Kékég hozzászólásai

K
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
423 db
Kékég
ma 15:07
Történetek: Csodás családi kapcsolatok 1. rész - Vera és Tibi
Nincs kedvem se a kitiltáshoz se máshoz. Én egy egyszerű öregasszony vagyok...
1
Ez egy válasz Gaiai ma 10:42-kor írt üzenetére.
Kékég
ma 09:23
Történetek: Csodás családi kapcsolatok 1. rész - Vera és Tibi
Tudod igazad van, de félek magad ellen beszélsz ezzel a gyerekbédelemmel... Amig nincs demokrácia, amíg nincs belépés az eu ügyészségben, amíg meszüntetik az egyenlő bánásmód hatóságot, amíg minden a korrupcióról szól ne akarjunk mi ilyen semmi pitiáner gyerekvédelemmel foglakkozni. Hol a vagyonosodási eljárás, a fekete pénzeket már nem elenőrzik, mikor már több az ukrán, román, tibeti kínai munkás mint magyar mit prédikálunk a migrációról. De ez mind fölösleges beszéd, még kitiltanak az oldalról, vizsgálat indul ellenünk.
Egy jó, hogy leírtád miről szól a könyved. Én már unokázni sem fogok...
1
Ez egy válasz Gaiai ma 06:26-kor írt üzenetére.
Kékég
ma 03:11
Történetek: Csodás családi kapcsolatok 1. rész - Vera és Tibi
Kedves  Galai! 
Észre sem vettem a név változást. Amúgy  pedig tudja"a fellhők  felet mindig kék az ég".Én a Generáltól szeretem ezt a dalt, nagy az igazsága.
Nem vagyok moderátor meg semmi ezen az oldalon csak  egy írással foglalkozó emberke.
Igen érdekel a könyv magyarul. A téma tényleg  elég érzékeny, főleg manapség, közben meg  ezer más lényegesebb lenne.  Az e-maailom nyíllvános. Előre is köszönöm
1
Ez egy válasz Gaiai tegnap 22:37-kor írt üzenetére.
Kékég
tegnap 21:26
Történetek: Csodás családi kapcsolatok 1. rész - Vera és Tibi
Kedves Galai! 
Nem régtam be egyik kommentre sem. Én elmondhatom szinte csak prűd életet éltem jó 40 évig. Rokoni dolgokon meg sem fordult a fejembe. Majd egy beszélgetős oldalon pörögtünk egy "pasival", férjem, két gyerekem volt, már nem kicsik. A pasival telefonáltam is. Mély érces cigihang. Tudta a férjem, én is a nőiről. Nem nyitott házassság csak kikacsingatás. A pasi nő volt, Márti. Ekkor volt első kapcsolatom nővel. Nem bántam meg.
Mai erkölcsösködés már nekem sok, vagyis tudom figyelemelterelés más problémáról. Pártfüggetlenként éltem, élek. Találkoztam Gyurcsánnyal és Orbánnal is, sőt Moldvai kabinetfőnökei is voltam még rám nem mozdult. Akkor ez nem szexuális zaklatás volt...törvényileg. Ma a könyveket csomagoljuk be. Miért? Én is felnőtten próbáltam ki az egyneműséget. Gyerekvédelem...röhely. Nem tudom hány felső vezetö merne hazugságvizsgálóba ülni és válaszolni ebben a témába. Mindegy is ez egy erotikus oldal és mióta... pont 20 éve kiismertem az olvasók mit szeretnek. Én bármit is tudok írni.
1
Ez egy válasz Gaiai tegnap 19:41-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. május 1. 14:06
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 3. rész - A hatalmas farok
Lola! Éva! 
Azt hiszem ezen írásotok is bizonyítja, hogy jó páros vagytok. Nem lehet tovább magasztalni titeket és nem azért mert beképzeltek lesztek, hanem, mert erre nincs elég erős dicsérő szó a magyarban. A léc fent van mindenkinek és tudom ennél csak ti tudtok jobbat írni.
Éva! Most remélem nincs gond a pontokkal. Szerintem a lepontozók is elszégyellik magukat, hogy eddig kicsi pontokat adtak. Köszönöm, hogy ilyen színvonalt teremtettetek az oldalon. Várom én is a folytatást.
2
Kékég
2024. április 28. 12:32
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Lola, László! 
Lola megvallom könyes pára lett szememen. Ezt is szépen fogalmaztad meg és hűen festve az oldalt. Minden szavad ittam és egyet értek vele. 
