kicsifiú hozzászólásai

Szia Enigma!

Ha a te szempontjaidból nézem, teljesen igazad van. Próbáltam több részletet kihúzni a hölgyből, de ennyit árult el és ebből kellett összeraknom a sztorit. Mint már néhány történetemnél megjegyeztem, soha nem rakok hozzá semmit sem, még akkor sem ha attól jobb lenne. Jó néhány sztorim van itt. Van köztük ami velem esett meg, van kitalált és van amiket elmeséltek nekem. Ez utóbbiak valóságtartalmáért nem vállalhatok felelősséget, csak, mint egy jó krónikás, lejegyzem és továbbadom. smile
Itt konkrétan a hölgy nem volt hajlandó a pszichológussal történt dolgokat részletesebben elmesélni, pedig hidd el arra én is kíváncsi lettem volna. És amíg elmondta négyszer sírta el magát, így nem akartam erőszakos faggatásba belemenni.
Tudod az a fura, hogy amióta kutakodok az ilyen valós sztorik után, én lepődtem meg a legjobban, hogy hány embernek van ilyesmi a múltjában. É ahány ember, annyiféleképpen éli meg, ezáltal annyiféleképpen meséli el.
További jó olvasgatást.
Üdv. Kicsifiú
Tisztelt Szerkesztőség!

Köszönöm a technikai segítséget.
Üdv. kicsifiú
Kedves macsek2!

Nem szeretnék vitatkozni, de egy most 45 éves pasi 1972ben született. Tehát 1989 körül még igencsak 16 éves múlt. Van akinek ez már nem kamasz, de hidd el abban az időben ezzel az életkorral (főleg a fiúk akik később érnek) még bőven belefért a kamasz kategóriába.
Üdv. kicsifiú
Tudod gyuri0926, az a helyzet, hogy általában tisztelettel és korrektséggel fordulok mindenki iránt. De te annyira sportot űzöl abból, hogy egy ideje folyamatosan fikázod az írásaimat, hogy minden tisztelet nélkül csak annyit: Szerintem téged is csak a gumiig kellett volna engedni annak idején. Jobban járt volna az emberiség.
Történetek: Családi riportok 12. rész 2017. 01. 25. szerda 23:21
redsonjap!

Lehet igazad van, de az a helyzet -még akkor is ha ez másoknak meglepő és hihetetlen- hogy én csak leírom amit mesélnek nekem. Nem változtatok, rajta, nem írok hozzá, max. kissé "olvashatóbb"-ra fésülöm a sztorit.
Rendben gyuri0926, ülj előre, egyes! Te élvezed a fikázógép szerepét?Elgondolkodtál már azon, hogy ha mindenki másnak tetszik, csak neked nem, akkor esetleg magadba kéne nézni. Tudod van egy mondás: "Ha egy kacsa nem tud úszni, attól még nem a víz a hülye". Na béke veled.
Történetek: Családi riportok 11. rész 2016. 06. 13. hétfő 10:27
Kedves gyuri0926!

1. Továbbra se értem miért húzod le az írásaimat, de érdekelne, hogy ismeretlenül miért vagy ennyire ellenséges. Én nem tudom te ki vagy. Te ismersz engem?
2. Ha tudnál számolni akkor rájönnél, hogy ha az apa akkor halt meg amikor a srác 16 volt és 3 éve éltek együtt, akkor az azt jelenti, hogy a fia 13 évesen költözött hozzá. És mivel a pasi a fia születése előtt már a feleségével élt, akkor stimmel, hogy a srác apja és a mostohaanyja TÖBB, mint 10 évet éltek együtt. Szóval egyáltalán nem vagyok elkeveredve. Hol itt akkor a probléma? Mármint azon kívül, hogy valami általam ismeretlen ok miatt baromira fosozod az írásaimat. A sajátjaidat visszaolvastad már? Lehet, hogy nem ártana.
Na üdv. és béke.
kicsifiú
Kedves gyuri0926!

Nem tudom mi az oka annak, hogy leszólod az írásaimat, nem is ismerlek, nem tettem neked semmi rosszat. De mielőtt nekem beszólsz, olvasd már el a tieidet, hogy azok milyenek. Én mégsem fosozom le azokat.
Üdv.
Történetek: Családi riportok 10. rész 2015. 08. 19. szerda 08:39
A 2. rész is fel van töltve, nemsokára olvashatjátok.
Kedves gyuri0926! A következő részből kiderül, hogy vérrokonok.
Üdv.
Nem értelek feherfabia! Az első részre azt írod: gyenge, erre meg azt, hogy nagyon jó. ??? smile
Történetek: Családi riportok 7. rész 2015. 06. 5. péntek 20:16
sikamika!

