A+ A-

Szex az időn kívűl 5. rész

Az előző részben Ádámmal és Kristóffal megérkeztünk a Balatonra, ahol egyből belevetettük magunkat a szórakozásba.
Leraktam a konyhában a péksüteményeket, levetkőztem alsógatyára, majd bementem Ádámékhoz. Mindketten aludtak még. Kristóf háton, Ádám hason feküdt. Befeküdtem közéjük, ahonnan egyszerre tudtam izgatni Kristóf farkát és Ádám ánuszát. Kristóf férfiassága szinte rögtön elkezdett keményedni. Egy idő után már egyre gyorsabban vertem neki. Ádámban ekkor már 3 ujjam volt benne. Kristóf nagyot sóhajtva élvezett el. Ádám lyukját ezután elkezdtem kinyalni. Ádám hirtelen a hátára fordult és kinyitotta szemét. Neki álltam szopni a hosszú rudját. Erre Ádám rátolt engem magára, így ő is tudott szopni engem. Főleg a nyelvemmel kényeztettem Ádámot. A számban szétáradt a sós farok íz. Felemeltem a csípőmet elélvezésem pillanatában, aminek eredményeképpen Ádám arca úszott a fehér ragacsban. Utána elárasztotta a számat Ádám forró spermája. Hirtelen ötlettől vezérelve nem nyeltem le, hanem megfordultam és megcsókoltam Ádámot. Először meglepődött, de aztán kinyitotta a száját, így átöntöttem neki a gecijét. Ettől mindkettőnk arca tiszta sperma lett. Elkezdtük Kristóf testébe kenni a nedvünket, amitől ő is felébredt. Fáradtan nézte, ahogy kenegetjük a testét. Végül mindannyian felálltunk és elmentünk zuhanyozni.
A fürdőben kellően felfrissítettük egymást, úgyhogy álló nemi szervekkel mentünk reggelizni. Csöndben fogyasztottuk el a péksüteményeket. Utána leültünk a nappaliban, hogy megtervezzük a napot.
- Miközben jöttem visszafele a boltból, hallottam pár érdekes dolgot! - kezdtem, majd elmondtam ami hallottam.
- De az nagyon buzis! - mondta Ádám.
- És az baj? Itt vagy két pucér sráccal akikben nem egyszer jártál! - válaszolt rá Kristóf.
- Nyugi én se akarok csak úgy oda menni, aztán megbaszatni magam mindenkivel! - mondtam.
- Akkor mi lesz? - kérdezte Ádám.
- Ketten bemennek, keresnek egy fiút, akit megfelelőnek tartanak. Utána elhozzák a strand egy olyan pontjára, amit nem látnak annyian. Oda valaki majd odaevez egy csónakkal, amibe berakjuk. Aztán mindenki vissza megy a házhoz úgy ahogy jött - vázoltam fel a tervet nagy vonalakban.
- És utána? - kérdezte Kristóf izgatottan.
- Utána kiélvezzük egymás testét! - mondtam.
- Felőlem, de csak akkor ha én választhatok! - egyezett bele Ádám.
- Legyen! - egyeztünk bele Kristóffal.
A ház mellett találtunk egy csónakot, úgyhogy azt kipipálhattuk. Végül úgy döntöttünk Kristóf megy Ádámmal fiút keresni. A csónakot kitakarítottuk, utána én beleraktam egy bokszert és egy kötelet. Mire végeztünk dél lett, úgyhogy lenéztünk a strandra, hogy keressünk egy alkalmas helyet a csónakos találkozónak. Miután megtaláltuk, megebédeltünk egy helyi étteremben. Kettőkor Kristófék betoltak a csónakkal a vízbe, hogy elindulhassak. Úgy beszéltük meg, hogy ők 20 perc múlva indulnak.
Nagyjából tíz perce eveztem, amikor megjelentek rajtam az első izzadság cseppek. Az út nem volt hosszú, körülbelül fél órát csónakoztam, mikor megérkeztem a megbeszélt helyre. Nem tudtam, hogy már mennyi ideje várakoztam. Az izgalomtól fél árbocon lévő farkamat nem egyszer kellett megigazítanom az alsómban. Belefáradtam a várakozásba, ezért megállítottam az időt. Kiszálltam, majd követtem az ösvényt. A strandra kiérve nagyjából 15 meztelen fiút láttam. Ádám és Kristóf a bejáratnál álltak. A fiúk többsége valaki péniszét kényeztette. Páran valahol ácsorogtak, de voltak olyanok is, akik maszturbáltak a fűben. Mivel nem láttam senkit, aki megtetszett volna, ezért visszamentem a csónakhoz. Folytatódott az idő, én pedig további öt percet vártam. Épp elakartam kezdeni játszani a férfiasságommal, amikor meghallottam Ádám hangját. Egy perc múlva már ott voltak.
Kiléptem a csónakból, majd gyorsan betömtem a fiúnak a száját, akit Kristófék hoztak. Meglepődésében elfelejtett akármit tenni ellene. Ádám hátulról egy szemfedőt húzott a fiúra. A csónakból kiszedtem egy kötelet, amit a srác kezére csavartam. Közben Kristóf felhúzta rá a bokszert, amit hoztam. Ádámmal felemeltük és beraktuk a csónakba, ahonnan próbált valahogy kikecmeregni. Beszálltam mellé a csónakba.
- 30 perc és otthon leszünk, ha a fiú nem ellenkezik - mondtam Ádáméknak.
- Oké, mi is sietünk, hogy ne maradjunk le a buliról! - mondta Ádám.
- Alig várom, hogy jobban megismerhessem! - mondta vágytól csillogó szemmel Kristóf.
Kristófék vissza indultak az ösvényen, mi pedig elkezdtük a csónak útunkat. Már öt perce dobálta magát a fiú, amikor abba hagytam az evezést, hogy lenyugtassam. Lenyomtam a csónak aljába.
- Nyugodjál már meg! - kiáltottam rá. Ettől egy kicsit megijedt, amit nem igazán akartam, ezért negédesebb hangra váltottam.
- Figyelj, mi csak jót akarunk neked! Olyan élvezeteket akarunk adni, amit sose felejtesz el! - mondtam neki, miközben egyik kezemmel a csomagját kezdtem el simogatni. A srác úgy tűnt belenyugodott abba, hogy nem tud elszökni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.93 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008
2017. 11. 1. szerda 08:35
imádom a homoszexet... 10p folytasd Válaszolok rá!
#4 nathanblack95
2017. 09. 19. kedd 15:43
Nekem viszont tetszik. Várom a folytatást ha lesz. Válaszolok rá!
#3 A57L
2017. 09. 7. csütörtök 04:30
Nekem sem. Válaszolok rá!
#2 sunyilo
2017. 08. 8. kedd 13:33
Homokosok a homokban homokoznak. Nekem nem tetszik... Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 08. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!