Megdughatlak, nővérkém?

Szavazás átlaga: 6.32 pont (79 szavazat)
Megjelenés: 2023. szeptember 27.
Hossz: 6 431 karakter
Elolvasva: 1 969 alkalommal
Ez a történet egy Will nevű fiúról és Sasha nevű nővéréről szól. Will 16 éves, Sasha 19.
Köszönet Andreas6-nak a közreműködéséért.
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Egy nyári este Sasha testére tapadó ruhával tért haza a főiskoláról.
Az öccse, Will megjegyezte:

– Nővérkém, jól eláztál az esőben... Csuromvíz a ruhád.
Sasha azt felelte:

– Tudom. De te is vizes vagy.
Aztán megtudta, hogy anyja nincs otthon. A nedves ruha érzete és öccse árgus tekintete kanossá tette.
– Anya biztosan azt szeretné, ha a lehető leggyorsabban felmelegednénk és megszáradnánk, ezért vetkőzzünk le és fürödjünk meg – mondta Sasha. Aztán azt mondta Willnek:
– Gyere... Gyere és zuhanyozz velem kisfiú... – e szavak sokként érték Willt. Will dadogva válaszolt: – Hogyan?
Sasha megjegyezte: – Ugyan már! Nincs miért aggódni. Gyerünk, még csak 16 éves vagy.
Sasha beállította a fürdéshez, és sietve levette a szoknyáját és a felsőjét. Megvárta az öccsét, mielőtt felfedte tini melleit és borotvált punciját. Sasha látva Willt gatyában, azt mondta: – Hé, öcsikém, vedd le a fehérneműdet... Ezerszer láttam már a ceruza farkadat,
A fiú először habozott, majd lassan levette a fehérneműjét. Sasha Will farkára nézett, és megjegyezte:
– Azt hiszem, lassan férfivá érsz.
Aztán Sasha hátratette a kezét, és elkezdte kigombolni a melltartóját, és felfedte tökéletes melleit. Will dermedten állt, nem tudta levenni a szemét Sasha melleiről. Aztán Sasha bugyija is a földre hullt. Will túl fiatal volt ahhoz, hogy megfelelően reagáljon a helyzetre.

Sasha és Will egymásra bámultak a fürdőszobában, Sasha fejében megfordult, hogy elcsábítsa az öccsét, de csalódottan vette észre, hogy az öccse dermedten áll. A fiú pöcse kicsi maradt. Megparancsolta az öccsének, hogy menjen be a , ő pedig engedelmeskedett, mint egy robot. Aztán Sasha elment, és ráguggolt a wc-ülőkére, felfedve rózsaszín punci ajkait, amelyek virágként nyíltak szét. Will szeme Sasha puncijára szegeződött.

Sasha azt mondta: – Nem akarom, hogy nézz? Megértetted?
Will igent bólintott, de nem vette le a szemét a lányról, továbbra is lakmároztatta a szemét. Csak bámult szemrebbenés nélkül. Végignézte, amint a nővére és . Ez gyors, kemény erekciót váltott ki Willből. Amikor Sasha végzett, megtörölte magát, és bement a az öccse mellé.

Sasha nem láthatta Will kemény faszát a víz alatt. Egy idő után elengedte magát és titkon élvezkedett, masszírozta a melleit, ujjazta a punciját. Kis idő után Will megszólalt: – Nővérkém, te vagy a legszebb lány, akit valaha láttam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.32 pont (79 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fluxus
2023. november 3. 07:57
#31
Picit magyartalan, de jó story.
1
gyuri0926
2023. szeptember 30. 10:44
#30
Találsz egy mail címet az adataimnál, az tökéles desztináció.
1
Arya
2023. szeptember 30. 00:20
#29
Gratulálok! Nem javítod ki? Direkt kihagytam itt-ott vesszőt, hátha nagyobb illene oda.
