A+ A-

Koncert ráadással

Emma épp a munkából sétált hazafelé, amikor telefonján a messenger üzenetet jelzett. Legjobb barátnője, Maja írt: „szombaton Shining Lights koncert, kifogás nincs, gyere hozzám ötre, Peti egész hétvégén nem lesz otthon!!”. Emma visszaírt egy „Oké csajszi” választ, eltette a telefont, majd mosolyogva gondolt közös éveikre barátnőjével. Mindketten harminc körül jártak, az egyetemen találkoztak, akkor lettek elválaszthatatlan barátnők. A szőke, kék szemű Emma gátlásos, visszahúzódóbb személyiség volt, amikor elkezdte a sulit, azonban Maja hatására pár év elteltével egészen máshogy viszonyult a párkapcsolatokhoz, szexualitáshoz, mint előtte. Ma már férjnél van és egy 4 éves lurkót nevelnek együtt, de szent meggyőződése, hogy Maja hatása nélkül nem tudott volna egy ilyen pasit leakasztani és megtartani, mint a férje. Kisfiuk már nagyon jól elvolt az apjával, ezért mondott habozás nélkül igent a koncertmeghívásra. Mostanában sajnos ritka, de régebben rendszeres közös program volt ez nekik, ennek a bandának a városbeli fellépését azonban szinte soha nem hagyták ki. Imádták a lüktető, kicsit elszállós zenét, valamint Majának eléggé bejött az énekes is, aki már többször is kiszúrta őt a tömegből, de utána persze semmi nem történt, csak Majából ömlött a szó hazafelé a pasi ruhájáról, hangjáról, testéről vagy épp az elképzelt farkáról a kivégzett borospoharak számától függően.
Hát igen, Maja. A csajt egyszerűen sohasem lehetett ignorálni. Akárhová libbent be hosszú, göndör, barna hajával, mindenhol felfigyeltek rá a pasik, de sokszor a nők is. Nem volt feltűnő szépség, de olyan flegmasággal kevert szexuális energia áradt belőle, ami kevés emberre volt csak hatástalan. Szép formájú ajkai, igéző, hangulatától függően a kék ezernyi árnyalatát visszaadó szemei sok mindenkit megbabonáztak. Keveseket engedett közel magához, akik ismerték, tudták, hogy toleráns, szabadszájú ember volt, aki kicsit önmarcangoló, néha beforduló személyiség, de jellemző volt rá az is, hogy ez gyorsan átfordult túláradó vidámságba. Akik pedig igazán behatóan ismerték, azok átélhették, hogy az ágyban felszabadult, görcsösség nélküli, odaadó, kacér és játékos volt, aki a feje búbjáig szeretett elmerülni az élményekben. Az egyetem alatt nem fogta vissza magát, de mindig megválogatta, kivel bújik ágyba, és amikor volt tartósabb kapcsolata, akkor a pasiját nem csalta meg. Más pasikkal. Az erotikus repertoárjába ugyanis simán belefért, hogy egy-egy barátnőjével néha egymásra hangolódtak. Emmával is megvolt az előéletük, de jó néhány éve már nem történt semmi egy-egy intimebb érintésen kívül. Emma ismerte is a Majában mélyről bugyogó, perzselő vágyat, ami egy nagy adag kíváncsisággal párosult. Mostanra Maja is megkomolyodott kissé, több éve járt egy sráccal, aki pár hónapja el is jegyezte. Maja meglepetésre igent mondott, Emma el is gondolkozott, hogy nagyon tudhat valamit a srác a kefélő képességén kívül is, mert arról Maja épp eleget áradozott.
A hét gyorsan eltelt, szombat délután Emma meg is érkezett Majához. Ő egy szál törülközőben nyitott ajtót.
– Most végeztem a zuhannyal, gyere csak be – válaszolt Emma kérdő pillantására, majd megfordult és visszament. Mire Emma beért a nappaliba, Maja már meztelenül állt ott.
– Vetkőzz csajszi, egy isteni ruhát találtam neked – szólt Maja, majd egy szexi vörös ruhára mutatott a kanapén. Emma először nem a ruhát nézte meg, hanem akaratlanul is Maja testén futott végig a tekintete. A lánynak itt-ott huncut szeplőkkel borított gyönyörű fehér bőre volt, amit Maja annyira nem szeretett, mert a napon barnulni nem nagyon tudott, annál inkább leégni. Kicsi, formás, hetykén álló mellei közepén borsószemnyi rózsaszín mellbimbók meredtek előre. Emma szeme kicsit tovább időzött Maja izmos combján és feszes, kerek popsiján, amit barátnője mindig kicsit nagynak talált, de a valóságban eddig az összes pasi megőrült érte. Végül Emma látta, hogy Maja sem változtatott azon a régi szokásukon, hogy mindketten teljesen csupaszra borotválták a puncijukat.
A feszülős, jóval térd felett véget érő ruhát Emma először kicsit merésznek találta, de aztán hagyta magát meggyőzni és gyorsan fehérneműre vetkőzött. Piros tangát és hozzá illő melltartót viselt. Ahogy levetette a ruháit, érezte ő is, hogy Maja kacéran csillogó szeme végigkutatja a testét. Emma mostanában sokat sportolt, így feneke már csak éppen, hogy nagyobb, mint amikor csúcsformában volt. Mellei Majáénál nagyobbak, igazi tenyérbe illőek voltak, amik szoptatás óta ugyan kissé megereszkedtek, de testének összhatása így is szédületes volt. Büszke is volt arra, hogy még mindig pár másodperc alatt fel tudta állítani a férjét, amikor „véletlenül” elsétált előtte a szobában egy kihívóbb fehérneműben. Maja meg is szólalt:
– Emmám, te leadtál pár kilót, mióta legutóbb ruha nélkül láttalak! Nekem is kellene innen fogynom valamennyit – mondta, majd megfordult és megrázta a közben fekete csipkés tangába bújtatott fenekét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.05 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sunyilo 2017. 05. 26. péntek 22:56
Élet- és pinaszagú történet...
#6 veteran 2017. 05. 26. péntek 13:43
Tetszik,10 pont.
#5 vakon54 2017. 05. 26. péntek 12:26
Letithappen Jooó.
#4 Andreas6 2017. 05. 26. péntek 06:08
Nekem tetszett.
#3 Andreas6 2017. 05. 26. péntek 06:08
Jó ez.
#2 A57L 2017. 05. 26. péntek 04:35
Nem tetszett,pedig nem rossz.
#1 Törté-Net 2017. 05. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?