Az írásaim között keress rá az Amit csak akarunk című írás három részére. Nos az az én saját sztorim. smile
Történetek: Családi riportok 6. rész 2015. 04. 20. hétfő 09:41
Hali tomjoe!

Gyönyörre gyönyör, Alexandra vágyakozásai, Úgy, hogy neked is jó legyen, Éva nővér, Ostromlott ágyak, most egyelőre ennyi jutott eszembe, persze nem mindegyikben van családi szex, de jók. Ja meg van egy magyar szerző, erotikus kémregényeket ír: Czére Béla, Suzanne de Perella, Charlotte de Perella néven alkot és baromi jók. Van egy netes antikvárium, nézz szét náluk, én már vettem tőlük, egész jó árral dolgoznak és be is tudnak szerezni könyveket: kulturkalo.hu
Üdv. Kicsifiú
Történetek: Családi riportok 5. rész 2015. 04. 14. kedd 08:22
Köszi a technikai javítást. smile
Történetek: Családi riportok 5. rész 2015. 04. 13. hétfő 08:55
Andreas, a duplázó nem én voltam. smile A technika ördöge lehetett.
Történetek: Családi riportok 1. rész 2015. 03. 22. vasárnap 18:06
Sajna a történeteket csak a saját fantáziámból tudnám folytatni, de ezt nem akarom, mivel a sztorik nem az enyémek, ezeket úgy mesélték el nekem. De ha sikerül rábeszélnem a riportalanyokat, hogy osszanak meg velem még néhány titkot, akkor megírom majd.
Történetek: Családi riportok 2. rész 2015. 03. 22. vasárnap 18:05
Sajna a történeteket csak a saját fantáziámból tudnám folytatni, de ezt nem akarom, mivel a sztorik nem az enyémek, ezeket úgy mesélték el nekem. De ha sikerül rábeszélnem a riportalanyokat, hogy osszanak meg velem még néhány titkot, akkor megírom majd.
Történetek: Családi riportok 3. rész 2015. 03. 22. vasárnap 18:05
Sajna a történeteket csak a saját fantáziámból tudnám folytatni, de ezt nem akarom, mivel a sztorik nem az enyémek, ezeket úgy mesélték el nekem. De ha sikerül rábeszélnem a riportalanyokat, hogy osszanak meg velem még néhány titkot, akkor megírom majd.
Történetek: Családi riportok 2. rész 2015. 03. 16. hétfő 08:01
Az anya-fia az első részben van, meg lesz még olyan rész. Ez tesós volt.
Történetek: Családi riportok 1. rész 2015. 03. 1. vasárnap 18:12
Sajna tisztában vagyok vele én is, hogy hosszabb és részletesebb is lehetne a sztori, de ahogy a bevezetőben írtam, én csak lejegyeztem és átfésültem, de se hozzá nem raktam se el nem vettem belőle. Remélhetőleg a további részek között lesz olyan is ami elég hosszú és részletes lesz ahhoz, hogy jobban élvezzék az olvasók. smile
Történetek: Családi riportok 1. rész 2015. 02. 26. csütörtök 12:26
Jön a többi a napokban, remélem azok is tetszenek majd.
Fura, hogy ez egy kitalált sztori és mégis 9,19 ponton áll a szavazáson viszont a másik háromrészes történetem meg ami igaz történet, csak 8 körüli pontszámokat kapott. smile Hmm?
Történetek: Amit csak akarunk 3. rész 2012. 05. 31. csütörtök 11:07
Kedves v-ir-a!

Azért hat igazinak, mert megtörtént. (Nemsokára fenn lesz egy kitalált sztorim is, de ez maga a valóság.) Nyilván egy ilyen történetben nem lehet kibontani azt a hosszas vívódást amin anyu is meg én is keresztülmentünk, mert azért volt agyalás rendesen, hogy ez most helyes, vagy nem, szabad-e így vagy köpjük szembe magunkat miatta... stb. Itt magát a sztorit írtam le, mert akik itt olvasgatnak nem kíváncsiak a filozofálgatásokra. De ha akarsz ennek a dolognak a mélységeiről többet akkor írj mailt az akos.nemeth@citromail.hu-ra és beszélgethetünk a témáról.
Üdv. Kicsifiú
Történetek: Amit csak akarunk 2. rész 2012. 05. 22. kedd 12:53
Rebecca kedves!

Ha akarsz beszélgetni a témáról: akos.nemeth@citromail.hu-ra írhatsz nekem.
Üdv. Kicsifiú
Történetek: Amit csak akarunk 2. rész 2012. 05. 22. kedd 12:51
Padawan001!

Az előzmény címe: Amit csak akarunk. Megtalálod ugyanitt a történetek között és már fel van töltve a 3. rész is. Sőt az élmény hatására írtam egy 2 részes kitalált sztorit is, az is nemsokára olvasható lesz itt az Én sztorim 1-2 címmel.