A folytatásban - ha megírom - lenne kissé durvább elem. Erzsike lánya Gini is megkapná a magáét, meg Erzsike teljesítené Péter vágyát, nevezetesen tagságit váltana a feleség csere klubba, így láthatná a férje"ura", miként basszák mások halálra. Ez utóbbit nem kell szó szerint érteni, mert ritkán sikerül bármelyik nőt halálra kefélni. Ájulásig meg szerintem nagyon is élvezi mindenki. A férfiak el se tudják azt képzelni, hogy mennyire jó feszültségoldó hatása van egy olyannak. Van olyan barátnőm, aki képes volt három napig egyfolytában vigyorogni a semmin az után. Talán még álmában is mosolygott a hülye picsa. Elég hülyén is nézett ki de őt akkor az sem zavarta.
Na, ha egy ilyesmi elérte a tetszésgörbédet, akkor megpróbálkozom vele. Ha lesz szabad 1-2 órám... A dilemma annyi csak, hogy hova pakoljam fel? Ha beküldöm várhatsz rá egy hónapot és addigra elfelejted. Másutt meg nem tudom egyáltalán észrevennéd-e?
Hm? Ötlet? Esetleg mégis javítanád nekem? 🙂  
1
Ez egy válasz gyuri0926 2023. szeptember 30. 00:02-kor írt üzenetére.
gyuri0926
2023. szeptember 30. 00:02
#28
Elélveztem rá , minden OK
1
Ez egy válasz Arya 2023. szeptember 29. 17:31-kor írt üzenetére.
gyuri0926
2023. szeptember 29. 23:53
#27
Folytasd 
1
Ez egy válasz Arya 2023. szeptember 29. 17:48-kor írt üzenetére.
Arya
2023. szeptember 29. 17:48
#26
Kedves Gyuri!
Előbb elmulasztottam a nagy igyekezetben a válaszadást. Arra illene reagálnom, hogy tanítás. Szívesen tanulok bárkitől, akitől úgy érzem lehet. Leszarom hogy egy történetet írt vagy ezeregyet. Egyből is lehet tanulni és az ezeregyet is unni. Nekem nem célom tanítani. Sem ingyen, sem pénzért. Szimplán szórakozni jöttem és igyekszem ennek megfelelni. Rendben, kellett ehhez ez a fenti írás is. Meg két másik, ami talán megjelenik egyszer. A hozzászólásokra a lehetőséget és az olvasásra megkaptam értük, azaz "megvették" tőlem. 🙂 Ha mégse tennék közzé, akkor az ő "pénzük" veszett el. Emiatt viszont ilyen apró mineknevezzelektiteket-tel tudom kábítani azt aki hajlandó elolvasni. Természetesen ezt is ki lehet hagyni, mint bárki más írását. Nem kötelező olvasni, ebben igazad van. Nekem sem volt kötelező megírni, de annyira kedves voltál, na meg megígértem...  Szerinted folytassam, vagy inkább hagyjam?  
1
Ez egy válasz gyuri0926 2023. szeptember 29. 08:28-kor írt üzenetére.
Arya
2023. szeptember 29. 17:31
#25
Sokat nem kaphatsz, de egy elkészült. Csak Neked 🙂 Csak itt, csak most! Élvezd, ha gondolod.Ezeket a gondolatokat most találtam ki, Nem célom ilyennel bárkit nap közben felizgatni, úgyhogy ha villamoson utazol vagy ha olyan taxiban ülsz, ahol a sofőr nem kedves a szívednek, akkor ne olvasd el.
 Ma reggel megnéztem a postaládát és a feleségem nevére címezve találtam benne egy levelet. Eddig nem meglepő, hiszen a postaládában levél szokott lenni és nem infúzió. Azonban amint megláttam a feladót nekem nagy szükségem lett volna arra. A feladó ugyanis a FELESÉGCSERE KLUB volt.
