A+ A-

Az erdei ház

Fordítás
Viharos éjszaka volt. A generátor odakint köhögött, miközben az eső a tetőt verte. A benti egyetlen szobát néhány asztali lámpa és a kandalló fénye tette barátságossá. Az egyik falnál egy régi, hívogatóan melegnek tűnő ágy állt, puha vörös takaróval. A kunyhó másik fele kényelmes nappalinak volt kialakítva. Az új barátnőmmel, Kate - tel egy hosszú hétvégére jöttünk fel ide. Biztos voltam benne, hogy a séta az erdőben,a csendes elzártság, és egy - két üveg vörösbor az öreg ágy rázkódásához és nyikorgásához fog vezetni. Nem jártunk messzire a kunyhótól, amikor a vihar kitört, de a futás sem mentett meg attól minket, hogy bőrig ázzunk. Nevetve bezúdultunk az ajtón. Ahogy becsuktam az ajtót és Kate felé fordultam, az idő lelassult. Gyönyörű volt, ahogy tetőtől talpig átázva a hosszú haját csavarta. A nedves pólója a testére tapadt és halványan láttatni engedte a melleit.

- Khmm - mondta.

Meglepődve néztem a szemébe.

- Mit bámulsz? - kérdezte évődve.

- Ha látnád, amit én, megértenéd.

- Oh, tökéletesen értem én anélkül is. Egyébként te is jól nézel ki így vizesen. De mi lenne, ha átöltöznénk?

Miután ruhát cseréltünk, gyorsan begyújtottam a kandallót. Megéreztem a kezét a hátamon.

- Nagyszerű ősember vagy - mondta és a lángokat nézte.

- Én csinál tűz. Én szeret meleg. Lány szeret tűz? - kérdeztem viccelődve.

- Lány szeret - mondta mosolyogva.

- Én szeret lány is. Lány gyönyörű. Lány jobb tűznél. - mondtam.

Úgy tűnt hogy elfogadja a társalgást, mert a számhoz hajolt és csókolózni kezdtünk.

Bumm, bumm, bumm!
Meglepve kaptuk fel a fejünket az ajtó felől hallható dörömbölésre.

- Van valaki odabent? Segítségre lenne szükségem. - hallatszott egy férfi hangja kívülről.

- Ki lehet az? - kérdezte Kate suttogva.

- Honnan tudhatnám? - kérdeztem.

- Kérem! Elkapott a vihar! Megfagyok!

- Mi van, ha valami baltás gyilkos? - sziszegte Kate

- Túl sok filmet nézel. Nem hagyhatjuk odakint. - mondtam és az ajtó felé indultam.

- Légy óvatos! - mondta Kate és az ágyhoz sietett.

Kinyitottam a zárat. Az ajtó kicsapódott és hideg, nedves széllökés tört be a szobába. Egy csuromvizes alak állt a küszöbön.

- Kérem! Sajnálom, hogy zavarok, de valami meleg helyre lenne szükségem. A tónál horgásztam és a vihar elfújta a sátramat.

Az eső szakadt és én döntést hoztam: intettem, hogy jöjjön be. Alig tett belül egy két lépést, amikor az ajtó oldalából még három másik nagydarab fickó fordult be a kunyhóba.

- Hé! Mi a …. - próbáltam tiltakozni, de egyszerűen elsodortak.

Az ajtót becsukták és körülnézve felderítették a kunyhó belsejét.

- Nem rossz hely - jegyezte meg az egyik.

A pillantásuk Kate felé fordult, aki az ágy elől nézte őket rémülten.

- Sajnáljuk, hogy így betolakodtunk haver! - mondta az egyik lekezelően.

- Aha...sajnáljuk hogy láthatóan megzavartunk - mondta egy másik gúnyosan, majd folytatta:

- Kislány! Van valami innivalótok?

Kate majdnem láthatóan remegett. A női veszélyérzete jelzett és gondolatai azon jártak, hogy hogyan kerülhető el a baj. A konyha felé indult, miközben 5 szempár követte.

