Hírek

OKT.
17.
2013

Vera a közösben 8. rész

A tiltott gyümölcs akkor is nagyon finom, amikor nincs is igazán tiltva. Amióta megismerkedtünk Lacival és a többiekkel, folyamatosan ezt érezzük, és sokat beszélgetünk erről a barátnőmmel. Vera ösztönösen jól tud szeretkezni, nem csak fekszik, mint egy darab fa, hanem lelkesen, száz százalékosan örömet próbál nyújtani a férfinak, és ezt ő is nagyon élvezi. És amikor mindezt más férfinak adja, és látom a szenvedélyt, azt a bódult, szikrázó, szinte kézzel fogható élvezetet, az fantasztikusan izgató pillanat. Na persze én se panaszkodhatok. Erika, de még inkább Sári felejthetetlen pillanatokat okoztak nekem az ágyban. Hát igen, a tiltott gyümölcsbe én is szívesen harapok, és nagyon ízlik, amit benne találok.


Szexi nyaralás

Néhány éve történt, hogy elmentünk a Balatonra nyaralni. Kis családi nyaralás, szüleim, barátnő, unokaöcs. Napközben sajnos valaki mindig volt körülöttünk, így még csak egy hosszú, forró csókra sem nagyon futotta. Persze nagyon kívántuk már egymást, mihamarabb érezni akartam a lány kerek fenekét. Kicsit nagy popsija volt, naaagy kerek popsi. Pavlovi reflexeim mindig beindultak, mikor ránéztem, markoltam. Kívánatos segg volt, és már nagyon ki voltam rá éhezve.
Este elmentünk sétálni. Végre kettesben. Fonyódon voltunk, elég dimbes-dombos környék, ki is néztünk egy felfelé vezető lépcsőt. Egész magasra jutottunk, igen szép panoráma tárult elénk. Én nem bírtam már magammal, szorosan öleltem kedvesem, és érzéki csókba kezdtünk. Pár pillanat alatt úrrá lett rajtam a vágy, s kezemmel a nadrágjába nyúltam, markoltam selymes bőrét. Ettől ő is izgalomba jött,...


OKT.
16.
2013

Egy hihetetlen éj...

...ma este buli a csajokkal... hm rég volt már ilyen... ki kell tenni magamért. Jól akarok kinézni, és jól akarom érezni magam. Azt mondták nem kell nagyon kiöltözni, egy bárba megyünk. Csak kényelmesen!
Izgatottan készülődtem. Egy frissítő tus után a tükör előtt néztem magam, mi is lenne ma a legmegfelelőbb öltözet. Közben átlengett a testápoló finom illata.Jólesett ahogy végig kentem magam vele. Szépen ragyogott tőle a barna bőröm.A simogatásba belebizsergett a testem. Vágyom az érintésre. Egy igazi férfi forró ölelésére, miközben magáévá tesz.Melegség öntött el, és a mellbimbóim megkeményedtek.Az órára pillantva jobbnak láttam nem ábrándozni.. elkések a végén... Fehér fehérnemű mellett döntöttem. Szinte világított rajtam a fehér csipke tanga, és a hozzá tartozó melltartó. Úgy döntöttem csak 1 világos farmert és egy fehér inget veszek fel, amit...


Ádámmal

Két hete történt, meglepő módon nálunk, ahová pedig soha senki nem teszi be a lábát, főleg nem fiúk.
Érdekes, mert az előtte levő nap benn maradtunk az osztályban és pont erről beszéltünk. Ki mit merne kivel. Persze egy idő után rájöttek, hogy engem nem érdemes heccelni, túl sok mindent bevállalok és szinte akárkivel. Alapból örültem, amikor olyan dolgokkal húztak, hogy nem merem megcsókolni ezt meg ezt. Ugyan már! Én? Volt egy srác, Ádám, akivel tök szívesen smároltam volna, de bezzeg vele nem cseszegettek. Mondom mindegy.
Másnap az előző nap hatása alatt állva, épp a kádban gondolkoztam arról, hogy vajon ki az a hülye, aki velem önszántából smacizna, és jót röhögtem magamban: senki. A habbal kentem be épp a testem, elmerültem a vízben, amikor megszólalt a csengő.