László ha ezen  szavak után is távol akarsz maradni egy szívtelen pasi vagy. Itt vagyok én is Lola mellett, tehát ketten már közre fogunk. Ha meg jégszívű lettél legyen az amit írtam neked, én felvállallak ugye tudod...
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. április 28. 11:05-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. április 28. 06:28
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
László! Remélem ezek a komentjeid egy átmulatott éjszaka után keletkeztek amit ma délután megbánsz. 
Millió okot tudnék felsorolni arra miért írj. Amit olvastam tőled az baromi jók. Tudsz  romantikusan s/m mentesen is írni. Miért nem próbálod a kettőt összegyúrni? Pár csörte, levélváltás után rá kellett jönnöm egy igen művelt és nagytudású ember vagy, sokszínű ebben a két bites világban. Ezt ki kell tudnod mutatni, ki kell írnod magadból. Na ezért is kellesz ide. Persze az is fontos számomra is, hogy írhassak nyugodtam kedvem szerint, hogy több író más témákban is írjon így nem lesz az én írássaim miatt megjegyzés, hogy ez " már szinte Kékég oldala". Igen talán neked is mondtam, hogy én is voltam lázadó, mint most te vagy és mi történt? "Belekeveredtem a korpába és felfaltak a malacok". Jó magyar mondás, ha "megdöglik a tehenem, dögöljön meg a szoszédé is". Megtanultam hallgatni, csak magamba órditok. Okos ember vagy most lecsillapodsz, lenyugszol és újult erővel térsz vissza amikor már vágyakozva várják írásaid. Úgye így lesz?
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. április 28. 02:06-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. április 27. 10:29
Történetek: Szomszéd fiú
Éva! Lola! Kedveskéim. Meg kell valljam ti húzó erők vagytok. Külön-külön és egyben meg turbó fokozatban. Kényszert érez az ember arra, hogy ne évszázadokkal mögöttetek kullogjon, hanem próbálja tartani az általatok diktált erős, kimagasló tempót. Köszönöm nektek!
2
Ez egy válasz Éva596 2024. április 27. 07:37-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. április 16. 20:33
Történetek: Osztálytársnők
Kedves Titti!  Meglepet a hozászólásod. Tudom fiatalos lendületes vagy. A potenciálra reagálnék, hogy nem csak neked vannak ismerős tapasztalataid. Egyre többet írok korombeli emberekről. Igen van itt az írók között olyan férfi aki 6x körül is többlövetű egy nap alatt. Ja nem próbáltam hanem mondja. de van olyan is házaspár akik 24 éve nem élnek nemi életet mégis boldogok. Van személyes ismerősöm aki 80 éves nő és fiatal pasiai vannak és számomra is fura, szégyentelenül  is nyíltan, társaságban csókolóznak. Ebből következtetek arra, hogy négy fal között mi lehet. Szerintem a szex ha  nem is kortalan, de csak 18 évestől számítottan szépkorúakig gyakorlott. Nem okoskodom csak reflektáltam  a hozzászólásodra. És igen folyamatban van írásom (ettől az eszmecserétől függetlenül) amiben a nő 65 plusszos. 
Köszönöm a dicséretet minden pontál többet ér.
2
Ez egy válasz Titti 2024. április 16. 13:06-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. április 13. 19:11
Történetek: Szomszédok 1. rész
Kaliba kedves! Nem veszlek el Lolától, nekem itt van Kexi. Tipped helyességéért várd meg a megjelenést, vagy keress meg privátban. Amugy lehet a postás is egy régi barát levelével, de lehet a szomszéd férj, a nem emlékszem pasim, de akár egy rendőr is, hogy feljelentettek, hangos élvezésért. Nem rossz a Kitti sem. Barinémtől tudom te jó mentor vagy...
2
Kékég
2024. április 13. 15:48
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 1. rész – Bevezető ismerkedés
Kedves Salsa! Igen lelombozott ez a jól megírt történet, nehéz túlszárnyalni. Persze az írás véremmé vált, napi pihenés, de ezt a lécet a két lány nagyon felrakta...
