A+ A-

Anna és Viktor

- Szia drágám, ha nem bánod, akkor ma később mennék haza, Viktoréknál lesz egy kis dolgozói parti.
- Kicsim, ha gondolod, persze, menj csak el, érezd jól magad. Én még dolgozok valamin, ha nem jössz addig, akkor éjfél körül lefekszem.
- Köszönöm! És drágám… szeretlek!
Azzal Anna letette a telefont, Péter már csak a süket telefont tartotta még pár másodpercig a füléhez. Kicsit görcsbe rándult a gyomra a gondolattól, hogy a felesége pont Viktorhoz ugrik fel bulizni, mert elég vad hírek keringtek a bulijairól. Viszont, Viktor valóban a munkatársa volt, félig - meddig a főnöke, igaz csak kis főnök, de ott lesz a többi kolléga is. Elhessegette a rossz érzéseket magától és visszafordult a gépéhez, ahol még egy sor megoldandó feladat várta a hétvégi bemutató előtt.
Éjfél után nem sokkal aztán úgy döntött, hogy elmegy és lefekszik, valószínűleg a buli jól sikerült, Anna csak később jön haza, de majd úgyis felébred rá. Hamar elaludt, fáradt volt, kicsit talán jobban is, mint szokott az ilyen átadás előtti végső időszakokban, de most tényleg sokat kellett túlóráznia.
A telefonjára ébredt, nem csörgött, csak a jelzőhang verte fel álmából. Biztosan megint bejött valami kéretlen levél. Ránézett az órára, fél három. Anna még nincs itthon, akkor holnap biztosan fáradt lesz. Hirtelen arra gondolt, hogy lehet, hogy Anna küldött SMS - t, lehet, hogy arra ébredt fel. Mindig is gondolt rá, hogy átállítja a jelzőhangokat, hogy tudja, ha sms jött, vagy csak egy mail, persze aztán mindig el is felejtette megtenni.
Felcsapta a mobiltok tetejét, és lefelé húzta az ujját a képernyőn, hogy hozzáférjen a listához. Igen, egy mail, biztosan egy spam… de várjunk csak, a feladó Viktor volt, kapott észbe. Kinyitotta a levelet.
„Szia Péter” kezdődött a levél… hm, nem is ismeri személyesen, ahhoz képest rögtön így kezd, gondolta miközben kicsit lejjebb görgette. „Nézd csak miről maradtál le!” Majd képek következtek.
Anna pont befejezte a munkanapot amikor Viktor jött oda hozzá.
- Nincs kedved ma felugrani hozzám? Jön Rita, meg Saci is, Karcsi is ott lesz…
- Nem is tudom, tudod, hogy megígértem, hogy egyszer elmegyek a híres partidra, de nem szóltam a férjemnek róla… de várj, felhívom.
Zárták a boltot, a kis csoport ott ácsorgott Viktor mögött, amíg az lezárta a bejáratokat. Anna közben telefonált, majd odafordult a férfihoz…
- Beszéltem párommal, rendben van, megyek én is.
- Nagyszerű, akkor indulhatunk is, még felugrunk Karcsiért út közben.
A kis csapat elindult a nem túl messze fekvő utca felé, ahol Viktor lakást bérelt, felcsöngettek Karcsiért is és fél óra múlva már a lépcsőházban baktattak felfelé a tetőtéri lakáshoz. A lakás elég nagy volt, nagyobb mint a ház más lakásai, ráadásul a két szoba és a konyha, fürdőszoba felett még arra is volt hely, hogy két „emeleti” szobát alakítsanak ki. Az „emeletre” kis csigalépcső vezetett fel ami egy kis kilépőben végződött, ahonnan nyílt a két fenti szoba.
Anna eleinte nagyon feszéjezve érezte magát. A többiek már mind voltak többször is Viktornál, ő volt az egyetlen, akinek ez volt az első alkalom. Hallani persze már sok mindent hallott ezekről a partikról, de nem mindent vett készpénznek. Beszélték, hogy vad orgiákba csap át, meg, hogy meztelenül táncolnak. Azt tudta, hogy Viktor transzvesztita… ha éppen úgy van kedve, mert különben minden lányra ráhajtott, de hallotta a híreket, hogy hogyan szoktak beöltözni Karcsival nőnek és flangálnak a városban, vagy éppen az egyik LGBT (és ennek az éppen időszerű bővítményei) bárban.
