A+ A-

Találkozás az exemmel

Tamás vagyok, 28 éves és 4 éve boldog párkapcsolatban élek a menyasszonyommal egy vidéki kisvárosban. Kisebb-nagyobb civakodások ellenére boldogok vagyunk és megvan mindenünk. Történ egyszer, hogy a munkám Budapestre szólított egy hétvégére. Péntek késő délután indultam és majd vasárnap érkeztem. Mivel egyedül utaztam, felkerestem a rég nem látott barátokat és megbeszéltük, hogy beülünk valahová és egy-két jó hideg sör társaságában felelevenítjük a régi közös ökörködéseket és átbeszélgetjük az éjszakát, sztorizgatunk kicsit. Meg is beszéltük másnap estére a találkozót. Mindenki ott volt, beültünk egy csehószerűségbe, ittunk, beszélgettünk és jókat nevettünk ki-ki kacifántos és vicces történetén. Míg nem megpillantottam pár asztallal arrébb egy nagyon jó kedvű társaságot, középpontjában pedig a rég nem látott fiatalkori szerelmemet, a volt barátnőmet, Kingát. Meglepett a látványa, nem tagadom. Vidám volt, hosszú barna haja fátyolként omlott kacér vállaira. Ajka telt, bőre kellemesen barna. Egy vastagkeretes fekete szemüveg viselt. Mélyen kivágott felsőjén keresztül jól kivehetőek voltak formás mellei.
Beleborzongtam egy pillanatra, de folytattuk tovább az estét, néha oda-oda pillantva az asztalukhoz. Megbabonázott a látványa. Ahogy az éjszaka végéhez közeledtünk és mindenki elköszönt egymástól, kilépve az ivó ajtaján ott állt Ő. Lábaim, mint ha sziklává dermedtek volna, amikor odalépett hozzám azzal a mindig széles vigyorral az arcán. Köszönt, mélyen a szemembe nézett, adott két puszit és megkérdezte, hogy mi járatban vagyok és jó újra látni engem. Egy pillanatra meg sem tudtam szólalni. Természetesen elmondtam neki, hogy milyen ügyben kellett feljönnöm Pestre és nem maradok sokáig és dióhéjban lefutottuk a kötelező köröket. Ő is párkapcsolatban él, egy tőle egy évvel idősebb, 26 éves sráccal lakik. Mivel pont egy irányba vezetett az utunk, elkísértük egymást egy darabig, átbeszélgetve közös utunkat a metróállomásig. Útközben izgatott voltam, de nem mutattam. Rég nem tapasztalt érzés volt ez, amit csak ő tud és tudott kiváltani belőlem. Amint alkalmam volt rá, megpróbáltam így, vagy úgy,de hozzáérni. A kezéhez séta közben, egy-egy nevetés alkalmával a vállához, vagy mint az ovis kisgyerekek, a hajával viccelődve és meglegyintve azt. Láttam rajta, hogy ő is örül a viszont látásnak. Megérkeztünk, majd itt utunk elvált. De mielőtt elköszöntünk volna egymástól, bátorságot merítettem és megkérdeztem, hogy szombat este nem innánk – e meg valamit és megtárgyalnánk kivel mi történt ez alatt az idő alatt. Mivel vasárnap mennem kellett haza, reménykedtem, hogy igent mond.
- Holnap hívlak, addig meg kell beszélnem a barátommal, hogy megint csajos este lesz - –súgta a fülembe, ajkaival épp, hogy érintve fülcimpámat. Adott két puszit az arcomra, az egyiket elég közel a szám széléhez, kacsintott egyet egy mosoly kíséretében majd ő jobbra, én pedig balra.
A szobámba érve nem jött álom a szememre, pedig már későre járt. Egyfolytában csak ő járt a fejemben és az, hogy mi lesz másnap. Hogy fog kinézni, mi lesz rajta, miről fogunk beszélgetni? Eszembe ötlött egy - mi lenne ha…? - ötlet. Mi lenne, ha újra megcsókolhatnám? Érezném ajkai puhaságát? Rossz gondolatok voltak ezek, hiszen én boldog párkapcsolatban élek. De csak nem tudtam elűzni ezeket a víziókat és egyre jobban felizgatott a gondolat. Nem tudtam mit csinálni, kivertem, hiszen álló cerkával még sem aludhatok el.
Elérkezett a másnap reggel. Vagyis inkább aznap és nem reggel, hanem dél. Ránéztem a telefonomra, de se egy hívás, se egy sms. Nekem pedig délután kettőkor megbeszélés. Magamhoz tértem, összekaptam magam és jobb híján elindultam a meetingre. Pár órás volt az egész. Dolgom végeztével rápillantottam okostelefonomra és egy üzenet nézett vissza rám: - 19:00-ra a metróban, ne késs nagyon sokat - Nagyon izgultam, már csak másfél órám van,hogy elkészüljek. Gyors fürdés, felöltözés és indulás a megbeszélt helyre. Kicsit késve ugyan, de megérkeztem. Ő már ott várt. Sugárzott. Fehér miniszoknyát viselt világoskék övvel, hosszú combjain harisnya feszült, lábán pedig fekete magassarkú. Fekete topján lengén törékeny felsőtestén, nyakában szolid nyaklánc, kezében pedig egy szintén kék táska, arcán pedig a már jól megszokott széles vigyor. Odaléptem hozzá, a kötelező puszi és megkérdeztem, hogyan szeretné az estét folytatni?
- Van valami konkrét hely,ahová szeretnéd,hogy beüljünk? - kérdeztem
- Szerintem csak menjünk pár megállót, leszállunk és séta közben ha találunk valamit, ahová érdemes betérni, ott iszunk valamit - válaszolta
Nem volt ellenvetésem,így tettünk. Pár perccel később már egy forgalmas utcán sétáltunk.
- Ez jó lesz - mutatott egy szórakozóhelyre, ahonnan hangos zene szólt és sok ember múlatta az időt.
Betértünk, nyitásként 1-1 feles mézespálinka és 1-1 sör volt. Meglepődtem, mivel régen nem szerette a sört. Az idő gyorsan telt, nosztalgiáztunk és ittunk még két kört.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.44 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 cscsu50 2017. 05. 9. kedd 21:56
egész jó
#13 Speedcop 2017. 05. 9. kedd 12:22
Nekem tetszett....köszi
#12 sipospista 2017. 05. 9. kedd 12:11
Jofele....
#11 sunyilo 2017. 05. 8. hétfő 21:40
Jó volt, folytasd csak, érdemes.
#10 mindigkellesz 2017. 05. 8. hétfő 13:06
köszönöm,lesz folytatás.
#9 genius33 2017. 05. 8. hétfő 11:06
Tetszik smile
#8 listike 2017. 05. 8. hétfő 11:05
Az Ígéret szép szó. 10pont.
#7 sztbali 2017. 05. 8. hétfő 10:40
10 pontos és jó lenne a folytatás is!
#6 veteran 2017. 05. 8. hétfő 08:26
REMEK! 10 pont-ha folytatod.
#5 hairy_pussy 2017. 05. 8. hétfő 07:57
várom a folytatást
#4 sanyi0227 2017. 05. 8. hétfő 03:56
ott hagytad a végén a folytatás lehetőségét,remélem folytatod.10-p
#3 A57L 2017. 05. 8. hétfő 01:57
Kellemes történet.7P
#2 vakon54 2017. 05. 8. hétfő 01:04
mindigkellesz 10 pont.
#1 Törté-Net 2017. 05. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?