Erzsikével tizenhat éve találkoztam és rá egy évre kértem meg a kezét. Igent rebegett a drágám. Házasságunk fennállása alatt a szexuális életünk végig tökéletes volt. Erzsike szeret játszani velem, csábítgatja a férfiakat a jelenlétemben, mindig flörtöl velük. Imádja őket zavarba hozni. Sokat beszéltünk a szerepjátékról, idegenek felszedéséről, hazaviteléről, arról hogy nézhessem, ahogy a feleségem megdugja őket. Titkon arról fantáziáltam, hogy egy másik férfival láthatom. Egy mámoros pillanatomban elképzelhető, hogy ezt bevallottam neki, ő pedig élvezi, hogy ilyenekkel növeli a szexuális feszültségünket.  Erzsi egyszer eljött hozzám az irodámba, amikor sokáig dolgoztam és meglepett. A meglepetés akkor vált teljessé, amikor a rajta levő combközépig érő kabátot kigombolta és kiderült, hogy alatta csak egy szexi tanga volt a combjáig érő harisnya meg egy magas sarkú cipő. Teljesen megdöbbentem, amikor azt kérte, hogy tegyek úgy most, mintha a szeretője lennék és ne hagyjam, hogy más dugja meg. Akkor ott azonnal az íróasztalra fektettem és nagyon megbasztam. Ez volt a valaha átélt legcsodálatosabb szex, amiben addig részem volt. Annyira felizgultunk mindketten, hogy kétszer is megdugtam, majd ő azt mondta,
– Siess haza édesem, de el ne késs, különben lehet, hogy be kell engednem a taxi sofőrt, hogy megbasszon!
Imádom, amikor ilyesmivel heccel.
Egy másik alkalommal egy baráti társasággal hazafelé tartottunk és ő leszopott a haver kisbuszában. Az idő rövidsége miatt ennél több akkor nem történt. Amikor hazaértünk, egy észbontó szexben volt részem, annyira felizgatta magát. Egy óra múlva többször csörgött a mobilom. Mindegyik haverom megköszönte nőmnek a mutatványát, mert annyira felizgatta a feleségüket, barátnőjüket azzal hogy nem győztek áradozni mennyire szexi volt utána a párjuk velük. Egyikük egy orgiáról számolt be, bár nem tudom mennyi volt abból igaz, hiszen ketten nem lehet orgiát rendezni. Őket ismerve elképzelhetőnek tartottam, hogy meghívták a szomszédokat egy kis etyepetyére, bár akkor annyira fáradt voltam, hogy nem érdeklődtem e részletek felől. Azt éreztem ugyan, hogy kurvára szerencsés fickó vagyok. Senkinek sincs ilyen gyönyörű, izgató ribanc felesége. Kielégült hát testem, lelkem tőle.De ez a levél! Mi az hogy feleség csere? Az lehetetlen hogy nélkülem tegye. Ha csak ő tagja a klubnak akkor az nem csere! * * *Hellóka! Erzsi a nevem. Férjemmel egy bárban találkoztunk. Szerelem első látásra és rövid idő alatt összeházasodtunk. A szex jó vele, de imádom húzni a fejét. Imádom, amikor a szemei kigúvadnak, miközben véletlenszerűen végig simogatom a közelben fellelhető pasasokat. Én egy ingatlanközvetítő irodában dolgozom, Péter egy ügyvédi irodában. Némelyik kuncsaftom annyira szexinek tart, hogy nem állok neki(k) ellent. Az eladandó ingatlanok mindegyikében akad elhagyott kanapé, fotel, ahova leteperhetnek. Azért van mindegyikben, mert ahol mégse volt, oda vitettem. Nem mindegyik nagy, abba egy fotel illik. Ez a befektetés mindig megtérül, mert így sokkal könnyebb eladni, ha bebizonyítom leendő tulajdonosainak milyen jót lehet ott szeretkezni. Ezeknek az eladásoknak a szerződéseit rendszerint férjem irodájában szövegezik meg. Esténként elmesélem neki az adásvétel körülményeit. Egyik ügyfél szóbeli feltételei között szerepelt egy klubba való belépés. Abban az állapotban talán nem volt tőlem egy átgondolt lépés. „De mi bajom lehet attól, egy klub tagja leszek?” – gondoltam az orgazmus utáni sokkban remegve. Nagyot bólintottam és a szerződés megköttetett. Másnap reggel Péter unottan