A+ A-

Kis nyári kaland

Akár meg is történhetett volna... Én legalább is nagyon nem bántam volna, ha ebben az élményben lehet részem!
Kénytelen voltam a nadrágom zsebébe nyúlva megigazítani ágaskodó férfiasságomat. A két csaj velem szemben az asztal másik oldalán nagyon dögös volt. Még itt a Duna parton is nagyon meleg volt, bár árnyas helyen ültünk, az étterem asztalánál. Valóban nagyon jó volt az étterem, jó kiszolgálás, finom ételek. Fizettem, és távoztunk.
Természetesen előreengedtem a két csodálatos vendégemet. A kisebbik lehetett vagy 160 cm. magas, nagyon formás fenékkel, karcsú derékkal, isteni mellekkel, melyeket alig takart a pólója. Barna haja szabadon lengedezett a szélben. Én mindig vidámnak láttam. Éva, mert így hívták, rendszeres látogatóm volt a masszázsszalonomban. Mint kiderült Mónival nagy barátnők, aki nála jóval magasabb, kb. 176 cm, mivel nálam is magasabb, aki csak 174 cm magas vagyok. Haja szőke, rövidre nyírt, de nagyon nőies. Az Ő nagyon formás fenekét egy miniszoknya fedte, mely bézs színű volt, szintén pólóval, melyen gyönyörűen sejlettek át viszonylag kicsi, de kemény mellei. Időnként hozzám értek, kissé előrehajoltak, hogy betekintést nyerhessek dekoltázsukba. Nem csoda, ha a nadrágomban (én is rövidnadrágban voltam), nehezen találta a helyét férfiasságom. Mindkettőt masszíroztam, tehát láttam már a testüket, de olyankor is külön erőfeszítésembe került, hogy tisztességes maradjak. Egyre bizalmasabb viszonyba kerültünk, amikor meséltem nekik az új étteremről. Mindketten érdeklődtek iránta, így megbeszéltük ezt a randit. Mit tagadjam, a látogatás örökre beleivódott az emlékezetembe, hiszen végig tudatosan cukkoltak.
Beszálltunk a kocsiba.
- Most hová?- kérdeztem.
- Menjünk fel hozzám! – mondta Éva. Móni csak bólintott.
- Jó! – válaszoltam, és elindultam.
Ők természetesen hátra szálltak be. Csacsogtak, sugdolóztak hátul. Megigazítottam a visszapillantó tükrömet, hogy láthassam őket. Néha felém pillantottak, majd nevetve bújtak össze, és időnként egy puszi is csattant a másik arcán.
Megérkeztünk a ház elé. Kiszálltunk és elindultunk a lépcsőház felé, amelyben Éva lakott. Én természetesen udvariasan előre engedtem őket, addig is csodás látványban volt részem. Az első emeletre mentünk. Éva udvariasan előre engedett bennünket. Kis rendezett lakás, pici konyhával és egyebekkel, egy szoba, melyben egy hatalmas franciaágy terpeszkedett. A lányok a cipőt ledobva gyorsan feltelepedtek az ágyra. Én is követtem a példájukat.
A lányok mit sem törődve velem, hirtelen csókolózni kezdtek. Nem tudtam, hova legyek a csodálkozástól, amikor eszembe villant, hogy mindkettőjüknek elmeséltem, hogy még soha ne voltam egyszerre két nővel, és úgy szeretnék látni két nőt szeretkezni. Hát ők megbeszélték ezek szerint, hogy beteljesítik az álmomat. Csak bámultam, a lélegzetem felgyorsult, szívem a torkomban vert. Ők figyelembe sem vettek, csak csókolóztak, majd lassan kezdték lesimogatni egymásról a ruhát.
Kiszáradó szájjal szólaltam meg:
- Ez így nem jó. Nem tisztáztuk a játékszabályokat! Engem teljesen ki akartok hagyni a buliból?-
Nevetve válaszolt Móni:
- Hű de szabálytisztelő valaki! Mi lenne, ha egyszer fütyülnél a szabályokra! - És folytatták tovább kis játékukat. Móni már Éva cicijeit szopogatta nagy beleéléssel, Éva kezei Móni lábai között játszadoztak. Szédületes látvány volt, ahogy a két tökéletes test egymáshoz simult, majd kicsit eltávolodott, hogy újból egymáshoz érjen.
Minden bajom kezdett lenni. Férfiasságom nagyon kényelmetlenül kezdte magát érezni szűk börtönében. De nekem elveim vannak, én csak úgy…
A francba az elvekkel. Szép lassan, hogy a látványból semmit ne vesszen el, vetkőzni kezdtem.
Nem semmi volt a két csaj. Látszólag tudomást sem vettek rólam. Nyalták, falták egymást. Én csak bámultam, ahogy egyre kevesebb ruhadarab maradt rajtuk. Mindkettőnek előkerült a cicije. Simogatták, babusgatták egymást. Apró puszik cuppantak az arcukon, szájukon, nyakukon. Nem siettek.
Móni érzékien nyúlt be Éva bugyijába hátulról, láttam, amint végigsimogatja a fenekét, a bugyi mozgásából. Éva hanyatt vágta magát, maga után húzva Mónit. Móni fölé hajolva kezdte kényeztetni melleit szájjal és kézzel. Éva felnyögött a gyönyörtől.
Nem lehetnek kezdők-gondoltam, hiszen olyan összeszokottan tették, amit tettek.
Végül is úgy döntöttem, hogy nem hagyom férfiasságomat raboskodni tovább és megszabadultam alsónadrágomtól. Nem tudom, mikor éreztem utoljára ilyen feszülést.
Úristen! Hiszen eddig dédelgetett legtitkosabb álmom látszott megvalósulni. Nem akartam elhinni.
Ez nem lehet igaz.
De a két csaj folytatta. Éva kezei Móni fenekéről simogatták le a bugyit. Már a térdénél volt, amikor odahajolva segítettem neki megszabadulni tőle. Engedelmesen emelte fel előbb a jobb, majd a bal lábát. Feneke felém nézett, gyönyörű volt, puncija szinte hivalkodva tárult a szemeim elé, melyek nem győzték inni a látványt. Móni Éváról segítette le a bugyit. Az engedelmesen megemelve a derekát segített neki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 t.555 2018. 03. 16. péntek 01:15
Éva és Móni, jó kis történet!
#9 joozsi 2018. 02. 6. kedd 02:44
Jó lenne olvasni a folytatást!
#8 cscsu50 2017. 05. 6. szombat 07:25
jöhet a folytatás
#7 sunyilo 2017. 05. 5. péntek 21:47
Jól megírtad.
#6 sztbali 2017. 05. 5. péntek 10:55
Igazán jó 10 pontos.
#5 veteran 2017. 05. 5. péntek 08:55
Jó írás.
#4 listike 2017. 05. 5. péntek 07:36
Nagyon jól írsz.
#3 A57L 2017. 05. 5. péntek 02:03
Jó történet és 10 pontos.
#2 vakon54 2017. 05. 5. péntek 01:16
Akai Mózes mindenkommentárnélkűl 10 pont.
#1 Törté-Net 2017. 05. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?