A+ A-

Ana története

Rettenetes hőség volt, de Ana tudta, hogy akkor is be kell fejeznie a pakolást, ha nincs segítsége. A kánikulához illő lenge ruhát vett fel, és nagyot sóhajtva felállt a székre. Így érte el a legkönnyebben a polcot. Belemerült a munkába, még dudorászott is, így fordulhatott elő, hogy nem vette észre, amikor Anthony belépett a szobába. Pont Anthony, akiért teljesen oda volt! Ana már csak akkor riadt fel, amikor a férfi közvetlenül előtte állt. Felé fordult a széken, és a melle pont egy magasságba került Anthony szájával. A forró lehelete szinte égette a bőrét, a mellbimbója pedig megmerevedett tőle, szinte átszúrta a könnyű anyagot. A férfi megbabonázva nézte, majd nem tudta visszafogni magát és szájával könnyedén megérintette az egyiket, majd a ruhán keresztül finoman a fogai közé vette.
A lány először ijedten hátrahőkölt, de a hirtelen mozdulattal csak azt érte el, hogy Anthony erősebben harapott és kicsit meg is húzta a mellbimbóját. Anát ettől forróság öntötte el, és a tiltakozás helyett inkább önkéntelenül is a férfi hajába túrt és közelebb húzta magához. Anthony most már felváltva nyalogatta, harapdálta, szívogatta a kemény bimbókat. Közben a könnyű ruha lecsúszott a lány válláról és szabaddá vált az egyik melle.
A férfi a tenyerét rátapasztotta, simogatni kezdte, miközben Ana egyre jobban izgalomba jött, egyre hangosabban vette a levegőt, nyögdécselt és mozgatni kezdte a csípőjét. Anthony másik keze ekkor lejjebb siklott, és a lány fenekét simogatta. Felbátorodott, amikor megérezte, hogy Ana nem csak a melltartót hanyagolta a nagy meleg miatt, de a ruha alatt semmilyen fehérnemű sincs. Anthony ekkor a combját kezdte cirógatni, majd egyre feljebb kúszott a keze és a ruha alá siklott. Megérezte a lány meztelen bőrét, ekkor már ő sem tudott józanul gondolkodni. Ujjait Ana combjai közé csúsztatta, egyre közelebb a puncijához, és ha eddig kétsége lett volna a lány izgalma felől, most a nedvessége meggyőzte. Anát soha nem érzett izgalom fogta el, milyen régóta álmodott erről, milyen rég vágyott a férfi érintésére, de a valóság felülmúlt mindent! Lábai elgyengültek, és halkan felsikoltott, amikor Anthony az ujjaival beléhatolt. Egy pillanatra megdermedt, majd újra mozogni kezdett, egyre gyorsabban.
Már alig bírt állni, amikor a férfi leemelte a székről, leültette és egy határozott mozdulattal széttárta a combjait. Elé térdelt, pár másodpercig csak nézte a bársonyos puncit, majd amit az előbb az ujjaival elkezdett, most folytatta a nyelvével. Először csak a szeméremdombot nyalta végig, majd a csiklójával kezdett lassan játszadozni, utána egyre gyorsabb és határozottabb mozdulatokra váltott. Ana hátravetette a fejét, úgy érezte, elolvad a gyönyörtől. Félig lehunyt szemmel vette észre, hogy az ajtóban áll Anthony két barátja, Jim és Adam.
Nem tudta, mióta nézhették, de látta a szemükön, arcukon, hogy nem volt hatás nélkül a látvány. A két férfi szinte egyszerre lépett közelebb, odahajoltak Anához, és a még mindig érzékeny melleit kezdték kényeztetni. Anthonynak feltűnt, de egy pillanatra sem hagyta abba a nyalást. Érezte, hogy a lány mennyire élvezi ezt, így ő is igyekezett mindent megtenni, hogy még jobb lehessen. Nyelve mellett az ujjait is bevette, és miközben egyre hevesebben körözött nyelvével a lány csiklója körül, ujjaival beléhatolt, így fokozta a gyönyört.
Ana eleinte egy pici szégyent érzett, hallott már ilyenről, de mindig megvettette azokat a lányokat, akik ilyenre egyáltalán gondolnak. Most azonban megváltozott a véleménye és teljes mértékben átadta magát a gyönyörnek. Mindkét mellbimbóját egyszerre szívták, harapták, közben a punciját nyalták, ő pedig átadta magát az élvezetnek. Már-már alig bírta elviselni az édes kínt, amikor szinte robbanásszerűen bekövetkezett az orgazmus. Hangosan felsikoltott, belekapaszkodott Anthony vállába, majd elernyedt a teste. Annak ellenére, hogy kielégült, mégis volt némi hiányérzete, így egyáltalán nem csodálkozott, amikor Anthony felállította és megfordította. Ana a székre támaszkodott, fenekét a férfi felé tolta, Anthony pedig letolta a nadrágját és erőteljesen beléhatolt. Mozgásukat hamar összehangolták, egyre gyorsabbá, zihálásuk egyre hangosabbá vált.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.69 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zoltan611230
2018. 09. 27. csütörtök 04:08
Jó kés történet . Válaszolok rá!
#12 Andreas6
2017. 11. 30. csütörtök 06:17
Osztom Ulysses és Pavlov véleményét. Válaszolok rá!
#11 Pavlov
2017. 11. 5. vasárnap 22:46
Dialógusok nélkül élettelen a sztori... Válaszolok rá!
#10 cscsu50
2017. 03. 5. vasárnap 06:20
jöhet a folytatás Válaszolok rá!
#9 Ulysses
2017. 03. 4. szombat 19:44
Jó lenne, jó lenne, de nagyon soványka. Nevük van, de karakterük, tulajdonságuk nincs a szereplőknek. Csak erogén zónáik és nemi szervük. Ezért unalmas. Kis párbeszéddel feldobva, a szereplők néhány tulajdonságát felvillantva kellemesebb lenne ez a sztori. Válaszolok rá!
#8 sipospista
2017. 03. 4. szombat 09:04
Szuper..folytasd. Válaszolok rá!
#7 sztbali
2017. 03. 1. szerda 22:37
Kicsit rövid; de nagyszerű írás. Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2017. 03. 1. szerda 18:59
Kicsit elkapkodtad, de jó. Folytatást érdemel. Válaszolok rá!
#5 veteran
2017. 03. 1. szerda 17:55
Csak úgy minden előzetes szó nélkül elfogad két idegent,? Akkor kurva. Válaszolok rá!
#4 vakon54
2017. 03. 1. szerda 12:33
becky78 nagyonjóírás. Válaszolok rá!
#3 A57L
2017. 03. 1. szerda 03:26
Érzelmes,szép írás. Válaszolok rá!
#2 zoltan611230
2017. 03. 1. szerda 02:13
Nagyon jó Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 03. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!