A+ A-

A vágy tükre

A múlt éjjel nagyon fura álmom volt. Nő vagyok, fél évtizede élek stabil és boldog párkapcsolatban egy férfival. Úgy szeretjük egymást, akár a friss szerelmesek, viszont a ködön is megtanultunk ez idő alatt átlátni. Kapcsolatunk őszinte, a bizalom kölcsönös közöttünk. Mindketten színtisztán heteroszexuális beállítottságúak vagyunk. Soha nem szeretkeztünk hármasban, a dolog még csak említés szintjén sem merült fel… egészen tegnap éjszakáig.
Gáborom bevallotta nekem, hogy párszor eljátszott már a gondolattal, hogy mennyire izgató lenne a látvány, ha a szeme láttára kényeztetnék egy nőt. Elbeszélgettünk a dologról, de nem tudtam, hogy aggasszon-e, vagy inkább a nagy lehetőséget lássam. Nekem is megmozgatta a fantáziám, de úgy döntöttem, hogy nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget neki. Gábor teljesen megnyílt, elárulta, hogy benne is vegyes érzések kavarognak. Kételyei támadtak, ahogy nekem is. Éreznék vajon bűntudatot utána? Egy nővel szeretkeznék… Megbántanám vele a kedvesem? Fájna neki, ha látná, ahogy fellobban a szenvedélyünk egymás iránt? Elvégre ez a vágya. És én azért élek, ahogy azt kielégítsem… persze bizonyos határokon belül.
Végül úgy aludtunk el, hogy az ötletet elvetettük. Nem kell a bonyodalom, a kapcsolatunk nem szorul frissítésre.
Ám aznap éjjel álmomban sem hagyott nyugodni a téma. Hirtelenül tört rám, és mintha órákig tartott volna… Egy gyönyörű női lábfejet tartottam a kezemben. A fiatal nő meztelen volt, ahogyan én is. Hófehér bőre selymes tapintású, illatos. Éreztem, ahogy a kezem feljebb siklott kecses vádlijára. Talpa az arcom elé került, így jobban szemügyre tudtam venni a finom kis lábujjait, szép körmeit, a bokája ívét. Az izgalmi állapotom hihetetlenül magas volt, pedig az álom alapján egy masszőr lehettem. De miért voltunk meztelenek? Erre sajnos nem emlékszem tisztán.
Az olaj meleg volt, a bőreink között már-már forrónak éreztem. Óvatosan masszíroztam a lány vádliját, ahogy feljebb értem, talpa a melleimnek nyomódott. Jól esett az érzés, beleborzongtam. Lábujjaival érezhette a keményedő bimbóimat, ugyanis egy apró mosoly véltem felfedezni az arcán. Szemei csukva voltak, nem nézett rám. Selymes bőre beszívhatta az olajat, mert meglepődve tapasztaltam, hogy a térdhajlata száraz. Továbbá azt is, hogy már nem masszírozom. Az egyik lábát enyhén behajlítva tartottam, hogy hozzáférjek a hajlat puha bőréhez. Ujjbegyeim lassan siklottak végig az alsó oldalon, egészen a bokájáig. Gyönyörű a vádlija, nőiesen sportos. Az izmok tónusai finoman kivehetők.
Tetszett a látvány, érzetem, ahogy emelkedik az adrenalin szintem. A lány szintén élvezhette a kényeztetést, gyorsuló pulzusa árulkodó volt. Ez ösztönzően hatott rám, ajkaimat finoman megnedvesítettem, majd puha csókot leheltem a térdére. Hosszan tartottam ott, hogy érezze a forróságát, majd lágyan, a bőréhez alig érve az ajkaimmal simítottam végig a lábszára belső oldalát. Ügyeltem rá, hogy a forró leheletem végig érezze. Halk sóhajt véltem hallani, ami magabiztosabbá tett. A nyelvemet kissé kinyújtottam, és óvatosan megnedvesítettem az ajkaim által átjárt útvonalat. Megfújtam a bőrét. Ahogy végigfutott rajta a borzongás, nagyon szép látvány volt. Kezeimmel puhán simogattam, dédelgettem a lábfejét. Ajkaimmal most a talpára tértem át. Végigcsókoltam. Megkóstoltam a puha bőre édes ízét. A lábfején folytattam, bőrének íze teljesen felcsigázott. Nyelvem lecsusszant a lábujjai közé, a vékony és érzékeny bőrre.
Éreztem, hogy ezzel nagyon betaláltam, ezt az ajkai közül feltörő halk sóhaj igazolta. A nagylábujját lágyan a puha ajkaim közé vettem, nyelvemmel körbeöleltem. Finoman megszívtam, majd nagyon lassan húztam ki. Nehezen türtőztettem magam, de folytatnom kellett a lány édes kínzását. Ismét a lábfejét kezdtem kényeztetni. A nyelvem hegyével éppen érintve végignyaltam a lábujjaktól a boka külső hajlatáig, majd a nyelvem alsó, puha részével vissza. Újra megfújtam a nedves bőrét, és örömmel konstatáltam, hogy újra sikerült libabőrt varázsolnom a gyönyörű testére. A nedves sávot az ajkaim forróságával melegítettem fel. Felfelé indultam, a sípcsontja vonalán. Minden csók, minden megtett centiméter katalizátorként hatott a feléledt izgalmára. Időnként már teste finom, vágyakozó remegését is éreztem. Megálltam, a hasára fordítottam és belecsókoltam a térdhajlatába. Őrjítő érzés volt, ahogy a nyelvem érintette a bőrét, nagyon tisztán éreztem az ízét, illatát. Egyik kezem a térdhajlatához illesztettem, és óvatosan a csípője irányába húztam. Ágyéka elém tárult, lassan az ájulás határára kerültem.
Leírhatatlan élmény volt látni a gyönyörű, sima, rózsaszín, örömtől csillogó punciját. Akár egy érett, harmatos nektarin. Késztetést érez az ember, hogy megkóstolja. A kinyújtott lábának bokájától indultam felfelé, fájdalmasan lassan a belső oldal puha bőrét kóstolgattam. Kezeim a popsijára siklottak, gyengéden megmarkoltam. Ajkaim elérték az ajkait. Éreztem bódító illatát, teljesen megbolondított.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 deajk2008 2017. 11. 3. péntek 08:02
Izgatóra sikeredett... 10p
#3 A57L 2017. 09. 6. szerda 03:54
Ez nem sikerült.
#2 sunyilo 2017. 08. 9. szerda 10:17
El lehetett olvasni...
#1 Törté-Net 2017. 08. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?