A+ A-

Gőzben...

A barátnőm vidékre ment egy volt osztálytársnőjének az eljegyzésére. Tengtem lengtem a városban. Nem igazán tudtam mit kezdjek magammal.
Ahogy ballagok szinte belebotlottam egy gőzfürdő cégtáblájába. Gondoltam lazulok egyet. Nem jegyet kellett váltani, hanem adtak egy törülközőt kulcsot és legnagyobb meglepetésemre egy óvszert is. Azért nem kérdeztem meg minek ez nekem, hogy ne nézzenek hülyének. A szekrényesben levetkőztem. Mivel kötényt nem adtak a törülközőt csavartam magamra és így indultam el a gőz felé. Először a szaunában kezdtem, majd zuhany és újra szauna.
Később elindultam a nedves gőz felé. Észrevettem, hogy aki bemegy a törülközőjét kint hagyja a fogason. Én is így tettem. Bent csak a gomolygó gőzt láttam, vagy is semmit. Óvatosan araszoltam befelé aprókat lépve. Persze így is sikerült valakinek aki nem látszott a gőzben a lábára lépni. Persze én is elvesztettem az egyensúlyom. Oldalt tapogattam támaszt keresve és találtam is.
Az volt akinek a lábára léptem, de most a kiálló faszában találtam kapaszkodót. Szerencsémre jó keményen állt neki így helyre billentem és egy elnézést mormogtam miközben elengedtem a kapaszkodót. Azért is időszerű volt elengednem, mert egy másik kéz is azt akarta megfogni. Beljebb léptem, vigyázva előre, mert szemem is hozzászokott jobban a szűrt fényhez. Ki tudtam már venni a körülöttem álló testeket. Befelé még nem láttam, mert a fényt magam is takartam. Ezután térdnek ütköztem és ebből rájöttem, hogy előttem ülnek már.
Megálltam és vártam, hogy a szemem hozzászokjon jobban a gőzhöz.
Egyszer csak érzem ám, hogy valaki finoman megsimogatja a zacsimat. Megfogta emelkedő, sohasem lustálkodó farkincámat és húz maga felé finoman. Kellemes volt és így engedtem magam. Pár pillanat és faszom már is a szájában landolt. Nagyon értett hozzá, hogyan kell örömet szerezni. A nyelve valóságos táncot járt a farkamon a szájában miközben még szívogatta is finoman. Meg kellett állapítanom, hogy a barátnőm iskolába járhatna hozzá. A kis szívások, nyomkodás, húzások, tolások, nyelvelés, hát maga a mennyország volt. Aztán vége?
Nem, csak előkapott egy kotont és már húzta is keményen álló faszomra, hogy tervét valóra váltsam. Gyorsan megfordult és már tolta is rá a fenekét a faszomra. Csak egy pillanatig gondolkoztam a dolgon, de lyuk-lyuk alapon oda vizionáltam a barátnőmet akit szerettem hátulról dugni, és már finom apró lökésekkel dugtam az ismeretlen popót. Mit mondjak igen finom volt és nagyon is élveztem. Néha a popó gazdája hátranyúlt, hogy lassítson engem, mert hosszan akarta élvezni a dugást.
Engem meg stejgolt az új szitu az egész helyzet a körülöttem történések és amivel nem számoltam, egy finoman simogató kéz körözni kezdett a hátsó bejáratomon. Krémes kezével és örökmozgó ujjaival nagyon izgató volt. Azután jött az első ujja. Azután a második, gondoltam, de helyette egy farok nyomakodott be a popómba apró szinte vibrátornak tűnő apró lökésekkel. Ez már betette az ajtót és hatalmas kéjhömpöj ömlött el rajtam, és elfolytam mint a Duna. Aki viszont bennem volt csak most kezdte a pumpálást, döngölést. Érdekes volt az öreg faszi aki dugott, mert nagyon értette a dolgát és vigyázott arra, hogy én is élvezzem a dugást és nem csak kielégülni akart. Ennyi jó hatására a faszom sem akart lelankadni, hanem kis puhulás után újra acélossá vált, és folytathattam a baszást a szintén egyáltalán nem fiatal de nagyon ügyesen mozgó krapek fenekében. Majd nem egyszerre mentünk el.
Szépen kihúzódtam lassan az oly sok élvezetet adó popóból. Hát, jó ötvenesre saccoltam a tulajdonosát. Majd belőlem is kifarolt egy kellemesen a prosztatámat faszával masszírozó öregúr. Megköszöntem nekik az élvezeteket és zuhanyozni mentem.
Egy üdítő és egy jó kávé a pihenő szobában teljesen felfrissített. Elindultam felfedezni a bady helyiséget. A vasakat három fiatal srác mozgatta de ők is meztelenek voltak. Simogatták egymás izmait a gyakorlatok szüneteiben. Látszott, hogy jó barátok.
Tovább mentem ahol több szórakoztató és fantázia mozgató kéjlaknak felszerelt nyitott szobák voltak. Azt láttam, hintában hátradőlve ülő krapekot a hintázás ütemében keféltek ketten felváltva léptek elé és nyomták bele keményen ágaskodó faszukat. Az meg csak nyögött és sikkangatott minden dugásra. A következőben kaki kedvelők élvezkedhettek. Továbbá volt orvosi szoba és börtön cella imitáció is. Hárman voltak benn és hatan álltak kívül és a kintieket felváltva szopták. Jó mókának látszott és beálltam hetediknek a külsőkhöz. Minden szó nélkül az enyémet is szopták. Mivel ritkán került rám a sor vissza indultam a folyosón, de meredeken álló faszom megtetszett a hintában ülő idős krapeknak. Ha mind a kettőnknek jót akarsz akkor dugj meg. A szopástól már úgy is fel voltam húzva, ezért azután belementem a játékba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.13 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2019. 01. 23. szerda 09:23
Nem tetszett
#7 deajk2008 2017. 07. 16. vasárnap 05:46
érdekes... 9p lett
#6 sipospista 2017. 05. 3. szerda 09:15
Eleg jooio
#5 veteran 2017. 05. 3. szerda 08:06
Másvilága.
#4 cscsu50 2017. 05. 3. szerda 06:54
nem jön be
#3 genius33 2017. 05. 3. szerda 06:54
Fura picit deee még elmegy.
#2 A57L 2017. 05. 3. szerda 01:58
Nem rossz,de nem a műfajom.
#1 Törté-Net 2017. 05. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?