lökte az orrom alá a levelet a kávézásunk közben. A levél felbontva, kicsúszott belőle egy kártya. A kártya egy meghívó volt, időben limitálva és figyelmeztetéssel a diszkrécióra. Valami olyasmi volt emlékeim szerint, hogy: „Barátai jelölték Önt a feleségek klubjába, és ezt a jelölést Ön és a férje együttesen jogosultak átváltani egy tagsági kártyára. Csak olyan embereket választunk ki, akik megfelelnek a kritériumoknak. A jelölés után mindig 100% -ban diszkrétnek kell lennie, mivel kapcsolatba kerülhet olyan tagokkal, akiket ismerhet, de az ismeretség említése a klubon kívül tilos. Ha ezt az exkluzív tagságot szeretné megszerezni holnap 18 óráig van ideje regisztrálni. Az idő behatárolt és később már nem lesz jogosult erre. Csak annyit kérünk Erzsitől, hogy ezt nagyon alaposan fontolja meg. Elszalaszthat egy életre szóló lehetőséget, hogy megossza magát másokkal. Tudjuk, hogy a legtöbb férfi szeretne látni feleségeket más partnerekkel, legyen az férfi vagy nő. Mi ezt a lehetőséget ajánljuk fel, hogy férje álmát és fantáziáját valóra váltsa.”– Te mit gondolsz édes? Elfogadjam?Péter nem válaszolt. Csak felvonta a szemöldökét és hunyorgott, mintha a nap a szemébe süthetett volna ezen a szürke korai reggelen. Ezen gondolkodtam akkor is, amikor később munkába mentem és bemutattam egy pazar emeletes villát egy fiatal házaspárnak. A villa nem tűnt drágának, a helyzete és a kialakítása szerint, na meg azért sem, mert igazi műremek volt építészeti szempontból. Igaz, restaurálásra szorult egy kicsit, de ez mit sem vont le az értékéből.
A házaspár férfitagjának az érdeklődését valamiért mégis a harisnya nélküli combom vonta magára, mikor kiszálltam az autómból. A férfi 28, felesége 26 körül lehetett. Nagyon jól nézett ki mindkettő. Bevezettem őket a villába és megmutattam nekik az alsó szintet, közben gépiesen szóval tartottam őket, mert az én fejemben a feleségcsere klub feltételei jártak és az, hogy Péter akarná-e azt, avagy sem. A bemutató közben mindig éreztem a férfi tekintetét magamon. Tudva, hogy ezt a srácot jobban érdeklem én, mint a ház, ez nagyon beindított. Elképzeltem, hogy mi lenne, ha ők is a csereklub tagjai lennének. Egyáltalán nem bánnám, ha kicserélhetném őt Péterrel. – Felmehetünk az emeletre, hogy megnézzük a hálószobákat? – kérdezte a nő.
– Igen, természetesen.
– Akkor mutasd az utat kérlek, mi majd követünk, jó?Mutattam neki kezemmel, előzékenyen előre engedve őt. Izgatottan szaladt előre, hátra hagyva a férjét és engem. A srác rám mosolygott és kezével jelezte, hogy kövessem nyugodtan a párját. Amikor mentünk fel a lépcsőn, gondoskodtam arról, hogy a szoknyám felcsússzon a lábamon. Éreztem, hogy a szeme most a testembe ég. Nagyon nedves lettem a gondolattól, hogy ez a srác ennyire akar engem. Azt érezni, hogy ott vagyok a piszkos fantáziájában egy igazi bekapcsolás volt számomra. Beindította a testem, lelkem. Én is kívántam őt, de a felesége útban volt. Miatta nem lehet. Vagy mégis? Ilyen gondolatok közepette véletlenül megbotlottam a lépcsőn felfelé haladtomban és megkapaszkodtam ösztönösen a feleség bokájában. Ő előre esett, én hátra – a férje karjába. A férfi meglepődött, de elég erős volt mindkettőnk testének megtartásához. Sajnálatos módon a srác jobb karja a mellem alá tapadt, ami nemcsak megemelte a melleim, hanem ki is bújtatta valahogyan azokat a tartójukból. A bal karjával sem volt szerencsésebb, mert az meg a seggem igyekezett megtartani, viszont a lendület erejétől teljesen becsúsztak ujjai a vágatomba. Ok, én annyira nem bántam, de azért halkan sikkantottam.
