A+ A-

Kiéhezett családanyák 2. rész

Zita és Kati hetente kétszer minden erőmet és férfiasságomat igénybe vette, és ahelyett, hogy rámuntak volna, úgy tűnt, egyre többet akarnak belőlem. Már odáig fajult a dolog, hogy az iskolában is molesztáltak nap mint nap. Nem tudtam úgy elmenni mellettük, hogy ne fogják meg a seggem, hacsak nem volt látótávolságon belül valaki más is, mert akkor visszafogták magukat. Hetente kétszer masszőrhöz jártak együtt, ami a gyakorlatban annyit tett, hogy egy félreeső motelban szanaszét kúratták magukat velem. Eleinte nagyon élveztem a helyzetet, de aztán lassan unni kezdtem a játékot, már csak azért is, mert a két nőnek soha semmi nem volt elég.
Alig élveztem el, már szoptak is újra keményre, ami azt eredményezte, hogy a második orgazmus után már feleannyira sem volt érzékeny a farkam, vagyis gyakorlatilag kúrhattam vele egész nap, anélkül, hogy harmadszorra is elmenjek. Úgy dugni, hogy az ember már nem kívánja, csak áll a farka mert jól működik a vérkeringése, nem valami nagy szám. Ezért mindig igyekeztem olyan sokáig késleltetni az orgazmust amilyen sokáig csak lehetett. Lassan egész jól belejöttem, az újdonság varázsa azonban elmúlt, és ezt a két nő is észrevette rajtam. Amikor rákérdeztek, nem is tagadtam. A heti két alkalommal térténő szex még nem lett volna sok, de heti két alkalommal, 3-4 órás szexmaraton két ilyen kiéhezett fehérmájú milffel két hónap alatt kikészített. Kurva jó volt velük a szex, mindent megtettek, kényeztettek jobban, odaadóbban mint addig bárki, de egy-egy találkozásunk után a farkam mindig pirosan, fájdalmasan lüktetett, és sokszor nem volt neki elég idő regenerálódni, mire újra rácuppant a két kiéhezett ribanc.
Egyik alkalommal éppen a motel felé sétáltam (Kati és Zita mindig autóval jöttek), amikor egyszer csak utolér Gabi, egy babaarcú, hosszú fekete hajú lány a másik osztályból, akivel már néha összefutottam suliba menet, de sokat még nem beszéltünk.
- Szia - köszönt rám mosolygósan. Beszédbe elegyedtünk, és kiderült, hogy Kati meg Zita meghívták "kártyázni" a motelba, mondván, hogy mi mindig ott eresztjük ki a gőzt, pókerezünk és sörözünk. Leesett az állam. Ezek tényleg be akarnak vonni még egy nőt? Nem azt mondom, hogy nem indult be a fantáziám, hisz Gabi jó nő volt, kb 170 magas izmos testalkatú, kicsi, sportos mellű, nem lehetett több 24 évesnél, de ha belegondoltam, hogy csődöt fogok mondani, nem fogom bírni az iramot igencsak összeszorult a gyomrom. Pedig a csaj nagyon szimpatikus volt. Ahogy beszélgettünk, egyre jobban megtetszett. Kellemes, búgó hangja volt, gyönyörű fehér fogsora, és ahogy nevetés közben hátravetette a fejét, úgy nézett ki, mint egy filmsztár. Lassan a motelhoz értünk, és Zita kocsija már ott állt a parkolóban, de üresen. Ezek szerint már fent vannak a szobánkban. Be sem szóltam a portára, egyenesen mentem fel a szokásos szobához Gabival. Ez volt az épület utolsó szobája az első emeleten jobbra. Alatta egy gyógyszertár, ami már hónapok óta bezárt, fölötte pedig egy üres szoba, mivel a második emeleti szobákat csak nagyon ritkán vette ki valaki. Kopognom sem kellett, kinyílt az ajtó. Kati az ajtóban várt már minket és hallotta a hangunkat, ahogy beszélgettünk. Ugyanolyan lezser, kényelmes szerelésben volt, mint máskor, semmi sem volt más, csak az asztalon a kártyapakli és egy üveg whiskey.
Ezek szerint Gabi tényleg semmit sem tud. Halványan elmosolyodtam. Életemben kétszer ha pókereztem, és már az sem tegnap volt. Az első körben rájön, hogy a pókerparti csak álca. Minden esetre üdítően hatott rám a változás, alig vártam, hogy lássam, mi sül ki ebből.