Viktor közben körbejárt, mindenkinek italt kínált. Rövidet, sört, ki mit kért. Aztán egy füves cigi is körbejárt, csak hogy mindenki ellazuljon kicsit. Anna még soha nem szívott ilyesmit, nem is nagyon akarta kipróbálni most sem, de a többiek annyira bíztatták, hogy végül csak beleszívott egyet… gondolta abból nagyobb baj nem lehet.
Kicsivel később már sokkal fesztelenebbűl tudott viselkedni, ahogy oldódott a hangulat, ő is egyre jobban érezte magát. Éjfél körül aztán Viktor már ledobta magáról a ruhája nagyrészét, egy alsógatyában táncolt az egyik asztalon, vele szemben Rita, szintén csak egy tangában, mellei fel le ugráltak a zene ütemére, ahogy ott ugrált Viktor körül. Karcsi a kanapén ült, már teljesen meztelenül, igaz kicsit berúgva, félig aludt. Saci is éppen ledobta a pólóját, és kilépett a szoknyájából, Amanda meg – aki kicsit később csatlakozott csak hozzájuk – még a farmerjében, de felül már csak melltartóban táncolt a szoba közepén. Közben megérkezett még két fiatalabb srác is egy idősebb, talán hatvan körüli pasival, akiket az egyik melegbárból ismert Viktor. A két fiatal gyorsan felvette a ritmust, bár ők már út közben is ittak egy keveset, az idős pasi – Tamás – viszont csak leült az egyik fotelbe és egy dobozos sört a kezében tartva, és néha belekortyolva élvezte a fiatalok látványát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 22:36
Ez a cuckold téma nagyon jól áll neked, jól tudsz írni! Szívesen olvasnék több ilyet is.
#13 A57L 2017. 09. 6. szerda 03:53
Ez tetszett,jó történet.
#12 Andreas6 2017. 08. 15. kedd 10:46
Kedves flexus! Nem találtad meg azokat a hozzászólásaimat, ahol dicsértem az olvasott művet, és 10 ponttal is kifejeztem a tetszésemet. Igaz, hogy ilyenekből elég kevés van. El kell olvasnom az írást ahhoz, hogy véleményem legyen róla. Az én bajom, hogy túl magasra teszem a mércét. Vannak kedvenceim, pl. Kilián Wanda, naiv1966, leticia_63, és még néhányan. Ha háttértörténet, és érzelemmentes pornót keresek, akkor megnézek valami filmet. Az írott szövegtől többet várok el. És a minimális helyesírási készséget is elvárnám. Én sem jártam nyelvészati egyetemre, de általános iskolában megtanultam, ha nem is tökéletesen, de elég jól helyesen írni. Erre mindenkinek megvolt a lehetősége! Remélem, kielégítő választ adtam a kérdéseidre.
#11 flexus 2017. 08. 13. vasárnap 05:18
Érdekelne, hogy pontosan mi a gondod? Tényleg. Kicsit utána olvasgattam a hozzászólásaidnak, és én csak negatívat találtam. Érdekel, hogy miért olvasol egy olyan oldalon történeteket, ahol semmi sem tetszik? Nem te vagy az egyetlen, vannak még páran. Van aki csak simán mindenre azt írja, hogy nem tetszik, van aki leírja, hogy nem szereti ezt az oldalt. Akkor minek olvassa?
#10 Andreas6 2017. 08. 12. szombat 14:40
A pornót is lehet magasabb színvonalon űzni.
#9 flexus 2017. 08. 11. péntek 21:44
Egy pornó oldalon az a bajod, hogy pornó? nyes
#8 Speedcop 2017. 08. 11. péntek 17:17
Nekem is tetszett, ha van még ötlet írjad csak...
#7 vakon54 2017. 08. 10. csütörtök 13:20
Netörődjél a fikázókkal még írjál ijeneket nyugottan.
#6 sunyilo 2017. 08. 10. csütörtök 11:55
Ez csak egy tükör, nem tehet róla, ha nem tetszik a valóság...
#5 cscsu50 2017. 08. 10. csütörtök 10:04
undorító aljas
#4 gyuri0926 2017. 08. 10. csütörtök 09:14
Kurvára nem jött be .
#3 Andreas6 2017. 08. 10. csütörtök 06:10
Sima pornó, annak is eléggé undorító, legalábbis a számomra.
#2 listike 2017. 08. 10. csütörtök 06:04
Nagyon nem tetszett.
#1 Törté-Net 2017. 08. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?