Talán erre a hangra figyelt fel ránk a feleség, talán amiatt, hogy megütötte magát, a csaj hátrafordult és dühös arcán látszott, hogy eleredt az orra vére. Egyszerre ugrottunk a sráccal a segítségére, aminek ismételt ütközés lett a következménye. Szegény feleségét mindkettőnk teste takarta, egyikünk jobbról, másikunké balról.
– Leszállnátok rólam? – lihegte a szőke haja alól felfelé pislogva.
– Ó, bocsánat!– Jajj, édesem! Neked vérzik az orrod?! Légy szíves segíts. Muszáj vízszintesen hanyatt fektetnünk valahova.– Rendben. Az egyik hálóban hagytak egy franciaágyat – ajánlottam.Az ágyat a facebookon ajánlották fel, hogy ingyen elvihető, bár jó állapotban volt. A fuvar és a felvitel sem volt drága. A sofőr ugyan kicsit öreg volt, de a kamion platóján engem látva, amint kipróbálom az ágy rugózását, kedvet kapott ahhoz, hogy ő is kipróbálja. Együtt próbáltuk hát ki, és a rugózással neki sem lett gondja, függetlenül attól, hogy önmagát 54 évesnek mondta. A kora engem ugyan nem érdekelt, mint ahogyan azé a két srácé sem, akikkel felcipeltettem az emelet egyik napfényes hálószobájába. Velük is muszáj volt tesztelnem az ágy rugózását. Elvégre nem hagyhatom a leendő vásárlóimat kényelmetlen helyzetbe hozni azzal, hogy valamelyikük fenekét, miegymását megbökje egy kiálló rugó!
A rugó nem állt ki akkor sem, amikor a csajt felcipeltük arra az ágyra. A férje cirógatta az arcát és babusgatta, mintha attól elállna a vérzése. Szerencsére a retikülömben volt tampon. Jobb híján azt nyomtam a csaj orra alá miközben kisimítottam az arcából szöszke tincseit. Fölé hajolva elfogott a szédülés. A vér látványa – másoké – mindig ilyen hatással van rám. Talán nemcsak a vér látványa hatott érzékeimre, hanem a srác és a nő illata együttesen. Szex szaga terjengett a levegőben, pedig senki sem baszott itt már azóta, amióta felhozattam az ágyat a mostani helyére, annak pedig van már legalább egy hete.
A szédülés eredményeképpen térdre estem az ágy mellett, kezem leejtettem a nő combjára. Zavaros szememmel, fejem félrefordítottam, orrom egy vonalba került a srác szerszámával. A férfi vágyának illata valahogy kitisztította a látásom. Vékony erdőszínű szövetnadrágja nem tudta eltakarni a méretét. Ok, a hossza nem volt nagy. Amolyan átlagos. Az átlag az én szememben 20 centi körüli. Annál kisebbel nem érdemes kezdeni. Bár egyik partneremét se vettem nagyító alá soha, csak jól esett arra gondolnom, hogy a farok méret mindenkinél legalább akkora. Ennek a srácnak is volt nagyjából annyi, és egyből felrémlett bennem, hogy ha azzal bennem keverne, az mennyei élményt eredményezne. Nekem. Talán neki se lenne az rossz, de itt volt a felesége, akinek ilyen érzéseim tudatában erősen markoltam a combját. Egymásra néztünk mindhárman egyszerre. Én fel a férfira, ő le rám és a nejére, a csaj meg pihegve, orrát törölgetve szipogott és kacsintott. „Te kacsintgatsz rám?” – gondoltam magamban és ezen annyira meglepődtem, hogy fel se fogtam, amikor megsimogattam a lábát. A simogatás eredménye, vagyis inkább a vége a puncija lett. Nem szándékos volt a mozdulat, csak… Viszont a bugyi alatt egy tócsába ütközött az ujjam. „Ez a nő nem nedvesedik, hanem tocsog! Nahát! Ezt meg miért és hogy?” Tőlem szokatlan módon teljesen zavarba jöttem. Szédülésem elmúlt, fel kéne állnom. Fel akartam, és ehhez kapaszkodónak