flexus hozzászólásai

f
Nem:
férfi
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
7 db
flexus
2018. március 8. 23:12
Történetek: Anna és a swinger lét 1. rész - Ahogy kezdődött
Minden hozzászólást megértek, de mi a fene volt benne undorító? Kicsit bővebben kifejtenéd? Minek folytatni itt bármit, ha ilyen hozzászólások jönnek? Mint legutóbb is, amikor valaki azzal jött, hogy ő megtanult helyesen írni, én is tanuljak meg. Akkor legyen már oly kedves és sorolja a hibákat. Most meg ez az undorítózás. Ha hófehérkét akarsz olvasni (szigorúan gonosz boszorka nélkül) akkor minek jössz ide? Nem lehetett kellemes a napod, amikor az ötvenedik történetet olvastad, ahol tovább mentek a fehér glasszékesztyűre lehelt kézcsóknál. Ez egy pornó oldal... ha magadtól nem jöttél volna rá.
1
flexus
2017. augusztus 13. 05:18
Történetek: Anna és Viktor
Érdekelne, hogy pontosan mi a gondod? Tényleg. Kicsit utána olvasgattam a hozzászólásaidnak, és én csak negatívat találtam. Érdekel, hogy miért olvasol egy olyan oldalon történeteket, ahol semmi sem tetszik? Nem te vagy az egyetlen, vannak még páran. Van aki csak simán mindenre azt írja, hogy nem tetszik, van aki leírja, hogy nem szereti ezt az oldalt. Akkor minek olvassa?
1
flexus
2017. március 7. 08:45
Történetek: Nejem, a megélhetési kurva 2. rész
allajos, folytasd csak, ne foglalkozz a hivatalos károgókkal. Mindig fogsz kapni olyan kritikákat, hogy ez, vag yaz nem tetszik valakinek, hogy nem elég hiehető, hogy fúj, a segge után a pináját baszták meg, ez nem egészságes (!), stb. Ezekkel ne foglalkozz, mindenkinek más az izlésa, van aki ezt szereti, van aki azt.

A történethez: jó az alapötlet. (Persze, hogy nem hihető, de ez egy fiktív történet, ha valakinek az kell akkor esetleg a szocialista realizmust ajánlanám neki, bár nem tudom, hogy észrevette e már az illető, hogy a tévében nem csak hiradó megy 24 órában? Pl. a Dr. Who sem valóság...) Amiben esetleg változtass: Egyrészt a helyesírást nézd át még egyszer, nem sok a hiba, de jobb ha minél kevesebb. Aztán a fogalmazás legyen egységesebb, néha kicsit olyan, mintha váltogatnád a szereplők viszonyát hozzád (pl. ne írd, hogy asszonyom, az kicsit távolságtartóbb, fölérendelőbb), a másik, hogy vannak szavak amik régiesek, azokat óvatosan használd, vagy ne itt. Megvan a helyük, de egy ilyen történetben néha kicsit viccesen hangzanak. A stílusod majd fejlődik, azt csak gyakorlással lehet fejleszteni. Végül: Az aktusokat kicsit hosszabban, részletesebben, van amikor ez ok, de máskor elkapkodod. Ez egy pornó oldal, végül is... 🙂 Ha bármiben segíthetek még, ne habozz, bátran írj rám privátban.
1