- Sörhöz mit szólnának? - kérdezte.

- Tökéletes lesz - mondta az egyik.

- Fiúk! Tényleg késő van már és tudom, hogy esik, de… - szólaltam meg.

A mondatom vége a levegőben lógott, mert nem tudtam hogy hogyan fejezzem be. Az egyik fickó megtette helyettem:

- Egész jól elleszünk itt este.

- Teljesen átáztam - mondta egyik a másiknak.

- Én is - értett az vele egyet és elkezdte levenni a vizes pulóverét.

Mintha jelre tennék, mindannyian elkezdték lehámozni magukról a vizes ruhadarabokat.

- Van törölközőtök? - kérdezte az egyik.

- Hozok. - mondta Kate és karon ragadva magával húzott az ágy melletti szekrényhez. Amikor odaértünk, suttogva folytatta:

- Mit csináljunk?

- Mit? Csak legyünk kedvesek - suttogtam vissza.

A négy nagydarab férfi a háttérben beszélgetett egymással.

- Nagy bajban vagyunk. Van puska a kunyhóban? - kérdezte, miközben törölközőket nyomott a kezembe.

- Nincs.

- Valamilyen más fegyver?

- Kapjuk már azokat a törölközőket? - sürgetett meg minket az egyik.

- Igen - válaszoltam és odavittük nekik a törölközőket.

- Remélem nem bánjátok, de minden vizes ruhát le kell vennünk - mondta az egyik és elkezdte levenni a nedves farmernadrágját.

- Nem segítenél? - kérdezte Kate - től.

Kate jámboran hozzálépett, megfogta a vizes nadrág szárát és egy kis huzakodás után már lent is volt a ruhadarab.

- Tedd magad hasznossá! - mondta egy másik nekem.

Amikor lehúztam a nadrágját, hatalmas dudort láttam az alsónadrágján.
A másik kettő meg sem próbált egyedül levetkőzni. Feléjük fordultam, hogy segítsek, de egy kéz erősen megfogott és visszatartott.

- Hagyjuk hogy a lány gondoskodjon róluk!

Miután Kate lesegítette az utolsó nadrágját is, az megfogta a vállát és azt mondta:

- Még nem végeztél. Minden vizes ruhánktól meg kell szabadulnunk.

Tudtam, hogy mi történik, de mit tehettem volna? Kate végignézett rajtuk, majd rám emelte a tekintetét. Megértve, hogy esélyem sincs négy ember ellen, beletörődve lehajtotta a fejét. Az előtte álló férfi megfogta Kate kezeit és az alsónadrágjához húzva őket azt mondta:

- Csak játszd végig szépen és nem lesz baj.

Kate bólintott, majd lassan lehúzta az alsónadrágot.

- Nem szólsz ehhez semmit? - kérdezte az akinek én segítettem és oldalba bökött.

- Úgy látszik, hogy a barátnőd legszívesebben leszopná Jim barátomat.

- Igen, nekem is úgy tűnik - gúnyolódott Jim.

- Mit gondolsz fiú? Engedjük szopni a barátnődet? - kérdezte az első.

Mindenki rám nézett. Próbáltam megszólalni, de nem sikerült. Helyette csak Kate - re bámultam, ahogy a férfi előtt térdel.

- Azt hiszem nézni szeretné - mondta az egyik.

Egy másik hozzám lépett és azt mondta:

- Egy kicsit játszunk a barátnőddel, te pedig végignézed. Világos?

Szótlanul bólintottam.

- Vigyétek a lányt kandalló elé! Te pedig itt maradsz és nem mozdulsz! - mondta és lenyomott egy karosszékbe a kandallóval szemben.