a srác combját használom. A mozdulatomat azonban megakasztotta az övé. Már nem volt neki fontos a neje, egyik kezét fejem tetejére nyomva marasztalt a helyemen, másikkal ágaskodó faszát szabadította ki a börtönéből, utána pedig felkínálta nekem, mint egy tálcányi ínyenc falatot. Tálca ugyan nem volt, én meg féltem, hogy lepottyan és ezt ugye a vevők érdekét szem előtt tartván nem hagyhattam. Fél kézzel még mindig a nő szemérmének rejtekét kutattam – vajon honnan a csudából tud ennyi nedvet ereszteni egy ilyen apró 160 centi alatti nő? Másik kezemmel megmarkoltam a férfi faszát, nehogy már poros legyen! „Talán mégse annyira tiszta?!” – futott át fejemben e gondolat és automatikusan életbe léptettem a tisztogatás 2 hadműveletemet. Bekaptam a számba és nyaltam, szoptam, tisztogattam. Finom volt ízre és a keménység sem csökkent. Csakhogy ez az én puncimban is beindította a lavinát.
Hülye hasonlataim vannak, mert egy lavina hideg és jeges, enyém meg egyik sem volt, csupán mennyiségre találhatta volna bárki hasonlónak. Találta is, mert a csaj, akit utólag megtudtam, hogy Gininek hívtak felült és viszonozta ujjaim kedveskedését. Élveztük egymás érintéseit, de azt éreztem, hogy ők többre vágynak. Pár perc után abbahagytam és mivel nekem kell bemutatót tartanom, na meg azért is, mert sokallottam magamon a ruhát, levetkőztem. Egyáltalán nem szexisen, de úgy láttam ez őket nem igazán érdekelte. Az eredmény annál inkább, mert amint megvillantak melleim Robi azonnal rávetette magát. Tulajdonképpen a tangám már Nóri egymaga húzta le rólam és nyalt, falt engem, majdnem úgy, ahogyan én előbb a férjét kényeztettem.
Ez sem tarthatott soká, mert a lábaim elgyengültek, lerogytam az ágyra Nóri mellé. A szőke kis feleség nem volt szégyenlős, viszont annál akaratosabbnak bizonyult. Hogy róluk mikor kerültek le a ruháik azt fel nem foghattam, de tény, hogy Nóri csupasz puncival lovagolta meg az arcom, Robi fasza pedig egy pillanat alatt csúszott belém. Mondhatnám megerőszakolt a házaspár, de én egy kicsit sem bántam. Bármikor elviselek egy effajta erőszakot. Főleg, hogy az ágy kényelmes volt és a párocska odaadó.
Később cseréltünk, mert nekünk lányoknak elég volt, ám Robi repetát követelt, Nóri meg azt, hogy tulajdonképpen a férje nedvei neki jártak volna, nem tagadhattam meg hát a kérését. Jó kislány módjára guggoltam arca fölé, hogy a párja gecijét kinyalhassa belőlem, Robi meg újra éledt erővel döngette törvényes feleségét. Eközben a sráccal csókocskákat cseréltünk. Igen, ilyen helyzetben csak puszikra futja, amikor mindkettőnk teste annyira mozgásban van. Fogorvosra költeni egyikünk sem akart. De finom volt ajka íze így is. A puncimon meg Nóri nyelvecskéje. Élvezettel lefetyelt a kis szöszke. Bár a spermát már réges-rég kitakarította belőlem, legnagyobb örömömre mégsem állt le. Nagyjából egy időben élveztünk el mindhárman. Nóri a puncimba sikította örömét, Robi pedig egy újabb tisztogatásra nekem kínálta fel a csodás faszát. Élvezettel tettem a kötelességemet, Robi és Nóri íze mennyei tízórai lett. „Lehet kihagyom az ebédet. Helyette meglátogatom Pétert és megízleltetem vele ezt a turmixot.” Ilyen elhatározással a gondolataimban és egy szerződéssel a zsebemben vettem az utam férjem irodája felé, hogy a szerződést hitelesítse és a formaságokat elintézhesse.
