A+ A-

Transzmutáció 2. rész

Az ébredés fájdalmas és szégyenteljes volt. A fejem hasogatott, fenekem nyilallt, gyomrom görcsölt. Nemcsak egyszerűen büdösnek, hanem szennyesnek, romlottnak éreztem magam. Ekkor jött be Denis, és láttán újra megdobbant a szívem. Tépett, szűk fekete farmer és színes atlétatrikó volt rajta. – Megmutatottam hol a fürdő – intett és én engedelmesen követtem. Jó félóra múlva már a tegnapi mocsoktól (legalábbis testileg) megszabadulva ültem mellette egy mekiben.
- Szar érzés mi? – kérdezi együtt érzően.
- Nagyon. Te is….
- Aha. Miután először csináltam, napokig furdalt a lelkiismeret, még az öngyilkosságra is gondoltam.
- Rég volt?
- 13 voltam, külföldön történt, a szüleim szokás szerint egymás szapulásával voltak elfoglalva így szabadon csellenghettem. Az egyik vendég észrevette rajtam, hogy más vagyok, mint a korombéli srácok. Elcsábított, leitatott és megdugott. Először még védekezhettem azzal, hogy részeg voltam, de másnap már én mentem hozzá hogy felkínáljam magam. Azok voltak a legszebb és a legborzasztóbb napok az életembe.
- És utána?
- Rájöttem, hogy bár nem kell nagydobra vernem, nincs miért szégyenkeznem a vágyaim miatt. Neked is döntened kell majd.
- Azt fogom tenni! – álltam fel határozottan. – Mennem kell.
- Látlak még? – fogta meg a kezem.
- Nem tudom – lágyultam el meleg érintésétől – komolyan nem tudom.
Három napig bírtam. Sürgettek a határidők, és beletemetkeztem a munkába, mert német főnököm igazi „kapo”-ként irányította az irodánkat. Szombat este mentem le. Először be sem akartak engedni, azt mondták, hogy zártkörű buli van, de mikor felmutattam a nadrágzsebembe talált kártyát (talán Márk, vagy Denis adhatta… nem emlékszem), nem akadékoskodtak tovább.
Bent, a már megszokott félhomályban villogó fények és szokatlanul nagy tömeg fogadott. Én nem sokat láttam, de engem sokan észrevettek, mert mire eljutottam a bárpultig már ketten is felkértek táncolni egy harmadig meg jó keményen belecsípett a fenekembe. Kezdtem rájönni milyen érzés lehet a szexi csajoknak végigmenni nyáron, az utcán. Én mindenesetre élveztem, hogy kellendő vagyok. Egy Red bullt kértem, amikor a mellém furakodott izompacsirta a combomra tette a kezét.
– Van nálam erősebb is cicuskám – mutatta fel a sokszínű pirulákkal teli zacskóját. – Csak kérned kell.
- Ingyen? – mosolyodtam el.
- Felkérhetlek táncolni? – vigyorgott ő is, és a kezembe pattintott egy kis kék valamit.
A zenének nevezett ütemes dübörgés a fejembe szállt. Sokkal erősebbnek, vadabbnak és szexibbnek éreztem magam, mint pár perce. Annyira szenvedélyesen táncoltunk, hogy kimelegedtem. A következő szám lassú volt, partnerem pedig kedves. Udvarias. Elmondta, hogy Günthernek hívják. A fülembe suttogta, hogy tetszik neki a parfümöm. Beleremegtem. Lehelete megint a fülemet perzselte. A szemébe néztem, és ajkunk egyre közelebb került egymáshoz - végül lassan megcsókoltuk egymást. Aztán keményebbre váltottunk, és nyelvünk keresni kezdte a másikat. Éreztem, hogy a farkam egyre keményebb. Günther megint megcsókolt, és éreztem magamon a kezeit, és a trikóm széttépve, repült át a fejem fölött, Nem tudtam volna megmondani, hogy boldog vagyok-e vagy éppen ijedt.
Körbepillantottam a többiek mit szólnak, de senkit nem érdekeltünk. Percről percre több ruhadarab borította a földet. Megmarkolta a csípőmet. Mivel nem akartam szakadt nadrágba hazamenni inkább levettem. Egy pillanatra megdermedtem. Otthon még jó ötletnek tűnt, hogy ne rendes alsót, hanem egy tangát vegyek fel. Most meg itt állok mindenki előtt csupasz seggel. Átölelt. Lehunytam a szemem, és élveztem, ahogy minden porcikája hozzám ér. A zene üteme magával sodort minket. Az arcát a nyakamba temette. És elkezdtünk a zene ütemére együtt mozogni, mint ahogy a tenger áramlik. Megfordultam, fenekemet a bokszerjéhez nyomtam, ami majd kiszakadt a hatalmas szerszámtól. És csak mozogtunk. Édesen, kínozva egymást testét, egymás vágyait. Érzékien hátrahajtottam a fejem, és átfontam a karjaimmal a nyakát. Nagyot sóhajtva ringott a csípőm, míg egyszer csak Günther megfogta a bugyimat és egy rántással megszabadított a felesleges tehertől. Még egy húzás, és az ő bokszere is lekerült a bársonnyal borított acél szerszámról, ami türelmetlenül csapódott a fenekemhez. Ő előre csúsztatva a kezét, érzékien masszírozta a melleimet, és lenyúlt a farkamhoz is. Már az ájulás határán voltam, amikor előredöntött. Ő is velem dőlt, és a nyakamat csókolgatva belém vezette az előnedvektől csúszós szerszámát. Kéjesen nyögve fogadtam magamba, majd felemelkedtünk ismét. Újra csak a fenekem mozgott. És megint le. Azt hittem belehalok a gyönyörbe.
Az arcom vörössé vált, és mindketten lihegtünk és izzadtunk. Majd egyre gyorsult a táncunk, általa a gyönyör tüze. Hatalmasat sóhajtottam, ő még nagyobbat nyögött, amikor mindketten elértük az élvezet csúcsát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.88 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 asdqwe 2017. 08. 3. csütörtök 22:12
folytasd !
#4 cscsu50 2017. 08. 3. csütörtök 18:55
nem tetszett
#3 deajk2008 2017. 08. 1. kedd 10:05
szeretem a homoszexet... felizgultam 9p lett
#2 A57L 2017. 08. 1. kedd 02:46
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2017. 08. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?