A+ A-

Carpe Diem

1.rész
- Hogy az a k.rva! B.ssza meg! Most hol vagy? Odamegyek! !!
- Éppen a „Charlie P´s” - ben ülök. Előre szólok, taxival gyere! Mocskosul be fogunk ma rúgni. Gondolni sem akarok erre az egészre.
- Tíz perc és ott vagyok… - tette le ezzel a telefont.
Ültem néztem a söröm és elvesztettem az időérzékem. Még csak egy sör volt, de annyira ki voltam készülte, hogy már ezt is éreztem. A csalódottság, a düh és az önsajnálat váltakozva lett rajtam úrrá. Kívülről nézve úgy nézhettem ki, mint valami depressziós, aki érvágás előtt áll.
Nem tudom mennyi idő telt el, amikor megéreztem Anna kezét a vállamon.
- Nah, mit iszunk?! - mosolygott kínosan. Majd együtt érzően nézett rám.
- Ez olyan „sorban este” lesz. – néztem rá könnyes szemmel és magamra erőltettem egy mosolyt.
- Hát ajánlom, hogy hosszú legyen az az itallap és legalább akkor buli legyen, mint legutóbb.
Erre mind ketten felnevettünk. Eszembe jutott a legutolsó alakalom, amikor „sorban este” volt. Régi hagyomány volt már kettőnknél. Nagy csalódások és szakítások után mi nem sírtunk egymás vállán, mint az átlagos barátnők. Nem, mi kerestünk egy lepukkant kocsmát és elkezdtük végig inni az itallapot. Persze soha nem jutottunk a végére. Bele is haltunk volna… Minden ilyen alakalommal alaposan lerészegedtünk. Aztán az este további programja változó volt. Voltak nagy bulizások, ex házának WC - papír dobálása és még sorolhatnám, a lényeg, hogy minden alkalommal másnap csúnya fejfájással ébredtünk. Nálunk ez volt a „rituálé”, szakítások után. A mai naptól ez lesz a rituálé megcsalások után is.
- Szóval? Mesélj! – nézett rám fürkésző szemekkel. Nem tudtam ki venni mit kutat az arcomon.
- Nem nagyon van mit mesélni. Hétfőtől péntekig tárgyaltunk a borkereskedő céggel. Bemutattuk a prezentációt, aztán pénteken délre sikerült megkötni a szerződést is. Felajánlották, hogy tartsunk velük a most megrendezett fesztiválra meg pincelátogatásra. A többiek beleegyeztek, én kimentettem magam, hogy egy nappal hamarabb hazaérjek és meglepjem Hannát. Mikor hazafelé tartottam még beszéltem vele telefonon is, hogy nem tudok szabadulni és csak holnap este érek haza. Útközben vettem rózsát meg vettem kaját, hogy csapjunk egy laza vacsorát és vele lehessek. Az utóbbi időben sok volt a munka és nem volt túl sok időm rá. Aztán felmentem és kit találtam a hálóban?! Hannát! És kivel? Veronikával. – Itt már elcsuklott a hangom. Próbáltam eldarálni hidegen a történteket, de az emléke még friss volt.
Alig 1 órája kaptam a barátnőm rajta az egyik közös barátunkkal. Nem tudtam mit mondhatnék vagy tehetnék. Eljöttem hazulról és kocsikáztam a városban. Aztán idejöttem. Rendeltem egy sört és felhívtam Annát.
- B.zd meg! - szakította félbe a gondolataimat. – Akkor először berúgunk, aztán én megkeresem a két k.rvát és csinálok egy kis fazonigazítást - nevetett.
- Jajj ne! – nevettem én is kényszeredetten – Igyunk, és a közelükbe se akarok menni! Pár napig meghúznám magam nálad, aztán meg keresek egy helyet, ahová becuccolok!
- Áh, részletek! Az, hogy nálam leszel egy ideig, eddig sem volt kérdés. Nah, de van itt pincér vagy menni kell a pulthoz? Már nagyon szomjas vagyok –nevetett újra.