Bocs, ha most kevés lett az erotika benne, de időhiány miatt ennél nem futotta többre. Talán majd jövőre. 😀  
2
Ez egy válasz gyuri0926 2023. szeptember 29. 08:28-kor írt üzenetére.
Arya
2023. szeptember 29. 12:21
#24
Jól vigyázz mit kívánsz, mert a végén megkapod. 🙂
Robogok, konzultálok és megírom mit kívánok tőled cserébe.  
1
Ez egy válasz gyuri0926 2023. szeptember 29. 08:28-kor írt üzenetére.
gyuri0926
2023. szeptember 29. 08:28
#23
Kedves Arya!

Nem lehűtöm, nem jegelem, hanem felmelegítem. Vérforralóvá tenni szabad? Meglátjuk. 

Szabad és tedd is, nagyon várom.

Az valóban magyar szokás, hogy csak a negatív dolgokat emelik ki. Talán nálunk így gondolnak tanítani. 

Véleményem szerint az tanítson, aki itt publikált legalább 10 történetet, mert akkor oktasson, ha ő példát mutat.

A magyar emberek - nyilván a történelmük miatt - nagyon "durvák" honfitársaikkal szemben. 

Várom nagyon, hogy forrald fel vérem történeteiddel.

 
2
Ez egy válasz Arya 2023. szeptember 29. 07:22-kor írt üzenetére.
Arya
2023. szeptember 29. 07:22
#22
Majdnem elfelejtettem. A hozzászólások. Az valóban magyar szokás, hogy csak a negatív dolgokat emelik ki. Talán nálunk így gondolnak tanítani. A literotican és más oldalakon sokkal több a biztatás, mint a szidás. De Brazíliában és Ausztráliában sem divat a köpködés. A neten nem. Vita viszont van bőven. Én szeretem azokat akik hozzám szólnak. Szoktam válaszolni is alkalomadtán. Általában meg is unnak. Sokan? Nem. Mindenki! 😀 Igyekszem mértéket tartani. Valahogy mégse sikerül. Akárcsak az írás, fordítás. Nem megy, de talán majd máskor. Várnom kéne, azt mondják. De hiába teszem be a történeteket a hűtőbe, attól se lesznek jobbak. Megpróbálok egy másik módszert. Nem lehűtöm, nem jegelem, hanem felmelegítem. Vérforralóvá tenni szabad? Meglátjuk. 
1
Ez egy válasz gyuri0926 2023. szeptember 29. 07:05-kor írt üzenetére.
Arya
2023. szeptember 29. 07:12
#21
Ebben igazat kell adjak neked. Ne olvasson akinek nem tetszik. Neked viszont ajánlanám virát. v-ir-a erotikus történetei (torte-net.hu) 
https://www.torte-net.hu/iro/1671-v-ir-a/Tortenetek
Csak a biztonság kedvéért, hogy rátalálj. Sose tudom, mikor jelenik meg egy link normálisan itt. 
Őt nemrég találtam. Neked. Ha már olvastad az se baj. Ismétlés néha nem árt. Ha van hozzá erőd, kedved, egyebed.
1
Ez egy válasz gyuri0926 2023. szeptember 29. 07:05-kor írt üzenetére.
gyuri0926
2023. szeptember 29. 07:05
#20
Akkor ne olvassa , nem kötelező.
A Literotican, ha olvasod a hozzászólásokat, az nem nyelvészkedés , hanem csakis a történetről szól, vagy  hasonló szex élményről.
Általában nem "imádom" az U.S.-t és nem is akarom, hogy Európa olyan legyen, de azért ez követendő példa. 
1
Ez egy válasz Arya 2023. szeptember 28. 15:50-kor írt üzenetére.