3
Ez egy válasz salsa 2024. április 12. 18:42-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. április 12. 18:22
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 1. rész – Bevezető ismerkedés
Barátnéim! Reggel elsőkként olvastam, Lolának referáltam. Azt hiszem fel kell adni az írást, ha ti tartósan összeálltok. Kívánom magunknak írjatok sok hasonlót, ha kicsit gyengébb se baj 🙂 azt lehet majd talán megközelíteni. Tudtam jók vagytok, de ennyire? Duplázódtok. Köszönöm nektek. A folytatást is szívesen fogom olvasni. ÉVA! a pontokra sz@rj rá. Sikeresek vagytok sok az ellenség, az irigy. A hozzászólások nyugtassanak. Nincs negatív komment, bár várnám Andreast írja már meg erről az írásról mit gondol. Bocs a kis történetért 🙂
4
Kékég
2024. április 3. 20:27
Történetek: Utazások a világban 8. (befejező) rész - A Lago Maggiore partján csodás a szex
Lola! Baszki ezt odatetted. Andreas, ne haragudj meg jobban rám, de én azt kívánom Lolának, hogy olvasóként én mindig ilyen közepes írást akarok olvasni amit Éva ésLola tudtok női íróként és nem fordítókén írni. Írni próbálkozó nőként azt kérhetném, hogy vegyél vissza, hiszen a földbe döngölsz írásaiddal. Kérek majd segítséget, hogy megtudjam közelíteni ezt a szintet. Büszke vagyok, hogy virtuálisan ismerhetlek...
4
Kékég
2024. március 11. 17:52
Történetek: Swinger
Lola drágám, miért kell minden titkunk kifecsegni 🙂 Még rossz lányoknak néznek minket. Kérlek Éváról már ne fecsegj a nyeles vágódeszkával történtekről 🙂
2
Kékég
2024. március 11. 13:37
Történetek: Salsa boldog házassága
Hát Éva...szenvedő alanya nem akarok lenni. Brrrúúúú. Büntetni? Hm már a kutyát is inkább megsimogatom mint sem a poopójára legyintsek ha rosszat tesz. Pár éve? 10-15 talán igen, de a koromban már kétszer meggondolom feleslegesen tegyek bármit is. 🙂
1
Ez egy válasz Éva596 2024. március 11. 13:32-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. március 11. 13:33
Történetek: Swinger
Tudod Éva Lolának pont azt írtam a homora, hogy amelyik kutya ugat nem harap, átfogalmazva amelyik férfi leginkább ágál ellene lehet az műveli  leginkább? Tudom magamra húztam a haragot, lehet nyeles vágódeszkával csépelni, de akinek nem inge nem veszi magára 🙂 .
3
Ez egy válasz Éva596 2024. március 11. 12:34-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. március 11. 13:28
Történetek: Salsa boldog házassága
Éva! Na  ez az s/m felállás már tetszik. Ez valahol nekem is tett igéret, de tudom a fő csapások még odébb vannak. És igen nekem is mint Lolának eszembe fog jutni mire is jó lehet a nyeles vágódeszka. Aki kitalálta annó, lehet erre is  szánta?
1
Kékég
2024. március 7. 14:03
Történetek: Utazások a világban 6. rész - Berlini vad csajok bűvöletében
Lola! Szerintem nagyon jó mindkét vonal amit eddig képviseltél, mutattál nekünk. Szerény véleményem szerint írd ki magadból ami benned van, ahogy te magad jobbnak, magadébnak érzel. Nálam 30 pont és szárnyalsz.
3
Ez egy válasz Lolamacko 2024. március 7. 11:53-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. február 29. 07:02
Történetek: A kis csavargó
Szerintem jó írás, olvasatja magát. Fokózódik az olvasóban a kíváncsiság, hogy merre és hogyan történhet az eseménysor. Kellemes erotika a végére. Én nem fejezném be. A folytatásban Bródy 67-es úton lehetne az útmutató, tovább gondolkodtató... Gratulálok
2
Kékég
2024. február 24. 17:57
Történetek: Egy karrier kezdete 1. rész
Kedves JakeAmazing! Tudod, tudjátok már alig kommentelek, de vannak dolgok mit nem tudok átugrani. Mond, miért kell állandóan mindenkivel kötözködnöd?  Én a szinglijeidet  nem olvastam, de kíváncsiságból belenéztem az utolsóba... Inkább jó történeteket kellene írnod, mint belekötni mindenkibe, mert amit olvastam igen messze volt a jótól, Évához képest. Éva jól ír. Tud s/m, tud igazi erotikát és van benne romantika. Én örülnék ha a lába nyomdokába léphetnék. Talán követhetnéd példám, ha nőt nem tiszteled benne az írásaiba fektetett munkát értékelnéd. Tudhatod magadról vagy nem? Kérlek ne légy ennyire negatív...
