Szénaboglya

Szavazás átlaga: 7.62 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2024. június 5.
Hossz: 8 961 karakter
Elolvasva: 855 alkalommal
– HÁÁÁ-HÁÁÁ-HAAPCIII! – tüsszentett egy vidámat Julcsa, ahogy orrát ingerelte a friss szénából feltörő finom por. De nem sokáig törődött vele, hanem kacagva húzta magához szerelme száját, és hevesen fojtatta annak vad csókolását, miközben kezével János férfiasságát kereste. Nem kellett sokat keresnie, hiszen a kemény és merev fallosz csak Julcsa nedves puncijára várt, teljes készenlétben. A szerelmesek egymáson hemperegve gurultak arrébb a friss szénában, egy pillanatra sem engedve el a másikat. Végül Julcsa maradt felül. Óvatosan ráült a már jól ismert merev szerszámra, tövig engedve magába, és kéjesen, szerelmesen felsóhajtva. Lassan kezdte meglovagolni szerelmét, apró sikkantásokat és elégedett, érzéki sóhajokat hallatva. A kellemes szerelmi légyottnak egy hangos csattanás, és Julcsa éles, fájdalmas sikoltása vetett véget.
– Te szemérmetlen perszóna, te bárcás repedt sarkú ribanc! – üvöltött a szerelmes pár felett Julcsa apja, miközben egy hirtelen letört ággal gyors ütemben verte a lány hátát, fenekét, mellét, hasát, asszerint, hogy a lány éppen melyik testrészével fordult feléje, és éppen hol érte el őt a vesszővel. Julcsa kéjes sikolyait a fájdalmas zokogás és sikoltozás váltotta fel. János is ijedten kapkodta magához ruháit, és próbálta ingét magára ölteni, de legelőször kalapját kapta magához, hogy még mindig merev és nedvektől csillogó faszát eltakarja. Bár István uram, Julcsa apja nem törődött a fiúval. Ő csak a lányával törődött. Talpra rántotta lányát a szénaboglyáról és útnak lódította, miközben továbbra is ott csapkodta a vesszővel, ahol csak tudta. Hangosan szidva, dühösen, a vesszőzést egy pillanatra se abbahagyva kergette hazáig meztelen lányát, akinek ruhái a szénaboglya tövében maradtak.  
Ahogy beért a kis menet a házuk udvarába, István uram elkapta a lánya kezét. A ház fala melletti padhoz vonszolta, és finomkodás nélkül lökte rá a zokogástól remegő lányt. A lány számára semmi újabb utasításra vagy figyelmeztetésre nem volt szükség. Jól ismerte azt a padot. De még mennyire jól! Hiszen minden alkalommal, mikor akár ő, akár a testvérei elkövetek valami rosszat, arra a padra kellett hasalniuk, és apjuk vagy anyjuk azon a padon osztotta ki a jussukat. Felfeküdt a padra, és hangosan kiabálva, zokogva viselte a számolatlan vesszőcsapást apja kezéből, anyja és testvérei előtt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.62 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Lolamacko
2024. június 6. 12:16
#27
Ezután még 50 ütést kapsz, mert én mindig 10 pontot adtam és számomra érthetetlen a hozzáállásod a dolgokhoz. Tele vagy sértettséggel, tüskékkel, amiket nem is itt kaptál, de ide vetíted azokra is, akik jó szándékkal fordulnak feléd. Az " itteni banda" azok az emberek, akik hozzászólnak, olvasnak, pontoznak, akik az írótársaid, akik értékelnek és segítő szándékkal kritizálnak. Tudod, hogy én milyen boldog vagyok, ha kapok egy beírást, bármilyen véleményt? Ha azt olvasom, hogy nem tetszett, akkor szomorú vagyok kicsit, de már gondolkodom azon, hogy mit fogok írni legközelebb. Ha meg jót írnak, tetszést nyilvánítanak, akkor madarat lehet fogatni velem, olyan boldog vagyok, és érzem, hogy érdemes volt írni, ha csak egyetlen embernek is kellemes pillanatokat tudtam szerezni. Hogyan tudnám átadni neked ezt a pozitív gondolkodást? Hogyan tudnám megértetni veled, hogy az élet szép, csak lépj ki a sötét fellegek alól, mert azok beárnyékolják a gondolataidat.😍
-1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. június 6. 12:05-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. június 6. 12:05
#26
Nagyon humoros! Tudod mit? Van egy jobb ötletem: megfogadom Kékég ajánlását, és leszarom az egészet. Gyalázzatok, trolkoddjatok nyugodtan, és persze mehet az 1 pont is jó szokás szerint, én már leszarom. 