- Pulthoz – mormoltam, de nem néztem már rá.
Anna felállt és a pulthoz sietett. Én közben elmerültem az emlékekben. Legutoljára az ő szakítása miatt ittunk. Jaj, de még mennyit ittunk! Tudtam, hogy nem tudom elkerülni, hogy beszéljek neki arról, ahogy érzem magam, de előtte innom kellett és felejteni.
Fél órával később már lerészegedve beszélgettünk.
- Két rohadt hosszú év. És miért?! Hát mégis mi a f.szért?! Hogy megcsaljon? –nyögtem, már zavaros hangnemben. Kezdtek összefolyni a dolgok.
Anna mosolyogva nézett.
- Tudod mit?! Azon gondolkodom, hogy én vagyok szerencsétlenebb a pasikkal vagy te a csajokkal?
- Számít ez? Áh, a franba is. Menjünk haza. Aludni akarok. Nincs kedvem semmihez.
A bár előtti parkolóban azon veszekedtünk, hogy egyikünk sem vezethet, mivel egyikünk részegebb, mint a másik. Anna telefonált egyik ismerősének és nagy nehézségek árán és mondatfoszlányok tömkelegével megértette vele, hogy taxival jöjjön elénk és ő fog haza vezetni, mivel valakinek haza kell vinnie a kocsim. Jan érkezése és a hazajutás már csak foltokban maradt meg, de nem is igazán sajnálom. Nem lehettünk valami felemelő látvány és társaság.
***
Másnap iszonytatós fejfájással ébredtem. Anna még aludt. Honnan tudtam? Mivel, ha ébren lenne az első dolga az lett volna, hogy felkeltsen. Egy hangos „BECSAPÓDÁS” kiáltás kíséretében rám vetné magát. Elmosolyodtam a gondolaton. Az egyetem alatt szobatársak voltunk és ez az incidens elégszer előfordult pár éves pályafutásunk alatt.
Kivánszorogtam a konyhába és vontatott mozdulatokkal előkotortam a hűtőből egy doboz gyümölcslevet és sűrű imák közepette - hogy bent is maradjon - leküldtem egy pohárral. Az óra 06:13 - at mutatott. Valahogy soha nem voltam túl jó alvó.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.15 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008
2017. 07. 22. szombat 16:44
nekem mindenesetre érdekes lett... imádom a homoszex mindenféléjét Válaszolok rá!
#9 Cambiar
2017. 06. 21. szerda 00:08
Őszintén szólva, nagy meglepetés volt látni a történetem, más által feltöltve.
Eléggé szemét húzás más nevét használva, hasonló oldalakról lelopni egy már rég kész storyt és feltölteni ide. Teszem hozzá, a nicknevet sem sikerült helyesen kimásolni.
Hasonló nevű oldalon a történet már fel volt töltve DinaDreamland nick alatt, 11 részes és 2014-ben lett megírva. smile

U.i.: mivel már egyszer megosztottam, ezért nyilván nem privát -ha már fent van egy történet megosztó oldalon- de legalább valamilyen formában megpróbálhattad volna jelezni, hogy szándékozol felhasználni. wink Válaszolok rá!
#8 rubbercat
2017. 06. 2. péntek 22:28
Nagyon jó! Folytasd! Válaszolok rá!
#7 cscsu50
2017. 06. 2. péntek 11:21
el lehet olvasni Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2017. 05. 30. kedd 18:43
Ez egész jó. Válaszolok rá!
#5 listike
2017. 05. 30. kedd 12:26
Nagyon jó volt. Válaszolok rá!
#4 vakon54
2017. 05. 30. kedd 12:20
leszbileszbi nemrossz. Válaszolok rá!
#3 gyuri0926
2017. 05. 30. kedd 07:08
Ritka szar Válaszolok rá!
#2 A57L
2017. 05. 30. kedd 03:49
Eggyel több,pedig nem olyan rossz. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 05. 30. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!