Hírek


SZEPT.
3.
2013

A lyukasóra

Az eset középiskolában történt, amikor technikusként tanultam. 19 éves voltam, és volt a suliban egy végzős, 18 éves csajszi, aki nagyon tetszett már régóta. Vékony, magas lány volt, hosszú barna hajjal, formás kerek mellekkel és fenékkel, és ennek tetejében irtó szép szemekkel. A nézésében volt valami, ami nagyon megfogott: dögös, szexi nézés, de neki a nézése alapból ilyen volt, nem az a kurvás, erőltetett. Rengeteget szemeztünk, de több nem történt. Persze, mindketten tudtuk, hogy tetszünk egymásnak, de sem ő, sem én nem mertünk lépni.
Aztán egyszer lyukasórám volt egy keddi napon. Osztálytársaim tudták, hogy lyukasóránk lesz, úgyhogy ők hazamentek, én viszont lent voltam a dohányzóban, lemaradtam az örömhírről, nem szólt senki. Miután végeztem a cigivel, beültem a terembe ahol lett volna az óránk, és vártam. Csak vártam, vártam, de sehol senki. Telefon...


Hoppon maradt szerelem!

A hold fénye sejtelmesen világítja meg a szobát, Ági sziluettje a félhomályban hidegen hagy, szép és kívánatos minden férfi álma lehetne egy ilyen csodálatos nő. Figyelem, ahogy alszik, gyengéden simogatom a vállát, kezem lejjebb-lejjebb csúszik, de semmi, de semmi nem mozdul meg bennem. Tovább babrálok a testén, próbálom a gondolataimat elhessegetni a családjáról, de ez nem igazán sikerül. A nagynénik és nagybácsik gyülekezetét csapásként éltem meg. Mindenki engem akart ellátni jó tanáccsal a jövőt illetően.
Akarom én ezt? Feladni eddigi életemet, igen ezt hamarabb kellett volna megkérdezni magamtól, de hát még nem késő. Ő akarta és én belementem, hát valahogy így lett kitűzve az esküvőnk napja is, ami vészesen közeleg, a barátaim mázlistának tartanak én magamat egyre inkább áldozatnak. Ma volt a nagy nap, hogy bemutatott a családjának, bár csak ne tette volna....


SZEPT.
2.
2013

Nikol elcsábítja a nevelt fiát 2. rész

Connor pár óra elteltével felébredve meglátja a még mindig mellette pucéran békésen alvó mostoha anyját. Az udvarról beszűrődő fényben fürdőző Nikol meztelen testét figyelve eszébe jutnak a pár órával ezelőtti események. Megvalósult a legnagyobb, de egyben a legperverzebb álma. Nevelő anyja a gyönyörű és a híres színésznő Nikol elvette a szüzességét. A következő pillanatban kétségei is feltámadnak. Most vajon mi lesz? Mit kellene csinálnia, vagy mondania, vagy egyáltalán, hogy kellene ezen túl viselkednie a nevelő anyjával? Száz, meg száz kérdés kavarog a fejében, amikor látja, hogy felébred Nikol is. A színésznő lassan kinyitja a szemét, majd álmos szemekkel rá néz a nevelt fiára.


Eve Lorne - Utazások: Korfu

A lányok egy kimerítő római hónap után úgy döntöttek megérdemelnek egy kis tengerparti pihenést. Rövid tanakodás után Korfu mellett döntöttek. Bár a vonatozás fárasztó volt az olasz csizmán, a hajón ki tudták pihenni magukat. A kikötőben megalkudtak egy taxisofőrrel. A fickó azt állította, tud megfelelő szállást nekik, méghozzá egész jutányos áron. Begyömöszölték hát a hátizsákjaikat az ósdi Mercedes csomagtartójába, és bíztak benne, hogy tényleg rendben lesz a hely. Az első panzióba be sem voltak hajlandóak menni - valahol a sziget közepén volt, a tengert még csak látni sem lehetett. A fickó továbbra is állította, hogy a következő ok lesz. Az tényleg a tengerparton volt, de a szoba amit mutatott neki egy hatalmas és szőrös görög asszonyság hihetetlenül lepukkant volt. A lányok kezdtek nyűgösek lenni, de ismét részletesen elmagyarázták a fickónak, hogy milyen...


AUG.
30.
2013

Napfürdőzés 2. rész - Hugica és bátyó

Kevin, kezén a napolajjal, élvezettel simogatta a lány forró bőrét, s közben figyelte, ahogy Linda kilazítja összeszorított fenekét, miközben tűnődve néz ki a kertbe.
– Mire gondolsz, hugi?
– Tudod, anya néha egész furcsa.
– Mert ilyen sokáig telefonált a barátnőjével, most meg itt hagyott minket?
– Nem, azt értem.
– Hanem?
– Valahogy olyan nyárspolgári, és gyakran unatkozik.
– Ezért telefonál ilyen sokat – mondta Kevin lakonikusan.
– Nem, nem erre gondolok. De mint nő pontosan tudom, milyen fontos neki a szex. Néha egész öregnek érzem magam mellette.
– Ne beszélj hülyeségeket. Ők is pontosan tudják, hogy mi is tudjuk, milyen gyakran kefélnek apával.


Hámaspáros

Egy furcsa, valóságalapú történet.
Mi nem lesz ebben a történetben? Nem lesznek hatalmas faszú Adoniszok, és peckesen álló, hatalmas mellek, fantasztikusan romantikus érzelmek. Szereplői pontosan olyan átlagos emberek, mint az olvasó, akik különös életutak során sodródtak egymás mellé, találták meg egymást és önmagukat egymásban.
Kezdjük az elején. Én 50+ vagyok, átlagos férfi, aki egy hosszú, 20 éves, házasságot és gyereknevelést hátrahagyva maradt magára. A részletek, nem lévén erotikusak, nem tartoznak ide. Új párom, Csilla, 40+, egy hosszú, nagyon rossz házasságból szabadult. Sokévi egyedüllét után egy netes társkeresőn jöttünk össze, de csak hosszú körök után jutottunk el egymás megszeretéséig és kapcsolatunk kiteljesedéséig. Mindketten a tartós, monogám párkapcsolat híveként, nem akartunk belerohanni valami felesleges...


AUG.
29.
2013

Autószerelő 4. rész

Mikor felébredtem sütött a nap, ő nem volt mellettem. Suttogó beszélgetésre lettem figyelmes, mire kimentem a nappaliba már nem hallottam. Néhány csók után bőségesen reggeliztünk majd medencében, folytattuk a napot. Elkezdtünk fogócskázni, ha elkaptuk a másikat, nem hagytunk ki kis simogatást sem. Becses testrészem kezdte megemberelni magát, gondoltam következő alkalomnál nem csak simogatásban részesül Klaudia.
Ekkor szólalt meg a kaputelefon, sietve ment ki a medencéből.
Én is követtem, és egy köntöst akartam felvenni mikor ő már vissza is érkezet.
Csak a barátnőm, ennyit tudott mondani s a hölgy már be is toppant a helységbe.
Még össze sem kötöttem szerény öltözetem, ő kezét nyújtva mutatkozott be.