1
Ez egy válasz JakeAmazing 2024. február 24. 12:37-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. február 24. 01:49
Történetek: Mostohaanyám elfenekelése 1. rész
Miriam! Hosszan, kis történetet írtam hozzászólásnak. Eltünt az éterben. Lényeg lopom az idézeted. Egy közös ismerős szólt a kommentháborúról. Mosolygom. Régi magamat látom benned. Hasrcias, megmondó, megvédem magát. Megerőszakolva magam olvastam az írásod. Pimaszul jól írsz korod ellenére. Lehetnétek a két grácia és Miri az oldal múzsái.(Éva és Lola, ők akiket olvasok és szintén jól írnak, úgy mint te) Évától van igéret, hogy olyat is ír ahol nem a nőt "bántják" hanem Domina. Szívesen olvasnék tőled is hasonlót. Aki most szólt biztos szólna olvassalak el. Andreasra ne haragudj, jó ember, de lehet pont miattam is beleszürkült a hibákba, a rengeteg nem tetsző dologba. Wlacit keresd privátban. Ő segítőkész, nagy tudású és közös a témátok. Jó párost alkotnátok, mint állítólag én Kexivel. Wlaci a kis kötöszködése mellett ha megtaláljátok a közös hangszínt egy segítő, szerethető emberke. Végszó. Ha itt mered hagyni az oldalt, felkereslek, anyád helyett (korban lehetek) térdemre fektetlek elfenekellek. Ja nem azt lehet egy írásodban felhasználnád, inkább elhoznám pár napra a kicsi gyereked unokázni. Na az észhez térítene. Tessék írni, sokat, hiszen magad örömére írsz.
2
Ez egy válasz Miriam 2024. február 24. 00:45-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. február 20. 07:39
Történetek: Könyvelő lány elcsábítva 2. rész
Éva! Örülök egy másik arcodnak az írás terén. Végre nem s/m. Maradj ennél a fonalnál. Jól írod meg, ha meg viszel még bele romantikát, szerelmes érzéseket Misi, Nelly iránt az izgalmas szexjelenetekből is elég kevesebb. Okéoké nem járatom a számat , nem akarlak befolyásolni. Örülök, hogy megosztottad velünk ezt az orgia szagú, izű tömény szexet. Gratula.
1
Kékég
2024. február 12. 21:02
Történetek: Csodás családi kapcsolatok 1. rész - Vera és Tibi
Lola! Maximálisan igazad van abban amit leírtál. Régebben én is rengeteg családit írtam amiben csak az olvasó látja, képzeli bele a családit. Pár csavarral simán átírom bárki történetét szomszéd és a szomszéd gyereke, munkatársak, ismerősök. Judit Pisti, testvárek, vagy barátok. Valaki beválalná, hogy neki kapcsolata volt apjával? Cím és telefonszám a szerkesztőségbe megadva esetleges bírói itélethez mint vérfertőzés. Miért izgulnak ezekre jobban a törzsölvasók? Ja és lehet lepontozni az írásom, Loláét és pár sokat íróét. puszi mindenkinek.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 12. 17:54-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. február 12. 08:58
Történetek: Utazások a világban 4. rész - Kemény randevú a szicíliai maffiával
Lola! Ne foglakozz senkivel, még Andrással sem, őt így kelll szetetni. Te még az erőszakot is jól írod meg. A lepontozók meg kapják be Álmoskáét, meg Andrásét 🙂 )
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 12. 08:33-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. február 9. 06:02
Történetek: Utazások a világban 3. rész - Velencei találkozás az izmos szobrásszal
Lola! Ez egy valós, életszagúra megírt történet. Mi olvasók soha nem tudjuk meg átélt, vagy csak elképzelt történet. Lesek ki a fejemből az írás beszippantott, még benne vagyok. Köszönöm!
U.i az én 10pontom ellenére is mikor felébred a mufurc csapat elindul a pontokban lehúzás, de az nem az írás értékét rontja csak az ő bunkóságukat erősíti.
1
Kékég
2024. február 6. 14:02
Történetek: Isten jóváhagyásával 2. rész - Csaba
Ha erre gondoltál, ezt utána kell olvasnom, mert...

