A+ A-

Szállodában

Majdnem két hét telt el azóta, hogy láttuk egymást és azóta csak telefonon tudtunk beszélgetni, ilyen egy házasságban élő Nő, de most végre újra kettesben voltunk. Csak ő és én egy kis szállodai szobában, ahol nem kellett attól tartanunk, hogy bárki is megzavar bennünket. Ahogy beléptünk egymásnak estünk. Forró csókokkal halmoztuk el egymás száját, arcát, nyakát� aztán ő lassan kibontakozott az ölelésemből. A kezét a mellkasomnak támasztotta, úgy tartott egy kis távolságot. A szemembe nézett:
- Várj! Előttünk az egész éjszaka. Azt akarom, hogy minden tökéletes legyen.
Mi tagadás, számomra így is az volt, de nem sürgettem, hiszen másnap délig miénk volt a szoba. Mikor látta rajtam, hogy kicsit sikerült lehiggadnom hátat fordított és bement a fürdőszobába. Néhány pillanat múlva már hallottam is a víz csobogását. Ekkor vettem észre, hogy úgy állok az ajtó mellett, mint akinek földbe gyökerezett a lába. A csomagokat eltettem az útból, levettem a cipőmet, odaléptem az ajtóhoz és lassan lenyomtam a kilincset. Már várt rám.
A zuhanyból langyos víz csordogált, ő pedig fehérneműben állt velem szemben az apró mosdónak támaszkodva.
- Előtte szeretném, ha megfürödnénk!
Hozzám lépett, elkezdte kigombolni az ingemet. Nem mozdultam. Azt akartam, hogy minden ruhámtól ő szabadítson meg. Az alsónadrágomnál megfogtam a kezét és finoman eltoltam � ha ott is megérint képtelen lettem volna megállni. Miután ott álltam meztelenül, péniszem kétséget kizáróan közvetítette felé gondolataimat, ő is kilépett csipkés fehér bugyijából, majd hátat fordított nekem, jelezvén, hogy a melltartó eltávolításának gyönyörét nekem tartogatja. Szembe fordult velem, átölelt és finoman a víz felé terelt. Bőrömön éreztem a hideg vízpermet kellemes érintését. Szinte izzott a testünk a ránk váró éjszaka gondolatától, de visszafogtuk magunkat. Puha szivaccsal lemostuk egymás testét, majd törölközés nélkül visszamentünk a szobába. A langyos zuhany után szinte fejbevágott a szoba levegője, de ő nem hagyott időt nekem arra, hogy ezt szóvá is tegyem. Hátulról átölelt, finoman karmolgatni kezdte a mellkasomat és a hasamat, amitől libabőrös lettem. Amint egyre lejjebb haladt úgy vált érintése mind finomabbá.
A hidegtől megnyugvó farkam szinte abban a pillanatban újra megmerevedett, mikor ujjait rákulcsolta. Felé fordultam, hogy láthassam a szemét, miközben gyengéden masszírozni kezdett. Kicsit közelebb lépett felém, az ágy felé terelt, közben egy pillanatra sem engedve el ágaskodó férfirészem. Leültetett a friss ágyneműre, majd a lábam közé térdelt. Először csak a combomat csókolgatta, ügyelve arra, hogy arcával meg-megérintsen és már-már kínná változtassa a gyönyört bennem. Szerencsére nem akart túl sokáig kínozni. Újra megmarkolta, majd szájába vette a farkam, közben én hangosan felsóhajtottam és kezeimre támaszkodva kicsit hátrébb dőltem az ágyon. Szememet behunyva csak az örömre koncentráltam. Szívogatta, becézgette, nyelvével újra és újra körbenyalta a makkom, közben kezével finoman masszírozta, majd mikor érezte, hogy már nagyon közel vagyok újra mélyen beszívta a szájába és addig el sem engedte, míg az utolsó cseppet is le nem nyalogatta róla. Mikor végre sikerült magamhoz térnem annyira, hogy beszélni is tudtam kinyitottam a szemem, de nem volt lehetőségem megszólalni. Széttárt lábakkal állt fölöttem. Láttam rózsaszín vértől duzzadó ajkait és mintha egy kis nedvességet is felfedeztem volna ahogy megcsillan combja belső oldalán.
- Remélem nem gondoltad, hogy ez csak neked jár - mondta és az arcom felé közelítette punciját.
Térdre ereszkedett, én pedig fejemet kicsit felemelve éppen szembe találtam magam a fenekével. Kicsit felemelkedett, hogy kezeimet is kiszabadíthassam, én pedig rögtön rávetettem magam a nedvedző örömlyukra. Kezeimmel kicsit széthúztam az ajkait, nyelvemmel pedig felváltva kényeztettem csiklóját és hüvelyét. Éreztem, hogy közeledik az orgazmushoz, mert egyre szaporábban vette a levegőt és mind jobban mozgott felettem, de még élvezni akartam a puncija ízét, ezért kicsit visszafogtam magam és el-elkalandozva a puncijától izgattam tovább.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.91 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2016. 10. 19. szerda 09:04
Hét pontot megér.
#8 feherfabia 2016. 10. 19. szerda 05:14
elég jó!7P
#7 sunyilo 2016. 10. 18. kedd 19:33
Teccik...
#6 deajk2008 2016. 10. 18. kedd 09:20
nekem tetszett és adtam 8p...
#5 veteran 2016. 10. 18. kedd 07:45
Tetszik, remek írás. Andreas6 az örök kritizáló.
#4 Andreas6 2016. 10. 18. kedd 07:00
Csak szex, minden körítés nélkül. Annak jó,de nekem ez kevés.
#3 Pavlov 2016. 10. 18. kedd 04:13
Romantikus...
#2 A57L 2016. 10. 18. kedd 04:07
Szép írás.
#1 Törté-Net 2016. 10. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?