OKT.
15.
2013

Decameroni este 5. fejezet

- Filosz következik, a filozófus, aki biztosan elaltat minket száraz szövegével - szólt Kuki, és alapozásként befalt egy nagy darabot a pápai sonkából, hogy a móri ezerjóból is tudjon inni, mert azt ő nagyon savasnak tartotta.
- Nem kell az értekezésed fennkölt stílusában nyomni a szöveget, úgy mondd, hogy a műszaki faszik is megértsék - jegyezte meg Dodó, és megkóstolta a móri ezerjót.
- Örüljetek, hogy tőlem kapjátok azt a pluszt, amivel művelt emberként térhettek haza, és még pénzetekbe sem kerül - mondta Filosz, és mostantól pofa be!
- Várjatok, mindent elmondok sorjában. Azon a napon megbolydult idegekkel ténferegtem, míg belém nem kapaszkodott Kriszti, egy régi szépasszony-barátnőm. Csak néztem: nehezemre esett megérteni, hogy ő is nő lehet. A múlt végzete hozzásodort s lakásába vitt, hogy a jelen szenvedése a hétfordulós emlékekkel súlyosbodjék....


A pincérnő

Diana jól megél, mint pincérnő. Nagy szerencséje van, hogy egy előkelő étteremben kapott munkát. Itt nem csak a fizetése, de a munkája is nagyon jó volt és elegendő szabadidővel is rendelkezett. Mivel 35 éves korára ismét egyedül élt, ezért egy kis lakást bérelt, ahol nyugodtan, békésen élt. Szabadnak érezte magát.
Az ebédlő vezetőjének is csak három szabály volt a mániája, amit viszont minden alkalmazottól megkövetelt:
- Időben kell érkezni!
- Figyelmesen kell a vendégeket kiszolgálni és semmivel nem szabad leönteni őket!
- Soha nem szabad udvariatlannak lenni a vendégekkel, még ha valami rosszat is tesznek!
Diana ezen a napon azt tervezte, hogy munka után elmegy a barátnőivel egy italra a kedvenc kocsmájukba. A nap végén így már nagyon sietett és nem figyelt oda rendesen és így elejtett egy használt tányérokkal teli tálcát. És ami még...


OKT.
14.
2013

Napfürdőzés 4. rész - A szexgolyók

Másnap délután csak Heléna és Linda volt otthon, és most is megismétlődött az előző napi eset, csak most nem Kevin, hanem Heléna zuhanyozott és Linda jött be a fürdőszobába pisilni. Amikor Heléna kijött a zuhanyfülkéből, nagyot nevetett.
– Mit nevetsz, anya?
– Csak eszembe jutott, amikor tegnap én ültem ugyanígy a vécén, mint most te, s közben Kevin lépett ki a zuhanyfülkéből.
– És? Haragudott, hogy bejöttél pisilni, amikor ő zuhanyozik?
– Dehogyis. Először nem is vettem észre, hogy bent van. Csak aztán jót mulattam, mert elkezdett törülközőt keresni, hogy eltakarja az erekcióját.
Linda felnevetett.
– Ugyanez velem is megtörtént nemrég. Kevin egy törülközőt szorított a farka elé és kirohant. Látnod kellett volna. – De attól teljesen ledöbbentem, mekkora a farka, ha feláll – tette hozzá merengő hangon egy pillanatnyi szünet...


Kate Miamiban

Múlt hónapban Kate és én eltöltöttünk néhány napot Miamiban, miután befejeztem egy munkát Orlandoban. Miami az egyik kedvenc városunk, ahová megpróbálunk minden évben eljutni. Talán még gyakrabban kellene oda mennünk, el is mondom miért.
Kate és én kikapcsolódni jöttünk a városba, élvezni a napfényt, a jó kajákat és a South Beach-i éjszakákat. Becsekkoltunk a Collins Avenue-n lévő szállodánkba, és éppen a lift felé vettük az irányt, amikor az egyik vendég felajánlotta, hogy segít Kate-nek a csomagokat vinni. Igazából nem is felajánlás volt, mert azt esetleg vissza lehet utasítani, hanem rögtön kikapta a bőröndöt a feleségem kezéből, rámosolygott és azt mondta: - Várjon, segítek.