Kate - t a tűz elé vezették, majd körbeállták. Négy pár kéz kezdte cirógatni és a ruhája alatt tapogatni. A tapogató kezek vetkőztető kezekké váltak és Kate hamarosan ott állt közöttük meztelenül. Lassan letérdelt és az egyik férfi péniszét a szájába vette, miközben a többi férfi tovább tapogatta a testét. Egy idő után egy másik felé fordult. A férfi megmarkolta a haját és előre hátra mozgatta Kate fejét. Perceken át Kate szája az egyik farokról a másikra vándorolt. A látványtól merevedésem lett. Egy kicsit arrébb mozdultam, hogy kényelmesebben helyezkedjek el.

- Mit mondtam arról, hogy nem mozogsz! - kiálotta az egyik és hozzám jött. Mögötte egy másik éppen mélyen Kate torkába nyomta a hímtagját.

- Megmondtam, hogy ne mozogj, mégis mozogtál. Állj fel és vetkőzz le!

Szó nélkül ledobtam a ruhámat. Amikor meztelenül álltam előtte, a férfi folytatta:

- Úgy látom, élvezed a showt. Miért nem nézed közelebbről? - kérdezte, majd megmarkolta a karomat és a csoport közepére vezetett. A vállamat lenyomva letérdeltetett Kate mellé.

Csak pár hüvelyknyi távolságban voltam tőle. Egy pillanatra rám nézett a szeme sarkából, miközben nem hagyta abba a szopást. Én csak néztem, ahogy a vastag henger el - eltűnik a szájában. A fejemen egy kezet éreztem, ami megfordított. Egy másik férfi duzzadt hímtagjával néztem szembe. Lassan benyomta a farkát a számba. A hátam mögül halottam Kate gurgulázó hangját, ahogy vadul dugni kezdték a száját. A köhögés és a fulladás ellen küzdöttem, amikor a kemény farok a torkom hátuljához ért. Minden kihúzáskor és betoláskor éreztem a hímtag alakját a nyelvemen. Próbáltam ellazulni, hogy egy kicsit elviselhetőbbé tegyem a dolgot.

- Ohhh. egészen jól csinálja…

- Hadd próbáljam meg én is!

A farok hirtelen eltűnt a számból. Megfordítottak és egy másik hímtag nyomult az első helyére.
Oldalra nézve láttam, hogy Kate - et négykézlábra állították. Az egyik férfi a száját dugta, egy másik pedig épp a punciját célozta be. A torkom kezdett ellazulni és észrevettem, hogy minden lökésnél egyre többet tudok a számba fogadni. Az előttem álló férfi két kézzel fogta a fejem és a farkát mélyen a nyelőcsövembe nyomta. Egy kis furcsa hang hallatszott és az arcom a szőrzetébe nyomódott. A farka becsúszott a torkomba. Nem kaptam levegőt. Amikor kihúzta magát, köhögtem és köpködtem, de mielőtt levegőhöz jutottam volna, újra a torkomba nyomta magát. Ezúttal könnyebben csúszott be és a garatreflex leküzdése sem volt olyan rossz. Újra kihúzva, majd benyomva magát, mélytorkoztatni kezdett.

Éppen kezdtem volna felvenni a ritmust, amikor újabb pozícióváltás következett. Kate mellé térdeltettek. Láttam, ahogy a száját és csöpögő punciját egyszerre dugják. Az egyik férfi elém térdelt és a péniszét a számba nyomta. Miközben elnyeltem a húsos rudat, arra gondoltam, hogy milyen lehet lánynak lenni és érezni, ahogy dugnak. A torkomba nyomuló faroktól nem igazán vettem észre a kezeket a hátsómon, de amikor valami kemény és nedves nyomódott a hátsó nyílásomnak, tudtam hogy hamarosan megkapom a választ a legutolsó kérdésemre. Megvonaglottam a fájdalomtól, ahogy elkezdett belém csúszni.

- Csak engedd el magad - hallottam mögülem.

Éreztem, hogy engedek a lassú, de határozott nyomásnak. Nemsokára a hátsómban levő farok is megkezdte az előre - hátra mozgását.
A szánkat dugó két férfi szinte egyszerre élvezet el. A mögöttünk levők kihúzták magukat, hogy eldöntsék, melyik legyen a befejező póz. Kate és én is felemelkedtünk és egymás előtt térdelve találtuk egymást. A tekintetünk összefonódott és testünket egymáshoz nyomtuk. Vadul csókolózva osztottuk meg a nyelvünkön különböző forrásból származó spermát.