Arya
2023. szeptember 28. 17:48
#19
Ezzel egyet tudok érteni, teljes egészében. Remélem a vesszőkre is ügyelek majd, ahol szükséges. Mert nem mindegy a vessző hossza sem. Nem mindig. Furcsa lenne ugyanis, ha egy kis farkú pasinál azt írom, hogy 25 centi. Lemaradt a vessző, bocsi. Csak 2,5 centi volt neki. 😀 Ez a vicc is szakállas, szőrös, vagy nem is tudom. Nem tőlem van az biztos!
Remélem maradt még haja a szerkesztőknek. Talán nem mindet tépték ki mérgükben. Na ide is lehet(ne)  tenni vesszőt, de minek? Ez így is értelmes, olvasható és nem annyira zavargató. A hajtépésre meg lehet más módszer. Mármint az idegesség levezetésére. Mondjuk egy helyesírás ellenőrző használata, vagy éppen amit az oldal kínál. Faszverés, bejárat izgatás... A nőknél több a lehetőség, ezt állították. A guminőt látva, nincs igazuk. Csak drágább. 😀  
0
Ez egy válasz kivancsifancsi 2023. szeptember 28. 17:25-kor írt üzenetére.
kivancsifancsi
2023. szeptember 28. 17:25
#18
A hozzászólásokat elolvasva egyetértek mindenikkel. Ez a hely tényleg nem a nyelvőrző verseny színhelye, de azért jól esik szép és helyes magyarsággal megírt történeteket olvasni. A kialakult vita is gondolom segít abban, hogy mindenki aki ír vagy fordít jobban odafigyeljen arra amit beküld.
2
Arya
2023. szeptember 28. 15:50
#17
Édes anya szerepel pedig itt szép számmal. Megkeseredett anyuka is.
Most én is suttogom Neked:
 igazad van ez tényleg nem a helyesírásról szól, de elképzelhető, hogy akad itt olyan, aki nem tud helytelenül írott mondatokat olvasni. Engem ugyan nem, de biztos van akit csak az zavar, ha rossz a forma. Másokat némelyik tartalom zavar. Némelyik engem is, így azokat nem olvasom el. Remélem érzed, hogy ez nem kimondottan neked szól. Talán majd a következő történetem. Ha egyszer megjelenik.  🙂  
1
Ez egy válasz gyuri0926 2023. szeptember 28. 15:28-kor írt üzenetére.
gyuri0926
2023. szeptember 28. 15:28
#16
Aranyos vagy , bennem ne bízz én nem érek el az Andreas6-i magaslatokba ( a javításokat illetően) 
Csak halkan  merem megjegyezni : ez itt nem a Kazinczy Ferenc édes anya nyelvünk verseny, hanem egy pornó történet oldal (nézz meg bármelyik divatos amerikai csevegő oldalt akár a helyesírást, akár a nyelvhelyességet illetően) 
Nem pont ezen az oldalon kellene harcolni, két történet között nyelvészkedni.   
1
Ez egy válasz Arya 2023. szeptember 27. 19:09-kor írt üzenetére.
Arya
2023. szeptember 27. 19:11
#14
Ó, ez meg félreérthető.
A javítás jó volt, amit eredetileg kapott, az volt sokkal rosszabb. Majdnem gúglis forma.
Mea culpa!  
1
Ez egy válasz Arya 2023. szeptember 27. 19:09-kor írt üzenetére.
Arya
2023. szeptember 27. 19:09
#13
Egészségedre Gyuri!
Ma nem csak én ittam be. De igazad lehet. Egyetértek.
Köszi.
Ok, azzal nem hogy Andreast szapulod. Bevallom kissé becsaptam és nem azt küldtem be, amit javított, mert az még ennél is pocsékabb volt. 😀 De nagyon aranyos, mert tényleg segített. Volt tanácsa, amitől előrébb léphettem. Mindig csak egy lépés, igaz? Egy újabb mérföldkő... Vagy újabb centi. Kinek, mi?! 🙂
Küldhetek neked is javítani? Vállalod?  
1
Ez egy válasz gyuri0926 2023. szeptember 27. 18:00-kor írt üzenetére.