égbekiáltó bűnök: az erkölcsi rendet olyan súlyosan sértő bűnök, melyek a Szentírás szerint „az égbe kiáltanak” büntetésért: →gyilkosság (https://lexikon.katolikus.hu/G/gyilkoss%C3%A1g.html) (Ter 4,10), →homoszexualitás (https://lexikon.katolikus.hu/H/homoszexualit%C3%A1s.html) (Ter 19,13: szodómia), özvegyek és árvák sanyargatása (Kiv 22,22), a munkás megszolgált →bér (https://lexikon.katolikus.hu/B/b%C3%A9r.html)ének megtagadása (MTörv 24,14; Jak 5,4). Az ~ kifejezés a 16. sz: vált ált-sá. **
Palazzini II:1214.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. február 6. 12:35-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. február 6. 13:34
Történetek: Isten jóváhagyásával 2. rész - Csaba
Kedves Waderlaci! Nem támadok, segítséget szeretnék csak kérnék, ha hibáztam hol és mit? Nem vitaként, de ezt írtad:"...A szemináriumi homoszexualitás: ismertem olyan papot, akinek homoszexuális hajlamai voltak. Ezért jelentkezett papnak. Nem mellékesen a homoszexualitás a 4 égbekiáltó bűn egyike. " A biblia 7 főbünről ír. Ezt egy internetes oldalról olvastm, segíts kérlek értelmezni amit írtál.   
"Forrás: https://magalaszlo.freewb.hu/a-7-fobun-es-a-7-mennyei-ereny/"
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. február 6. 12:35-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. február 6. 11:34
Történetek: Isten jóváhagyásával 2. rész - Csaba
Kedves Waderlaci!
Már régen, inkább csak keveset, nem kommentelek, de mivel az ötlet kitalálása az én ötletem volt így úgy érzem rám tarozik a kritika. Sajnos nem tudom, tudjuk a feltöltött részekben már a rektorálásod kérni egy kitalált történetben. Igen tudom ha nem értünk hozzá miért írunk erről, ezekről, egy kitalációban. Nem fogok hibáink miatt tőrömbe dőlni. Amúgy meg légy kicsit következetes magad gondolatával. Értem ezen az egyik hozzászólásod. Idézem:"...akkor is kötelezőnek érzik aü belebeszélést olyan dolgokba is, amik nem is érdeklik őket, és olyan messze áll tőlük, mint Makó Jeruzsálemtől." Lehet vallástudós vagy és akkor megkövetlek, bocsánatod kérem. Én írásaim előtt rengeteget olvasok a rávonatkozó dolgokban. Most ilyen a 7 azaz hét  főbűn. Biztos felületesen olvasok, de homoszexualitásra nem találok utalást. Paráznaság? mit  jelent? Nem történt házasságtörés Csaba és Réka között. Nem szerepel a főbűnök között a papi eskü megszegése. Kérlek okosíts fel tényszerűen mit hibáztunk, hogy szól, hol van említés a homoszexualitásról. Talán a legfontosabb Irj olyan embert aki nem hibázott a főbűnök szerint.  Lolamackótól lopva: köszönöm, hogy elolvastad.

Főbűnök          „Ami az emberből kijön, az teszi tisztátalanná az embert. Mert belülről, az emberek szívéből erednek a gonosz gondolatok, házasságtörések, lopások, gyilkosságok,  hűtlenség, kapzsiság, gonoszság és csalárdság, kicsapongások, irigység, káromkodás, kevélység és esztelenség.” (Mk 7,21-23)           A test cselekedetei – „Paráznaság, tisztátalanság, bujaság, bálványimádás, mágia, ellenségeskedés, viszálykodás, versengés, harag, veszekedés, széthúzás, szakadás,  irigykedés, részegeskedés, tobzódás és hasonlók.” (Gal 5,19-21

Forrás: https://magalaszlo.freewb.hu/a-7-fobun-es-a-7-mennyei-ereny/
0
Ez egy válasz Waderlaci 2024. február 5. 23:59-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. február 4. 05:50
Történetek: Utazások a világban 2. rész - St. Moritz-i kalandok
Lola! Megint csodásat alkottál! Romantika felsőfokon a felfokozott erotikával. Ezt nem lehet felülmúlni. Írd tovább sz útjaitokat, kalandjaitokat. Köszönöm, hogy megírtad! 
U.i Jó reggelt lepontozó brigád, ne olvassátok, ti ezt nem értitek, csak nyomjátok az alacsony pontot, abban nagyon jók vagytok.
