A+ A-

Határtalan élvezetek 1. rész

Mónika vagyok 34 éves férjes asszony. Két éve az élvezeteknek élek, mióta először tapasztaltam meg milyen is ha teljesen szétbasznak.
Férjemmel még az egyetemi évek alatt ismerkedtünk meg. Kiegyensúlyozott jó kapcsolatban teltek az évek, a diploma megszerzését követően hamarosan össze is házasodtunk, építkeztünk és családi vállalkozásban dolgoztunk. Az üzlet jól ment, férjem sokat dolgozott, de a szex területén sem volt okom a panaszra. Változatos szeretkezéseinkbe néha egy-egy játékszert is bevontunk amely tetszett páromnak, de beszerzésük rám hárult. Először csak egy kis méretű vibrátort vettem, majd egy nagyobbacskát, végül egy több részből álló szettet, amelyben egy óriás fekete színű is volt. Ezt meg sem mertem mutatni férjemnek és én is csak egyszer próbáltam ki.
Ahogy az üzlet egyre sikeresebb lett, úgy töltött egyre több időt távol otthontól a párom. Üzleti utak követték egymást vagy éppen cégünk több üzlete között ingázott. Előfordult, hogy akár hetekig is nem láttuk egymást. Minden nap beszéltünk és eszembe sem jutott megcsalni őt.
Vágyaim azonban az ilyen hosszú távollét alatt az egekbe szöktek, gyakran nyúltam a kis játékszereinkhez, bár így nem volt annyira élvezetes mint amikor együtt használtuk de hát nem volt más választásom.
Amikor aztán férjem hazatért mindig szinte egy egész napot az ágyban töltöttünk és hatalmasat szeretkeztünk.
Aztán az egyik ilyen alkalomkor, amikor vártam hogy hazatér megváltozott minden. Tudtam, hogy mikor száll le a gépe és azt is hogy kora délután otthon lesz, hát gondoltam szépen előkészülök, hiszen ha csak eszembe jutott a puncim már forró is lett. Délelőtt fodrászhoz mentem, majd a helyi plázába meglátogattam egy sex shop-ot, hogy valami vadító fehérneműt vegyek. Sikerült is választanom egy fűzőt hozzá illő tangával és harisnyakötővel. Ahogy a próbafülkében magamra néztem és láttam, hogy méretes kebleimen és kerek fenekemen hogyan áll az új szerzemény arra gondoltam, így harmincon túl is izgalmas nőnek nézek ki aki felizgatja a férfiak fantáziáját. Mivel már három hete nem szexeltem csak magammal így erre a gondolatra éreztem hogy egyre nedvesebb leszek. Szinte önkívületben mentem haza, hogy fürdés és puncim borotválása után férjem fasza megfelelően ellássa a vágyaimat.
Otthon éppen a kertünkben dolgoztak a munkások akiket a locsoló rendszer kiépítésével bíztunk meg. Fital srácok voltak és a meleg időben csak rövidnadrágot viseltek, felsőjüket már levetették és látható volt szálkás felsőtestük amelyen megcsillant az izzadtság. Nem nagyon foglalkoztam velük és csak később tudatosodott mennyire megnéztek ,ahogy testhezálló egyrészes ruhámban hazaértem és bementem a házba.
Férjem szerette ha teljesen le van borotválva a puncim így fürdés közben szépen ezt is elvégeztem.
Felvettem a délelőtt vásárolt dolgokat és már a harisnyánál tartottam amikor megcsörrent a telefonom. Férjem volt az és rossz hírei voltak. Sajnálattal elmondta, hogy még nem fog ma hazaérkezni, mert az egyik ügyfél ragaszkodik hozzá, hogy a következő évi fejlesztési terveket részletesen megvitassák, így csak három nap múlva fog tudni haza utazni.
Nagyon elkeseredtem. Tudtam, hogy valóban igazat mond és nem mással van, de ez nem boldogított. Annyira rákészültem hogy végre jól megkefél ma, hogy puncim izzott a vágytól és szinte megőrjít a vágy!
Nem akartam így maradni és mivel más ötletem nem volt elővettem az óriás fekete műfaszt.
Lefeküdtem az ágyra és maszturbálni kezdtem. A hatalmas bráner hamarosan tövig volt bennem és mivel már régen nem éreztem ezt vadul basztam magam.
Annyira átadtam magam az élvezetnek, hogy nem vettem észre az egyik munkást aki a nappali bejáratában engem nézve verte a faszát. Valószínűleg nem voltam elég figyelmes és nem zártam be a bejárati ajtót és ez a fiatalember csak valamit kérni akart és ezért jött be. Mivel azonban meglátta, hogy mit csinálok nem bírt ellent állni a látványnak és gondolta könnyít magán.
Arra azonban ő sem számított, hogy társa utána jön és nagy hangon keresi, hol jár ennyi ideje miközben a munka nincs elvégezve.
A zajra én is összerezzentem és gyorsan magamra rántottam a példet amelyik a kanapén volt. Felnéztem és megláttam a kemény fasszal álldogáló fiút aki igyekszik eltenni méretes szerszámát de nem nagyon megy neki. Megjelent mögötte a társa aki egy elég durva megjelenésű nagyhangú kicsit idősebb munkás volt és egyből levette mi is történik itt valójában.
Én szégyenkezve feküdtem és moccanni sem mertem, hiszen a fekete műfasz még mindig bennem volt. A furcsa a helyzetben az volt mégis számomra, hogy nem éreztem szégyent, sőt anélkül, hogy mozgott volna bennem a szerszám mégis izgalomban maradtam. Nem értettem mi történik velem, de szinte önkívületben néztem a srác faszát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.54 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2016. 12. 7. szerda 06:14
Nagyon izgató lett.
#3 vakon53 2016. 02. 29. hétfő 14:53
Ez nemsemmi a fekáliásfaszt is szopta.
#2 tiborg 2011. 01. 26. szerda 01:03
Begerjedt almodozas, tapasztalat nelkul!!
#1 Törté-Net 2011. 01. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?