A+ A-

Ösztönzés tanulásra

Fordítás
Mrs Gibson volt a kedvenc matematikatanárom. A harmincas évei végén járt és férjezett volt. A többi tanárhoz hasonlóan lazán öltözött, de bármi is volt rajta, nem tudta elrejteni a formás testét. Az órákon többnyire csak bámultam és fantáziáltam róla. Ritkán vett fel szoknyát, de amikor igen, akkor mindig megpróbáltam alá lesni, ha az asztalára ült. Néha jutalomként vethettem egy pillantást a bugyijára. Szerettem nézni a hátsója mozgását, amikor a táblára írt.
15 - en voltunk a csoportjában, 9 fiú és 6 lány. Mi, fiúk nem voltunk igazán jók matematikából és néhányunk viselkedése időnként minősíthetetlen volt. Egy rakás izgatott fiúval és előttük egy csinos tanárnővel nem volt csoda, hogy a légkör időnként szexuálisan túlfűtött volt. Néhány fiú ráutaló megjegyzéseket tett, de Mrs Gibson tolerálta ezeket és néha még finoman vissza is vágott, amikor a csengetés előtt a lányok többsége nem volt a teremben.
A fiúk nehézfejűsége frusztrálta Mrs. Gibsont. Az első félév végéhez közeledve egy napon elengedte a lányokat és megkérte a fiúkat, hogy maradjanak. Beszédet tartott, amiben elmondta, hogy sokunk bukásra áll. Jelezte, hogy ez rossz fényt vet rá és nagyon szeretné, ha a következő néhány hétben javulást mutatnának az eredményeink.
- Mivel tudnálak motiválni titeket? - kérdezte.
- Mutassa meg a melleit - dörmögte Steve a terem hátsó feléből, de egy kissé hangosabb volt, mint gondolta és mindannyian hallottuk. Elfojtott röhögést hallattunk. Mrs Gibson rezzenéstelen arccal állt, majd egy kicsit elmosolyodott.
- Többet tanulnátok, ha megtenném? - kérdezte.
- Erre még én is tanulni kezdenék - mondta Jim és felnevettünk.
Mrs Gibson az asztalán ülve gondolkodott egy darabig, majd megszólalt:
- Hát legyen Jim! Megkapjátok a lehetőséget. Egy hét múlva visszakérdezem a 12. fejezet anyagát. Minden jó válaszra leveszek egy ruhadarabot. Egyféle “vetkőző matek” játék.
- Na persze...biztosan megteszi - mondta Jim.
- Megígérem. Ugyanaz lesz rajtam, mint ma. 8 ruhadarab. Mindegyikőtöknek adok majd egy feladatot. Ha a kilenc kérdésre 8 helyes választ kapok, minden lekerül rólam. De nem beszélhettek erről senkinek. Áll az alku?
- Áll. - feleltük és ő elengedett minket.
A szekrényeknél összegyűltünk és azon tanakodtunk, hogy komolyan gondolja - e. Nem igazán hittünk neki, de úgy döntöttünk, hogy egy hétig keményen tanulunk és majd meglátjuk mi lesz. Ellenőriztük és segítettük egymás munkáját, hogy mindenki kellően felkészült legyen a fejezet anyagából.
Amikor eljött az óra, Mrs. Gibson ellátta feladatokkal a lányokat és önálló munkára a könyvtárba küldte őket, mondván, hogy szeretné kikérdezni a fiúkat. Miután a lányok távoztak, bezárta az ajtót. Ahogy ígérte, ugyanazt a szürke szoknyát és fehér pulóvert viselte, amit az előző héten.
- Készen álltok? Brian, ez a te kérdésed Két perced van a megoldásra - mondta és felírt egy feladatot a táblára. Brian írni kezdett a lapjára és egy perc múlva már közölte is a választ:
- 17
Mrs Giboson ránézett és közölte:
- Helyes a válasz.