Az egyetlen az egészben, hogy tegnap már közel álltam egy újabb írás befelyezéséhez és ma született egy újabb ötlet is... de egy betűt nem tudok írni, mert teljesen elment a kedvem az egésztől, annyira kiszívta az életkedvemet az itteni banda. Egyszerűbb lett volna azt írni, hogy ne jelenjen meg itt soha többé írásom, mint így kicsinálni az embert. 
Ja és gondolom ezt illik meg is köszönöm. Tehát hálásan köszönöm!
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. június 6. 11:33-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. június 6. 11:33
#25
Bocsánatkérés-50 pálcaütés és meg van minden bocsátva, amit éjféltől elkövettél, de amint megkapod, indul újra a számláló, és ha újra bűnbe esel, akkor jön az újabb 50. 
Remélem elégedett vagy.
-1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. június 6. 10:22-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. június 6. 10:22
#24
Nem trollkodtam szét, vagy inkább nem én trollkodtam szét. A cím alapján és beleolvasva is emlékeztem rá. Erről megjegyzést is tettem. Utána bizonyíték után keresve találtam rá, hogy valóban olvastam már korábban máshol, csak éppen az is az ő munkája volt. Ezért elnézést is kértem rögtön. Csak éppen egyesek azt nem (akarták?) meglátni és elolvasni. Az első komment volt, hogy nem új szerzemény, a második pedig hogy bár nem új, de Miriam a saját korábbi írását tette fel ezúttal ide, és ezért bocsi a korábbiért. Csak ezt nem akarták meglátni. Esetleg írjatok oda, hogy hány bocsánatkérést kell odaírnom, és megteszem. Bár ezek után nem tudom, hogy lenne-e bármi értelme. Ahogy az első bocsánatkérésről is "megfeledkezett" mindenki, ugyan úgy a többi is hasonlóra számíthat gondolom. 
Ha pedig esetleg azt nevezed trollkodásnak, hogy véleményt írtam az írásról... valami hasonlót vártam volna el az én írásaim alatt is, nem csak azt a töménytelen támadást és lehülyézést, amit kaptam az utóbbi időkben.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. június 6. 09:56-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. június 6. 09:56
#23
Laci! Kérlek ne trollkodd szét Miriam írását. A sérelmeidet a saját írásaid alatt tárgyald ki, vagy a Társalkodó fórumban.
Nekem tetszett Miriam története és várom a következő részt. 10 pont.
-1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. június 6. 09:31-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. június 6. 09:31
#22
Természetesen így van hiszen ezt a nagy andreas mondja, tehát így van! Még véletlenül sincs szó se olyanról, hogy ez az első eset, hogy nem kötöttél bele az írásomban. Nagyot akartál mondani, de csak önmagadnak mondtál ellen. Te kötsz bele minden írásomban mint a beton, és én vagyok a rossz, ha ezt nem tűröm el szó nélkül. Vagy hogy is van ez? Tehát azokat hívták krakélernek, akik kardot rántottak a kötözködők ellen?
2
Ez egy válasz Andreas6 2024. június 6. 09:21-kor írt üzenetére.
Andreas6
2024. június 6. 09:22
#21
Én is szeretlek!
-1
Ez egy válasz Kékég 2024. június 6. 07:51-kor írt üzenetére.
Andreas6
2024. június 6. 09:21
#20
Régebbi korokban voltak olyanok, akik válogatás nélkül mindenkibe belekötöttek,és sértésekkel párbajokat provokáltak. Krakélernek hívták őket. Te egy ilyen krakéler vagy.
0
Ez egy válasz Waderlaci 2024. június 6. 08:47-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. június 6. 08:47
#19
Kedves Kékég! Csak az újabb 16 írásomból számítva: szerepel közöttük 1 s/m mentes, romantikus írás. Ez alapján én akkor romantikus íróvá váltam, és már nem vagyok s/m író? Ugyan ez a helyzet andreassal is. Van 1 kommentje, ami kilóg a sorból és ettől már akkor ő kell legyen nekem az etalon jóságosság? Majd ha látom, hogy tényleg segít, hogy tényleg van benne jószándék, akkor majd el tudom hinni róla, hogy ilyen. De eddig ezeknek nyomát se láttam nála, csak páran mondják róla. A saját tapasztalatom szöges ellentétben áll azzal amit állítotok róla. Ha majd én is tapasztalom, hogy jól láttátok, akkor majd elhiszem, hogy nem csak az előfizetők számát szaporítja, hanem van értelme is annak, amit mond. De ehhez az 1 alkalom nekem kicsit nagyon gyenge. 
Kexivel nem egymást hanem csak ő engem. De akkor alaposan. Amihez egyetlen adalék: én nagyon kevés emberre haragszom. És azok valóban olyant tettek vagy mondtak. Az én haragomat nehéz kivívni. De neki sikerült! Egyedüliként a kommentelők közül! 
