A+ A-

Andrea, a munkatársam

Történetem úgy kezdődött, hogy új munkahelyemen még nagyon kezdő voltam. Persze itt is a legfiatalabb az irodában, mint általában (24 éves). Elég sok fiatal helyes koleganő vesz körül, persze azt az elvet követem, hogy amelyik kutya ugat az nem harap. Így mindig csak annak a hölgynek a bókolok, akivel biztos nem szeretnék semmit. Most is így tettem, mert a pletykák azok mindenhol vannak.
Andrea úgy 30 éves körül lehet. Mindig be szólogattam neki és kétértelműen beszélt Ő is. Egyszer úgy adódott, hogy az a fránya irattárba csak bedobálták a papírt és a dobozok össze-vissza voltak. Elkezdtem rendet rakni, mire Andi felajánlotta a segítségét. Hát a érdekesen segített. A két sor polc között nem volt annyi hely, hogy elférjen az ember az egy doboz papírral, így kitalálta, hogy nekem háttal áll terpesz állásba és a lába között adogassam a dobozokat. Mondtam is neki, hogy óvatosan emelgessen így, mert ha meghúzódik, akkor ezt a pózt elfelejtheti egy darabig. Míg a lába közé tologattam a dobozokat, úgy bámultam a fenekét, kicsit nagy volt, de úgy pont jónak találtam, passzos farmer még jobban kihozta a formáját. Így nem tudtam szó nélkül hagyni, hogyha benyitna valaki, akkor biztos nem doboz pakolásra gondolna.
Mire vissza kérdezett:
- "Miért Te mire gondolsz?"
Hát azt nem részletezném mondtam gyorsan. Így abba maradt a beszélgetés.
Kicsit később már untam hajolgatni a fenekéhez és úgy tolni a dobozokat, hogy könnyebb legyen neki így csak letettem a dobozt a földre mögé és lábbal át toltam alatta, ahogy terpesztett. Egyszer kétszer így mögé állva elképzeltem mi lenne, ha ezt a feneket hátulról tolhatnám. Hát nem kellett volna, mert a gatyámba elkezdett rögtön növekedni a cerkám. Andi csak rendületlenül pucsított felém és pakolt. Egyszer kibillent az egyen súllyából és pont mögötte álltam. Így a feneke pont nekiment a farkamnak. Megérezhette a merevedésem, mert rögtön megkérdezte, hogy a fizikai munka ilyen hatással van rám? Mire én megfogtam a csípőjét és azt mondtam neki, hogy csak a kerek idomok vannak ilyen hatással rám. Elkezdte a csípőjét ringatni és a fenekét hozzá dörgölni a farkamhoz. Nagyon beindultam. Kezem a nadrágja elejére csúsztattam, mire egy halk sóhaj volt a válasz.
Teste ívben meghajlott kicsit eltávolodott tőlem és a jobb kezével megfogta a farkam nadrágon keresztül, így simogattuk egymást és a nyakát puszilgattam. A fülébe súgtam, hogy nem itt kéne ezt folytatni, mert nyugodtabb körülmények között több időnk lenne egymásra. Nagyon gyorsan kattogott az agya és már jött is a válasz.
- "Gyere fel ma este hozzám és megmutatom a bélyeggyűjteményemet!"
Mire én már vágtam is rá hogy:"Meg is nyalhatom?"
Kiszabadultunk egymás fogságából és megegyeztünk, hogy én befejezem a pakolást. Volt még egy óra a munkából nagyon lassan telt el.
Hozzá vezető úton vettem egy üveg bort. Lakásához érve felcsengettem, egy szokásos kis panel ház volt.
Beljebb lépve már is egymásnak estünk, smároltunk egyik faltól a másikig dőlve eljutottunk a nappaliba, a bort meg majdnem összetörtük. Az egész napos munka miatt volt egy kis férfias szagom és ez zavart engem, mert nem így terveztem a délutánomat. Kis szünetet tartva a smárolásba és a taperolásba megegyeztünk, hogy együtt elmegyünk lezuhanyozni.
Semmi extra nem volt a vetkőzésben, csak dobáltuk le a textilt magunkról.
Igaz, amikor már mind a ketten anyaszült meztelenül állt, akkor végig mértük egymást és csak mosolyogtunk. Megnyitotta a csapot és már állt is be a zuhany alá, én pedig irány utána. Beálltam a háta mögé és finoman magamhoz húztam a csípőjét és utána előre nyúlva elkezdtem simogatni a hasát, majd egyik kezemmel a mellét simogattam, a másik kezem pedig lefele kezdett el vándorolni. A levegő vétele mélyebbről jött mind eddig és a fenekét keményebben tolta nekem. Fejét hátra vetette a vállamra és én a fülébe lihegtem, hogy "ÖRÜLTEN KÍVÁNLAK". Bekaptam a végén a fülcimpáját és szívtam rá egyet, kettőt, majd csókolgatni kezdtem a nyakát. Míg Ő csak élvezte a kezeim munkálkodását.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.95 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Pavlov 2017. 11. 6. hétfő 01:29
Gyengus....
#9 sipospista 2017. 05. 9. kedd 11:32
Jo lettt..
#8 sunyilo 2017. 05. 4. csütörtök 20:12
Egész jól kezdődött...
#7 cscsu50 2017. 05. 4. csütörtök 09:31
folytasd jó kezdés
#6 veteran 2017. 05. 4. csütörtök 08:18
Kezdetnek egészen jó.
#5 listike 2017. 05. 4. csütörtök 05:54
Folytatás is lesz remélem.
#4 zoltan611230 2017. 05. 4. csütörtök 04:53
Jó kezdődik...
#3 vakon54 2017. 05. 4. csütörtök 02:21
Joccika Legyélszives és folytazsd. 10 pont.
#2 A57L 2017. 05. 4. csütörtök 02:17
Nem tetszik,gyenge.
#1 Törté-Net 2017. 05. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?