2
Kékég
2024. január 31. 05:48
Történetek: Ki vagyok én?
Lola. Megértem az üzeneted, kár, hogy az István félék nem biztos. Nagyon jó írás. Szex és érzelem hullámzás. Köszönöm, hogy megírtad.
3
Kékég
2024. január 27. 05:30
Általános -> Hibák az oldalon
Nyki! Megkövetlek. Éj leple alatt az agyacskám maradéka már nem úgy működik. Csak neked megsúgom, de ne add tovább, nappal sem az igazi már az agyam kapacitásas. Ja és mégegy. Anyósomnak egy öccse volt. Ha együtt emlegették őket akkor volt a gyerek meg a lyány.
2
Ez egy válasz nyki 2024. január 27. 00:37-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. január 27. 00:31
Általános -> Hibák az oldalon
Kedves Nyki! Én is vidéi vagyok, nagyszüleim kulákoknak voltak kikiáltva. Na a tatám paraszti egyszerűséggel buziknak  nevezte ezeket a férfiakat. Nem cifrázta a két férfi kapcsolatát, de  két nő együtt létéről nagy kussolás volt. Rég volt, múlt, ma  már a jelenben élünk, itt  pedig a szónak ez a jelentése. pont
1
Ez egy válasz nyki 2024. január 27. 00:03-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. január 26. 23:31
Általános -> Hibák az oldalon
1.mindkét nem iránt vonzódóolyan személy, aki számára a saját nemével megegyező és az ellentétes nemű személyek is vonzóak
2.(biológia) kétnemű, kétivarú
A biszexuális szóval még így is találkozhatsz: biszekszuális, bisexual
A biszexuális jelentése magyarul, példamondattal:
Zsuzsa biszexuális, így volt már kapcsolata férfival és nővel is.
Tamás biszexuális, de mostanában inkább csak a nők vonzzák, míg régebben férfi párja volt.
Kata pánszexuális, ami a biszexuálisnál jóval tágabb fogalom, hiszen ő olyan emberhez is képest vonzódni, akinek a neme nem is határozható meg pontosan.
A biszexuális szó latin eredetű: bisexualis jelentése → ’kétszeri nem’
Forrás: jelentese.hu gyűjtés
0
Kékég
2024. január 26. 23:28
Általános -> Hibák az oldalon
Biszexualitás
szexuális irányultság, amikor egy személy a tőle eltérő és vele azonos nemű személyek iránt is vonzódik
A biszexuális kifejezés azokat jelöli, akik mindkét nem iránt érezhetnek szexuális vonzalmat, vagy szerelmet, romantikus vágyakat. A biszexuális szót először a 19. században használták és a hermafroditákra alkalmazták. 1914-től kezdve hozták kapcsolatba a szexuális irányultsággal

 Wikipédia
2
Kékég
2024. január 26. 05:53
Történetek: Utazások a világban 1. rész - Isztambuli találkozás a szexszel
Lola! Igazából nem tudom eldönteni ez az írásod, vagy a romantikusak tetszenek jobban. Mindig feltolod a lécet a színvonalban és elgondolkodom van-e az oldalon olyan író aki ezt a szintet megközelíti, hozni tudná. Fölösleges írni, hogy gratula, inkább Lolamackót idézve, kicsit másként: Köszönjük, hogy megírtad nekünk!
2
Kékég
2024. január 19. 20:24
Történetek: A bébiszitter kalandjai
Ne Lola! Mert egyesek nem szeretnek hosszan olvasni, a szexre mennek, gerjednek be és a szép, művészi írást nem látják, ne add fel önmagad. Írj hosszan, szépen, romantikusan. Kell ide az ilyen írásod, hosztól, szextől függetlenül. Ahogy téged idézve: köszönöm, hogy megosztod velünk...
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. január 19. 19:56-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. január 16. 07:59
Történetek: Sérült lelkek
Lola! Adod magad, te már csak jót tudsz írni. Mércét nagyon magasra állítod az írókkal szemben. Nehéz megugrani ezt a szintet. Köszönöm, hogy ilyen jól írsz.
1
Kékég
2024. január 2. 10:00
Történetek: Vakrandi 4. rész - Tündi
Frankie! Két ember írja a történetet egy nő és egy férfi. Ezért a kétfajta szemlélet. Ez a valóságban is igaz mindenben. Egy történést másként él meg egy pozitív ember és másként egy negatív.
2