A két hátralevő fickónak ez tetszett. Mögénk térdeltek és megcélozták a hátsónkat. Szendvicsbe fogtak minket és keményen dugni kezdtek. Abbahagytuk a csókolózást, hogy a fogaink ne koccanjanak össze és csak átkarolva tartottuk egymást, miközben a hímtagok ütemesen nyársaltak minket. Lenézve láttam, ahogy a Kate hátsóját ostromló lökések lágy hullámokat indítanak a húsban. Szinte éreztem, hogy rezonálnak velem. Tudva, hogy Kate hasonló dolog szemtanúja, agyamat ködös mámor lepte el. Kate fickója élvezett el először. A lökései rendszertelenné váltak és nagy nyögéssel engedte magját a barátnőm beleibe. A mögöttem levő férfi erősebben és gyorsabban kezdett pumpálni. Megmarkolta a derekamat és a belsőmet forró áradat öntötte el.

Mind a négyen hátrahúzódtak és mi ottmaradtunk Kate - tel középen. Egymást átölelve, zihálva feküdtünk a szőnyegen. Szó nélkül 69 - es pózba fordultunk és egymásnak láttunk. A nyelvem az átázott puncijába nyomult, miközben a farkam könnyedén csúszott a torkába. A férfiak valamikor akkor tűnhettek el, amikor elélveztünk. Csak néhány vizes törölköző, egy pár üres sörösdoboz és a lábaink közti ragacsos, enyhén fájdalmas érzés maradt utánuk.
Szavazz Te is!

Átlag: 6.28 pont (102 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#19 t.555 2017. 12. 1. péntek 09:01
Közepes lett!
#18 ivol 2017. 03. 17. péntek 02:19
Azért elég jó volt buziskodás ide vagy oda. Azért a körülmények jól voltak megírva, persze a fanyalgásokat megértem.
#17 xyagon 2017. 01. 1. vasárnap 02:16
Egynek nem rossz.
#16 zsomberos 2016. 11. 22. kedd 13:04
Olvastam már jobbat is!
#15 listike 2016. 10. 24. hétfő 14:26
Nagyon pocsék.
#14 papi2007 2016. 10. 21. péntek 05:55
közepes , egyszer elolvasható
#13 sunyilo 2016. 10. 20. csütörtök 20:14
Érrdekes...
#12 vakon54 2016. 10. 20. csütörtök 17:08
A buziskodást kilehetettvolna hagyni nyugottan belőlle.
#11 specialist 2016. 10. 20. csütörtök 15:13
Ez egyszerűen SZAR!!!!!
#10 sipospista 2016. 10. 20. csütörtök 09:35
Veszet joo
#9 deajk2008 2016. 10. 20. csütörtök 09:02
nekem nagyon tetszett 9p lett... folytasd
#8 veteran 2016. 10. 20. csütörtök 08:11
Nem érdemes pontozni, olyan silány.
#7 zsuzsika 2016. 10. 20. csütörtök 08:01
Nagyon silány írás.
#6 hairy_pussy 2016. 10. 20. csütörtök 06:49
ez szörnyű
#5 Andreas6 2016. 10. 20. csütörtök 06:30
Az elejét olvasva még furcsának tűnt, hogy ilyen alacsony a pontok átlaga. később már azt nem értettem, hogy miért ilyen magas. Undorító. Részemről 1 pont.
#4 feherfabia 2016. 10. 20. csütörtök 06:26
Gyenge! Nem tetszett!
#3 A57L 2016. 10. 20. csütörtök 05:14
Ha nincs jobb,akkor ezzel kell beérnünk.
#2 Pavlov 2016. 10. 20. csütörtök 00:44
Ez a bi fordulat nem nagyon jött be nekem...
#1 Törté-Net 2016. 10. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?