Kati töltött mindenkinek egy pohárral - bemelegítésként - , aztán megkeverte a paklit, megjegyzem egész jól csinálta. Ezek szerint neki ebben is több tapasztalata van mint nekem, gondoltam csöppet sem meglepetten. Ahogy a haja a szemébe lógott keverés közben, egész megkívántam. Végignéztem a nagy melleken ahogy hullámzanak a pakli keverésének ritmusára a laza pulcsi alatt, és a farkamnál beindult a pavlovi reflex. Tudta, hogy amikor ezeket a melleket látom, akkor hamarosan indul a bevetés.
- Bocsi de én nem vagyok nagy pókeres és pénzben sem szeretnék játszani, ha nem gond - szólalt meg Gabi hirtelen.
- Elmagyarázná valaki a szabályokat? - Zita felnevetett
- Nyugi mi sem vagyunk profik, és nem is kell pénzben játszani, hisz maga az élvezet a lényeg nem a nyeremény, nem igaz? - itt jelentőségteljesen rámnézett.
- Legyen valami egyszerű, mondjuk Black Jack. Azt ismered nem? - Kati közben odanyújtotta neki a paklit, hogy emeljen. Megtette.
- Igen, a huszonegyes. - mondta Gabi kicsit megkönnyebbülve.
- És miben játszunk - Zita kajánul elvigyorodott.
- Első körben a veszteseknek meg kell inniuk egy pohár whiskeyt...aztán majd meglátjuk.
Három kör alatt kiürült az üveg, és már mindenkinek csillogott a szeme az elfogyasztott alkoholtól, a hangulat pedig a whiskeys üveg szintjével egyenesen arányosan lett egyre jobb.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 feherfabia 2018. 03. 2. péntek 10:13
Érdekes lett,de szerintem folytasd!
#15 Andreas6 2017. 06. 1. csütörtök 09:56
Miért nem írtad meg valódi hermafroditának? Érdekesebb lett volna.
#14 xpetix 2017. 05. 29. hétfő 10:50
Dogio, finomabban vedd a "kritikákat", még ha alaptalanok is és készíts folytatást, mert igényeljük! wink
#13 Dogio 2017. 03. 23. csütörtök 17:44
Mi a faszt okoskodtok? Egyrészt nincs a szerveren olyan besorolás, hogy shemale, csak hermafroditát lehet választani, másrészt verjétek ki rá, ha tetszik, ha meg nem lapozzatok tovább. A tököm tele van az ilyen okostónikkal, komolyan.
#12 flexus 2017. 03. 23. csütörtök 12:21
Enigma hozzászólásával nagyrészt egyetértek, de ettől még jó volt a történet, folytasd csak.
#11 cscsu50 2017. 03. 22. szerda 07:21
nagyon jó
#10 Enigma 2017. 03. 20. hétfő 14:43
A hermafrodita a hímnős. Azaz mindkét nem nemiszerveivel rendelkezik. De Gabinak csak farka volt. Így ő vagy egy természetes shemale (ami nem létezik), vagy egy többnyire már átműtött transzszexuális lány.
Így a történethez vagy egy biszex besorolás kéne minimum, vagy a homo is a hetero mellé.
Minden esetre a fordulat érdekes, csak nem lett elég jól felépítve, így nem volt ütős, csak hopp, töke van a menyasszonynak. És már át is csapott a dolog egy lightos homo buliba. Mint vad orgia jó volt, de ha az ókori görög időkben vagy római korban játszódna, akkor megértem, hogy ilyen könnyen belemegy a fickó. Akkoriban ezt máshogy kezelték. De manapság aki hetero az csak úgy nem fog leszopni senkit, mert berugott. Így a faszi részéről is hiányolom a kíváncsi biszex ébredezést. De mindegy, nem volt rossz, csak fura, és egy hermafrodita csajnak jobban örültem volna, ha már azt állította, hogy bizony teljesen nő, mert nem, nem az, csak 90%-ban.
#9 veteran 2017. 03. 20. hétfő 09:16
Érdekes fordulat, folytasd.
#8 sipospista 2017. 03. 19. vasárnap 08:15
Nagyon szuperr lettt
#7 hairy_pussy 2017. 03. 18. szombat 13:54
ez, hogy fasza van a csajnak nálam nem annyira jött be.... :-(
#6 genius33 2017. 03. 17. péntek 22:03
Nagyon jó lett smile
#5 sunyilo 2017. 03. 17. péntek 21:43
Nem tetszett...
#4 listike 2017. 03. 17. péntek 07:42
Nagyon tetszett, jöhet a folytatás.
#3 zoltan611230 2017. 03. 17. péntek 04:25
Nem rossz...
#2 A57L 2017. 03. 17. péntek 03:50
Remélem még lesz folytatás,mert jó.
#1 Törté-Net 2017. 03. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?