Hírek

AUG.
21.
2013

A királylány és a lovászfiú

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy király, aki házasodni készült. Mivel már jócskán benne járt a korban és gondolnia kellett az utódokra is, feleségül vette a szomszéd király meseszép fiatal lányát. Őt nem zavarta a köztük lévő 30 év korkülönbség, de a lányt igen. Kérlelte is az apját, hogy ne adja őt férjhez ehhez az öregemberhez, de az apja hajthatatlan maradt. Meg is tartották a lakodalmat annak rendje és módja szerint, majd csodák-csodája a lány teherbe esett és kilenc hónapra rá gyönyörű kislánynak adott életet. A kisbaba olyan szép volt, hogy hetedhét határból csodájára jártak az emberek. Azonban nem sokkal később a Király súlyosan megbetegedett és még legjobb orvosok is csak nagy nehezen tudták megmenteni az életét. A felépülése után viszont már nem volt a régi, a betegségből visszamaradt szövődmény következtében már nem tudta teljesíteni...


AUG.
16.
2013

Nyaralás az unokatesóimmal 4. rész

Másnap egész délelőtt a kertben kapáltunk meg gyomláltunk, ebéd után lustáztunk egyet, késő délután locsoltunk, Teri mama nagyon elégedett volt velünk, nem is engedte, hogy segítsünk neki a vacsora utáni rendcsinálásban, hanem pihenni küldött bennünket.
A fürdőszobába most már együtt indultunk. Mindhárman levetkőztünk, Ritával zuhanyozni kezdtünk, Norbi addig fogat mosott, majd a kád peremére telepedve várta, hogy végezzünk. Nem foglalkozott a ráfröccsenő vízzel, a legutóbb látott filmről dumált, de észrevettem, hogy közben le nem veszi a szemét rólunk, és ettől a nyílt kukkolástól egy kicsit zavarba jöttem.
Mikor megtörölköztünk, a fiú a kádba lépett, és a szivacs után nyúlt.


Kollégák

Céges kirándulás volt egy békés fürdővárosba, ahova minden évbe le szokott menni a dolgozók egy csoportja. A Férfi és a Nő régóta vonzódott egymáshoz, de ez eddig semmi testi aktusban nem nyilatkozott meg, ami talán annak is köszönhető, hogy a nő 10 éve élt párkapcsolatban, a férfi pedig féltette a szívét.
A véletlen úgy hozta, hogy a buszon egymás kerültek, Amit egyik sem bánt, hisz élvezték egymás társaságát. Az út vidám beszélgetéssel telt, mikor a Nő viccből a Férfi tarkójára tette a kezét, és annak formájára tett megjegyzést.
Tekintetük találkozott, csend telepedett közéjük, megszűnt számukra külvilág és elvesztek egymás szemében.
Érezték, hogy nem szabad engedni a kísértésnek, de egyikükben sem volt elég erő, hogy elszakítsa tekintetét a másiktól. Tudták, hogy a többiek, bár ugratják őket, hogy több van köztük barátságnál,...


AUG.
15.
2013

Kalandom egy ismeretlen nővel

Egy puccos party valahol Budán. Kicsit már túl tökéletes, de hatalmas lakás, mérsékelten unalmas, ám de magukat felettébb fontosnak tartó emberek, magyarok és külföldiek egyaránt.
Drága ételek, ruhák, sminkek. Majd minden hölgyön felfedezni a plasztikai sebészet nyomait, a többségükben idősebb urakon pedig a kötelező önelégült mosolyt. Tettetett bájcsevegés, és mivel már letudtam a kötelező egy órámat, indulni készülök, mikor is feltűnik egy metsző zöld szempár, ami nagyon kihívóan méreget egy férfi válla mögül. Borospohár csere ürügyén kicsit arrébb lépek, s míg beszélgetőpartnerem a mondandójába feledkezve tovább mantrázza eléggé érdektelen szövegét én végre zavartalanul megcsodálhatom az engem továbbra is vizslató szempár tulajdonosát.


Kelepce 2. rész

Ismét kezdődött elölről, csak most osztálytársnőm ült a fejemre, és a fekete teste fogadta be ismét merev hímtagom. Ismét azok az érzések, görcsök, fájdalmak, forróság. Ismét ugyanaz az izzó gyötrelem, mely annyira jólesett, annyira élveztem.
Nem tudom, hogy hova lett a szőke és a vörös, de nem is érdekelt. Mintha mellbimbóim és köldököm nyalogatták volna. Ismét jött a "tüzelés", az izzó szenvedés, a fullasztó kín. Testem szinte lángolt. A fülemben érzett nyomástól azt hittem, hogy berepednek a dobhártyáim, és agyvérzést kapok. Éreztem, ahogy erősen megdagadt hímtagom a fekete testében szorításba került.
Fájt, és tetszett. Testem összes, e részhez csatlakozó izma és zsigere lendületben, mozgásban és "akcióban" volt. Kábult voltam, szinte önkívületben. Üvöltöttem volna, ha tudtam volna. Szinte körülírtan éreztem prosztatámat a testemben. Olyan...


AUG.
14.
2013

Laura története 127. Fejezet

A következő néhány héten Laura dolgai jól alakultak. Ő és Trina minden éjjel együtt aludtak. Shawna még mindig távol volt, és olyan forrón és gyakran szerekeztek, hogy Laura azon tűnödőtt hogy elhasználják egymást. De eddig ehhez nem kerültek közel.
Az elkerülhetetlen konfrontációja Sholandrával nem következett be, mert Rhonda visszatért és nyilvánvalóan lefoglalta Sholandra idejét. Istenem, az a szőke picsa biztos a halálbig bassza azt a szegény lányt - gondolta Laura egy kis irigységgel. Sholandrának gyönyörű teste volt és Laura számtalan gyönyörű órát töltött vele az ágyban.
De mindezek felett, habár Trina körül jártak a gondolatai, - a munkahelyén ablakhoz lépett, ahol egy új csapat alakult és Laura egy két órás megbeszélésen találta magát tizenöt új emberrel. Egyik közülük Randi Foster volt egy magas fekete nő hosszú vékony fonatokkal a hajában,...


A folt története

Egy volt osztálytársamnak egy kis kocsmája van pesten, itt pincérként dolgozik, mellette vezeti az üzletet, és nagyon élvezi. A hely kellemes füstelszívós kis modern kocsma, igényes pulttal, berendezéssel, jó árakkal és remek hangulattal. Természetessé vált, hogy ha megyek valahova bulizni, akkor hozzá ugrok be elsőként, és nem ritkán nála is fejeződik be az este. Nem volt ez másként most sem, egy fárasztó nap után, amikor enni se volt idő, akkor jól esik este kicsit lazítani, persze nem egyedül. A cégnél egy kis marketinges gyakornokot néztem ki, rögtön első találkozásunkkor a kilógó combfixe fogadott, ezzel erős kezdéssel felhívta a figyelmet magára. A Balatonon meg is ismerkedtünk, majd a gyakorlat alatt is gyakran találkoztunk, munka alatt, munka után és töltöttünk együtt éjszakát és néha egy röpke ebédszünetet is, valamelyik irodában, vagy egyéb rejtett zugokban....


Tina megijed

Tina megijed Tina megijed Tina megijed