A+ A-

Történetem Jenny-vel 3. rész

Most hogy megvolt a hivatalos mondjuk úgy hogy szokványos első randink is minden jóval ami csak lehetséges egy randin, így már elkezdődhetett a kapcsolatunk.
Másnap reggel korábban ébredtem, így betelefonáltam a munkahelyemre hogy lebetegedtem, nem volt nehéz dolgom mert reggelente mindig dörmögősebb a hangom, még rá se kellett játszanom nagyon.
Visszamentem a hálóba de Jenny még az igazak álmát aludta békésen, gondoltam leugrok boltba amíg alszik. Nem is volt messze a kisbolt ahol vettem fincsi kaját és spuri vissza nehogy azt higyje leléptem. Mikor visszaértem még mindig aludt igy elkészitettem a kaját, kerestem egy tálcát és ágyba vittem mint egy romantikus filmben. Apró csókokkal ébresztgettem újdonsült barátnőm.
- Jó reggelt álomszuszék. -mosolyogtam rá. - Amíg aludtál hoztam reggelit. -mutattam a tálcát a kezemben.
- Mmmm... jó reggelt. -nyöszörögte. Látszott hogy ő nem olyan keveset alszik mint én.
- Úgyse hagylak már aludni, hasadra süt a nap is.
- Tudom mert szenya vagy. -próbált durcizni, de a vigyorgása elárulta ahogy felült és nyújtózott.
- Jut eszembe, van egy jó hírem is. Hívtam a főnököm és betegszabira mentem hivatalosan, szóval tudok maradni még pár napig, haaa gondolod. -néztem rá kérdőn.
- Szupiiiii! -örült nekem teli szájjal és mászott a nyakamba.
Megreggeliztünk mint egy király ahogy a mondás is tartja. Aztán fogmosás meg egyebek.
- Na és mit gondolsz, mi legyen a progi? -szegezte nekem a kérdést.
- Azt még nem tudom, csak gondoltam jó lenne pár napot együtt tölteni. -vontam meg a vállam.
- Jóóó, akkor mondjuk menjünk el egymás szüleihez és mutassuk be a másikat nekik.
- Nem sieted el kicsit szivi? -nevettem kicsit feszengve. Nem tudtam hogyan adagoljam be egyszerre hogy egy nem épp született csaj a csajom.
- Már jó ideje beszélünk erről is és tudod hogy meg tudlak győzni. -mosolygott huncutul.
- Igen tudom de akkor a te szüleidhez megyünk először. -mondtam határozottan bólogatva.
Nem mondott semmit csak nyújtotta felém a kezeit aranyosan, jelezve hogy ölelésre vágyik az én kis egyetlenem. Örömmel teljesítettem kérését, amin felbuzdulva már ugrott is rám átkulcsolva derekam a lábaival és csókolgatva engem örömében. Szó mi szó boldog voltam, még ha nekem kicsit sietős is volt ez a tempó amivel haladtunk. Aztán a kis csókokból egyre hosszabbak és szenvedélyesebbek lettek, éreztem a hasamnál hogy kezd keményedni a barátnőm lent délen igy jobbnak láttam leülni az ágyra vele. Rajtam volt még ruha mivel nemsokkal korábban boltba voltam, de rajta csak egy francia bugyi volt ami erősen dudorodott köztünk már. Folyamatosan tekerte a csipőjét az ölembe és izgatott. Nagyon felizgatott és szinte pillanatok alatt lehámozta rólam a ruháim ahogy én is róla egy szem bugyiját, majd feljebb mászva rajtam az arcomba lógatta nőiességét. Boldogan vettem a számba és ő nyögdécselve szeretkezett a számmal amíg a fenekét simiztem. Nem vadult be, éreztem a mozdulataiból hogy kezd belém habarodni. Nem csak úgy megdugta a szám hanem gyengéd volt, vigyázott rám, igy én is mindent megtettem hogy a lehető legjobb élményt nyújtsam neki. Reggel lévén nem bírta tovább 8-10 percnél és elélvezett egyenest a számba. Persze nem köptem ki hanem nyeltem szépen, ő meg csak lihegve bújt mellém és smárolt le.
Amíg pihegett addig szép lassan nem kapkodva épphogy hozzá érve verte nekem. Csak rákacsintottam és fújtam egyet ahogy a lovak szoktak, amolyan prüszkölve. Tudta hogy mit szeretnék és mosolyogva csücsült a combjaimra amig kő keményre vert, majd magába illesztette és végig a szemembe nézve teljesen magába fogadott.
- Aaahhhh édim... -nyögte ahogy feszítettem a popóját.
- Hmm, nagyon jó benned lenni kicsim. -vallottam be őszintén a nyilvánvalót és a melleit simiztem markoltam ahogy rám támaszkodva kezdtett szép finoman meglovagolni. Először alig alig mozogva kicsit aztán egyre ütemesebben de most sem vadult be, elhúzta amennyire csak tudta. Mindketten nyögtünk és végre tényleg szeretkeztünk mint egy pár.
De hiába húzta amennyire csak tudta, túl szűk volt és alig negyed óra múlva hörögve szorítottam magamhoz a csípójénél fogva és élveztem belé. Rám borulva lihegtünk mindketten kicsit megizzadva azért. Alig akart lelankadni benne férfiasságom, még mindig nagyon szűk volt a lassú tempó miatt. Pár perc alatt elég erőt gyűjtöttünk egy közös pancsihoz. Aztán felöltöztünk és a korábbi tervek szerint mentünk is a szüleihez, persze nekem hatalmas gombóc volt a gyomromban hogy mi lesz majd. De aztán gondoltam majd akkor mi lesz ha az én szüleimhez megyünk le vidékre. Huhúú az se lesz egy könnyű menet.
Nem laktak a világ végén úgyhogy helyijáratos busszal mentünk egy 20-30 percet meg egy kis séta és a külvárosi kertes házas résznél már ott is voltunk. Csengő nyomás után nemsokkal nyílt is a lakás ajtó, és egy egész csinos 40-es évei végén járható hölgy lépett ki majd nyitotta a kisajtót és engedett be minket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 xpetix 2017. 06. 1. csütörtök 13:25
A következő lehet részletgazdagabb, de várom a folytatást! wink
#4 manster 2017. 03. 28. kedd 22:53
Sorozatot kérek belőle, eszméletlen jó lett. ☺️
#3 cscsu50 2017. 03. 5. vasárnap 06:31
elmegy egynek
#2 A57L 2017. 03. 3. péntek 04:04
Jó lenne még folytatni.
#1 Törté-Net 2017. 03. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?