A+ A-

Rendőr álom

Az pont olyan, mint az a hajó... Az a... na, hogy is hívják?
Danny sosem sziporkázott az általános műveltség terén, ezért nem került be soha a helyi kocsma kvíz csapatába... maradt negyedik tartaléknak.
- Az a Marie Celeste - bökte ki Claire. Egyébként igaza van, gondolta magában Claire.
A hátsó ajtó tárva-nyitva volt, mikor a helyszínre értek. A konyhaasztalon két kávéscsésze és egy szétterített újság volt, ezen kívül egy doboz keksz és fél liter tej. Clairé észrevette, hogy a tej már megromlott, érződött a szagán.
- Ezek vagy nagyon bíznak az emberekben, vagy sietve kellett távozniuk - mondja Danny és meglazítja nyakkendőjét.
Danny láthatólag kényelmetlenül érzi magát olcsó, műszálas öltönyében. Talán azért is, mert a nyaka túl kövér az ing gallérjához és a pocakja is túl nagy a nadrágszíjhoz. Bárcsak fogyna egy kicsit és művelné magát, gondolta Claire.
Claire átvonul a házon az előszobához. Felveszi a bejárati ajtó mögötti levélhalmazt és átnézi a borítékokat. Az asztalon üzenetrögzítő, piros lámpája villog, jelezve, hogy üzenetek várnak meghallgatásra. Danny most csatlakozik hozzá és a jegyzettömbjében lapozgat.
- Mit tudunk róluk? - kérdi türelmetlenül.
- A postás hívott fel minket. Egy csomagot hozott ki, de senki nem nyitott ajtót, mikor kopogtatott, így aztán körbement a hátsó ajtóhoz és otthagyta a csomagot a küszöbön. Az ajtó tárva-nyitva volt és mikor bekiabált, nem jött válasz.
- Tudunk valamit az itt lakókról?
- Beszéltem a szomszédokkal. Azt mondják, csendes emberek...
Paul és Elaine Harrison. Maguknak való emberek. Két gyerekük van, de az év nagyobb részében nincsenek itt, mert bentlakásos iskolában tanulnak.
- A sok levélből úgy tűnik, hogy Harrisonék jó néhány napja nincsenek itthon - véli Claire. Nézz utána, hol dolgoznak. Biztos jó állásuk van, ha megengedhetnek maguknak egy ekkora házat, a gyerekeiket pedig magániskolába járatják.
Danny engedelmes kullog ki, végigkutatja a ház összes szobáját, végül a nappaliban folytatja a módszeres kutatást. Jó nagyszoba, elegáns bútorokkal, világos színű bőr ülőgarnitúrával és egy hatalmas plazmatévével. Irigykedve nézi. Szeretne i is ilyen házban lakni, ám a fizetése csak akkor lesz magasabb, ha feljebb kúszhat a ranglétrán. Egy darabig elmegy a nyomozó őrmesterség, de ki kell lépnie ebből a csendes vidéki zsákutcából, ha előbbre akar jutni. A tévé alatt van egy DVD lejátszó. Észreveszi, hogy a lemezbetöltő tálca nyitva áll, rajta egy lemezzel. Pár szó látszik a lemezen, fekete jelzőtollal írták rá. Házimozi 1.
Claire oldalát furdalja a kíváncsiság és látni akarja, hogyan fest a Harrison család. Úgy dönt, segíti őt a nyomozásban, ha a nevekhez arcok is társulnak. Bekapcsolja a tévékészüléket, majd betolja a lemezt a DVD lejátszóba. Valami olyasmire számít, hogy a család karácsonyt vagy születésnapot ünnepel vagy csak épp szabadságukat töltik valahol. Ehelyett egy házaspárt lát egy kocsi első ülésén... egy jókora 4x4 Autónak tűnik. Odakint nappali világosság van, a háttérben fák látszanak. A kamerát valószínűleg a műszerfalra tették.
Először a férfi hangját hallja. - Kívánlak, szivi.
A nő bal kezével végigsimít a férfi mellkasán, becsusszan ingének gombjai között, aztán a meztelen bőrét masszírozza lassú, megfontolt mozdulatokkal. Eközben egy pillanatra sem veszi le szemét a férfiról. A férfi két kézzel fogja át a nő keskeny csípőjét, úgy vonja közelebb magához, hogy végül a nő két térdét széttárva veszi közre a férfi combjait, hátát a kormánykeréknek nyomja, lágyéka a férfiéhez simul.
- Szeretlek, Paul - suttogja a fülébe és gyengéden neki dörgölődzik.
- Elaine - sóhajt fel a férfi szinte lélegzetvisszafojtva, kezével tétován kalandozik a nő vastag, kötött kardigánja alá, kitapogatva feszes, tejfehér húsát.
- Kívánlak. Meg akarlak dugni.
A nő most lehúzza blúzát és az ülésre dobja, mire sűrű, fekete hajtincsek omlanak arcába. A férfi most a nő két melle közötti völgybe temeti arcát, orrával birizgálva a lágy hajlatokat és domborulatokat. A nő teste megremeg. Halkan sóhajt fel, fejét hátraveti, a férfi eközben kicsatolja melltartóját, azután nedves nyelvét végigfuttatja a mellbimbókon. Az asszony keze most a férfi derekán, úgy csatolja ki a nadrágszíját, lehúzza a cipzárt a sliccén és egy rántással széttárja a nadrágot. A férfi az asszony farmerjének övrészén babrál. Láthatólag a hely szűk a kocsiban. A nő most félretolja a férfi kezét, felemelkedik és maga oldja ki a nadrágját. Paul segít lehúzni az egyik lábáról, eközben Elaine tenyerébe fogja a férfi kemény farkát, a puncija felé vonja, Ő maga pedig ismét lovagló ülésben helyezkedik el fölötte, aztán szépen leereszkedik rá egy hangos sóhaj kíséretében. Claire csak nézte, ahogy a pár szeretkezik a kocsi első ülésén.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.64 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2017. 05. 6. szombat 07:15
"Magam intéztem el velük a dolgot" részt ki kellett volna dolgozni, befejezetlen a történet.
#6 sunyilo 2017. 05. 5. péntek 21:41
Nem ártott volna átolvasni beküldés előtt, ha már ma fordítóprogram hülyeségeket és hibákat hagyott benne...
#5 sztbali 2017. 05. 5. péntek 11:08
Hiányzik belőle a végén a kidolgozottság.
#4 listike 2017. 05. 5. péntek 07:54
Nem tetszett.
#3 A57L 2017. 05. 5. péntek 02:04
Nem rossz,de jó sem.6P
#2 vakon54 2017. 05. 5. péntek 01:36
legyenlegyen 10 pont.
#1 Törté-Net 2017. 05. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?