ki (egy részük még nem került fel)), valamint a Veszprém című történetet csalás miatt a versenyből kizártuk.

Sajnáljuk, hogy idáig fajult a verseny, de nem fogjuk tűrni, hogy a többi, tisztességesen versenyző írónk (és olvasónk) szórakozását bárki is csalással tönkretegye.

Üdvözlettel:
Törté-Net és Goldengate Szerkesztőség

Ui: Amennyiben bármi kétely merülne fel, készek vagyunk arra, hogy egy (vagy akár több) köztiszteletben álló írónk (akár a nyeremény átvételekor is, amennyiben valamely nyertes válalná, ls személyesen kívánná átvenni) megtekinthesse a fenti adatokat, és így igazolhassa a döntés tisztaságát.
1
v-ir-a
2010. november 16. 22:59
#84
*javítanék egy szót: pályázathoz
1