A+ A-

Nem gondoltam volna ezt anyámról

Nem gondoltam, hogy valaha is leírom tini korom családi történéseit. Sok vívódás után mégis így döntöttem, leírom. Anyám 18 évesen szült egy link apának, aki kb. a tízedik éjszakai felsírásom után örökre eltűnt az életünkből.
Tizenhárom voltam amikor anyám lakást vett, és költöztünk otthonról. Az új lakásban eltelt egy év mire otthonossá tettük .Szerettem nagyon anyut, mert nagyon törődött velem, és nem járt soha férfiakkal, és amint én tudtam, randizni sem.
Beértem abba a korba, hogy egyre jobban kezdtek érdekelni a lányok, de a suliba bénán mentek velük a dolgok. A serdülés elején sose néztem anyura nőként, de az utóbbi időben egyre többször lestem meg a testét. Tíz éves koromig látott meztelenül, hiszen fürdéskor hátat mosott, fürdetett stb. Én őt meztelen sose láttam, bugyi-melltartó mindig volt rajta. Anya kedvence a férfiing volt, vagy lenge vékony anyagú combközép otthonka. Nekem meg póló.
Az esti filmnézés, vagy tv-zés közben egyre többször beszélgettünk, és anyu kérdezgetett a suliról, lányokról és kérdezte, miért nem hívom meg néhány barátnőmet? Ebben az időben már minden reggel álló fütyivel ébredtem, és elkezdődött az-az idő, amikor anyut megbámulva merevedni kezdtem. Ilyenkor irány a fürdő, és kivertem magamnak. Rászoktam az interneten a pornónézésre, ami felizgatott, de amikor a fütyim-kivertem, valahogy mindig beugrott anyu képe, a combja, a mellei.. Meg milyen lehet a puncija? Egyre többször gondoltam anyura.
Azután hirtelen változtak a dolgok. Egy otthon töltött hétvégén anya jókedvűen kezdte a napot, már reggelinél láttam, ahogy hajlongott, egy piros francia bugyival, a férfiing alatt, ami a harmadik gombig nyitva, és beláttam a melleire. Amikor leültünk filmet nézni, mondta, hogy a barátnője adott egyet , rakjuk be azt. Nagyon pikáns vígjáték volt, és nekem zsibongani kezdett a fütyim, és felkeltem, kimentem a fürdőbe. Gyorsan kivertem, és az élvezés pillanatai előtt, lehunyt szemmel megint anya combjai ugrottak be. Beérve a szobába anya azt mondta, hogy csüccs, ide mellém. Beszélgessünk egy kicsi, jó? Persze, mondtam tétován, hátha rájött, hogy miért mentem ki ?.
Tudod, hogy soha nem járok el szórakozni, nem pasizok, csak mi vagyunk egymásnak. Apád miatt nagyon megutáltam a férfiakat
Mostanában úgy látom, nagyon beindultak a hormonjaid, nagyfiú leszel hamarosan. Tudod, anya mossa az ágyneműt,a gatyádat , meg minden... De anyu....mondtam volna... Pszt! Hallgass meg engem.
Gondolom most is ez miatt voltál kint. Eljátszottál magaddal? Jó volt? Ahogy egymás mellett ültünk, megsimította a fejem, majd megéreztem a kezét a combomon, finoman simogatni kezdte. Vörösödtem, a füleim égtek,és szólni nem tudtam. Ekkor a nadrágon át megfogta a fütyim. Nézz rám, mondta, és az arcom odafordította. Ugye nem baj az, amit anya most csinál neked? Mondd kicsim, hallani akarom! Nem...nem...alig bírtam az izgalomtól kinyögni. Akkor rendben, mondta és a pólóm bő ujján benyúlva megsimogatta a mellbimbómat. Hű de kemény, de toljuk le a nacidat is. Puha meleg kezével megfogta a fütyim, és éreztem, nem sok kellene, és tele élveznem a tenyerét. Már kérdeztem, ugye ezért voltál kinn? Ezzel elkezdte lassan fejni a fütyim, a kezével meg a bimbómat csavargatta. Az én fiam már nagyfiú lett, szép nagy fütyivel!
Mire ezekre bólogatni kezdtem, már tele is fröcsköltem a tenyerét. Hű, ez hamar ment. Ennyire jól esett? Igen rebegtem. Erre kaptam az arcomra egy cuppanós nagy puszit. Anyukája kezétől élvezett el az én fiam. Remélem, hogy ez titok marad, és nem kerül ki soha innen. Tudod, nekem nincs senkim, nem járok senkivel, de azért igényeim nekem is vannak, és játékos sexi dolgokat csinálhatnánk egymás testével. Ugye jó lenne?
Meglátod, jól megleszünk ketten. Csak bólintottam.
Van néhány barátnőm, néha velük is volt néhányszor kis erotikus játszadozás, de semmi komoly elmélyülés.
Vettem néhány kütyüt, amivel esténként eljátszogatok. Erotikus filmeket szoktam nézegetni, amit a shopból kölcsönzök. Ezután együtt filmezünk, és játszunk egymással Jó lesz?
Bocsáss meg hogy hozzád nyúltam, de hiányzik az érintés az intimebb társ érintése...Reméltem, nem fogsz visszautasítani.
Kibeszéltük és megbeszéltük a dolgokat, és lassan elmúlt a sokk belőlem.
Persze megígértem anyunak, hogy a kérését mindig elfogadom,és betartom.
Megmondta hogy sohasem dughatom meg. Ezt kétszer is hangsúlyozta. Soha nem lesz dugás, a fenekembe sem!
Játszhatunk, használunk sex játékokat, orálisan kielégítjük egymást, együtt is fürödhetünk, simogatjuk, masszírozgatjuk egymást.
Azt mondta, így valójában nem leszek a férje, csak a fiúja. Rendben van? Megfogta a kezem és húzott a szobájába. Gyere kicsim.
Az ágy előtt ledobta az inget, na, tetszik anyu? Teljesen pucér és gyönyörű volt. Ugye még nem is láttál nőt élőben meztelenül. Most jól nézz meg, és gyere, szeretgess. Majd én segítek neked, gyere! Végig csókoltam a cicijeit, a pociját, és eljutottam a puncihoz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.78 pont (116 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zoltan611230 2018. 08. 22. szerda 09:46
Érdekes történet .
#9 deajk2008 2017. 07. 7. péntek 06:39
érdekes lett... folytasd
#8 egyember 2017. 03. 6. hétfő 09:14
Én úgy megdugtam volna, hogy kettéáll a füle is nyes
#7 sunyilo 2017. 03. 3. péntek 18:17
A történet nem rossz...
#6 genius33 2017. 03. 3. péntek 18:03
Szép sztory.
#5 gyuri0926 2017. 03. 2. csütörtök 18:08
nem jo , baszni kell !
#4 vakon54 2017. 03. 2. csütörtök 13:01
AdranaLine ellehetettolvasni.
#3 veteran 2017. 03. 2. csütörtök 09:22
Nem kötött le.
#2 A57L 2017. 03. 2. csütörtök 03:02
Jobbat vártam.
#1 Törté-Net 2017. 03. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?