Viszont a lényeget megmondtad: fogjam be a pofám, bárki úgy ócsároljon ahogy neki tetszik, a hülyegyerekek arra rejszolhassanak, hogy be tudtak szólni nekem anélkül, hogy bármitől is tartaniuk kellene... és akkor jó leszek? Hát köszönöm szépen! Ha neked ennyire tetszik, hogy lábtörlőnek használjanak, az szíved joga. De ne követed tőlem, hogy én is az legyek.
2
Ez egy válasz Kékég 2024. június 6. 07:51-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. június 6. 07:51
#18
László! Nem akartam ebbe a meddő, részedről értelmetlen vitába beszállni, DE most fölöslegesen rezegsz. Tudod három ember írását olvasom. Tiéd kissé félve, de ez csak picit bizsergette meg a fenekem, hiszen én íráskor is és olvasáskor is beleélem magam. Nem volt borzalmas. Ha így és ilyeneket írnál, pofikád alapba tennéd az oldal még meg is kedvelne.
Andreas. Ő az oldal régi bútordarabja. Ő valós megmondó ember. Bizony sokat dorgált engem is, keveset dicsért, de akkor igaziból. Fogadd el ha ő azt írja neki tetszett az úgy van. Ha nem tetszését fejezi ki az nem az ő világa. S/M, homo, leszbi nem a kedvencei, de ha azok jól vannak megírva azt is megdicséri. Volt, egy kiskanál vízben megtudtam volna folytani, de rájöttem segít, szívből, jószándékkal és szeretettel. Én már megszerettem, szájolok vele, de mégis a kedvenc ikonom az oldalon. 
Ez szintén igaz Kexire is. Én kérem ki a nevében, hogy dicsérete ellenére is beleálltál. Nem tudom min, mikor bántottátok meg egymást, de ha egy kicsit is kedvelsz, kedveltek, ne cívódjatok az én kérésemre. Köszönöm.
0
Ez egy válasz Waderlaci 2024. június 6. 06:25-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. június 6. 06:25
#17
Csak magadnak köszönheted. Gondolom ismerős a kis pásztorfiú meséje, aki mindig farkast kiáltott. Most jött a farkas... és csodálod, hogy nem hiszek neked? Főleg, mert semmi indoka sincs annak, hogy ez miért lenne más, mint bármelyik korábbi írás.
2
Ez egy válasz Andreas6 2024. június 6. 06:11-kor írt üzenetére.
Andreas6
2024. június 6. 06:11
#16
Ritkán találkozom olyan írással, ami tetszik, és azt meg is dicsérem. Eddig még senki sem véleményezett helyettem. Egyszer dicsérlek, akkor is csak kötözködni tudsz.
-1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. június 5. 21:33-kor írt üzenetére.
Andreas6
2024. június 6. 06:05
#15
Köszönöm, hogy leírtad helyettem
0
Ez egy válasz Lolamacko 2024. június 5. 20:16-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. június 5. 21:33
#14
Köszi szépen, de én egyáltalán nem érzem ezt remekműnek! Volt amit annak éreztem, de az sehol sincs. Ha ezt az írást mástól olvastam volna, egy jóval közepes felettinek mondtam volna, a közepes legfelső határáról, de nem látom, hogy miért lenne remekmű, mi tenné remekművé. 
Andreast meg lehet mindketten máshogy ismertük meg. Nálam ő az örök fanyalgás szinonímája, akinek soha semmi sem jó, és soha semmire se mond jót. Ergo nála vagy véletlen, vagy csalás az, ha valamiről jót mond.
1
Ez egy válasz Nazar 2024. június 5. 21:22-kor írt üzenetére.
Nazar
2024. június 5. 21:22
#13
Ember! Te nagyon beteg vagy. Ez az írásod egy remekmű. Te egy önbecsülés nélküli lelkileg összeomlott vagy. Eszed van, tudsz írni, rengeteg tudás van mögötted. Szerintem mazóhista vagy. Lehet korbácsolod magad ha jó kommenteket kapsz, remélem élvezed. Remélem eléred azt senki nem fog kommentelni az írásodra. Pont Andreasba állsz bele, ő nem kétszinű, ő azt gondolja amit leír. Csunya volt amit vele tettél. Sajnálom, hogy így állsz a világhoz.