A tábla előtt állva felemelte az egyik lábát és levette az egyik cipőjét. Felmutatta, majd a földre ejtette. Fellélegezve, tapsolva gratuláltunk Brian - nek, de Mrs. Gibson jelezte, hogy maradjunk csendben. Mark - ra mutatott és egy másik feladatot írt a táblára. Mark közölte a válaszát. Mrs Gibson bólintott és kilépett a másik cipőjéből is.
Ivan kapta a következő kérdést és az ő válasza is jó volt.
- Nagyon jó Ivan - mondta Mrs Gibson és szoknyáját felhúzva lecsúsztatta az alsószoknyáját és kilépett belőle. A dolog kezdett érdekessé válni.
Greg rossz választ adott a kérdésére és mindannyian csalódottak voltunk.
Utána én következtem. Háromszor ellenőriztem a válaszomat, mielőtt bemondtam. Mrs Gibson újra felhúzta a szoknyáját és levette a harisnyanadrágját.
Jim következett. Amikor bejelentette a válaszát, Mrs Gibson elmosolyodott. Összefonta a kezeit a derekánál, megfogta és felhúzta a pulóverét. Áthúzta a fején és az asztalára tette.
Kidülledt szemekkel bámultuk a melltartóját, ahogy csípőre tett kézzel állt előttünk.
Mindannyiunknak fájdalmas merevedése volt.
Colin következett és amíg a válaszára vártunk, Mrs Gibson az asztalára ült. Megfogta az asztal szélét és egy kicsit előrehajolt. Láthatóan élvezte a kebleit vizslató pillantásainkat.
Colin közölte a válaszát.
- Ez igen! Úgy látom tényleg készültetek. - mondta Mrs Gibson, miközben lehúzta a zipzárt a szoknyája oldalán és kibújt a ruhadarabból.
Kevin több időt kapott, mert az ő kérdése nehezebb volt. Amíg vártunk, Mrs Gibson lassan járkált a padok közt bugyiban és melltartóban. Nyakunkat kinyújtva bámultuk. Amikor mellém ért, az ölébe néztem. Láttam a bugyiján átderengő szőrzetet. Felnéztem és láttam, hogy mosolyogva néz rám. Kevin nagy levegőt vett és közölte az eredményét. Mrs Gibson elénk állt, a háta mögé nyúlt, kikapcsolta a melltartóját és lassan levette.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 genius33 2016. 10. 28. péntek 09:17
Bárcsak ilyen tanáraink lettek volna nyes
#13 cscsu50 2016. 10. 26. szerda 16:22
fantazmagória
#12 listike 2016. 10. 24. hétfő 14:15
Nagyon jó volt.
#11 mif23 2016. 10. 23. vasárnap 23:59
Szerintem nagyon jó. Legalábbis a fordítás igényes.
#10 sipospista 2016. 10. 20. csütörtök 09:24
Ez joooo
#9 sunyilo 2016. 10. 19. szerda 20:11
Jó ötlet, kicsit slendrián munka.
#8 fenotrin 2016. 10. 19. szerda 19:09
A vége valóban kidolgozatlan a kezdetéhez képest, de én csak
fordítok. Ha a művész így tartotta jónak megírni, akkor nem
javítok bele.
#7 veteran 2016. 10. 19. szerda 10:16
Kárvolt a végét összecsapni.
#6 zsuzsika 2016. 10. 19. szerda 08:56
Saját magát díjazta.
#5 gyuri0926 2016. 10. 19. szerda 07:20
Nem lenne ez rossz , csak nagyon elkapkodtad a baszos részt .
#4 deajk2008 2016. 10. 19. szerda 06:50
én is örültem volna ilyen ösztönzésnek...8p
#3 Pavlov 2016. 10. 19. szerda 04:31
Az eleje jól ki volt dolgozva, de a gruppen a végén igencsak össze lett csapva. Ha belinkeled, honnan van, megírnám az eredeti szerőnek is.

A fordítás helyes, érthető.
#2 A57L 2016. 10. 19. szerda 03:47
Nem lett jó.
#1 Törté-Net 2016. 10. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?