0
Ez egy válasz Waderlaci 2024. június 5. 21:14-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. június 5. 21:14
#12
Nem s világ van ellenem, hanem csak ezek ketten, akiket említettél. Ha Te mondtad volna, hogy látsz benne valami jót, azt elhittem volna. De tőlük nem tudom elhinni. Amiről viszont nem én tehetek! Andreastól túl sok mindenre és túl sokszor kaptam meg, hogy nem jó, és hogy nem az ő világa. Én már nem tudom elhinni neki még azt sem, amit kérdez. De ezt csak magának köszönheti. Magát írta le. Elhiszem, hogy csak az én szememben, de az én szememben már sikerült neki. Kexi annyiban másabb, hogy ő egyetlen kommentel tudta elérni ugyan azt, amit andreas hosszú idő alatt. Ehhez még hozzá kell tennem, hogy kexi utóbbi hozzászólásai bennem inkább nyálasnak hangzanak. Csak éppen ahogy nem odaszúrással vágta el magát nálam, ugyan úgy nyálassal semmire se megy nálam. 
Ami pedig azt illeti, hogy hidjem el, hogy ha jót írok, azt elismeritek... Nos, erre viszont a korábbiak cáfolnak rá nálam. A szerintem sok szempontból sokkal jobb írások kaptak durva leminősítéseket, miközben meg az ilyen középszerű írásokról akarjátok beadni, hogy az mennyire szipiszupi lett. Főleg, hogy egyiket se támasztotta alá soha senki érvekkel! Mert el tudnám fogadni, hogy - csak a példa kedvéért, ha már korábban az ugrott be elsőre - például a Pálcamesékben túl idegborzolóan részletesen írtam le a fájdalmat, és az kiverte a biztosítékot... az elfogadható, hogy pont az, ami nekem a leginkább különlegessé tette, az többeknél ellenkezőleg hatott. Vagy el tudnám fogadni, hogy ebben a költői képek annyira érzékletesek lettek, hogy az segít valakinek beleélni magát, és ez teszi számára egészen különlegessé... az is teljesen érthető lenne. És hihetővé tenné, hogy az eddigi fanyalgók miért változtattak véleményt. Sőt! Alkalom adtán segítene abban, hogy mi az, ami itt a többségnek tetszik, és segítene, hogy mi az ami a többség szerint hiányzik nálam. De mindebből még mutatóba sincs se itt, se korábban a negatív hullámokban.
2
Lolamacko
2024. június 5. 20:16
#11
Saját magadnak mondasz ellen, mert Kexi dicsért, Andreas jót írt és ahelyett, hogy elfogadnád ezt, és végre megnyugodva örülnél kétségbe vonod, hogy ő írta. Még mindig úgy érzed, hogy a világ ellened van? Ezt kezeltesd. Tudok javasolni egy jó doktornőt, aki rendbe teszi a sérült lelked. El kell hinned, hogy ha jót írsz elismerünk. Én mindig is kedveltem amit írsz és nem érdekel minek nevezed, de a paranoiáddal nem tudok mit kezdeni. Köss békét a világgal.
0
Ez egy válasz Waderlaci 2024. június 5. 19:46-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. június 5. 19:46
#10
Érdekelne, hogy időnként ki lép be az oldalra andreas helyett kommentelgetni 🤔. Mert hogy ezt sem ő írta, abban biztos vagyok. 1.) jónak nevez valamit. Tehát ezt nem andreas írta. 2.) legalább látszólag tudja, hogy mi a különbség az s/m és a spanking között. Ez sem az eredeti andreasra vall. Nem tudom, hogy él-e még egyáltalán, vagy csak azzal talalkozhatunk ezután, aki helyette lép be. 
Mellékesen: az s/m nem feltétlenül spanking, de a spanking az s/m része (eredetileg még a szürke 50 baromsága, és az azzal megjelent "szakértők" előtt). És nincs széjjel szedve a kategória sem, pedig történt már rá nem egy javaslat.
1
Ez egy válasz Andreas6 2024. június 5. 19:19-kor írt üzenetére.
Andreas6
2024. június 5. 19:19
#9
Valóban jó az írás,tényleg spanking, és nem s/m.
0
Waderlaci
2024. június 5. 15:49
#8
Személyeskedés helyett, ilyen normális, jó történeteket kellene írni, és mindjárt más lesz a megítélésed!
Ezt te mondtad. Ha nem a korábbi írásokról szól az, hogy milyen történeteket kellene írnom, akkor mivel kellene összehasonlítanom? Akkor mit is jelentenek a jó és normális torténetek? 
Egyébként pedig nem számítok a megítélésem megváltozására. Nem is igazán érdekel már, és nem is tudok hinni benne, hogy létezhet ezen az oldalon bármi változás ezen a téren. Már nem tudok hinni a csodákban, itt az oldalon meg pléne nem. Írtam már annyi mindent és annyi félét, ugyan azzal az eredménnyel, hogy ki merjem jelenteni: itt az oldalon ha valaki megkapott egy skatulyát, abból sohasem lehet kilépni.
1